- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
CJ3
senior tag
válasz
AxBattler #14171 üzenetére
50-60 amit rászánok, egy internetes oldal futtatására kell igazából ami a munka része, meg pár excel stb
De akkor marad a Noti szerintem igazából írni billentyűzeten fogok a tab meg ott van ha tovább kell menni
Film zene stb. Arra ezt rendeltem nagyon bejön
Alcor Snugbook
-
válasz
AxBattler #13566 üzenetére
e-book olvasásra szar. Telefonálni megint a tepsi kategória. Telefonnál nálam a most mininek tartott 5 colos készülékek is nagynak tűnnek, pedig elfér a kezemben. Ha analóg példát akarok mondani, akkor a 6-7 coll a zsebkönyv, kis méret, kis betű. a 7,9-9 a kezelhető normál könyv, a 10 az a Gyűrűk ura vagy a HP. És nem csak olvasásnál netezésnél is. Lehet, hogy otthon az ágyban használható a 10-es tab, de szerintem már korlátozottan mobil. Olvasgatom itt, hogy sokan laptop kiváltásra keresnek tabot, hát szerintem ők eltévedtek, ez az eszköz tartalom fogyasztásra lett kitalálva és nem tartalom készítésre. Van windowsos tabom (kicsi 8 colos atomos 1 GB), hát....
-
válasz
AxBattler #12676 üzenetére
Engem továbbra is érdekel a dolog:
De mutass olyan hiteles* screenshotot ahol a win10 mutatja egyszerre hogy 4GB memóriát kezel a Z8350., senkinek nincs ilyen procis gépe 4GB rammal..? pl T102HA..?kidolgoztam egy tesztet: ezzel a programmal lefoglalható 2GB memória miközben le van korlátozva a pagefile. én w7 és egy 5éves Amd EeePC-n próbáltam 4GB rammal. nem volt gondja.: [kép], utána visszanyerte a memóriáját: [kép]. Kíváncsi lennék hogy Atom Z8350 esetén felmegy-e a memóriahasználat 3GB fölé.. (mint normál esetben kell neki)
-
válasz
AxBattler #12673 üzenetére
én nem azért csatoltam a specifikációt mert ilyet "is találok a neten!"... hanem azért hogy lásd mit tud a proci... és a gyártótól származik az infó, nem másodkézből, nem hallomásból v saccolásból származó leírások..
Az hogy mekkora memóriát tesznek mellé kizárólag üzleti kérdés, legfeljebb nem kezeli az egészet.. a Z8350 1600Ft-al olcsóbb mint a Z8500, vagy 4400Ft-al olcsóbb mint a Z8750.. ezen spórolnak.
De mutass olyan hiteles* screenshotot ahol a win10 mutatja egyszerre hogy 4GB memóriát kezel a Z8350.
(* hiteles alatt olyat értek ami bizonyíthatóan nem te dobsz össze 5 perc alatt képszerkesztővel)
-
-
-
margithid
veterán
válasz
AxBattler #12509 üzenetére
Ebook reader: book bazar reader
Nekem ez vált be! -
válasz
AxBattler #12475 üzenetére
A borítás minősége kevesbe lényeges,mert úgy is kapna tokot ,ami meghatározó es említetted az uzemido,illetve a SOT.
Amúgy lett alternativa írva neki mert az asus is felmerült lehetőségként,aztán eldöntheti melyik a jobb választás,az asus vs lenovo témám meg mar úgy is napok ota csámcsogunk,ha mas nem igy képbe kerülhet majd. -
gretzky77
veterán
válasz
AxBattler #12470 üzenetére
Igazad van részben,viszont te pedig sztem irreálisan lehúzod a 310-et! Ennyire nem ótvar sz@r mint ahogy te beállítod! Volt használtam szerettem és egyáltalán nem olyan gagyi mint állítod! Ugyanazért a vasért én nem adnék 40-50 el többet csak azért,hogy kicsit szebben legyen csomagolva még akkor sem ha magasabb a keretem!
Amúgy te használtál mix310-et vagy egyszer megnézted Médiában?
-
-
hroberto
veterán
válasz
AxBattler #12470 üzenetére
A jóval drágább gépeknek is hasonló vagy ugyanez a hardvere. A következő lépcső a Core M lenne, de az már más árszint.
A különbség az anyagminőség és az összeszerelés. Ezt mindenki döntse el maga, hogy megér-e 30-50 ezer felárat, hogy valamivel jobb köntösben van a cucc (szvsz nem éri meg).
Akkor érné meg ha a fentebb említett Core M SoC-vel szerelt gépet vehetne ennyiért, de nem vesz.
Úgyhogy még mindig azt mondom, hogy ár-értékben nem rossz a 310. -
zoltan6
addikt
válasz
AxBattler #12071 üzenetére
Nem tudom működik-e még,de szerintem igen,kb 1 hónapja még meg tudtam csinálni win 7-ről is a frissítést.
Siessen, ezzel a trükkel most még ingyen van a Windows 10 -
törölt tag
-
Tuomas
addikt
válasz
AxBattler #11581 üzenetére
100 + 10-20 ezer ft még nem a világ, valszeg ajd úgyis igyekeznék kamatmentes részletre venni, úgy pedig havi 1000-2000 ft lenne plusz-ban, ami még nem megterhelő
Persze kérdés, hogy a jobb teljesítményt kihasználnám-e. Ez még egy új terület nekem, így nincs összehasonlítási alapom erre vonatkozóan
Na de egyenlőre megnézegetem a gyártók honlapját is, még van időm átrágni a dolgotKöszi a segítséget!
-
cidalain
veterán
válasz
AxBattler #11493 üzenetére
a másodikban a GPU kicsit jobban pörög.
de ugye atommal nem játszunk, meg videovágunk meg ilyesmi, tehát gyakorlatilag számodra nem lenne nagy különbség.ugyanakkor ezek az előző generációs atomok. az újak a z8300, z8500, z8700 típusnéven futnak.
mondjuk ezek sem sokkal erősebbek, ellentétben jobban fogyasztanak.én már inkább ilyennel szerelt gépet vennék. (vettem is)
-
-
cidalain
veterán
válasz
AxBattler #11000 üzenetére
Storet nem fejlesztenek. Állítólag azon ugykodnek hogy android app fusson winen. Így nem kell foglalkozni hogy nincs elég app, mert lesz.
(Bar amiért otthonra Win tabot vettünk azok pont nem az appok miatt történt. Szerintem tab fronton az nem annyira lényeg, hanem az asztali Win kompatibilitás) -
Necc
addikt
válasz
AxBattler #10590 üzenetére
Ott valami bűzlik a specifikációkban, az Atom Z3735G ugyanis csak maximum 1GB memóriát támogat.
-
tlac
nagyúr
válasz
AxBattler #10315 üzenetére
Egyébként ebben az árkategóriában megvárnám az új Z8500-as Atom-mal szerelt tabletek érkezését, és egy 4GB RAM-osat választanék. Fél éven belül remélem elég jó választék lesz már...
valamiért nem nagyon akarnak megjelenni...
már tavaly nyáron bemutatták őket, azóta nagyjából semmi a kínaiakon kívül -
hito
nagyúr
válasz
AxBattler #9947 üzenetére
Hát, nem tudom. Nem sok köze van a két termékvonalnak egymáshoz szerintem.
Én ha fizetnének sem cipelném nap mint nap magammal az X230t-t. Ha akarom, itt csak a tabletet viszem magammal, X230t-t nem tudod szétszedni. Itt az "agy" magában a tabletben van, ott a képernyő csak egy megjelenítő, a hardver a géptestben van, a billentyűzet részénél. Szóval erős a párhuzam és nem tudom miért mondod, hogy maradtak volna az X230t-nél. Halleluja, hogy ezt megcsinálták! Én is cserélném le, mert idióta cserélgetős vagyok ha kell, ha nem, de nem tudom egyszerűen mire lecserélni, mert ennek a használt árába (130-140) iszonyú pangás van a piacon. Nincs alternatívája, ennyi pénzért még csak hasonlót sem kapok, olyat biztos nem amiben ennyi irdatlan extra van (i5, 4GB, SSD, fHD ilyen minőségben, NFC, LTE-4G, Wacom stylus, GPS, 7-10órás akksi, stb.). Ezért marad is, de nem bánom, mert nagyon szeretem
-
-
kisza25
félisten
válasz
AxBattler #9759 üzenetére
nekem most is van 10.1 és én nem szoktam egy kézzel lóbálni, hanyatt fekve használom a kanapén 2 kézzel fogva, az sanszos, hogy nem érem át a gépeléshez, winfoshoz lévő billentyűzetet is szét lehet húzni?
Nekem azét munkához is kellene (olyan programunk van ami böngészőn keresztül fut) és oda azért jól jönne egy kicsit nagyobb méret. Próbáltam asztalin 4GB-os laptopon a szokott programok megnyitva ~3,5GB-ot megkajolnak, szóval nem merek 2GB-ost venni.
Mondjuk, ha elmegy a laptopom és tabletem, akkor mindenképpen veszek valamit, ha addig nem találok t200/4GB/64GB-ot akkor a t100ha x5-8500 4GB/128GB lesz, mert hardveresen az nagyon szimpi csak a kijelző mérete aggaszt kicsit, bár a jelenlegi tabon is tudok dolgozni, ha nagyon akarok, csak 2-3 fülnél többet nem szabad megnyitni (ez nem a 10.1" hanem az 1GB RAM miatt van, ez androidos) -
-
-
ToniSoprano
addikt
válasz
AxBattler #7223 üzenetére
Nekem, Lumia 640-em van, a netmegosztás tök egyszerűen megy, de sajna nincs GPS megosztó program WP-re, pedig nagyon egyszerű lenne, nem fejlesztenek erre a rendszerre a cégek mert kicsi arészesedés. Elvileg ez lesz a megoldás az apphiányra, de nem tudni mikor és mennyire sikeres és mikorra készül el: [link]
Gondolom a Windows Mobile 10 megjelenésére gondolom készen kellene lennie valami beta dolognak legalább, lehet ezért is húzzák el a megjelenést. -
tjb007
nagyúr
válasz
AxBattler #6941 üzenetére
Ha a spanyolnál ezt írják, akkor a többinél is így kell lennie.
Amúgy meg oda kell figyelni, mert hiába listáz ki sok terméket nem mindegyiknél van lehetőség EU-n belüli rendelésre. Például a 32GB-os Samsung mSD kártya is ott van a spanyolországi kínálatban mégis Kínából jönne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest