- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Akciófigyelő: Kedvezményes Poco telefonokkal is várhatók a locsolók
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
válasz
üzenetére
Nekem arra volt jó, hogy szétbarmolja a rendszerem (Miix 2 8 3G). Engem is érdekel a téma, még mielőtt felvetetted már kérdezősködtem itt is, meg win8 topicban (kutya nem válaszolt, pedig HC userek vannak ott).
Na most. Az általad linket oldalról nem lehet semmit letölteni, így gondoltam kiguglizom ezt a programot. Meg is találtam a Huawei oldalán a legfrissebbet. Letöltöttem és én barom elkezdtem telepíteni. Olyan szinten cseszte szét a WWAN driveremet, hogy most hiába töltöm le az eredetit, telepítem és semmi nem történik, eszközkezelőben kérdőjellel van feltüntetve a Huawei Mobile Broadband Module. Azóta a Huawei Mobile Partnert se lehet telepíteni, mert miután az eszközök keresése lefutott és a port keresésére kerül a sor, a felénél kiírja, hogy fail meg valami error 10 és hogy nem talál megfelelő portot, vagy mit tudom én.
A gépházban ahol eddig kapcsolható volt a 3G (hálózat => repülési üzemmód), ott most semmi nincs. Úgyhogy húzhatom újra a rendszert. Asszem én eddig próbálkoztam. Túl nagy kárt okozott nekem ez az ártatlan kísérlet ahhoz, hogy tovább próbálkozzak. És még csak nem is nyúltam bele mélyen a rendszerbe, csak egy alkalmazást akartam telepíteni attól a gyártótól, akié az eszköz.Majd ha valaki kész megoldással jelentkezik, akkor megcsinálom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- E-roller topik
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Óra topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Interaktív zongora Akadémia Claude, Gemini
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Dell Venue 10 Pro tablet (10,1FHD+/IntelQuad/4GB/128SSD)
- Apple iPad 11, Silver, új , makulátlan,128Gb, Wifi, 100% akku, tokkal + Pencil
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Lenovo Yoga Tab 11 4/128 YT-J706X LTE STORM GRAY
- Apple iPad 10, Blue, 64Gb, Wifi, karcmentes,új állapotú, 10.9'' Retina+Pencil
- 27% - Crucial 96GB (2x48GB) DDR5 5600MHz CT48G56C46S5 Notebook RAM!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - ÚJ - XFX Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Swift OC Videokártya! BeszámítOK
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest