Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- A kamera nem lesz karcsú a Honor Magic8 Pro Air esetében
- Ismét az alsó polcot bővíti a Tecno
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Elavult cucc. Nincs mit mondanom ezek után
Biztos én vagyok a csodagyerek (nem pedig te baltáztál el valamit), ha az összes Thinkpad Tablet 2-mön (3 volt eddig) és a Samsung XE500-amon is fél napon belül win8.1 volt. Tényleg hozta a 8órát? Nahát, ezek meg 14órát hoznak. És biztos csak képzelődtem amikor az asztalomon volt mindkét tablet, fél óráig próbálgattam őket és az volt az eredmény amit írtam.Mindegy. Majd mindenki eldönti, hogy mit szeretne. De le-elavultazni csak azért mert van újabb, elég sznob és ........ gondolkodásra vall. Leírtam, hogy milyen prociktól gyorsabb és igen, azóta van egy újabb atom processzor család, ami gyorsabb/jobb, de ettől ez még nem lesz szar, bármennyire is szeretnéd. Csak azért mert valamit elbaltáztál....hát, nem tudom.

Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Diablo IV
- TCL LCD és LED TV-k
- AliExpress tapasztalatok
- PlayStation 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- További aktív témák...
- Bomba ár! Microsoft Surface Go 1 Tablet - Intel 4415Y I 4GB I 128SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Eladó Apple iPad Pro 11" (2021) Gen 3. + Apple Pencil Gen 2.
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- IPAD 8.Gen (2020) Wifi+Cellular Space Gray 128GB , Magas Akku %, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Biztos én vagyok a csodagyerek (nem pedig te baltáztál el valamit), ha az összes Thinkpad Tablet 2-mön (3 volt eddig) és a Samsung XE500-amon is fél napon belül win8.1 volt. Tényleg hozta a 8órát? Nahát, ezek meg 14órát hoznak. És biztos csak képzelődtem amikor az asztalomon volt mindkét tablet, fél óráig próbálgattam őket és az volt az eredmény amit írtam.