- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
válasz
pengwin
üzenetére
&NGA:
majd akkor tudom komolyan venni ezt a nagyon komoly problémát, ha akár 1x is előjön! De amint említettem nem jött elő semmi ilyesmi probléma hónapok alatt egyszer sem, ráadásul egyik Z2760-as tabomnál sem a 4-ből. Pedig osztom rendesen az IGP-t, folyamatos mkv fHD, meg fHD 60fps videókkal két megjelenítőn egyszerre is sokszor. Sőt, játékra is próbáltam (ezt inkább hagyjuk, nem arra lett tervezve és akkor még finoman fogalmaztam) és egyszer nem futottam ilyen hibába, összeomlásba.
Akkor miért is foglalkozzak azzal, hogy külföldi oldalakon lehúzták és fórumokban ment a hepaj miatta?

A 987-hez: sajnos ettől féltem én is. A TDP-t láttam, hogy ugyanaz, de ez a gyakorlatban vajmi keveset jelent. Azonos TDP-jű procik között nagyon "brutál" különbségek vannak üzemidőben.
Necc: nem kár. Igaza van. A többi komponsens ez esetben ugyanaz (Samsung Ativ PC Pro i5 vs Pentium 987).
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Parfüm topik
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Battlefield 6
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TCL LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Vivaldi (böngésző)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Lenovo Thinkbook 14 G7 WUXGA IPS Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel Arc Win11 Pro Garancia
- Ultimate előfizetés akár 3856 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- 233 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest