Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
fateless
üzenetére
Na és a TN kijelző milyen?

Egyébként döntöttem már.
Ma megyek a tecsóba és megnézem mind a kettőt. Op3n Dott, Lark Ultimate 8i Win.De szerintem a Windows-os jön velem haza mert annak előnyei jobbak nekem.
De nem tudom tudtok-e két kérdésre választ adni nekem.

Ezen a tabon teljes értékű "pc-s" Win van vagy valami butítottabb hogy felmenjen a 8GB-os partícióra. Illetve a másik kérdés. Mennyi hely áll rendelkezésre a C-n hogy alkalmazásokat pakoljak fel?
-
pengwin
addikt
válasz
fateless
üzenetére
+1
30-35 ezerért teljes mértékben vállalhatóak a Windowsos tabletek akár 1+16GB-os kiszerelésben is, tabletnek azok is alakalmasak, akinek meg többre van igénye, az vehet 2+32/64GB-osat is.
Egyébként is: az, aki az 1+16-os kategória árában gondolkozik, az nem a notebookot akarja vele cserélni.
Remélem hamarosan(~1év) a wines tabletek alapkiszerelése a 2+16GB lesz, wimboottal az is sok mindenre elég... minden másra ott a microSD card! -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
fateless
üzenetére
A "mindennapi apróságokra" elég lehet, viszont a 2/64GB-os "ugyanilyen", windowsos tabletek képesek kiváltani szükség esetén akár egy teljes értékű notit vagy asztali gépet is. Mondom: "terepen" szükség szerint még CAD-rajzvázlatokat is csinálok rajta (BT-s bill + egér kombóval persze). Nekem a notebook megy a levesbe, már nem is nyúlok hozzá hetek óta (itthon überbrutál asztalin dolgozom természetesen).
szerk: szóval ezt az 1 GB-ossal nem csinálod meg. Ha noti mellé, n-edik kütyünek, ágyból netezni kell, arra persze elég lehet.
-
válasz
fateless
üzenetére
Nem tudom, nem láttam a plakáton a specifikációkat és a szoftvereket sem, csak azt írták, hogy 10 óra üzemidő. Nekem ráadásul matt burkolatúnak tűnt, szóval könnyen lehet, hogy másik változat, hirtelen csak ezt a tesztet találtam. Z37XX-es procinak mondjuk jobban örülnék...
-
inf3rno
nagyúr
-
geeri3
csendes tag
válasz
fateless
üzenetére
2 eve megvettem az egyik legelso ASUS tablat, asszem VivoTab ME200. Elvoltam vele, csak most sikeresen lezuztaam a kijelzot es dragabb csereltetni mint uj gepet venni. Mindenesetre ott neha szenvedes volt a 27.. szeria neha, naponta jott egy kek halal ezert azert. Most tudom meg hasznalni ezt egy BT egerrel, januar vegeig nem zavar kulonosebben a helyzet, de utanna beindul megint a suli es rohangalok egesz nap, meg erosen hasznalom az erintokepernyot.
Nem akarok megint ugy jarni hogy januarban kijon valami meg jobb Atom, en meg megvettem a regit. Persze tudom hogy ez a 37.. szeria mar mindenre hasznalhato, es nagyon tobb nem is kellene. Csak sajnos egyik gep sem fogott meg kuonosebben. Az ASUS T100 billentyuzete nem jon be, a T200 talan talan jo lenne, az Acer switch uzemideje vicc, a Miix2 meg mar lassan egy eves konstrukcio lesz (Igaz a Miix 3 semmivel nem jobb, a negyet meg csak nem inditjak e meg egy evig). Amit fentebb linkeltem HP Pavilion x2 meg az usb 2.0-val hozza ram az agyfraszt, meg azzal hogy egy tesztet nem lehet rola olvasni sehol, pedig mar egy honapja kijott.
Az olcsobb erintos laptopoknak meg az uzemideje nem jo, kellene egesz napra a gep, tanulas kozben menni kellene vegig a kijelzonek es a toltot nem akarom cipelni.Mindenkeppen kivarok, csak attol tartok hiaba, mert semmi nem lesz mas januar-februar kornyeken.
-
gbela
senior tag
válasz
fateless
üzenetére
Hm, és vhaj mi lesz az olyan rendelésekkel amit még úgy adtak le, hogy benne volt? Mint pl én
Rendelés részleteinél ott is szerepel külön a bill. Nem mintha 72-ért nem lenne magában is baromi jó, csak amúgy is kellene hozzá valami, ez így pláne jó volt... Na mind1, majd kiderül, a furcsa az, hogy tegnap rendeltem, 2 munkanapot írtak. Ma délelőtt már 1 munkanap volt írva, délután már megint kettő...nem tudom mit csinálnak 
Új hozzászólás Aktív témák
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- Apple iPad Air 2025 11" 1TB Cellular (MCG84HC/A)
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad Air 4 64GB Cellular Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4519
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% akku
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 512GB USA modell Szép állapotban!
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Persze nem kell beérni a rosszal. Én is cseréltetem. Méghozzá addig, amíg nem kapok egy hibátlant.