- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Újabb tanúsítványt kapott a Poco X8 Pro Max
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
válasz
üzenetére
Nekem arra volt jó, hogy szétbarmolja a rendszerem (Miix 2 8 3G). Engem is érdekel a téma, még mielőtt felvetetted már kérdezősködtem itt is, meg win8 topicban (kutya nem válaszolt, pedig HC userek vannak ott).
Na most. Az általad linket oldalról nem lehet semmit letölteni, így gondoltam kiguglizom ezt a programot. Meg is találtam a Huawei oldalán a legfrissebbet. Letöltöttem és én barom elkezdtem telepíteni. Olyan szinten cseszte szét a WWAN driveremet, hogy most hiába töltöm le az eredetit, telepítem és semmi nem történik, eszközkezelőben kérdőjellel van feltüntetve a Huawei Mobile Broadband Module. Azóta a Huawei Mobile Partnert se lehet telepíteni, mert miután az eszközök keresése lefutott és a port keresésére kerül a sor, a felénél kiírja, hogy fail meg valami error 10 és hogy nem talál megfelelő portot, vagy mit tudom én.
A gépházban ahol eddig kapcsolható volt a 3G (hálózat => repülési üzemmód), ott most semmi nincs. Úgyhogy húzhatom újra a rendszert. Asszem én eddig próbálkoztam. Túl nagy kárt okozott nekem ez az ártatlan kísérlet ahhoz, hogy tovább próbálkozzak. És még csak nem is nyúltam bele mélyen a rendszerbe, csak egy alkalmazást akartam telepíteni attól a gyártótól, akié az eszköz.Majd ha valaki kész megoldással jelentkezik, akkor megcsinálom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Battlefield 6
- Gmail
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Lenovo Tab M11 / TB330FU 8/128Gb
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- LoopApple iPad 8 (2020) 10.2 128GB 91% akku + utángyártott érintőceruza
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G3 - i5-8350U I 8GB I 256SSD I 13" 2K+ IPS Touch I Cam I W11 I Garancia
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- Pixel 7 értékelésre vár
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest