- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Somatom
veterán
válasz
Bogyó bá' #14193 üzenetére
Nem tudom. 10660 -at látok a linkeden. Én 12 -ért vettem a MediaMarkt -ban. Nem ezért mentem, csak úgy beugrott a kosaramba.
De, totál IOS -re van hangolva. Még át kell remapolnom Androidhoz. A gyári Apple billen csak az í -t és a 0 -át kellett felcserélnem. Ez melósabbnak tűnik. Mindegy, csak egyszer kell megküzdenem vele.
-
tlac
nagyúr
válasz
Bogyó bá' #14034 üzenetére
volt nálam vagy 3 miix 2 8, mind a T-től volt, fillérekért lehetett venni akkoriban
nem tudtam kihagyni, pedig én 10"-ost akartam
és mind olyan volt, hogy lötyögött a hátlapja, meg pixelhibás volt, egy sem volt hibátlanegyébként érdekes, hogy azóta nem igen lehet találni 8"-os win-es tableteket
-
tlac
nagyúr
-
zsoltip
őstag
válasz
Bogyó bá' #13925 üzenetére
Ez most komoly? Tökre meglepett. Nem hallottam erről. Meg sem próbáltam használni az Edge-t. Pedig jó egy éve vagyok Dell Venue 11 Pro user laptop helyett. Ezek szerint át kellene térjek rá?
Tényleg ennyire ajánlott? Azt hittem a gép gyengusz, azért laggol a böngészés. De rossz...
-
psg5
veterán
válasz
Bogyó bá' #13832 üzenetére
Ennek a chi-nek azt mondják fémháza van és ha elfogadom a 32 bitet itt már a felbontás is fullhd.
Ez most még jobban tetszik, főként hogy árban is jó. Igaz 2015-ben jött ki...
Miix 320-hoz képest nagy a lemaradása szerintetek? -
zsocy
őstag
válasz
Bogyó bá' #13800 üzenetére
Én aztán senkit sem akarok meggyőzni semmiről, de én épp most vettem lejjebb a felbontását a Dell tabletnek. Windows alatt a fullhd még mindig rossz, egyszerűen van ami olyan kicsi hogy nem tudsz rábökni ujjal.
Nem a win és nem a natív progik, de nagyon sok 3rd party app ilyen.
Szóval hiába 2017, meg ciki, ha nem képesek ezt megoldani a programok írói akkor visszaveszem én. Pedig az a Dell tablet egy álom, kijelzője is nagyon szép natív FHD-ban. -
margithid
veterán
válasz
Bogyó bá' #13735 üzenetére
2520M van anyum notijában, ssd-vel teljesen jó!
Asus T100am van aby trial atommal, ez már nagyon kevés, nem tudom ehhez képest ez mennyire előrelépés?
Félek hogy full hd és jobban dolgoztatja a procit, igy kb semmivel sem lennék előrébb...
Core M-es dupla árért?
Számok alapján azért ez a core M se oylan nagy valami. i5höz képest hol lehet vajon?Papooo
Az a szomorú akkor, hogy Core M marad csak...
-
válasz
Bogyó bá' #13674 üzenetére
2 gigara is elvileg fel lehetne tenni a 64 bites os-t csak kerdes hogy a bios lehetove teszi e , laptopra siman fel tudtam tenni,cerka 2 giga rammal , a tabletem baytrail atom 2 giga ram , a bios miatt nem sikerult kivitelezni.
Igaz 32 bites Os-el is el vagyok kenyelmesen, csak nehany program miatt kellett volna a 64.. -
margithid
veterán
válasz
Bogyó bá' #13603 üzenetére
A microsoft nem idénre igérte? Talán az őszi frissítésben már benne lesz.
Csak a gyártók is ugorjanak rá a témára gyorsan
Valamit ki kell találnia microsoftnak is, mert a Core m-es tabletek méregdrágák, amd örül, hogy a ryzenre tud koncentrálni, igy marad az arm.
Csak oldják meg ezt az emulálást normálisan.
Az Asus T100-asom már kezd kevés lenni azért... -
-
válasz
Bogyó bá' #13561 üzenetére
A 8 colos echte kínai 30 körül van, dual os, atom 2 GB ram.
Mert a 10 colos az nem 8 col körüli, hanem egy tepsi hozzá képest. Mondjuk napi tartalom fogyasztásra a tömegközlekedésen a tízesek rohadt kényelmetlenek. szerintem max 9-gy számít hordozhatónak az eszköz. A 10-es tabok helyett már inkább egy 13-as normál belű laptopnak van értelme. -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Bogyó bá' #13563 üzenetére
A "kétszáz dolláros" übergagyi kijelzővel és 2 giga RAM-mal, 32 bites W10-zel: [link]
Az előbb ajánlott, "normális" verzió (4GB / 64 GB / fullHD), 64 bites oprendszerrel: [link]Szóval - ha figyelembe vesszük az itthoni brutális ÁFÁ-t is - nálunk kimondottan jó áron került forgalomba, és szerencsére csak a "jobbik" konfig.
-
-
Papooo
senior tag
válasz
Bogyó bá' #13551 üzenetére
Ha nagyobb méret és rajz is fontos, illetve ha nem kizáró ok a használt, én inkább hasonlót keresnék, vagy még tablet szerűbbet, esetleg modernebbet.
Persze sok nagy gyártónak (pl.Samu xe700 sorozat) vannak hasonló megoldásaiÁltalában 60-90 között mozognak, általában erősebbek, és kábé akkor fognak kuka éretté válni, mint a mostani új gépek.
Mivel ezek a vasak újkorukban 800-1300 dolcsi között mozogtak árban, ezért elég minőségi cuccot kellett letenni a gyártóknak az asztalra.
-
sbwolf
aktív tag
válasz
Bogyó bá' #13551 üzenetére
Ebböl is kispóroltak 1600 Ft-ot.
-
NGA
addikt
válasz
Bogyó bá' #6795 üzenetére
Nincs:
- normális hálózatkezelés
- sd kártyahely
- beépített onedrive
- usb
- miracast
- magyar billentyűzet a képernyőn
- egér támogatás
- ie böngésző szinkronizálás
- ablakkezelés
- normális memóriakezelés
- normális skype
- flash
- normális taskváltás (hiányzik, hogy balról behúzva 1 újjal vált a taskok között)
- normális alkalmazásbezárás (az ms fentről lehúzom-ja messze jobb, mint a sokujjas markolás)
stb. stb. -
zoltan6
addikt
válasz
Bogyó bá' #6230 üzenetére
én sem igazán használtam a miix 2 8 kameráját,de a legjobban az tettszett amikor a gyári csempés kameraalkalmazással vettem fel vele próbából,lejátszásnál meg azt írta ismeretlen formátum.
(#6233) Vindex
én is elbizonytalanodtam,asztali gépen,meg a mini pc-n kérte az email címet,tableten meg nem. -
domerator
veterán
válasz
Bogyó bá' #6083 üzenetére
Nos kiprobaltam a Firefoxot es nem tetszik, lassucska, kicsit szaggat, egyaltalan nem gyozott meg.
Ez a francos metros IE a leggordulekenyebb, de kepes 10-15 mp-re megfagyni, ha visszalepek egy oldalt, akkor eroszakkal betolti az egeszet, hiaba allitanam le, baszik ra. Valahogy rohadtul nincs nekem szerencsem a bongeszokkel mar egy ideje.
UC-t is probaltam, az se igazan jo.
-
Pirostank
csendes tag
válasz
Bogyó bá' #5301 üzenetére
Köszi , megoldodott, hagytam lemerülni fullra, mintha az akksit kivettem volna, aztan akkor inditottam be. Ettöl függetlenül nem tudom mi lehetett a baj . A Sky drive-on kivül semmibe nem "piszkaltam". Valoszinü, hogy az akart szinkronizalni, annak ellenere, hogy kikapcsolva, es letiltva . Hat sajna csak olvasni tudja az exe fajl-jat...
Minden müködött eddig, kiveve, a piacteret, meg a foto alkalmazast. Nem menekit adatokat, a dehogy... Köszi a gyors valaszod, Üdv! -
zoltan6
addikt
válasz
Bogyó bá' #5213 üzenetére
nekem pont fordítva volt,az edigitaloson volt hangszóró csere,a szalagkábelt magam javitottam,azt a készüléket eladtam egy ismerősömnek,mai napig megelégedéssel hiba nélkül használja.
én pedig már 5 hónapja használom a telekomost mindenféle hiba nélkül.
ez hülye felfogás hogy többet lenovo.t soha,bele kell olvasni az asus topikba,ott is ugyanúgy vannak hibás darabok,mint bármelyik más gyártónál. -
zoltan6
addikt
válasz
Bogyó bá' #5177 üzenetére
az a vicc hogy már a lenovo is visszafele fejlődik,100 ezerért kiadja a 8'-os 16gb-os szutykot.
Lenovo Tab Yoga 2
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Futás, futópályák
- Házimozi haladó szinten
- Parkside szerszám kibeszélő
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest