Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Nem kapsz kisebb kapszulát!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
válasz
üzenetére
Nekem arra volt jó, hogy szétbarmolja a rendszerem (Miix 2 8 3G). Engem is érdekel a téma, még mielőtt felvetetted már kérdezősködtem itt is, meg win8 topicban (kutya nem válaszolt, pedig HC userek vannak ott).
Na most. Az általad linket oldalról nem lehet semmit letölteni, így gondoltam kiguglizom ezt a programot. Meg is találtam a Huawei oldalán a legfrissebbet. Letöltöttem és én barom elkezdtem telepíteni. Olyan szinten cseszte szét a WWAN driveremet, hogy most hiába töltöm le az eredetit, telepítem és semmi nem történik, eszközkezelőben kérdőjellel van feltüntetve a Huawei Mobile Broadband Module. Azóta a Huawei Mobile Partnert se lehet telepíteni, mert miután az eszközök keresése lefutott és a port keresésére kerül a sor, a felénél kiírja, hogy fail meg valami error 10 és hogy nem talál megfelelő portot, vagy mit tudom én.
A gépházban ahol eddig kapcsolható volt a 3G (hálózat => repülési üzemmód), ott most semmi nincs. Úgyhogy húzhatom újra a rendszert. Asszem én eddig próbálkoztam. Túl nagy kárt okozott nekem ez az ártatlan kísérlet ahhoz, hogy tovább próbálkozzak. És még csak nem is nyúltam bele mélyen a rendszerbe, csak egy alkalmazást akartam telepíteni attól a gyártótól, akié az eszköz.Majd ha valaki kész megoldással jelentkezik, akkor megcsinálom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fogyjunk le!
- Crimson Desert
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4589
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250M i5 6600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1650 4GB BITFENIX DeepCool 400W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
- Apple MacBook Pro 14,2 11" i5 16GB 256GB SSD szép állapot - Leírást olvasd el!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest