- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zoltan6 #11687 üzenetére
Sorsolas utjan engedik hw azonosito bevonasaval a frissites utemezeset
, de komolyra forditva itthonn3 gepet frissitettem , egy felkinalta a frissitest , a masodikra mct-vel gond nelkul, a tableten ami a harmadik eszkoz pendriverol tiszta telepitessel ment fel .. pedig ez az egyetlen eszkoz ami nem volt szet mokolva a beallitasok , registry es egyebb teren . Bezzeg amin a 3 eves win7 majd w10 th2 ment arra egybol jott es gond nelkul fel is ment ...
-
-
-
törölt tag
válasz
zoltan6 #11227 üzenetére
Nálam is a windowsos tablet a nyerő, de egy 12 éves lánynak, mezei tartalom fogyasztásra, nyomkodni, játszani szerintem jobb a droid.
Főleg, hogy jó eséllyel egy éven belül pofára ejti, és tönkremegy az érintő.
Az nejem fogyasztása évi két, aprón vett újszerű használt ötezer forintos droidos tablet volt, addig amíg idén nem kapott egy Sony Tap 11-et.
Arra már nagyon vigyáz. -
varmi2
nagyúr
-
Clemi
veterán
válasz
zoltan6 #6274 üzenetére
Pontosan 19e volt a meghirdetett ár és annyiért alku nélkül elment. Igaz adtam mellé plusz egy hosszabbított és egy autós töltőt, de legalább elment
Amúgy néztem a hirdetés dömpinget, hogy mennyi táblagépet kínálnak, hát van dögivel, de vagy csupa noname (a wayteqhez képest is) szar, vagy nagyon régiek még 512MB memóriával, vagy pedig a felsőbb kategóriások olyanoktól, akik folyamatosan cserélgetnek, ha kijön valami új. Volt pár tétel (LG, Samsung) amikkel majdnem elcsábultam, de megfogadta, droidot nem és ehhez próbálom tartani magam. Aztán majdnem elcsábultam a iPad Mini 2 32GB-os cucc felé ami szintén van már 50-60e között, de ott meg elriaszt a rendszer túlzott zártsága amire még az apple rajongók is prüszkölnek.
A WP-t anno megszerettem egy pillanat alatt, most is van a családban 3 különféle tipus így jutottam el oda, csak a Wines tabot, viszont még mindig sokallom az itthoni árakat érte, ráadásul 4:3-as felbontásút szeretnék, mint a 7,9"-os retina kijelzős cucc amit linkeltem, mert ha böngészni meg olvasni akarok rajta, az az ideális. Az itthoni kínálaton csak nézek nagyot. Tele a piac 1GB/16GB-os modellekkel, aztán van néhány ami szóba jöhetne, de mindegyiknél valami gáz van. Az egyiknél csak 1GB a memória, ráadásul 16:10-es, a másik már 4:3-as ráadásul 2/32-es, de csak 1024*768 a felbontása és még vastag és nehéz is, a harmadik meg tök jó de megint 16:10-es és randa is mellé. Ehhez képest meg a china modellek tök jó paraméterekkel, pofás kinézettel tök jó áron. Hát mi a franc van ezen a piacon? Minden kereskedő alszik? Csak menjen be bárki egy MM-be és keressen Wines tabot, Hehe van kitéve 3 féle és kész, meg a sok szarabbnál szarabb droidos, amiknek csal az árát nézik mert jó lesz az olcsó is mondják (pont hallottam egy ilyen párbeszédet), aztán meg megy fel a hirdetési oldalra a cucc. Na ilyenekkel van tele a piac.Egyébként meg erősen erre vagyok rákattanva, csak még hiányzik a végső löket, hogy megrendeljem, na meg néhány bíztató tapasztalat, hogy jó a típus nem fogok vele befürödni
-
tvamos
nagyúr
válasz
zoltan6 #6247 üzenetére
Megint belelkesedtem, hogy veszek egy ilyet: Onda V820W Dual OS
De nem eri meg, azt hiszem...
Amugy tetszik ez a szulinapi akcio! -
Trialbiker
tag
válasz
zoltan6 #5905 üzenetére
Én leginkább dokkolva használom itthon mit egy laptopot ha pedig utazok akkor azon nézek filmet ilyenkor általában tabletként használom mert amíg utazok addig bőven elég az a 4-5 film ami a belső memóriában van ha meg kell a többi is akkor előkeresem a dokkoló részét az 500GB os merevlemezzel (keveset használom mert nagyon tudja meríteni) Hdmi kábelt mindenhova viszem, hiszen a touchpados bluetooth billentyűzetemmel nagy-képernyőn is szoktam használni és így is ezzel a sok cuccal kevesebb mint egy kiló+ a dokkoló, számomra ez jobban megérte a cipelés miatt mint egy laptop. Meg tanulóként szeretem használni a onenote ot és ott jó ujjal rajzolgatni kijelölni.
Acer Switch 10
-
válasz
zoltan6 #5905 üzenetére
+1, ugyanez, de a csempékből is van, ami tetszik (időjárás). De nem is lehetne másképp, mert 1/16-os. Igaz van benne egy 64GB microSD "rendes" programokra (VLC, TC, LibreOffice...) és tartalomra. Van androidos tablet is, iPad Air is, de valamiért nekem bejött a kis "vacak". Amint rájövök miért, megírom
Azért szoktam tapizni is. -
NGA
addikt
válasz
zoltan6 #5830 üzenetére
Nekem is volt ilyen az előző tévéhez, és tökéletesen működött, nem késett a hang. Jelenleg főnököm használja Lujza 920-al, és neki is jó, nem csúszik a hang. YouTube videót és az mkv videot is hibátlanul viszi. Nem tudom nálad mi baj lehetett.
Direkt neten vettem, ha szar, akkor visszavihessem, de nem kellett visszavinni. És pontosan ezt vettem én is. 520-on is hibátlanul ment.
-
válasz
zoltan6 #5515 üzenetére
Ez nagyon drága nekem, külföldről rendelve adókkal és szállítással együtt ki kell jönnie 160k-ból.
(#5516) premete
Nem lenne rossz az ára miatt, de azért hardveresen is gyengébb mint amiket eddig néztem. Habár nem akarom nagyon komoly dolgokra használni, mert van mellette PC-m, de a Z37xx és a 4GB RAM szerintem jól jönne hosszú távon.Köszi mindkettőtöknek.
-
NGA
addikt
válasz
zoltan6 #5304 üzenetére
Lehet, hogy NEKED legenda, de akkor nekem is Lenovo volt, és olvastam a topicját. Aki vett belőle, szinte mindenki szitkozódott. Volt, aki 3-at vitt vissza, mindnek pixelhibás volt a kiijelzője. Általános gond nem azzal volt, hogy volt köztük szar, hanem a mennyiség. Valamint az is, hogy a Telemax szervíz (a Lenovo szervíze) egy nulla, hónapokig tologatják a készüléket ide-oda, és nem csinálnak vele semmit. Ez személyes tapasztalat. Elég rákeresni a neten: Lenovo+Telemax és olvashatod a hozzáállást. Úgy néz ki havonta egyszer rendelnek alkatrészt, ezért ha a havi rendelés után viszed be, akkor 1 hónap eleve, mire lerendelik az alkatrészt, majd mire megjön, és sorra kerül a tied, addigra eltelt 2 hónap. Na ezért nem veszek soha Lenovot
-
NGA
addikt
válasz
zoltan6 #5221 üzenetére
Az a baj, hogy a Telemax a hibás alkatrészt havonta egyszer rendeli meg a Lenovo-tól, ezzel akar spórolni. Azaz ha te akkor adod be, amikor már elment a rendelés, akkor minimum 1 hónap, mire megjön az alkatrész. Ezután amikor sorra kerül a készülék, akkor kezdik megjavítani. Ha szerencsés vagy, akkor hamarabb, ha nem, akkor megszívtad.
-
premete
veterán
válasz
zoltan6 #5221 üzenetére
Ezek közül a legtöbbet amúgy sem venném meg, de a telemax eleve kizáró ok.
Egyébként az LG-nek van saját szervize, én oda szoktam vinni a cuccaikat, ennek alapján feltételezem, hogy a lista kamu.
Ez épp olyan, mint a Microsoft nem támogatja az xp-t hivatalosan, de nagyobb cégeknek támogatja sutyiban. -
-
han_lev
senior tag
válasz
zoltan6 #5190 üzenetére
Na ilyen van nekem. De nem megy.
Lehet rosszul kapcsolom össze őket. Te hoval kapcsolod a töltőből kijövő kábelt, és melykből megy a tabletbe a töltés?Én a microusb "apá"t dugom értelemszerűen a tabletbe, és a microusb anyában megy bele a töltő. Így az USB anya része a OTG.
De a töltő nem tölti így a tabot
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
zoltan6 #5109 üzenetére
flashplayer oldalak mennek androiddal? - mennek, ha muszáj de a flash szar
silvercast lejátszók pld.rtlmost megy androiddal? - van rá app
java-s oldalak,pld. netes bankok mennek? - van rá app
onnline tv megy androiddal vlc bővítményes? - van rá app
ntfs-t kezeli mokolás nélkül? - kezeli
2000ft-os ebey-es usb-s tv tunert kezeli? - kezeliMondom ezt úgy, hogy hulladéknak tartom az összes droidos táblát. De hülyeségeket ne állítsunk már.
-
hito
nagyúr
válasz
zoltan6 #4859 üzenetére
Köszönöm, és tényleg ezt volt a megoldás
lugosi: egyelőre nagyon kettős érzésem van a géppel kapcsolatban. Egyrészt borzasztó igényes, gyönyörű és komoly gép, másrészt (de ezek nem a gép hibái) csalódott vagyok, mert azért választottam ezt, hogy ne kelljen külön töltőt magammal cipelnem. A másik nagyon fontos dolog, amiért erre esett a választásom, az az akkuüzemidő. Erre ideküldenek nekem egy 8%-os elhasználódású akksis gépet
Innentől kezdve nem tudok hitelt érdemlően üzemidő eredményekkel szolgálni.
Szóval egyik probléma sem a gép és a széria hibája. A töltésnél én nem néztem megfelelően körbe, mielőtt megvettem, az akksi meg ugye...elmegy a pits@ba az eladó. Azoknál a refurbished gépeknél, amiket eddig vettem maximum 2% volt az elhasználódás. 8% szerintem már egy kicsit húzós, lehet, hogy vissza is küldöm az akksit és kérek helyette egy másikat.
-
-
pengwin
addikt
válasz
zoltan6 #3892 üzenetére
Csak az nem lehet 150Mbps... ha 3G-s akkor 42 a maximum, vagyis ha a WiFi-re értik a 150-et, akkor az meg felesleges, mivel a mobilnet úgysem tud annyit.
(#3891) cidalain
Szerintem ilyen microUSB-re köthető 3*USB-s hub csak akkor működne, ha kapna áramot másik forrásból. -
cidalain
veterán
válasz
zoltan6 #3890 üzenetére
Hasznos infó köszi. Pénteken szerencsére csak a Win update-eket tettem fel, a nem kötelezőekre még nem nyomtam rá. Ezek után nem is fogok
Zsír egyébként, hogy OTG-vel simán tudtam rá kötni egy 4-5 éves USB-s modemet, így mobilnet is meg van oldva a Wifi only készüléken.
Illetve sikerült szóra bírnom egy USB-Soros átalakítót is OTG kábelen keresztül, szóval ez is állat.Létezik olyan USB hub, ami mondjuk a gép micro USB-jébe bedugva 3 rendes USB-t csinál, és ezekre rádugott eszközök mindegyike egyidőben használható? Van valakinek ilyen eszközzel tapasztalata?
-
Mike88
senior tag
válasz
zoltan6 #3830 üzenetére
Az azért lehet, mert pont elfogyott a raktáron lévő készlet. Én dec 31-én rendeltem, szal nálam sem kapkodtak, átlag 1 héttel előbb szokott ideérni tőlük csomag. Viszont az első készlet elfogyás után mindig kiírták a termék adatlapján, hogy mikorra várható az addig leadott rendelések postázása. 15-e volt asszem az első, amikor kaptak X darabot, aztán 22-e. Amit én kaptam azt valszeg még decemberben kapták, mivel eleve raktáron lévő cuccot árultak, s nem jellemző rájuk, hogy hazudoznak.
-
han_lev
senior tag
válasz
zoltan6 #3799 üzenetére
Nézegetem, a 8500-as akksi az jó ebben a kategóriában?
Ez a teclast milyen? Van valakinek tapasztalata? -
han_lev
senior tag
válasz
zoltan6 #3799 üzenetére
Köszi!
Igen, valahogy az almás designe mindig eltalálja. Igaz hogy vastagabb, igaz hogy picit szeritem szélesebb, de ahogy a képernyő, keret arányt kiszámolják, az szerintem jó. Nekem bejön.
Mondjuk a 65 + fa az már majd 100. Ennyiért talán a Asus T100 is megvan billencsel. Igaz, abban nincs 64 gb, (azt hiszem), és nincs benne 3g.
Egyébkén nekem annyira nem szükséges a 3G slot. Sokban más a 3G-s mint az anélküli? Ha egyáltalán van.Szóval ilyesmi lenne az elképzelésem
Mindenképen 4:3.as (IPS halehet), vékony, 10', és a 64 gb-s sem hátrány.
Ehhez az ONDA megtetszet.Megbizható?
-
Mike88
senior tag
válasz
zoltan6 #3168 üzenetére
Tapasztalatból mondom, hogy nem mindig a lehető legolcsóbb árat kell megkeresni....
Mindenesetre geeken azt írják, hogy max. 16GB-al bővíthető! Ők ált. képben vannak a specifikációkkal, no meg miért "hazudnának" kevesebbet. Csak azért hívom fel a figyelmet erre, hogy ne érje meglepetés...
A W4 meg nem 3G-s, legalábbis nem úgy, így 3G-s az összes tablet. "external 3G" azaz kezeli a 3G sticket. -
TedThomas
aktív tag
válasz
zoltan6 #2685 üzenetére
Nekem nincs ott. Sőt a beállításokat se találom. Fiók alatt csak pár dolog van,
Ügyes vagyok(#2690) NGA: Sajnos kellett már időzíteni többször is. Nincs mindig minden verzióhoz időzítve.
FB: Különböző oldalak kezelése + hirdetés kezelése. Kell egy pár tab.
YT: Subscription-ből kiválogatni mi az amit meg is nézek. Ajánlottak között több érdekes is van akkor egyből többet nyitok. Amíg az egyiket hallgatod keresel a többi tabon.Ilyenek. Nem vagyok egyszerű
De ezért vettem win-es tabot, mert itt megoldható.
-
hito
nagyúr
válasz
zoltan6 #2161 üzenetére
Nekem a 64GB is elég, csak 3G legyen. Ebben pedig sajnos nincs. De nem vagyok én rápörögve a Thinkpad 8-ra, csak 85-ért csábító volt a 64GB/LTE modell. Nem is tudom hogy gondoltam, hogy ennyiért tényleg létezik
A Thinkpad 8-nak az akksi a gyenge pontja.
Nekem sokkal inkább az Acer Iconia W4-821 az álomtablet 8"-os kategóriában. Csak az még kintről is 140eFt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest