- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlac
nagyúr
válasz
hroberto #14321 üzenetére
szerintem a dell alkatrészek nem olcsóak, viszont elég jól szerelhetőek a gépek
akár magadnak is meg tudod tenni, ha veszel egyet pl. Bogyó bá' linkjérőlaida64-gyel le lehet kérdezni, hogy mennyit degradálódott az akku, kérdezz rá vásárlás előtt
vagy ha személyesen vennéd, nézzétek meg helybenegyébként a billentyűzetben is van akku
-
tlac
nagyúr
válasz
hroberto #14319 üzenetére
ha a használt is játszik, akkor az eggyel korábbi dell széria is jó vétel
Dell Venue 11 Pro (7140)
billentyűzetet meg még veszel hozzá ebay-ről
és 100 alatt meg vagy -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
hroberto #14317 üzenetére
Azt neked kell eldöntened, nekem megfelelnek a Lenovo cuccaim.
64 bites W10 / 4 GB RAM / 128 GB tárhely / fullHD kijelző alatt én biztosan nem vennék semmit sem. Akkor sem, ha olcsó. Ezen már - lassan ugyan, de teljeskörűen - lehet dolgozni is szükség esetén, nem csak tartalomfogyasztásra való. Sajnos nem volt több pénzem rá, pedig egy ilyennek jobban örültem volna, az erősebb CPU miatt.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
hroberto #14315 üzenetére
Vékonyka műanyag az egész, sérülékenynek tűnik. "Dobálni" - a kicsivel ellentétben - nem való, inkább csak asztalnál ülve dolgozgatni / netezni / filmet nézni. A billentyűs dokkolója is csak erre teszi alkalmassá, ölben használva hajlamos szakadozni a kapcsolata a tablettel. Sajnos más gyártónak viszont nincs hasonló konfigurációja emészthető áron.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
hroberto #14313 üzenetére
Nekem több szerencsém volt velük akkor:
- Az6öt éves Miix 2 8"-osomat a mai napig naponta használom esténként 1-2 órát ágyban olvasásra, netezésre, sőt több motoros túrán is végig rázattam a tanktáskában. Semmi baja, csak a széléről kopik a festék néhol.
- a Miix 320 (pont a fentebb linkelt modell) nyár közepe óta van meg, szerencsére az is hibátlan, bár ezt sokkal ritkábban használom (csak melóra kell). -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
hroberto #14311 üzenetére
Lenovo Miix 320, de csak a fullHD-set érdemes! (Ez árban kicsit több, viszont a tárhelye is 128 GB)
-
Game-over
aktív tag
válasz
hroberto #13261 üzenetére
Én sem azonos hardverre gondoltam az árazásnál, hanem az adott célnál (most a filmnézés) az ár/érték arányra.
Viszont ha már itt tartunk, egy droidos gépnek nincsenek is olyan rendszerkövetelményei mint a Windows-nak, tehát ebből a szempontból már nem releváns a felvetés:
Pl. droidon a 32 GB ROM + 2 GB RAM társulás már kellemes élmény tud lenni, míg Windowsnál ez a belépőszint.
A másik meg hogy hazai piacot nézve 60 k alatt nem láttam szinte semmilyen Windows alapú gépet (új garanciás terméket), droidos vonalon meg van választék bőven (persze a jóból ott is kevés van, de ez már más kérdés).
Én is használok Win10-es gépet, meg Droidot is, de ha filmet akarok nézni, akkor a legkényelmesebb megoldás szvsz az androidos gép, a Windows körülményesebb szerintem. Más szempontból nem is összehasonlítható a Win a droiddal, de ha szigorúan a filmnézést nézzük szempontként, akkor nálam az Android nyert.
-
kkdesign
senior tag
válasz
hroberto #13232 üzenetére
ma adtam le az enyém az edigitalba, de töltőt elfelejtetttem, így hnap mikor átveszem a rendelésem majd akkor leadom, bár nem mondták hogy kell, nálam is volt de én hülye táskámban hagytam
azt mondták, hogy nincs már ez a típus így ha javítható javítják, ha ne, akkor miix 320at adnak, vagy pénz visszát
-
tlac
nagyúr
válasz
hroberto #13128 üzenetére
neked az egde-dzel nincs ilyen problémád?
-
-
-
válasz
hroberto #12471 üzenetére
A különbség az anyagminőség és az összeszerelés.
Pontosan, meg az üzemidő.Ezt mindenki döntse el maga, hogy megér-e 30-50 ezer felárat, hogy valamivel jobb köntösben van a cucc (szvsz nem éri meg).
Értem, de ha nem ajánlotok neki alternatívát, akkor nem fog tudni dönteni.(#12473) this is life
Felesleges valamire 30-50000 ft-al tobbet kolteni ha a benne levo hw ugyan azt tudja de ez az igenyektol is fugg... egy kicsivel vastagabb muanyag boritas nem biztos hogy megeri a plussz penzt.
Ne mondd már nekem, hogy amit minden nap huzamosan használsz, kézbe ceszel, annak mindegy a minősége, burkolata, stb.(#12474) gretzky77
Ugyanazért a vasért én nem adnék 40-50 el többet csak azért,hogy kicsit szebben legyen csomagolva még akkor sem ha magasabb a keretem!
Amúgy te használtál mix310-et vagy egyszer megnézted Médiában?
Nem csak a vas, 64GB vs. 128 GB eMMC, meg az eltérő akkuidő is számít. Értem, hogy Neked az olcsóbb a jobb, de a kérdező nem biztos, hogy így áll hozzá.
Egyszer alaposan megnyomorgattam az MM-ben, de néhány Win tablet megfordult már nálam, tudom mihez hasonlítani. Pl. a mostani T100TA-m is hagy maga után kivetnivalót, de a sokat szidott billentyűzete simán jobb a Lenovo-énál.
Meg az a fényes-kopogós műanyag, ami a 310-en van... brrr... -
-
válasz
hroberto #12402 üzenetére
Jol tudja , hivatalosan nem mindegyik cherry trail tamogatja a 4giga ram kezeleset , de single channel meg tudjak oldani a gyartok hogy 4 gigat hasznaljon a rendszer, elvileg a zintel bezarja majd a kiskaput a trukkozesek elott.. aztan hogy meglepik e vagy sem mas kerdes... papiron a z8500-tol felfele kezeli a 4giga-t dual channel ...pl 8350 elvileg 2 giga [link] aztan megis van 4 giga rammal szerelt belole [link]
[link] -
válasz
hroberto #12301 üzenetére
Annyival kiegeszitenelek hogy kruger and matz is kinai oem gyarto alkotasa , csak brandel-ve van .. amugy ha az megfelel igazad van akar echte kinai is lehet ...
Sanyaba
A proci cpu resze kb annyira eros mint az baytrail modelleke ,csak par % a kułonbseg gpuban es fogyasztasban jobb a z8500 , a felbontas nem biztos hogy jo hogy nagyobb , 10 colon elegge gyatran skalazodik a win ha meg win32 api-t hasznalo programot futtat az ember , gyotrelem ujjal hasznalni neha... -
hroberto
veterán
válasz
hroberto #12107 üzenetére
Utánanéztem az Androbiten. Nem a Miix 310-est tesztelik, hanem a Miix 3-at.
Kicsit figyelj oda jobban! Abban a SoC is gyengébb és a RAM is csak 2 GByte és Windows 8 futott rajta.
Ettől függetlenül nekem volt hasonló hardverrel szerelt gépem, és nem hiszem, hogy az ott említett kombó "megfogta" volna a hardvert. -
-
gretzky77
veterán
-
Mandarinn
senior tag
-
válasz
hroberto #11927 üzenetére
Teljesitmenyben nem is igazan veheted eszre a kulonbseget , mert a cpu szamot tevo mertekben nem erosodott, a gpu erosebb lett , de ez atlag hasznalat mellett nem jon elo , a dupla ram se ad erezheto elonyt mert single chanel , igy az iras olvasasi sebesseg kb ugyan annyi mint az egy generacioval regebbi gepednel , ha z8500 lenne a rendszer chip ott a memoria merete es sebessege a dual miatt talan erzekelheto lenne ...
-
Vindex
tag
válasz
hroberto #11683 üzenetére
Nem fogja felajánlani szerintem. Innen lehet frissíteni
-
L4mie
veterán
válasz
hroberto #11606 üzenetére
Jó sok
nézegesd meg a srác oldalát, jó kis teszteket csinál, de itt van az ajánlott listája, alul meg a gyártók minőség szerinti sorrendje:
[link]*ha magyar garanciát, gyors átvételt etc. t szeretné, akkor acer, lenovo, asus gyárt szerintem billentyűzetes, 10" körüli tableteket.
-
cidalain
veterán
válasz
hroberto #10780 üzenetére
Ez kib...ott draga. Lengyel gyarto (gondolom kinai alapon)
Ha a procibol tudsz engedni, Atom z8500-ra akkor Teclast x16 Pro 270 dollar kornyeken.
Ha nem akkor Teclast x2 pro 350 dollar.
De ha a csucsok csucsat keresed, akkor Teclast x3 pro 450 dollar.Ha mar egyszer "nevenincset" veszek, akkor tegyem azt ugy hogy a jolhangzo, olcsobbikat veszem.
-
kisza25
félisten
válasz
hroberto #9664 üzenetére
KRUGER-MATZ KM1160 Edge 1160 11.6" 64GB, nálam egyelőre ez a befutó
junior11: eddig a winfos elég rosszul kezelte ilyen kis méretben a fullHD, vagy annál nagyobb felbontást -
junior11
veterán
-
junior11
veterán
válasz
hroberto #8658 üzenetére
Köszi, ha sikerül a hétvégén vagy jövőhéten megtapizom élőben is. Neked mi jön be jobban az Acerben mint a Lenovóban? Pl. az ismerőseim körében az Acert, Asust eléggé lenézik (egyesek szerint viszont az utóbbi években nagyon sokat fejlődtek), jobbnak tartják a HP-t, Lenovot...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Apple iPad Pro 12.9 5th gen Wifi 128GB Space gray (A2378)
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacSzerez.com - iPad Air M1 / 5. generáció / 64GB / Wifi / Pink / Garancia!
- Apple iPad Pro 11 (2021) (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, ezüst)
- Silvercrest Rajztábla
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest