Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fabicska
tag
Sziasztok. Adott egy "márkás" kínai laptop - Chuwi - (a probléma szempontjából szerintem lényegtelen, csak azért mondom, hogy a support elég gyér hozzá), aminek random időközönként kikapcsol a képernyője, és kijelentkeztet a windowsból. Ezt régen nem csinálta. Nem ejtettem le, fizikai behatás nem érte. Mi lehet a baj? Most remélem nálam sokkal okosabb emberek is olvassák a fórumot
Windows újratelepítés? Driver frissítés adná magát, de mit mondottam frissebbet úgysem találnék. Gyanakodtam a bekapcsológombra, hogy kontaktos, ezért annak a funkcióját kikapcsoltam, hogy bármit csináljon a géppel, ez sem oldotta meg, ezért gondolok szoftveres gondra.
A segítségeket előre is köszönöm. -
fabicska
tag
válasz
jolti05 #10212 üzenetére
Szia, Én az Onda V891-et venném, régebben nagyon rá voltam kattanva a 8"-os tabletekre (volt is), sok videót megnéztem jutubon, és szerintem mint anyaghasználatban, mint a kijelző minőségében veri a többit (szerintem persze....).
Az onda a kínaiak közt is minőségibb, és régebb óta működő márka, mint a Chuwi.Egy pillantást megérne ennek a testvére ONDA V891w: FullHD kijelzővel. Nem sokkal drágább.
-
fabicska
tag
-
fabicska
tag
válasz
cidalain #10037 üzenetére
Én rendeltem már kínából cuccokat, alapvetően nem volt velük baj, és azt se felejtsük el, hogy a hazai, és a világ minden pontján lévő tabletet ott gyártják, csak például a Lenovo szigorúbb minőségellenőrzést vár el, mint amilyen egy saját márkás Pipo. És azt se felejtsük el, hogy a Foxconn gyárában készülnek az iPad-ek, a Voyo gyárában a Lenovok, és stb, stb. Lényegében ugyanazt kapod az ottani 60.000-ért, mint ha itthon vennél egy Surface-t 200.000-t. Itthon minden szutyok rákerül, vám, jövedéki adó, a szervíz, és garanciaháttér, a "hunosítás"
, stb.
A lényeg, hogy a tablet ugyanaz, sőt, az onda egyik retinának csúfolt 4:3-as kijelzővel szerelt tabletének, semmivel sem összehasonlíthatóan jó a színvilága.A második dolog, hogy én még nem láttam olyan oldalt, ahol a töltő nem lenne része a csomagnak. Szerintem az mindenhol alap. DEha mégsem lenne az, akkor tutira szabvány USB feszültséggel megy a tab, és van rajta micro USB.
-
fabicska
tag
válasz
kisza25 #9764 üzenetére
Ez a fő baj a 10-el, hogy kapkodva lett kiadva, a 8.1 úgymond.... bukása miatt szorult helyzetbe került az androiddal szemben is, így amilyen gyorsan csak lehetett, össze is dobták a rendszert. A chipsetgyártóknak meg esélyük sem volt rá, hogy időben lépjenek, abban bízott mindenki, hogy a 8.1-es driverek itt is jók lesznek, hát, nem mindig.
Én azt ajánlom a hang eltűnés problémára, hogy nyomj rá egy full factory resetet ("Leselejtezni, vagy gyári állapotba akarja helyezni a tabletjét?"), azzal lesz csak jó. És a 10-el még várjunk, jól fog jönni a Service Pack 1
-
fabicska
tag
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ, de brutál... 12 colos Chuwi tablet
Display resolution: 2160*144060.000Ft-ért kellene, bár ezt sehogy sem lehet értelmes módon megfogni, ágyban, netezés közben.
-
fabicska
tag
válasz
Trialbiker #9737 üzenetére
Nyomd rá a helyreállítást, akkor a 8.1 visszatelepül. A Win 10-re frissítés azt a partíciót nem bánthatja.
-
fabicska
tag
Itt nem a 32-64 bit a lényeg, hanem az intel CPU specifikációja... A 32 bites Windows 4096 MB RAM-ot tud megcímezni (RAM + VRAM + HDD/SSD-kben a gyorsítótár, mindenféle megcímezendő memória magyarul), szóval mókolás nélkül annak is (32bites) fel kell ismernie a nagyobb memóriát egyben.
Ehune: Elvileg 64 bitessel szállítják, ki is jelzi egyben a rendszer információ, de ettől még nekem nem tiszta a dolog.
-
fabicska
tag
Az sajnos eleve gyári hulladék. A 16/1-es változatok androidnak is kevesek majdnem, a windowsról nem is beszélve... Olvass vissza egy picit, 'lassan' a 2GB is kevés lesz, ahogy belakod a rendszert, meg hát valljuk meg, a Chrome zabálja a RAM-ot. Javaslat...? Háááát....
1. Használj operát
2. Start-futtatás-msconfig alatt lőj ki minden automatikusan induló marhaságot
3. Antivírus/tűzfal progikat kerüld (ha belső hálózaton vagy), mert a router tűzfala megfelelő védelmet adhat normál böngészéshez
4. A nem használt windows szolgáltatásokat kapcsold ki, és távolítsd el.Ezek után olyan 200MB-od marad indulás után, többet nem tudsz belőle kihozni semmiképpen.
-
fabicska
tag
válasz
DJ. Ru$y #9709 üzenetére
Na az akksi idő az, amit csak úgy négyzet/x osztva köbgyökharmadként (asszem' ez semmiképpen nem értelmes xD) szabad csak venni minden tablet leírásban, mind kínai, mind hazai (bármilyen) fronton. A 8 órás üzemidő kb. úgy lehetséges, hogy alacsony fényerőn 8 órát a BIOS-ban semmit sem csinálva érhető el! xD
Nem régen adtam el a kínai Voyo tabletemet ott 10 órát ígértek, de normál használattal 4 óra pont megvolt, 5 óra vonaton ebook olvasóként jöhetett össze. Mivel szeretem magam kínozni, játékra is megpróbáltam, flatout 1-el kb. 80 percet ment.Mivel nem régen jelent meg az ominózus Chuwi Hi10 4GB RAM-al (ami érdekes, mert a Z8300-as tablet 2GB RAM-ot támogat, egy csatornán), nem tartottam még helyénvalónak véleményezni, mik a tapasztalatok róla. Ha megjön, mindenképpen írok róla pár sort itt, vagy logouton.
-
fabicska
tag
Khhm, a kettő meg van egybegyúrva is: Chuwi Hi10
Januári fizuból ez lesz, nekem például 4:3-as kijelző nem kell, USB portok igen, és 128 GB-os micro SD támogatás is.
Mindenkinek más az igénye, ez természetes.
-
fabicska
tag
válasz
akoska23 #8744 üzenetére
Nézz utána valami driver kereső oldalon (Például ez), ott több esélyed lehet sikert elérni. Érdekes, mert nekem egy full kínai tabletem van (Voyo A1 mini), beírtam a keresőszavakat hozzá, az első oldalon zipen belül, mindenhez rendezve megtaláltam.
Érdekes, de valahogyan jobb a (rajongói...?) támogatása a távol keleti tableteknek.Remélem segítettem.
-
-
fabicska
tag
válasz
tejeskifly #4216 üzenetére
Szia, nekem Voyo A1 minim van. Azt tudom mondani róla, hogy jobb a képe (saját megítélésem szerint), mint az Acer vagy a Lenovo 8"-os gépének. A sok kínai cucc között még ez elég jó támogatással rendelkezik, és google-ba beírva elég sok segítséget lehet kapni hozzá. Ha ezen gondolkozol, én támogatom az ötletet. Én is terveztem Core M-es tabletet, de beláttam, hogy azok 60.000 körül startolnak (+vám, áfa, és szállítási díj), mire ide kerül 100-nál vagy.
Jó én 110 euró helyett 82 euró + 7 euró szállítási díj napi akcióban tudtam megvásárolni, akkor épp nem volt kérdés ilyen jó gépért. Most nem tudom mit tennék ha tablet vásárlása előtt állok. Pró és kontra. -
fabicska
tag
Sziasztok.
Ez egy nem pénzért kikerült hirdetés, csak szeretnék egy jó cuccot ajánlani tabosoknak: OTG hub SD kari olvasóval
Én megrendeltem, holnap át is veszem. Tudom, hogy nem a legolcsóbb, de a fényképezőmből így (másik eszköz nélkül) is át tudom tölteni a képeimet.
-
fabicska
tag
válasz
TedThomas #4001 üzenetére
Régebben ajánlottad a recovery partíciós linket, erre emlékszem, de win 10 telepítés esetére ez nem jó, nincs mit tallózni. A másik, hogy ilyen nevenincs kínai honlapokban nem bízok. Arra gondoltam, hogy valakinek összegyűjtve egy zip fájlban, minden ami kell.
Ha megsérülne a recovery, ezt a 3 gigás packot csak bemásolom a partícióra?
Köszi a linkeket!
-
fabicska
tag
Sziasztok, pont jókor tértem vissza a fórumba, Windows 10-en gondolkodok a Voyo a1 tabletemre, olvasgattam, hogy a recovery partíciót is szétviszi. Hát az baj. Esetleg kinn lennék a gödörből, ha tudnám, hogy ha baj van, van driverem mindenhez. Esetleg jó lehet más gyártó driverei? Elvégre belül majdnem ugyanazok.
Esetleg valakinek van Voyo-s driverei?
Köszönettel.
-
fabicska
tag
Sziasztok, találtam 2 érdekes táblázatot, remélem segít pár kérdést helyretenni.
Az első a z2000, és a z3000-es Atom procik különbségei:
ÖsszehasonlításA második pedig a Bay Trail-T procik összehasonlítása:
KattÜdv.
-
fabicska
tag
válasz
Davos73 #3373 üzenetére
Alap gépekre (jogosan) nem raknak. Másodgépnek, ágyban való használatra (zenehallgatás, filmnézés, könyv olvasás) teljesen felesleges. Ezen is lehet spórolni, így lehet 20.000Ft környékén Wines tabletet kapni. Megjegyzem, 20-ért használható kandroid sincs
, szóval ne várjunk el egy multimédiás központot.
-
fabicska
tag
Szeretném megköszönni mindenki segítségét, aki hozzásegített engem a windows tabletemhez, tegnap este megérkezett! Nem sok tapasztalatom van még, de azok elég pozitívak. Ezeket a sorokat is onnan írom. Másodgépnek tökéletes!
Pár kérdésem lenne: Hogy tudom az "í"-t az y mellé tenni, valamint hogy hosszú "o" hol a csudában van? Magyarul billentyűzet elrendezés beállítások merre vannak?
A másik, hogy gyors bluetooth ki-bekapcsolást hol találom, nem a wifi mellett kellene lennie?Ádám
-
fabicska
tag
Legolcsóbbak közül:
Prestigio Multipad Visconte 4
ARCHOS 80 CesiumSokan nem akarnak a kínai rendeléssel bajlódni.
-
fabicska
tag
válasz
agressor12 #3184 üzenetére
Sima Windows 8.1, szóval ami kevés a mindennapi használatban, laptopon, asztalin az itt is. Persze Youtube-ra, Ebook olvasásra, és sima böngészésre jó, de azután megáll az élet.
-
fabicska
tag
Igen, hát sajnos kis hazánkban az ár nagyon számít. Én is majdnem megvettem a Cube U80GT-t 1GB RAM, és 16GB ROM-al 24.000-ért. Után kapcsoltam, hogy nem kifizetődő, úgy értem, hosszútávon, jól belakott rendszerrel, MKLINK paranccsal (amivel hozzá láncolod magad az adott SD karihoz, amiből sok tablet max 16GB-ot támogat, na az a mélytorok) nem nagyon marad helyed multimédiás tartalmakra sem.
-
fabicska
tag
válasz
kbyte1024 #3164 üzenetére
Jó, a Pipo tablet is, ezt az ajánlatot lesd meg szerintem: PiPo W2F
Igazából sok dolgot nem lehet elmondani, lassan szerencsére tucat termékké válnak a 8 colos wines táblák is, különbség lehet a hdmi csati között, akkuban, hozzáadott tartozékokban, de kinézetüktől eltekintve tucat.
PIPO W2F, Cube U80GT, Voyo A1 mini, CHUWI VI8, Teclast X80h. Ezek vannak mostanában 100-130 euró között. -
fabicska
tag
válasz
gyurkikrisz #3133 üzenetére
Az 1GB-oson sok jót ne remélj. Megtapicskoltam madaras teszkóban a Lark 8i 1GB-os verziót, feladatkezelőben 340MB szabad RAM... hajajajjj.
Én a 2GB-os verziótól Flatout 2-t, SWAT 4-et, esetleg Borderlands 1-et várom, több elvárásom nincs. Amúgy csak filmnézésre, és munkából hazaérve netezésre kell, de ha már elbírja, egy kis játék is belefér. És ugye ne felejtsd el, hogy a legtöbb 1GB RAM-so modell 16 GB-os háttértárral van szerelve, na ott a szabad hely is közrejátszik ilyenkor.... -
fabicska
tag
válasz
bigrock #3131 üzenetére
Egy tipp, én is nemrég hallottam róla: Ha a sima normál asztalon (nem metro UI magyarul) ctrl + egérgörgő fel-t használod, nagyítja az ikonokat, és a betűket. Működik Win 7-en is, én már így használom.
Magyarul kb ugyanolyan képernyőt kapsz a végére, mintha android lenne egy alap ADW launcherrel. NEM, nem androidos képernyőre akarom szabni a tabletemet, csak a csempéket szeretném megkerülni.
-
fabicska
tag
Köszönöm megnézem!
HA érdekel valakit: VOYO A1 mini 90 euróért (leértékelve)
Én megrendeltem a sajátomat -
fabicska
tag
Voyo A1 mini-hez tudtok elérhető drivereket? Esetleg linkek is elérhetőek?
Köszi
-
fabicska
tag
Sziasztok. Most találtam: Prestigio Multipad Visconte 3 2GB RAM 16GB ROM.
Otthonra NAS mellé, vagy egy nagyméretű SD karival jó választás lehet a 10 col és a 2GB RAM.
-
fabicska
tag
válasz
Because #3007 üzenetére
Pár konkrét kérdésem lenne akkor a modellel kapcsolatban:
1. Mennyi ideig bírja akksival teljesen normál használattal?
2. HDMI-n az 1080p-t meg tudja-e jeleníteni?
3. Hogy áll a melegedéssel?Drágább, nevesebb gyártóknál ezek jól leközölt, vagy odafigyelt dolgok, de egy ilyen modellnél kérdésesek. Régebben megfogadtam, hogy nem veszek többé legolcsóbb modelleket, azokkal csak baj van, nem akarok ilyen zsákutcákba futni még egyszer.
-
fabicska
tag
válasz
Because #3002 üzenetére
Egy rövid beszámolót majd kérhetünk belőle?
Ahogy néztem, ez a Lark táblet a PIPO W4-es hazánkban forgalmazott modellje. Tetszik a masina, csak az 1GB RAM, és a 16GB ROM-tól óckodok. Noha elég jó asztali gépem van, és csak ágyba filmnézéshez, netezéshez, csevegéshez kellene (meg tuti felraknék rá pár játékot, mint Flatout 2, gépigény szempontjából), de valahogy nem tudom elképzelni 1GB-on a jól belakott, hosszútávú windows 8.1 gördülékeny működést. Cáfoljatok meg ha tévedek.
-
fabicska
tag
válasz
zsírsámán #2737 üzenetére
20-ért kapható az Allview is: Allview WI7 16GB
De én akkor már inkább ezt venném: Prestigio MultiPad 2 Pro Duo 7.08GB ROM ~ 16GB ROM - 1024x600 pixel ~ 1280x800 pixel. Kinek mi fontos.
-
fabicska
tag
-
fabicska
tag
-
fabicska
tag
Ha elfogy, elkezdi használni a virtuális memóriát, ami ugye itt SSD, szóval nem arról lesz szó, hogy eszeveszetten berregne minden, és 3-4 másodperc a válaszidő, azon már túl vagyunk!
Asztali gépemben (Win 7) 8 GB van, indulásnál 3 használva, régen meg 3 volt benne, és azzal is vígan ment krájzisz mellett.
Én is 2GB-os verziót fogok venni, legtöbb kínainál 3-4000 Ft. a különbség, nem ez fog dönteni.z
-
fabicska
tag
válasz
Revoltek #2684 üzenetére
Ehune'
ONDA v975i
Mindennel együtt kb ~ 65.000 Ft
-
fabicska
tag
válasz
r3dsnake #2643 üzenetére
A Windows is foglalkozik a vevőkörrel: MKV támogatás alapértelmezetten
Supported processors:
x86, x64 (?), ARM -
fabicska
tag
Pontosan én is így vagyok ezzel, 10 óra munka után nem ülnék le az asztali gép mellé elolvasni a híreket, csevegni, vagy megnézni egy sorozat részt. De ugyanakkor van androidos telefonom, és ismerem a hibáit, sose kellene tablet is androiddal. Mindenkinek más áll a kezére, más az erőforrásigénye egy eszközzel szemben, másak a kritériumok (kövezzetek meg, de nekem pl. a sztereó hangszóró is az, mikor hátrafelé szólva egymástól 8cm-re semmi sztereó hatás nincs, de mégis... lelkiismeret furdalásom lenne, ha nem olyat vennék).
Nekem például az is szempont, hogy a tabletet ne az USB csatin keresztül töltse, mert ha mondjuk pendrive-t dugok rá, ki kell húzni a töltést (tudom, most linkelte fórumtárs a töltésre is képes Y csatlakozót, de akkor meg pókháló az egész), és ilyenek. Nem kell megérteni a másik gondolkodását, és igényeit.A Windows RT is egy irányvonal, nem sikerült jól, így hagyták is, de a célközönség nagy része tudta mit vesz, és nem akar mókolni.
-
fabicska
tag
-
fabicska
tag
válasz
joergie #2628 üzenetére
Már kb 10-15 napja fenn van, és "Készletre" jelentették: CHUWI Vi8 8" IPS Screen Windows 8.1 Intel Atom Z3735F Quad-core 2GB 32G
-
fabicska
tag
válasz
#79335424 #2601 üzenetére
Én fordítva csinálom, hogy mobilrack-ban vannak a rendszervinyóim (2,5" Samsung SSD, és 500GB WD) ~ FANTEC MR-25D, az SSD-n a Win 7 64 bit, a másikon egy 32 bites Win XP (32 bit), AutoCAD 2006 miatt. Annak elég a 3,85GB, amit az XP lát.
-
fabicska
tag
Hát most nézem a Gamer Voyo A1 mini honlapján:
Na hát ez engem meggyőzött meg is rendelem. Nem is gondoltam volna, hogy erősebb egy ilyen kis atom mint egy i7 4790k @ 4GHz, de ha Ők mondják!
-
fabicska
tag
Alienexpressel egy bajom van, hogy elég trehány az oldaluk:
Voyo A1 Mini variációk:
Original VOYO A1 miniTologatják a 20-30 eurókat, de nincs különbség köztük.
-
fabicska
tag
ÓÓ hát 174 euróért én fasza 10 colos gépet vennék
ONDA V101W
-
fabicska
tag
válasz
gyurkikrisz #2588 üzenetére
Ez az Evo Tech T1, ez mi?
Rákerestem én serényen de csak Audi alkatrészek, és klímaberendezések jöttek ki
-
fabicska
tag
válasz
kalozhun100 #2585 üzenetére
A dolog ott bukik el, hogy ez a Win tabletek butábbik verziója, 1GB RAM, és 16GB HDD. Az 1GB RAM-ból valamennyit (128MB...?) rögtön levesz a videokari, úgyhogy olyan 850MB marad.... megabájt 8.1-re. El lehet képzelni mire elég az.
30.000Ft-ért nem fogsz találni használhatót itthon, ha annyiért látsz, el kell kezdeni keresni a gyenge pontokat.
-
fabicska
tag
válasz
pengwin #2573 üzenetére
A wayteq-es összefüggésről tudok, fogdostam már MM-ban direkt olyan wayteq-eket, amiket kínai áruházakban Cube-ként láttam, csak átcímkézettek.
De akkor azt nem értem, hogy ennél az egy tabletnél miért van 2x vörössel kiemelve, és az eladó is megerősítette (TinyDeal-on), hogy csak angol és kínai a nyelv. Amúgy én is gondoltam, hülyeség, de a kiírások okát nem értem. Engem csak ez foglalkoztat
-
fabicska
tag
Sok szűrés után egy tablet maradt csak, ami kb. mindenben megfelelne nekem, ez: Cube U80GT
NADE, azt írják a leírásában az oldalon, hogy csak angol és kínai nyelvet támogat. Utánanéztem, és a 7 colos Cube tablet is minden nyelvet támogat, és más oldalon sem írnak erről a korlátozásról. Megkérdeztem a kínait ezzel kapcsolatban, azt mondta, hogy tényleg így van, más nyelv nem megy fel rá. Nem mintha problémám lenne az angol nyelvvel
.
A kérdésem, ez tényleg lehetséges, mármint, hogy szoftveresen belenyúlkáltak a Windows szolgáltatásokba, és letiltották a nyelv hozzáadását/telepítését? Szerintem ez így lehetetlen, ti mit gondoltok erről?
Köszönöm
-
fabicska
tag
Nézegettem ezt is: Onda V975i Bay Trail, 2GB RAM, szokásos belső.
A kérdésem, hogy mennyire macera pendrive-val Windows telepíteni rá? BIOS-ba hogy lehet belépni, ilyenek.
Olvasni akartam róla szakirodalmat, de csak csirkelábakat, villákat, raklapokat, és villámhárítókat találtam(抱歉,指定的主题不存在或已被删除或正在被审核)
-
fabicska
tag
Rosszul mozdulsz véletlenül, meghajlítod az átalakítót (mert az eszközből 8 méterre kinyúlik), és már szakad is ki a port, vagy rosszabb esetben a nyák is károsodik. Az ilyen barbár megoldások nem illenek egy 9mm vékony kis eszközhöz. Ha meg otthonra kell, és a tabletnek fix helye van, akkor a gyári OTG kábel.
Legalábbis szerintem...
-
fabicska
tag
Akkor miért a tablet kategóriában jársz?
Itt egy Neked való termék 65-ért: Acer Netbook a teljesítménye kicsit nagyobb is. Csak hát ugye no érintőképernyő.
-
fabicska
tag
válasz
tom_tol #2449 üzenetére
Hangyafasznyi a különbség: Összehasonlítás
Még a legnagyobb különbség (ár után
) a memóriavezérlőkben található, valamint videokártya... EHHH Videovezérlőben.
Itt a lista szemezgess: Katt
Ja még annyit az egyik kérdezőhöz: HD4400 volt a régi procimban, GTR 2, Far Cry 1, FlatOut 2 SIIIImán ment vele 1280*720-ban High-on. Akkor azt gondolom 1024*768-ban is meglesz a High. Maximm játszol 720p-t Mediumon
-
fabicska
tag
válasz
Akron99 #2241 üzenetére
Na épp erre akartam írni, hogy androidos tableten, és Win 8.1-es IE-n se érhető el az adblocker. És mint tudjuk, a reklámok megzabálják a tablet hardverét (és adatmennyiséget). Szóval ez is egy érv a tabletes win8.1 + chrome mellett, csak kicsit gány megoldás
Megjegyzem én is inkább a win 8.1-es tablet felé hajlok, android elég telefonra.
-
fabicska
tag
válasz
gery2123 #1905 üzenetére
Ez egy kicsit durva sérülés, olyan mintha csavarhúzó fejével megkarcolták volna. Úgy értem nem épp felületi kopás, vagy szállítás miatti lepattogzás. Átcserélték a használtat, és Neked adták. Lehet más hibája is van, azért vitték be cseréltetni.
Komolyan, írni kéne az eszközök IMEI számát, melyik kihez kerül tovább
-
fabicska
tag
Sziasztok, egy kis érdekesség: Írtam a Thome-nak egy emailt, amiben arról érdeklődök, hogy független-e a modell, és a pixelhibáról tudnak-e, megjött a válasz:
A link a táblagépek listájára vezet.
DE!!! A táblagép elérhető az oldalukon.
Azt se tudják mit beszélnek
-
fabicska
tag
Sziasztok, telekomos Miix 2 8-at akartam venni, de már nem.
Ennyi hibát vele, de komolyan. Igen, túl szép, hogy jó is legyen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Battlefield 6
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini kijelzős SSD-hűtő a Thermalright névjegyével
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- Eladó karcmentes Realme 8 4/64GB / 12 hó jótállással
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest