- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
subset
senior tag
-
Ispy
nagyúr
válasz
gery2123 #4314 üzenetére
Azért android alatt elég kényelmes volt a beérkező email értesítés, ami stand by-ban is jelzett, meg az értesítési felület is sokkal kiforrottabb, mint winbe. Szóval jó ez a csempe dolog, de azért van ezen még mit dolgozni, hogy használható is legyen, mert most csak bazi nagy ikonok a képernyőn.
-
zoltan6
addikt
-
hito
nagyúr
válasz
gery2123 #3726 üzenetére
És az anetenna kérdés így belül meg is van oldva, illetve lehet kapni sim-kártyás half size HSDPA kártyákat. Innentől meg maximum a BIOS zavarhat be, ha csak azok az eszközök vannak benne engedélyezve, amiket a gyártó alapból beleír. De ez elég ritka, leginkább Thinkpad-eknél lehet ilyen probléma.
-
hito
nagyúr
válasz
gery2123 #3724 üzenetére
Igen, szerintem is ennyit tudhat kb. De ha az akksiüzemidőre rápakol 1órát wifi surfing közben, akkor nekem megéri. Egy Lenovo Yoga 2 11-nek venném ki a wlan kártyáját és menne a helyére egy 3G modem. Wifi-t meg ezzel pótolnám. Így 3G-s lenne a gép és wifis netezés közben nyernék kb. 1órát szerintem.
-
hito
nagyúr
válasz
gery2123 #3112 üzenetére
Én maximálisan meg voltam elégedve a Z2760-as Thinkpad Tablet 2-vel, úgyhogy nem félek a Clover Trail-es gépektől.
Ennek megfelelően vettem egy Samsung Ativ Smart PC XE500-at. Wacom tollas (Samsungéknál S-Pen a neve, de a technológia a wacom-é), 3G-s, billentyűzet dokkolós verzió. 3napot ment az egész gép, doozában, minden tartozékával 65eFt-ot szerintem bőven megért.
Ritka jól felszerelt gép: normál méretű USB (dokkolón kettő is), HDMI, 3G, wacom, 15órás akksi, a hátsó kamera még led villanós is, elől a képernyő szélén két sztereó hangszóró (nem is akárhogy szólnak). A többi a szokásos. Ahogy jön BT vonalon ilyen felszereltségű gép 100eFt alatt, máris váltok rá
Addig nekem a wacom, meg a 3G együtt fontosabb, mint a picit erősebb proci
-
Romvr
őstag
válasz
gery2123 #2377 üzenetére
Hát ha már Surface 3 akkor inkább egy Macbook Air. Tudom ez nem ennek a topikja, de amikor kb fél évig használtam egy veterán Macbook-ot beleszerettem az OSX-be. Aztán volt nálam 2 hétig kölcsönbe egy Macbook Air 13" (asszem 2011-es) és alig akartam visszaadni annyira szerettem. Csak hát ott is fájó pont az ára, meg ott halnék meg ha mondjuk elkapna egy akkora eső mint múltkor és megázna a táskában (bár tuti van arra is vízálló tok
), mint a céges gép.
-
peterk
senior tag
válasz
gery2123 #2269 üzenetére
Ahhoz kéne 64 bies UEFI támogatás, mert linux alá csak 64 bites UEFI grub van, ha jól tudom. Az meg meg nincs, ezért is 32 bites a windows is annak ellenére, hogy maga a gép 64 bites. Az újabb gépekre - amiken 64 bites win fut már - van, azokon szvsz simán telepíthető is a linux (a touch támogatás, driver ellátottság az egy másik kérdés). A jelenleg 32 bites OS-el árult tabletekre viszont aligha fog már a gyártó 64 bites támogatást fejleszteni. Minek tenné, ha egyszer 32 bites OS-el árulja, árulta.
-
Avicularia
veterán
válasz
gery2123 #2039 üzenetére
Köszi
Pro2-nél nincs különbség a prociban, mind a 4 modell Intel Core i5 4200U procival van felszerelve. A két kisebben, a 64 gb-os és a 128 gb-osban 4 giga ram van a két nagyobban ami 256-os és 512-es 8 giga a ram.
Pro3-nál van, hogy a 64-esben i3-as proci van, de az nekem túl nagy lett volna,megnéztem a boltban, ki volt állítva.
Most a 128-as beakciózta pár bolt, jóval olcsóbb volt mint a 64-es, úgyhogy egyértelmű, hogy ezt vettem. Egyébként elég lett volna a 64-es is. -
Necc
addikt
válasz
gery2123 #1937 üzenetére
Valahol volt itt a PH!-n changelog, lenyeg a lenyeg hogy vegre letilthato lett az MSAA (nehany jatek mindenaron 2x MSAA-val dolgozott csakhogy ebben az IGP-ben 4x MSAA feldolgozok vannak, es a teljesitmenyvesztes emiatt oriasi 2x szinten is), es tovabbi jatekok kompatibilitasa valamint grafikai hibaja oldodott meg.
-
fabicska
tag
válasz
gery2123 #1905 üzenetére
Ez egy kicsit durva sérülés, olyan mintha csavarhúzó fejével megkarcolták volna. Úgy értem nem épp felületi kopás, vagy szállítás miatti lepattogzás. Átcserélték a használtat, és Neked adták. Lehet más hibája is van, azért vitték be cseréltetni.
Komolyan, írni kéne az eszközök IMEI számát, melyik kihez kerül tovább
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
gery2123 #1872 üzenetére
Ja és a páromé nem pixel hibás hanem ott egy porszem a kijelző és az üveg között, mert kikapcsolt állapotban is látszik.
Sokkal jobb.
Necc: Lehetne szó 500 forintos usb kábelről is. Ha a pénzemmel fizetek érte, amiért megdolgozok, ne legyen már vacak. Szóval igen. Ha 30ezer forint a tábla, akkor is legyen hibátlan, mert AZÉRT fizettem.
-
hito
nagyúr
válasz
gery2123 #1818 üzenetére
Ha nem zavar akkor ne, ha zavar akkor vidd. Kérdés, hogy egy pixelhibával foglalkoznak-e. Nekem több van és ott a hibás vibramotor is.
Ha nem garis ügy az egy darab pixelhiba, akkor is indoklás nélkül visszaadhatod 3napon belül és rendelhetsz újat. Csak nehogy azt kapd vissza
-
joergie
őstag
válasz
gery2123 #1773 üzenetére
késleltetés miatt nem az igazi a mirAcast/EZcast. húzod az egeret, de az még mozog(rövid távon el fog durranni az agyad tőle-ahogy nézem olyan 1-200ms lehet). Szóval nem az adatátviteli sebességgel van gond. Filmet még csakcsak...
-
Necc
addikt
válasz
gery2123 #1694 üzenetére
Sajnos windowson a nyers felbontas nem minden.
Ha elsosorban desktopkent hasznalod a windowst, akkor a magas felbontas atok, nem aldas. Ha elsosorban a metro feluletet hasznalod, akkor viszont a jobban skalazodo elemek miatt hasznos lehet a nagyobb felbontas.
Eleinte en is ugy voltam vele hogy jo lesz nekem a (billentyuzetes) lenovo, mert majd ugy is a metro-s feluletet fogom fokent hasznalni, 1-1 aklalmazast kiveve amit majd desktopbol futtatok.
Aztan telt-mult az ido, rajottem hogy a metro-s appot egyenertekuek egy kalap... [csunya budos vegtermekkel], hiaba turtam a windows store-t, minden [csunya budos vegtermek] hihetetlenul igenytelenul van megcsinalva es minden fizetos, reklamokkal van agyonb...va.
Most epp ott tartok, hogy kizarolag desktop modban hasznalom a tabot, es hebe-hoba atkapcsolok metro-s feluletre, mert vegul csak olyan 2-3 metros app maradt, amit hasznalok.
Ha a FHD mellett dontottem volna akkor, most egesz biztosan szivnek rendesen. Nem akarlak lebeszelni meg rabeszelni semmire se, de alaposan fontold at, mire is lenne hasznalva a tab, es ennek fenyeben merlegelj
-
NGA
addikt
-
NGA
addikt
válasz
gery2123 #1692 üzenetére
Miix 2 10-em van.
Amiben jobb, mint a T100: FullHD kijelző. Gyakran lapozgatok pdf magazinokat, képregényeket, és hatalmas a különbség közöttük. A FullHD-n olvasható az a szöveg, ami HD-n csak egy homály.
Mindennapos használatra tökéletesen bejön, ezen skype-olok, böngészek, olvasgatok. Játszani nem szoktam, de kipróbáltam, nagyon szépek a játékok is rajta. Jár hozzá az Office, és jó a miracast, szépen kezeli a hálózatot.
Amiben gyengébb: A wifije álítólag gyengébb, én mondjuk ezt nem tapasztaltam, és nincs hozzá bill, igaz én kaptam hozzá Microsoft Wedge keyboardot, ami BT, és hihetetlen jó minőség. Vettem hozzá egy Wedge egeret, és Miracast-al, vagy hdmi-vel olyan, mint egy asztali gép.A lényeg, én eleve FullHD kijelzőset kerestem, a többi ki volt zárva, és nagyon meg vagyok elégedve vele.
Kinai cuccot nem vennék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Vigneau interaktív lokálblogja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Filmvilág
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- VoLTE/VoWiFi
- További aktív témák...
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest