- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
Because #10917 üzenetére
vegyél gyári BT-os tokot.
amikor én vettem még olcsóbb volt 16 valamennyi. az első amit kaptam hibás volt, de újraküldték (a hibásat nem kellett visszapostáznom, az is megmaradt) -
peterk
senior tag
válasz
Because #3294 üzenetére
Hogy telhetett be a tárhely? A windows figyeli a szabad tárhely méretét, és ha lecsökken a kritikus alá (ami bőven nem nulla, hanem fél-egy giga, telepítéstől függően), akkor automatikusan elkezd kiabálni, és felajánlja a tárhely felszabadítása funkciót. Ha nálad nem tette, akkor ott valami gebasznak kellett lennie, vagy pedig manuálisan másoltál be valamit (zene, film?, valami más?) és úgy futottál nullára. De ilyenkor se szabadna megadnia magát. Akár pár bemásolt fájl törlésével, akár az említett lemezkarbantartó funkcióval helyrebillenthető annyira, hogy korrekten működjön ismét.
-
peterk
senior tag
válasz
Because #3281 üzenetére
Ez a Lark a Tesco-s ugye? Ha igen, akkor nekem is van egy ilyen - csak a nevét felejtem el mindig és most a kölyköknél van, ők meg a nagyszülőknél így megnézni se tudom
Mindenesetre, ha ez az, akkor nálunk teljesen okén működik, semmi gondja. Se usb felismerés, se nulla bájt probléma (ilyenről még nem is hallottam, nem dupláztál le valami rendszer mappát a nagy matatásban?
, se hasonlók. Megvétel után bekapcsoltam, telepítettem a frissítéseket, létrehoztam az asszonykámnak egy usert meg a kölyköknek egyet, letelepítettem mindkét profilba minden appot amit használnak, azóta nyúzzák gond nélkül.
-
bagyusz
őstag
válasz
Because #3281 üzenetére
Ilyen anomáliám nekem is volt, két fajta ugyanolyan kiosztású otg kábelből az egyikkel csak usb hubon keresztül volt hajlandó kommunikálni egy eszközzel, a másikkal megy hub nélkül is. Szóval érdekes dolgok ezek. A kettő közti különbség csak annyi, hogy az egyik egyenes micro usb dugóval van a másik meg 90°-ben el van fordítva.
-
Wiz Khalifa
veterán
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Because #3023 üzenetére
Igen.
Nagyon fasza!
A tecsóba elküldtek vissza nem veszik. Rajtam maradt ez a szar. Állandóan lefagy. Filmet este 5x próbáltam elindítani abból 2x lefagyott az app egyszer meg a tablet kompletten és a maradék 2 alkalommal szaggatva ment a film! A faszomat kajakra a tecsóba nem veszek soha egy büdös elektronikai cuccot mert felakasztom őket!!!
-
fabicska
tag
válasz
Because #3007 üzenetére
Pár konkrét kérdésem lenne akkor a modellel kapcsolatban:
1. Mennyi ideig bírja akksival teljesen normál használattal?
2. HDMI-n az 1080p-t meg tudja-e jeleníteni?
3. Hogy áll a melegedéssel?Drágább, nevesebb gyártóknál ezek jól leközölt, vagy odafigyelt dolgok, de egy ilyen modellnél kérdésesek. Régebben megfogadtam, hogy nem veszek többé legolcsóbb modelleket, azokkal csak baj van, nem akarok ilyen zsákutcákba futni még egyszer.
-
fabicska
tag
válasz
Because #3002 üzenetére
Egy rövid beszámolót majd kérhetünk belőle?
Ahogy néztem, ez a Lark táblet a PIPO W4-es hazánkban forgalmazott modellje. Tetszik a masina, csak az 1GB RAM, és a 16GB ROM-tól óckodok. Noha elég jó asztali gépem van, és csak ágyba filmnézéshez, netezéshez, csevegéshez kellene (meg tuti felraknék rá pár játékot, mint Flatout 2, gépigény szempontjából), de valahogy nem tudom elképzelni 1GB-on a jól belakott, hosszútávú windows 8.1 gördülékeny működést. Cáfoljatok meg ha tévedek.
-
Mike88
senior tag
válasz
Because #2773 üzenetére
Hát, akkor én mit mondjak... 2002, hála a sulinetnek. Előtte Commodore-om volt, egy cseppet voltam lemaradva a 88-as születéssel, de a basicből vannak örökké megmaradandó dolgok. Ha éjjel felkeltesz, akkor is beírom, hogy poke53280,0 de csak azért 0, hogy ne bántsa a szemem éjjel.
-
Mike88
senior tag
válasz
Because #2766 üzenetére
Elég. Gyak. ugyanaz, mint a Kingsing W8, amit én használok. Gyárilag nekem 4GB szabad helyem volt, szóval némi frissítés szerintem becsúszott a kínaiknál, ezt onnan gondolom, hogy a (közvetve) tőlük kapott telepítővel újratelepítve 6.5GB szabad helyem maradt, majd első frissítés után 3GB, (s plusz 1 GB-ot "visszahozott" a lemezkarbantartó). 4GB is elég nálam a win appokra, mivel nem igazán telepítek játékokat, alkalmazásokra meg elég ennyi is. Egyéb telepíthető programok meg SD kártyára vannak telepítve. 4300mAh-s akku van az enyémben is, meglepően jó az akkuidő. Én kellően gyorsnak érzem, egyelőre nincs vele problémám, nem hinném, hogy ettől súlyosan eltérő tapasztalatokat generálna a teszkós...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Delta Force (2024)
- Sorozatok
- Ingatlanos topic!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged