Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 - alap
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
JA, bocsánat, csak priviben is jött, azt előbb olvastam és meg is válaszoltam.
Én is jobban szeretem ezeket a dolgokat fórumban megbeszélni, másnak is hasznos lehet az infó.Tehát priviben ezt válaszoltam:
Szerintem ennyiért sok. Egyébként nem volt ilyenem, csak ugyanilyen chipsettel szerelt gépeim voltak (Thinkpad Tablet 2, Samsung Ativ XE500). Én nagyon elégedett vagyok vele. Photoshophoz lehet, hogy kicsit kevés a 2GB ram, de sajnos a legtöbb win tabletben ennyi van, még az újabb Z37xx-es gépekben is. Egyébként használtam Thinkpad Tablet 2-n photoshop-ot. Lassú volt, de ment. A többi amit írtál hasít rajta. Én egyébként jobban ajánlom a Samsung Ativ XE500-at, mint az a Miix-et. Ezt is kapsz már ennyiért és 6000x jobb. Van hozzá wacom toll és 3G-s.
NGA: kifogtad, de ne az alapján ítélj! Nekem ez már a sokadik ilyen gépem, és win8.1 gond nélkül felment az összesre. Rettenet jó gépek ezek, már csak az előzőekben említett extrák miatt is, amik bizony nagyon sok újabb atomos gépen még csak hírből sincsenek. Még annyit, hogy Thinkpad Tablet 2-m alapdolgokban legyorsulta a Miix 2 8-at. Itt volt nálam egyidőben mindkét gép és az állam koppant a padlón, amikor azt játtam, hogy böngésző mp-kel gyorsabb volt új oldal betöltésnél, yt videó megnyitásnál, stb. De volt még amiben gyorsabb volt. Természetesen az emlegetett esetekben (renderelés, 3D játékok) az új atom lényegesen gyorsabb. De aki csak simán használja a tabját és nem oszt neki lépten-nyomon ilyen izzasztó feladatokat, annak ugyanolyan jó a Z2760 is. Régi atomoknál és AMD prociknál (pl. C60, Z60) jóval gyorsabb, kb. A4-1250-nel van egy szinten (sőt videódekódolásban meg 1-2 dologban még jobb is). Nekem mindig fájó, hogy milyen "lekezelő" módon beszélnek nagyon sokan ezekről a gépekről (sokan közülük még közelről sem láttak ilyet). Én is félve vettem Z37xx után ilyen chipsetes gépet, de visszagondolva semmi okom nem volt rá. Azóta szinte csak ilyeneket használok. Ha nem lenne igaz amit írok, kuka lett volna a project. Ehelyett Thinkpad Tablet 2 után vettem egy Samsung Ativ XE500-at
És ezzel az egésszel nem azt akarom mondani, hogy az új atom nem jobb sokkal, csak azt, hogy nyugodtan lehet ebben is gondolkozni, nem szabad felülni a rémhíreknek meg az okosoknak, maximálisan kiegégítő teljesítményt nyújt a hétköznapokban és nagyon sok előnye is van a Z37xx-hez képest (pl. ár, meg az említett extrák). Üzemidőről meg annyit, hogy mindkét Z2760-at tabletem jobb üzemidőben, mint a Miix 2 8 volt, hogy a Miix 2 10-et már ne is említsem, ami kb. a felét tudja akksiban ezeknek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-roller topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hisense LCD és LED TV-k
- Horgász topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Getac F110 - Ipari / Katonai tablet - I7 8665U 16Gb rammal - több db
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 5G, (14.6") SM-X906B 128 GB tárhely 8GB RAM
- iPad Pro Magic Keyboard 12,9 M4 modellhez HU
- IPAD 8.Gen (2020) Wifi+Cellular Space Gray 128GB , Magas Akku %, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én is jobban szeretem ezeket a dolgokat fórumban megbeszélni, másnak is hasznos lehet az infó.
És ezzel az egésszel nem azt akarom mondani, hogy az új atom nem jobb sokkal, csak azt, hogy nyugodtan lehet ebben is gondolkozni, nem szabad felülni a rémhíreknek meg az okosoknak, maximálisan kiegégítő teljesítményt nyújt a hétköznapokban és nagyon sok előnye is van a Z37xx-hez képest (pl. ár, meg az említett extrák). Üzemidőről meg annyit, hogy mindkét Z2760-at tabletem jobb üzemidőben, mint a Miix 2 8 volt, hogy a Miix 2 10-et már ne is említsem, ami kb. a felét tudja akksiban ezeknek.