- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Android szakmai topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hroberto
veterán
válasz
petrson #15119 üzenetére
Tökéletesen megfelelő azokra amikre használni akarod. A Vírusirtó szvsz hitvallás kérdése. Ráadásul sok múlik a felhasználó tevékenységén. Szóval ha nem vagy "hülye" nem kapsz vírust és egyebeket.
Hosszú évek óta a gyárit használom, és sosem kaptam be kártékony programot. -
hroberto
veterán
Szia!
Gondolom használsz laptopot vagy asztali gépet. A tableten ugyanaz a Windows van mint egyéb eszközökön. Tehát használd azt amit megszoktál.
De ha nem használsz más eszközön Windowst, akkor szvsz megfelelő a Windows beépített vírusirtója. Böngészőből Edge, Chrome, Firefox... Választhatsz. -
hroberto
veterán
válasz
Baczoni Norb #14815 üzenetére
-
-
hroberto
veterán
10"-os leválasztható billentyűzetes tabletek közül milyet érdemes most venni 100 ezer környékén?
No name kínai cuccok kizárva! -
hroberto
veterán
Egy ismerősöm gyerekei eltüntették egy Lenovo Miix 310-es töltőjét. Hogy tudja ezt pótolni lehetőleg nem aranyáron?
-
hroberto
veterán
válasz
schumy1 #13648 üzenetére
Nekem nincs jó tapasztalatom a Lenovoval. Három Lenovo tabletem volt, mind szervizben végezte. A két Miix 2, és a 310 is. A 310-nek az anyaghasználata is vicc, ráadásul recseg-ropog. Az enyémből konkrétan ki akart esni a kijelző. Ezért került szervizbe, aztán gyorsan megszabadultam tőle. Az meg, hogy nem hajtotta meg a külső winchestereket csak hab volt a tortán.
-
hroberto
veterán
Nincs valami ötlet arra, hogy miért mutat valóságtól jelentősen eltérő összevisszaságokat a hátralévő üzemidőről a tablet?
-
hroberto
veterán
válasz
Game-over #13262 üzenetére
Nem Android-Windows vitát akartam nyitni, csak leírtam a tényeket, hogy egy kb. azonos specifikációjú droid, windows táblagép között nincs árelőny a droid javára.
Továbbmegyek: ha mondjuk szeretnél 4 GByte RAM-ot a gépbe, már droid vonalon 100 000 HUF körül járunk. A Windowsos Lenovo Miix 310 meg 85 körül megvehető.
Filmnézésre meg aztán tökmindegy milyen az oprendszer. -
hroberto
veterán
válasz
Polcrendszer #13157 üzenetére
Én az ötödiket, és nem volt. Akkor most...?
-
hroberto
veterán
Szerintetek a tablet vagy a toll hibája, hogy egy rövid időre nem érzékeli a tollat? Aztán megjavul. Rendszeresen csinálja.
-
hroberto
veterán
válasz
Polcrendszer #13149 üzenetére
Nem az első tabletet használom, de ilyen gondom még nem volt.
-
hroberto
veterán
A Lenovo Miix 310-emben elkezdett mozogni a kijelző, és porosodik alatta. Fél éves a cucc, küldtem egy e-mailt a Lenovo felé. Elvileg ma már jön érte a futár. A válasz e-mail-ben 5-30 nap közé teszik a javítási időt. A gyakorlatban mennyire számítsak? Van valakinek tapasztalata?
-
hroberto
veterán
válasz
this is life #13099 üzenetére
Hasonló paraméterű Zenbook Flip kb. 40 ezres felár. Ennyit tényleg nem ér. Ráadásul nem is szétcsatolható. A T300 lesz a befutó.
-
hroberto
veterán
válasz
this is life #13097 üzenetére
Két opció maradt. Vagy a T300 Chi, vagy a Zenbook Flip. Kérdés, hogy megéri-e a felárat a Zenbook?
-
hroberto
veterán
ASUS T300 Chi-vel szemezgetek.
Core M 5Y71-es SoC van benne, és 8 GByte RAM. Jól sejtem, hogy ez már elég erős ahhoz, hogy egy alap laptopot simán kiváltson?
Esetleg valaki ismeri, használ ilyet vagy hasonlót? -
hroberto
veterán
válasz
AxBattler #12470 üzenetére
A jóval drágább gépeknek is hasonló vagy ugyanez a hardvere. A következő lépcső a Core M lenne, de az már más árszint.
A különbség az anyagminőség és az összeszerelés. Ezt mindenki döntse el maga, hogy megér-e 30-50 ezer felárat, hogy valamivel jobb köntösben van a cucc (szvsz nem éri meg).
Akkor érné meg ha a fentebb említett Core M SoC-vel szerelt gépet vehetne ennyiért, de nem vesz.
Úgyhogy még mindig azt mondom, hogy ár-értékben nem rossz a 310. -
hroberto
veterán
Miix 10-el kellene meghajtatnom USB 3.0-ás winchestert.
Van rá lehetőség? -
hroberto
veterán
válasz
gretzky77 #12418 üzenetére
Tény, hogy a 310-et jóval olcsóbban meg lehet venni.
Más: szemezgetek egy Asus T300 chi masinával. Tudom, hogy az abban lévő Core M jóval erősebb az Atomoknál. De kb. milyen szinten van teljesítményben ha laptop procikkal hasonlítjuk össze? Konkrétan a Core M-5Y71-ről lenne szó. -
hroberto
veterán
válasz
Grande Ale #12416 üzenetére
Nőknek tökéletes.
-
hroberto
veterán
válasz
Grande Ale #12410 üzenetére
Más színben nincs?!
Ez kb. ugyanaz mint a Miix 310, csak dupla háttértárral.
Mondjuk minőségben biztos sokkal jobb. -
hroberto
veterán
válasz
this is life #12404 üzenetére
Lényeg, hogy van ilyen verzió.
-
hroberto
veterán
válasz
Grande Ale #12395 üzenetére
Simán elfut 2 GByte RAM-mal a Windows 10.
-
hroberto
veterán
Lenovo Miix 310: Már nagyon bánom, hogy lecseréltem erre a Switch 10-emet. Gondoltam jó lesz a 4GByte RAM és az erőseb SoC.
Igazából semmit sem veszek észre sebességben. Viszont recseg-ropog mindenhol, a hangszórója inkább ne is lenne, már másodszor játssza el, hogy nem akar felébredni alvó állapotból csak úgy, hogy kb. 10 perce állok a bekapcsológombon. Az óra kevesebbet mutat a valósnál több mint egy órával. Mi a szar lehet ezzel?!
Igaza volt egy barátomnak, hogy ez a Lenovo már nem a régi Lenovo. Lesüllyedt a kínai vackok szintjére, de inkább alá. Csak a név maradt a minőség ment... -
hroberto
veterán
válasz
hroberto #12107 üzenetére
Utánanéztem az Androbiten. Nem a Miix 310-est tesztelik, hanem a Miix 3-at.
Kicsit figyelj oda jobban! Abban a SoC is gyengébb és a RAM is csak 2 GByte és Windows 8 futott rajta.
Ettől függetlenül nekem volt hasonló hardverrel szerelt gépem, és nem hiszem, hogy az ott említett kombó "megfogta" volna a hardvert. -
hroberto
veterán
Kezd tele lenni a tököm ezzel a Miix 310-el...
Nem elég, hogy nem hajtja meg a külső merevlemezt, a könyvolvasómat sem látja (PocketBook Touch Lux 3).
Mit kezdjek vele!? -
hroberto
veterán
válasz
pècsimunkás #12025 üzenetére
Szóval alapból nem hajtja meg a merevlemezt. Fasza...
-
hroberto
veterán
Lenovo Miix 310: 2db külső HDD-m van, egyiket sem látja, sőt meg sem hajtja úgy hallom. Az egyik USB 2-es, a másik USB 3-as. Mi a teendő?!
-
hroberto
veterán
Lecseréltem a Switch 10-et egy Miix 310-re. Kíváncsi vagyok mennyit számít a dupla RAM és az erősebb SoC.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- Battlefield 6
- Hobby elektronika
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- 512 GB-os PCIe 4.0-as M2 SSD-k garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest