Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ooszi
senior tag
válasz
hroberto
üzenetére
Szia en csak azert szeretnem felrakni mert a win8.1 particio amirol helyre lehetne allitani serult. Oem kent vettem itt a prohardveren es nincs serialom. Elvileg hivatalos windows van rajta, de ki tudja! Ha frissitek win10re akkor ker serialt. Ja es egy fontos dolog torol mindent a geprol, mentes szukseges.
-
ooszi
senior tag
sziasztok a Hp elitpad 900 letoltotte a windows 10-t, szerintettek erdemes frissiteni, vagy maradjak a 8.1 nel.
-
ooszi
senior tag
Mindenkinek köszönöm a segítséget, ha jól emlékszem én frissítettem 8.1 re, csak honnan töltsem le a sima 8-t?
-
ooszi
senior tag
válasz
pengwin
üzenetére
Felraktam a Belarc Advisor nevű programot lefutattam, találtam egy olyan sort hogy Win8.1 Prof. és utána egy Key. számot, na ezt beütöttem a telepítőkészitőnek és azt írta ki hogy nem jó, most két lehetőség van,
1., nem ez az a számsor
2., már nem hívatalos windows van a gépen -
ooszi
senior tag
-
ooszi
senior tag
Sziasztok valakinek van ötlette hogy hogy tudnám ujra rakni a tableten win8 rendszert, mert már káosz így is vettem itt a prohin, OEM változatba. HP ElitPad 900.
A patricíót ami a windows rendszert tartalmazta törölték, ezért ez nem járható út, Windows serialt se tudom, hivatalos szoftver van rajta elvileg, valahogy nem lehet kideríteni a serial számot? -
ooszi
senior tag
Sziasztok vettem egy HP tabletet itt a PH-n, amin eredeti win 8.1 van, a srác nem tudja az aktiváló kulcsot a win 8.1 nek, hol tudnám én azt megkeresni?
-
ooszi
senior tag
Sziasztok lenne egy olyan kérdésem hogy meg vettem a HP ElitPad 900 - t, erre milyen uton módon tudok szűz windowst rakni, hogy ne az előző tulaj dolgai legyenek rajta, és beállításai?
-
ooszi
senior tag
HP Elitpad 900 rol vélemény valakinek, 69900 Ft ért megeri?
-
ooszi
senior tag
Sziasztok van valakinek valamilyen tapasztalata ezzel a géppel: HP Elitepad 900
Ilyent készülök venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, vadonatúj állapotban, átmenetileg jegelve
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest