- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Brutális összegeket fektet a Samsung az AI fejlesztésekbe
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Szerény teleppel érkezik a Galaxy A37/A57
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Elavult cucc. Nincs mit mondanom ezek után
Biztos én vagyok a csodagyerek (nem pedig te baltáztál el valamit), ha az összes Thinkpad Tablet 2-mön (3 volt eddig) és a Samsung XE500-amon is fél napon belül win8.1 volt. Tényleg hozta a 8órát? Nahát, ezek meg 14órát hoznak. És biztos csak képzelődtem amikor az asztalomon volt mindkét tablet, fél óráig próbálgattam őket és az volt az eredmény amit írtam.Mindegy. Majd mindenki eldönti, hogy mit szeretne. De le-elavultazni csak azért mert van újabb, elég sznob és ........ gondolkodásra vall. Leírtam, hogy milyen prociktól gyorsabb és igen, azóta van egy újabb atom processzor család, ami gyorsabb/jobb, de ettől ez még nem lesz szar, bármennyire is szeretnéd. Csak azért mert valamit elbaltáztál....hát, nem tudom.

Új hozzászólás Aktív témák
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Napelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Lightyear - befektetési app
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- iPad 10 Eladó Újszerű GARIS!! INGYEN CSOMAGKÜLDÉS!!
- Panasonic FZ-G1-4 6. gen. i5 tablet (Intel i5 6300U 4 X 2400 Mhz, 8 GB DDR4, 256 GB SSD)
- Honor Pad X8a 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Eladó Lenovo Yoga Tab 11 (4GB/128GB, 2K kijelző) JBL hangszórókkal, dobozában!
- Eladó N-One NPad Q tablet (12GB RAM, 128GB, Android 13) Tokkal, saját dobozában!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProBook x360 435 G8 Ryzen 5 5600U Refurbished - Garancia
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Biztos én vagyok a csodagyerek (nem pedig te baltáztál el valamit), ha az összes Thinkpad Tablet 2-mön (3 volt eddig) és a Samsung XE500-amon is fél napon belül win8.1 volt. Tényleg hozta a 8órát? Nahát, ezek meg 14órát hoznak. És biztos csak képzelődtem amikor az asztalomon volt mindkét tablet, fél óráig próbálgattam őket és az volt az eredmény amit írtam.