Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
válasz
pengwin
üzenetére
Én nem tudom, hogy ezt az infót melyik okos spriccelte szét a neten, de elhiheted nekem, hogy minden valóság alapot nélkülöz a dolog. Nem sokat gondolkozik a gép ha ilyen alapdolgokról van szó, mint office. Persze ha renderelést nézzük, kicsomagolás, komolyabb szerkesztő programok (videóvágás, PS, stb), akkor jobb ha az ember tart otthon mellette egy komolyabb masinát, mert ez már kevés oda, vagy pedig nagyon türelmes usernek kell lenni.
Az office nem feladat neki, azonnal megnyitja, gyorsan menti, meg se érzi. De mondj valamit mást office-on kívül és megnézem.
A korai teszteket meg nem érdemes nézni, mert ezek a gépek még win8-cal jöttek ki. Frissíteni kell win8.1-re és olyan pattogós lesz a gép, hogy öröm nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Gyúrósok ide!
- sziku69: Szólánc.
- Házimozi belépő szinten
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ AKCIÓS HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Hp 440 G8 i5-1135G7 16Gb, 256 Gb NVMe, számla, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest