- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- WayteQ blog: Megérkezett az x995 androidos GPS
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
pengwin
addikt
TDP-je ugyanúgy 17W, de sokkal kisebb a teljesÍtménye ami miatt szerintem gyakrabban fogja kihasználni a TDP keretét, szóval valószinűsÍtem, hogy többet fogyaszt.
Azon meg ne csodálkozz, hogy minndenki a rosszat mondja a Z27xx-es Atom-szériáról, minden tesztben lehúzták a teljesÍtménye miatt (főleg asztali alkalmazások futtatása terén). Ja, meg felettem már emlÍtették az IGP driver-problémát, ami egy elég komoly probléma.
-
NGA
addikt
Elmagyarázom. Én win 8.1-el vettem, az előző tulaj felküzdötte rá. De eléggé instabil volt, a vga driver sokszor összeomlott, (erről is rengeteg helyen írnak a neten, sokaknak omlott össze még a thinkpad 2 is). Használtam, majd mikor el akartam rakni, végeztem rajta egy hr-t. Lefutott, majd ahogy frissíteni akarta magát 120 frissítéssel, akkor 90%-nál közölte, hogy nem sikerült a frissítés, és visszavonja. A visszavonás pörgött fél napig. Ekkor újraindult és újra elkezdte ezt. Így is adtam el. Mivel ennek így mennie kellett volna, letojtam az egészet, mert sok helyen olvastam a nem megfelelő vga részről is.
Szerintem hagyjuk a témát, sajnos sok ember szívott ilyen 2760-as frissítéssel, ezért is adtam el. Pedig 38e Ft volt a 10"-es vivotab smart, ami jó ár volt.
-
-
NGA
addikt
Azért a Samsung tesztmérések szerint kikapcsolt wifivel filmnézésben tudott csak 10 órát, lehet a lenovo többet. Azért terhelésnél 14 óra az nekem hihetetlen. Amit sok oldal felhozott, az a képernyő meghajtó gondja volt, pl Asus-é sokszor behalt. Lehet, hogy neked bejött, de sokaknak nem, és sok helyen is lehetett olvasni a szenvedéseket.
Én nem fél órát próbálgattam az asztalon, hanem huzamosabb ideig folyamatosan.
De tényleg semmi értelme itt ezen rugózni.
-
peterk
senior tag
Az előző generációs chipsetekkel annyi probléma azért van, hogy az USB buszon csüngő integrált eszközök (pl. 3G, GPS, proximity sensor) bizonyos modelleken megszűnnek stabilan működni 8.1 upgrade után. A részletekbe nem mennék be, a probléma az USB 2.0 energiaellátási funkcióiban van és részben szoftveres részben hardveres probléma. Jónéhány modellt ismerek amin ez előfordult (nekünk emiatt pl. egy elég nagy svájci megrendelésnél le kellett cserélni a lenovo tableteket más típusra, mert alvó módból visszatéréskor időnként kiakadt - nem éledt fel - a 3G, de annyira, hogy az újraindítás se segítet, csak a kikapcsolás és kártya ki/be. Konkrét consumer modelleket viszont nem tudok mondani sajnos, mert mi üzleti modelleknél futottunk ebbe bele, de tudom, hogy consumer modelleket is érint, érintett a probléma, több gyártónál is (a Lenovo-t már említettem, de Asus, Panasonic, Getac modellek is érintettek).
Szóval vásárlás előtt érdemes ráguglizni, hogy van-e az adott modellel 3G, GPS probléma (ha egyáltalán van a gépben valamelyik. ha nincs akkor értelemszerűen nincs gond). Ha a googli nem ad találatot ilyesmire, akkor nagy valószínűséggel az adott modellel nincs ilyen probléma.
-
NGA
addikt
Ne haragudj, de nekem ez személyes tapasztalat. Nem fogtam ki, a net tele van ezzel, hogy win 8.1-re nem tud rendesen frissíteni. Nem csak az Asus, a Samsung sem. Képtelen volt egy hr után végigcsinálni, napokig próbáltam, de mindig beleesett egy végtelen ciklusba, és nem frissült. Több géppel is eljátszottam ezt. Én eleve semmiféle tabletet nem vennék garancia nélkül.
Akksiidőre, meg nekem a miix 2 10 simán hozta 8 órát, pedig fullhd.
Én biztos nem vennék már ilyen elavult cuccot. Saját tapasztalat.
-
Mike88
senior tag
Neeeem. Én nem ezért írtam amit írtam. Az eladónak joga van a rendelés leadása után is korrigálni a hibásan feltüntetett árat, szóval ez így jogszerű, ahogy az MM eljárt, no de ez arra vonatkozik, ha a termék még nincs kifizetve. Én a terméket megvásároltam, kifizettem, annyit fizettem, amennyi fel volt tüntetve, kártyás fizetés volt, nem átutalás. Ez gyakorlatban olyan, mintha már eljöttem volna a pénztártól, s utánam ordítanak, hogy "ja, várjá', valamit elnéztünk!"
Ez a 16 ezer forint nem fog földhöz vágni, ha bent marad egy darabig. Nem fogom annyiban hagyni a dolgot.
OK, lehet úgy nézni a dolgot, hogy mégis mit vártál kis hülye, 16ért egy ilyen tabletet. Ez most igazából teljesen mellékes... ennyiért kínálták, én ennyiért vettem. -
Necc
addikt
A rendszervisszaalitasi pont egy kulonbozetet tarol az allapotok kozott, es nem allit vissza illetve tartalmaz mindent. Csak egy hibas windows frissites, illetve egy hibas driver hatasait tudod vele visszavonni, valamint az ido kozben feltelepitett egyeb programokat vakarja le IQ nelkul.
-
Necc
addikt
Azt is nezd hogy nem minden atom "olyan" atom. Csak a Z2500 szeria a Z2760 (nincs is mas a Z27XX szeriaban) es a D2500/D2700 amelyek 2 magosak, es relativ magas orajeluek (a Z2520-at leszamitva), igy ezek azok a modellek amelyek kepesek nemi tejesitmenyt is kitaposni magukbol ha a szukseg ugy hozza.
Nekem a D2700 -as atomos szerver ellatja a NAT, tuzfal, valosideju antivirus es reklam szures, transzparens proxy (cache), minecraft szerver, UPnP szerver (szukseg eseten valos ideju atkodolassal) es meg megannyi mas nem CPU ehes feladatot, es tokeletesen vegzi a dolgat, egyeduli hatrany csupan az hogy egyetlen egy eszkoz szolgalhato ki valos ideju atkodolassal 480p felbontasig (azaz egy mobil eszkoz pl.), kulonben megfekszik a gep.
-
-
gery2123
őstag
Annyiért nekem is jó lett volna. Mivel nem játszok, így alap dolgokra kell nekem a tablet. Net, office, film.. Mondjuk jó lenne a 8" nagyobb néha, ugyanakkor metro appoknál tökéletes a 8". Nem is váltok most az tuti pláne úgy, hogy most érkezik a kis házi nász, szerver, htpc kombóm. ☺
-
peterk
senior tag
Azért áll vissza 8-ra, mert a mindent törlős visszaállítás kitakarítja a "c" partíciót, és lényegében újrahúzza a rendszert a recovery partícióról, ami attól függetlenül marad 8-as, hogy magát a rendszert frissítetted 8.1-re. Az működhet esetleg, hogy 8.1 update után újrakészíted a recovery partíciót, akkor 8.1 lesz, de a helyedben nem kavarnék vele, mert ha nem jön össze, akkor aztán rá fog menni egy csomó időd mire visszaállítod az eredeti állapotot.
(Ha nagyon neki akarsz fogni akkor előbb mentsd le a teljes emmc tartalmát például a Macrium Reflect tool-al. Itt le van írva, hogy hogyan lehet 32 bites UEFI USB kulcsot készíteni ami bebootolja a Macrium Reflectet külső kulcsről. Készítsd el, bottolj be, és mentsd le egy külső USB vinyóra a TELJES tablet "hard dive" tartalmát. Utána nekiállhatsz már garázdálkodni, mert később a mentésből vissza is tudod állítani az eredeti HDD tartalmat.)
-
Mike88
senior tag
Én arra látok esélyt, hogy utóbbi tud csak megvalósulni. Azért azt te is elismered, nem, hogy médialejátszónak a tablet az, ami a legkevésbé való? Ha android, akkor android box, de a kadencia helyes lejátszás miatt, az android eleve nem tökéletes erre a célra, ha windows, akkor az említett stick s az még az elkövetkezendő hónapokban jelentős fejlődést fog majd mutatni, nagyobb kínálatot "márka ügyileg" s emiatt áresést.
Ha meg linux, openelec, akkor nyilván a raspberry. Én úgy gondolom nem kell ezt egy eszközzel megvalósítani, már csak esztétikai szempontból sem, hisz egy pici készüléket könnyebb eldugni, de még ha nem is dugod el, jobban mutat a tv alatt, tv lábán stb. mint egy tablet, amiből kilógatsz egy kábelrengeteget. Már csak azért is tartom hasznosnak a média lejátszásra külön eszközt, mert így akár tablettel tudod irányítani pl. az xbmc-t. Persze ez egyrészt válasz is a kérdezőnek, hogy többek között hogy tudja a TV bekapcsolása nélkül irányítani az XBMC-t. Kell egy okostelefon/másik tablet, ha android akkor pl. yatse alkalmazás, ha windows, akkor pl. az XBMC RT remote alkalmazás, ezeket használom én is.
XBMC-ben a rendszerbe navigál, majd a Szolgáltatásokra megy, aztán UPNP-nél a távoli vezérelhetőséget bekapcsolja, majd a webkiszolgálónál is bekapcsolja, s megad egy jelszót. Applikáció pedig mindezt visszakérdezi, szóval egyértelmű. -
Mike88
senior tag
Ja! S meddig, ha folyamatosan töltőn van, így, hogy médialejátszó is egyben? DE persze, mondom, tudtommal nem valósul meg ez sem, mert vagy otg vagy töltő... Mindenesetre én is várom a választ másoktól a témában, mert engem is régóta érdekel a dolog, sokan szoktak erre rákérdezni, s eddig a neten csak átkapcsolós kábelt/hub-ot találtam.
-
Ha már így felleltél egyet...
Csak alap dolgokat kellene nézned:
- valami 140 perces FHD mkv filmet, VLC player-rel, vagy amivel tetszik;
- valami 30 perc-körüli YT-adást, 720p-n (Tonight Show with Jimmy Fallon, stb.);
- valami komolyabb pdf-et (30MB+, képekkel, layer-ekkel - ha kell, tudok küldeni).Persze csak nyugodtan, nem kapkodom el a vásárlást.
Köszi! -
Necc
addikt
Az en tapasztalatom viszont pont hogy ellentetes, rengeteg .mkv tartalmat kinszenvedve visz csak a rendszer, egyedul a VLC videolejatszo tudta normalisan kezelni a (full)HD tartalmakat a kis atomon, viszont ennek a lejatszonak a kepminosege eszrevehetoen rosszabb, mint pl. egy MPC -vel lejatszott filmnek.
-
-
peterk
senior tag
Szerintem firmware download mode-ba került a modemed. Ezért is más a hardver azonosítója, mert ilyenkor más interface-t mutat a külvilág felé. Kéne egy olyan progi amivel ki lehet venni download mode-ból ismét normal módba.
Én sose csináltam ilyent, nincs is ilyen gépem, hogy kipróbáljam, csak azok alapján gondolom, amiket az egyesek által itt linkelt oldalakon olvastam a dologról. Szerintem AT parancsokkal is kiszedhető onnan (kiküldve arra a soros portra serial terminalból amelyiken lóg a modem). Feltéve, hogy van doksi ami leírja az AT parancsokat (vagy kiguglizhatók). De első körben egyszerűbb talán megpróbálni letölteni egy firmware updater programot a modemhez, és azt elindítani, és ráflashelni újra a legfrissebb firmware-t. Az szerintem utána ki is szedné download módból. (Már, ha ez a baja. De szerintem ez.)
Megj.: A minap valaki felvetette a kérdést, hogy mi a buherálás. Éppen a huawei hanghívás aktiválása kapcsán. Nos, itt a példa, hogy mi a buherálás. Én ezért utálok ilyen megoldásokat javasolni, mert 99%-ban kiderül, hogy az illető csak magát fogja vele megszivatni. Aki informatikusi felkészültséget feltételez a fórumtársairól, az nincs tisztában a realitásokkal.
-
peterk
senior tag
Nem vagyok pesti sajnos.
A fájlok egyébként a modem driver fájljai. Valahoval a c:\program files\huawei...... mappába települ, ha mást nem adtál meg. Ott lesznek az említett fájlok, módosítod őket, majd utána az említett kézi driver felrakás az eszközkezelőből, betallózva a driver mappáját.
-
peterk
senior tag
Google fordító.
Egyébként meg nem lényeges, az 1-5 lépéseket csináld meg, azaz tedd be az ott leírt fájlokba a zárójeles (pl. [Standard]) szekciókba a modemed azonosítójának megfelelő sort.
Pl. az 1. lépés az ew_busfilter.inf fájl [Standard] szakaszába hozzáadni ezt a két sort:%BusFilter.DeviceDesc%=Bus_Device, USB\VID_12D1&PID_1568
%BusFilter.DeviceDesc%=Bus_Device, USB\VID_12D1&PID_1571Egy csomó hasonló sort tartalmaz egyébként a fájl, úgyhogy elég egyértelmű, hogy hogyan kell kinéznie, ha belenézel a fájlba. Ha netán valamelyik sor már benne van, akkor értelemszerűen nem kell beletenni.
-
peterk
senior tag
Ellenőrizted a Zoltán által berakott képek alapján a hardver azonosítót? Ha igen, és egyezik, akkor fel KELL mennie a drivernek. Addig legalábbis, hogy felismeri a hardvert és települ. Próbáld meg úgy, hogy eszközkezelőben jobb klikk az eszközön, és illesztőprogram frissítése, majd tallózd ki a kicsomagolt driver mappáját.
-
peterk
senior tag
A full restore nem feltétlenül jár teljes partíció törléssel. Lehet, hogy a letöltött szoftver/driver fájljai még ott vannak. Csináld meg az oem.inf-es törlést.
Ha az nem segít, akkor még az lehet, hogy valahogy megváltozott a modem azonosítója. Eszközkezelő, jobb klikk az eszközön, tulajdonságok, részletek, és ott hardverazonosítók. Másold ki és tett be ide, és kérjünk valakit meg, hogy nézze meg ugyanezt a sajátján. Ha nem változott, akkor fel kell mennie a drivernek. (Sajnos ettől még előfordulhat, hogy az eszközt esetleg ettől még elállíthatta / elkonfigurálta a letöltött driver/szoftver úgy, hogy nem lehet használni.)
-
peterk
senior tag
Nem kell letelepíteni, csak mivel nem láttam pontosan mit csináltál ezért a biztosat írtam.
Az oem*,* fájlok közül is elég lenne csak a huawei driver filejait leszedni egyébként, de így egyszerűbb volt leírni. Az oem*.* fájlokat egyébként azért kell törölni, hogy a windows újraindítás után ne telepítse újra a fent levő drivert automatikusan. (Sok driver nem tartalmaz normális uninstallt.)
-
peterk
senior tag
Menj be az eszközkezelőbe, a nézet menüben engedélyezd a rejtett eszközök megjelenítése opciót, és takaríts le minden divert az érzékelők, hangkimenetek, hálózati kártyák, USB vezérlők, stb. fa alatt van. Mindent. Ezután újraindítás nélkül menj be a c:\windows\inf mappába, és törölj ki minden oem*.inf illetve oem*.pnf nevű fájlt. (Csak az oem kezdetűeket, de abból mindet.) Utána indítsd újra a gépet, majd telepítsd a gyári drivereket még egyszer.
A jövőre nézve pedig driver tesztelés, upgrade, csere, stb. előtt érdemes egy rendszer visszaállítási pontot csinálni. Ha valami nem jön össze, azzal pár perc alatt vissza lehet állni a korábbi állapotra.
(Visszaállítási pont létrehozás ill. visszaállítás: Vezérlőpult, rendszer, bal oldalon speciális rendszerbeállítások, a feljövő ablakban rendszervédelem fül.)
-
törölt tag
Ez a hiba konkrétan függetlenítés közben jött elő. Csak a hiba ugyanaz, Te nyilván nem függetleníteni szeretnéd. Azzal a korábban linkelt szoft -tal lehet aktiválni a hanghívás funkciót. Vagy legalábbis neked erre a funkciójára lenne szükséged. De ha ez is unknown -nak jelöli, mint a függetlenítő, akkor bukta.
-
törölt tag
Úgy tűnik, hogy ennél a modemnél más is tapasztalt hasonlót.
-
törölt tag
Nem erről van szó. Írtam egy lehetőséget, egy infót, amin el lehet indulni. Ebből a szempontból lényegtelen, hogy a modemet E220 -nak, vagy E1220 -bak hívják, mint ahogy az is, hogy cserélhető -e az adott készülékben, vagy sem. Én E220 -ra kerestem rá és így is tengernyi találat volt. A módszer sem annyira "talán" kategória, mert a málnaPC -ből is így csinálnak GSM - VOIP gater -t. Komplett leírások vannak rá, felsorolva az alkalmas modemeket. Szóval, amit írt, az a megoldás szempontjából tök mellékes. Érdemleges, előrébb vivő infóval nem szolgált. A PH -n a "szakértő" státusz nem automatikus, mint a "lelkes újonc", vagy a "PH kedvence". Azt érdem szerint kaphatja vki. Én egy szakértő státuszú hozzászólótól ennél kicsit szakértőbb útbaigazítást várnék.
-
peterk
senior tag
A két tablet közötti különbségben igazad van, az jelentős. De az Opel vs BMW hasonlat tényleg szerencsétlen, mert a két autó nem elsősorban tudásban, funkcionalitásban céloz más közönséget, hanem pénztárcában. Ez a két tablet viszont két különböző célközönségnek is készült, az egyiket elsősorban consumer szegmensbe, a másikat meg üzleti szegmensbe kínálják. A különbség jelentős része ebből adódik. Szóval, ha már hasonlat, akkor inkább egy középkategóriás alapfelszereltségű sedan és egy szintén középkategóriás de full felszereltségű egyterű a jobb hasonlat szerintem. Márka megjelölés nélkül - képzeljen oda mindenki olyan márkát amilyent akar
-
-
joergie
őstag
Nem fogadom el a felhívást személyeskedésre
Csak annyit akartam, hogy a példád nem helytálló, akár volt hozzá közöm, akár nem. Semmilyen skálán nem tudom ezt a két modellt ilyen pozíciókban elhelyezni.
Közbeszerzésen mióta számít a termék maga? Én úgy tudom az egy lobbi eredménye. -
joergie
őstag
Igen, de akkor hova rakod a core M tabikat, és az i procisakat? muszáj jobban árnyalni, ekkora különbség nem lehet köztük. másfelől a tabletek céges alkalmazása nem terjedt még el(itthon?), szóval ezt jelentékeny szempontként kezelni egyelőre túlzás.
ui:senki nem beszélt opciókról. 2/32es modellek összehasonlításáról volt szó.
És ha a miix2 10 astra, akkor hova rakod a fenti 1/16-os készüléket? moped?
-
peterk
senior tag
Nem gondolom én sem, hogy kimaxolás, ma már van igény ilyesmire. Inkább az a helyzet, hogy ha van három ugyanolyan tablet egymás mellett, az egyikben hdmi, a másikban 3g+gps, a harmadikban pedig minden, és az árcédulán a harmadiknál egy huszassal-harmincassal több áll, akkor 10-ből 9 vásárló még ma is inkább úgy dönt, hogy lemond arról a kimenetről ami nem létszükséglet, és nem fizet többet. Akkor sem, ha amúgy "jól jönne az a plusz". (Azaz 2014-ben ki tudná használni.)
A gyártók meg ez alapján lövik be a termékeiket, és emiatt a tízből a tizedik vásárló - aki viszont kifizetné a felárat - nehezen talál magának ideális modellt.
-
Én is nagyon hasonló témában nézelődtem mint te, és kb ugyanezekbe ütköztem. Végül úgy gondoltam, hogy a SIM és a hdmi közül az egyikről le kell mondani, és a hdmi-t fontosabbnak tartottam a prezentációim miatt, így a netet majd tetheringelem telefonról, ez van. :/
NGA:
Köszi, ez jónak hangzik. Most a notebook.hu-n nézem, ott 110 billentyűvel együtt (bár nem tudom, milyen kiosztású). Ott vettem már gépet, elégedett voltam velük. Szerintem rendelek akkor ott egyet és majd meglátjuk. -
peterk
senior tag
Ha a "tökéletes"-en azt érted, hogy mindent beleraknak ami létezik, az szvsz ettől még nem tökéletes, csak egy olyan célcsoportot céloz meg, akinek "minden kell".
Vélhetően egyébként az egyik modellt - a GPS+3G verziót - az utazó, üzleti jellegű használatra kínálják akiknek a hdmi kimenet nemigen szempont, a másikat pedig otthoni, multimédiás tartalomfogyasztásra, ahol meg a GPS és a 3G modem nem tipikus szükséglet, viszont igény, hogy ki lehessen rakni a képet a TV-re.
Ezekre az igényekre aztán az OEM gyártók terveznek alaplapokat, amit ha nagy számban rendelnek akkor olcsóbb, ha meg kis számban rendelnek, akkor drágább. Alsó-közép kategóriában ami nem tömegigény azt nem tervezik rá a lapra, hogy olcsóbb legyen. Inkább gyártanak két olcsóbb verziót eltérő kiegészítőkkel, mint egy drágábbat, amin "minden" rajta van. Ha pedig gyártanak (mert azért gyártanak olyant is), az jóval drágább a kis darabszám miatt, mint az olcsóbb verziók. Felső-közép kategóriában beleteszik a drágábbat a gyártók, abban a kategóriában vannak is - ahogy te fogalmazol - "tökéletes" modellek.
De azt sajnos emiatt meg is kell fizetni.
Azért kivételek is akadnak, néha egy-egy gyártónak vannak tipikustól eltérő felszereltségű modelljei.
-
inf3rno
nagyúr
Baromi egyszerű: bemész 2-3 MM jellegű üzletbe
Lehet, hogy elkerülte a figyelmedet, de már írtam 50km-es körzetben nincs sem mediamarkt, sem edigital, sem fukar, ezért meg fix, hogy nem fogok utazni. Van euronics, abban lehet, hogy körülnézek, de jobb szeretnék black friday keretében rendelni valami használhatót, addig meg nem biztos, hogy bemegyek oda.
Vagy gondolod ami másnak olvasható, az neked is és ami másnak már nem olvasható, az neked sem?
Igen, pontosan így gondolom.
-
Bogyó bá'
nagyúr
Nekem T100 még nem járt a kezemben, de a kis Miix2 is vagy 2-3x gyorsabb mindenben, mint a Lenovo e125 notim (AMD Brazos E-450) 8Gb RAM-mal és 64 GB SSD-vel (!!!). Nem vicc! Ez utóbbit utálom, mint a sz*rt...
(#2033) matthew95(2): Ha az iPad Mini a régi (1024x768) akkor az kb. semmire nem való. A többi meg teljes értékű windowsos PC, annak minden előnyével együtt. Az új Yoga (a windowsos) nekem is bejövős, de 2 hónapja itthon még nem létezett..
A Lenovok 64GB memóriásak, és microSD-vel bővíthetők is, az iPad meg nem.
-
Bogyó bá'
nagyúr
Nekem a mérete miatt pont bejönne (tényleg mindenhova hurcibálósnak kell a tablet, nem véletlen, hogy nem 10-est vettem), de az 1 GB RAM és a 80 dkg(!!!) tömege használhatatlanná teszi szerintem. Tényleg, miből van ez, öntöttvasból?!
szerk: meg nincs benne GPS, ez nálam kizáró ok lenne...
szerk2: érdekes, hogy nem a microUSB-n töltődik, hanem a leírása szerint dedikált tápcsatija van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest