- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Android szakmai topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Hát, akkor nekem minden kell
Bár nem érzem a téma kimaxolásának ha egyszerre van szükségem 3G-re és HDMI kimenetre is. Sőt, ezt 2014-ben már alapnak tartanám, tekintve, hogy már van 4G, de nyakunkon az 5G is már. Illetve már majdnem minden háztartásban megtalálható a laposTV is, és joggal szeretné a tabletét összekötni vele a vásárló. De csak a sz@rrágás megy a gyártók részéről szerintem, tisztelet a kivételnek, pl. az Acer W4-821 és a Thinkpad 8 személyében. Ezeknek sajnos meg is kérik az árát.Ott van pl. a Wacom tollas Asus Vivotab 8 Note. Az lenne nekem a csúcsok csúcsa a Wacom toll miatt, de se HDMI kimenet se 3G-s modell nincs belőle. De nagy dolog lett volna pedig az egyik igényt kielégíteni. Így szerintem buktak egy csomó potenciális vásárlót, akiket egyébként a Wacom tollal megnyertek volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Starlink
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- Kompakt vízhűtés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- ÚJ/BONTATLAN Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN Apple ipad mini 6, 64 GB Wifi + Cellular, aksi 94%
- A legnagyobb FÉLÁRON!!! Samsung S9 ultra 14.6"-os tablet! AkciÓÓÓ
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11 8,7" Wi-Fi 64GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Boox Go 7 B&W Fehér, új állapot, gyári mágneses tokkal
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RX 7900 XTX / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Bár nem érzem a téma kimaxolásának ha egyszerre van szükségem 3G-re és HDMI kimenetre is. Sőt, ezt 2014-ben már alapnak tartanám, tekintve, hogy már van 4G, de nyakunkon az 5G is már. Illetve már majdnem minden háztartásban megtalálható a laposTV is, és joggal szeretné a tabletét összekötni vele a vásárló. De csak a sz@rrágás megy a gyártók részéről szerintem, tisztelet a kivételnek, pl. az Acer W4-821 és a Thinkpad 8 személyében. Ezeknek sajnos meg is kérik az árát.