Hirdetés
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Snapdragon 8 Gen 5-tel jön a Realme Neo8
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- CES 2026: 4. generációs szemkímélő kijelzővel debütált a TCL NXTPaper 70 Pro
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
hroberto
veterán
válasz
petrson
üzenetére
Tökéletesen megfelelő azokra amikre használni akarod. A Vírusirtó szvsz hitvallás kérdése. Ráadásul sok múlik a felhasználó tevékenységén. Szóval ha nem vagy "hülye" nem kapsz vírust és egyebeket.
Hosszú évek óta a gyárit használom, és sosem kaptam be kártékony programot. -
hroberto
veterán
Szia!
Gondolom használsz laptopot vagy asztali gépet. A tableten ugyanaz a Windows van mint egyéb eszközökön. Tehát használd azt amit megszoktál.
De ha nem használsz más eszközön Windowst, akkor szvsz megfelelő a Windows beépített vírusirtója. Böngészőből Edge, Chrome, Firefox... Választhatsz. -
hroberto
veterán
válasz
Baczoni Norb
üzenetére
-
-
hroberto
veterán
10"-os leválasztható billentyűzetes tabletek közül milyet érdemes most venni 100 ezer környékén?
No name kínai cuccok kizárva! -
hroberto
veterán
Egy ismerősöm gyerekei eltüntették egy Lenovo Miix 310-es töltőjét. Hogy tudja ezt pótolni lehetőleg nem aranyáron?
-
hroberto
veterán
válasz
schumy1
üzenetére
Nekem nincs jó tapasztalatom a Lenovoval. Három Lenovo tabletem volt, mind szervizben végezte. A két Miix 2, és a 310 is. A 310-nek az anyaghasználata is vicc, ráadásul recseg-ropog. Az enyémből konkrétan ki akart esni a kijelző. Ezért került szervizbe, aztán gyorsan megszabadultam tőle. Az meg, hogy nem hajtotta meg a külső winchestereket csak hab volt a tortán.
-
hroberto
veterán
Nincs valami ötlet arra, hogy miért mutat valóságtól jelentősen eltérő összevisszaságokat a hátralévő üzemidőről a tablet?
-
hroberto
veterán
válasz
Game-over
üzenetére
Nem Android-Windows vitát akartam nyitni, csak leírtam a tényeket, hogy egy kb. azonos specifikációjú droid, windows táblagép között nincs árelőny a droid javára.
Továbbmegyek: ha mondjuk szeretnél 4 GByte RAM-ot a gépbe, már droid vonalon 100 000 HUF körül járunk. A Windowsos Lenovo Miix 310 meg 85 körül megvehető.
Filmnézésre meg aztán tökmindegy milyen az oprendszer. -
hroberto
veterán
válasz
Polcrendszer
üzenetére
Én az ötödiket, és nem volt. Akkor most...?

-
hroberto
veterán
Szerintetek a tablet vagy a toll hibája, hogy egy rövid időre nem érzékeli a tollat? Aztán megjavul. Rendszeresen csinálja.
-
hroberto
veterán
válasz
Polcrendszer
üzenetére
Nem az első tabletet használom, de ilyen gondom még nem volt.
-
hroberto
veterán
A Lenovo Miix 310-emben elkezdett mozogni a kijelző, és porosodik alatta. Fél éves a cucc, küldtem egy e-mailt a Lenovo felé. Elvileg ma már jön érte a futár. A válasz e-mail-ben 5-30 nap közé teszik a javítási időt. A gyakorlatban mennyire számítsak? Van valakinek tapasztalata?
-
hroberto
veterán
válasz
this is life
üzenetére
Hasonló paraméterű Zenbook Flip kb. 40 ezres felár. Ennyit tényleg nem ér. Ráadásul nem is szétcsatolható. A T300 lesz a befutó.
-
hroberto
veterán
válasz
this is life
üzenetére
Két opció maradt. Vagy a T300 Chi, vagy a Zenbook Flip. Kérdés, hogy megéri-e a felárat a Zenbook?
-
hroberto
veterán
ASUS T300 Chi-vel szemezgetek.
Core M 5Y71-es SoC van benne, és 8 GByte RAM. Jól sejtem, hogy ez már elég erős ahhoz, hogy egy alap laptopot simán kiváltson?
Esetleg valaki ismeri, használ ilyet vagy hasonlót? -
hroberto
veterán
válasz
AxBattler
üzenetére
A jóval drágább gépeknek is hasonló vagy ugyanez a hardvere. A következő lépcső a Core M lenne, de az már más árszint.
A különbség az anyagminőség és az összeszerelés. Ezt mindenki döntse el maga, hogy megér-e 30-50 ezer felárat, hogy valamivel jobb köntösben van a cucc (szvsz nem éri meg).
Akkor érné meg ha a fentebb említett Core M SoC-vel szerelt gépet vehetne ennyiért, de nem vesz.
Úgyhogy még mindig azt mondom, hogy ár-értékben nem rossz a 310. -
hroberto
veterán
Miix 10-el kellene meghajtatnom USB 3.0-ás winchestert.
Van rá lehetőség? -
hroberto
veterán
válasz
gretzky77
üzenetére
Tény, hogy a 310-et jóval olcsóbban meg lehet venni.
Más: szemezgetek egy Asus T300 chi masinával. Tudom, hogy az abban lévő Core M jóval erősebb az Atomoknál. De kb. milyen szinten van teljesítményben ha laptop procikkal hasonlítjuk össze? Konkrétan a Core M-5Y71-ről lenne szó. -
hroberto
veterán
válasz
Grande Ale
üzenetére
Nőknek tökéletes.

-
hroberto
veterán
válasz
Grande Ale
üzenetére
Más színben nincs?!
Ez kb. ugyanaz mint a Miix 310, csak dupla háttértárral.
Mondjuk minőségben biztos sokkal jobb. -
hroberto
veterán
válasz
this is life
üzenetére
Lényeg, hogy van ilyen verzió.
-
hroberto
veterán
válasz
Grande Ale
üzenetére
Simán elfut 2 GByte RAM-mal a Windows 10.
-
hroberto
veterán
Lenovo Miix 310: Már nagyon bánom, hogy lecseréltem erre a Switch 10-emet. Gondoltam jó lesz a 4GByte RAM és az erőseb SoC.
Igazából semmit sem veszek észre sebességben. Viszont recseg-ropog mindenhol, a hangszórója inkább ne is lenne, már másodszor játssza el, hogy nem akar felébredni alvó állapotból csak úgy, hogy kb. 10 perce állok a bekapcsológombon. Az óra kevesebbet mutat a valósnál több mint egy órával. Mi a szar lehet ezzel?!
Igaza volt egy barátomnak, hogy ez a Lenovo már nem a régi Lenovo. Lesüllyedt a kínai vackok szintjére, de inkább alá. Csak a név maradt a minőség ment... -
hroberto
veterán
válasz
hroberto
üzenetére
Utánanéztem az Androbiten. Nem a Miix 310-est tesztelik, hanem a Miix 3-at.
Kicsit figyelj oda jobban! Abban a SoC is gyengébb és a RAM is csak 2 GByte és Windows 8 futott rajta.
Ettől függetlenül nekem volt hasonló hardverrel szerelt gépem, és nem hiszem, hogy az ott említett kombó "megfogta" volna a hardvert. -
hroberto
veterán
Kezd tele lenni a tököm ezzel a Miix 310-el...
Nem elég, hogy nem hajtja meg a külső merevlemezt, a könyvolvasómat sem látja (PocketBook Touch Lux 3).
Mit kezdjek vele!? -
hroberto
veterán
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Szóval alapból nem hajtja meg a merevlemezt. Fasza...

-
hroberto
veterán
Lenovo Miix 310: 2db külső HDD-m van, egyiket sem látja, sőt meg sem hajtja úgy hallom. Az egyik USB 2-es, a másik USB 3-as. Mi a teendő?!
-
hroberto
veterán
Lecseréltem a Switch 10-et egy Miix 310-re. Kíváncsi vagyok mennyit számít a dupla RAM és az erősebb SoC.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Windows 11
- Háztartási gépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Filmgyűjtés
- OLED monitor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad 11 128GB Wifi Kék Hibátlan/2026.12.21.Apple Gar./Akku 100%/p4661
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- iPad 11 128GB Wifi Kék Karcmentes/2027.10.02.Gar./Akku 100%/p4662
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)