- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Operatív igazgatót vált az Apple
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 8300 mAh, maradhat?
- Légies iPhone halvány színei
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
válasz
moonman #6171 üzenetére
jóvan, vörös riadó lefújva, ugyanebbe a marhaságba futottam bele.
fasza logikus ez az egész mocsok. -
ticzi01
aktív tag
válasz
moonman #6111 üzenetére
nem jelenik meg, de ha mezei userrel lépek be akkor nem is jelenhet meg mivel ott még futtatási joga sicnsen a felhasználónak.
de a felhasználó szintű dolgok lemennek a gépre.
Elvileg úgy kellene működni.hogy Konfigurációba betenni és ott a SYSTEM felhasználó összes jogval egyetembe elvégzi a kívánt műveleteket a telepítést és egyebeket.
Valahogy nem tudom összehozni.... -
gaborbol
őstag
válasz
moonman #5835 üzenetére
Par honapja csinaltam brakefixet egy cegnek, 2003 eszmeletlen lassu.
Egy offline nyomtatoba volt 184.000 job.
Nem tudom mi tudta ennyire telehanyni,se a nyomtatobol se intezobol sem lehetett torolni, mert folyton elhasalt, parancssorbol viszont kiszedte, igaz az sem 5 perc volt -
moonman
titán
válasz
moonman #5810 üzenetére
najó, szóval kiderült, hogy a SharePoint egészen máshogy értelmezi a mappákat, mint az IIS, ezek ilyen buzi virtual directory-k, amikben IIS nem keres default document-et, szóval fogtam és legyalultam a webappot és létrehoztam root-ba, így rögtön elérhető a rövid címmel is. majd ha lesz több szájtjuk, akkor szépen bepötyögik, hogy .../sites/akármi, leszarom.
-
OddMan
őstag
válasz
moonman #5663 üzenetére
Használtam már a beépített NTBackup-ot, de 6db Windows szerveren állandóan egyesével állítgatni eléggé kényelmetlen és a mentések kezelése is kaotikussá válhat egy idő után. Szóval fontos lenne, hogy központilag lehessen menedzselni.
Ami még fontos, hogy képes legyen lementeni az Active Directory-t, SQL szervereket és az Exchange-et. -
bobsys
veterán
válasz
moonman #5611 üzenetére
jah, az nem okes, hogy minden gepnek ugyanaz lesz a sidje (a newsid.exe meg nyugdijba vonult, mar csak sysprep van), de gondolom ez megvan
ris/wds nem mindig jatszik, a suli ahol regen dolgoztam ott a halozat egyszeruen nem birta a terhelest (igen, voltak termek amik sima hubra voltak kotve) ha mondjuk egy egesz termet ujrahuztam
amugy a magyar desktop os akkor jo mikor angol serverek vannak, megnyitsz egy gp objektumot es 3 percig csak okezod a hibauzeneteket, mert hiretelen nem talalja a magyar megnevezeseket az angol verzioban -
Techker
csendes tag
válasz
moonman #5597 üzenetére
Winlogon tartalma az utolsó bejegyzésről:
Csoportházirend-sablon feldolgozása: gpt00000.dom.
-------------------------------------------
2010. augusztus 23. 11:52:55
Helyi házirend másolása.
----A konfigurációs programmag inicializálása sikeres.--------Konfigurációs sablonadatok olvasása...
Az eseménynaplózási beállítások kikapcsolva.----Felhasználói engedélyek konfigurálása...
SERVICE konfigurálása.
Hiba 1332: A fióknevek és a biztonsági azonosítók között nem jött létre egymáshoz rendelés.
SERVICE nem található.
S-1-5-32-544 konfigurálása.
NETWORK SERVICE konfigurálása.
Hiba 1332: A fióknevek és a biztonsági azonosítók között nem jött létre egymáshoz rendelés.
NETWORK SERVICE nem található.
S-1-5-21-3790044852-2645984593-2776828385-512 konfigurálása.
LOCAL SERVICE konfigurálása.
LOCAL SERVICE nem található.
S-1-5-19 konfigurálása.
S-1-5-21-725345543-492894223-682003330-1007 konfigurálása.A felhasználói engedélyek konfigurálása során hiba történt.
Milyen LOCAL SERVICE nem található?
Ugyanaz a felhasználó másik gépen bejelentkezve hibátlanul megkapja a központi profilját.
A jól és a hibásan működő XP is ugyanazon csoport tagja mint a felhasználó, és ugyanazon GP fut le mindkettőn! -
kraftxld
félisten
válasz
moonman #5520 üzenetére
Az exchange tudomásom szerint csak akkor kezd el kidobálni ha közvetlenül RPC-vel próbálod elérni, mert ehhez számolja a CAL-t. OWA/OMA-val nincs ilyen gond, mert egyszerű HTTPS forgalom.
Az SBS 2008-nál meg kicsit szabadabbra vették a gyeplőt, a CAL csak arra való, hogy kiszögeld a falra, 75 userig nem korlátoz semmit. -
gaborbol
őstag
válasz
moonman #5518 üzenetére
Tegnap beszelgettunk errol munkatarsaimmal, igaz hogy 2008 std volt a fo kerdes.
Ok azt mondtak nincs jelentosege, amikor telepited vanaz alap 5 cal, azt akar 50-re is atirhatod,nem fog tortenni semmi.
Most rakerestem, es tenyleg igaz a 2008-ra, viszont ugy nez ki nem igaz a 2003 sbs es TS eseteben."Some CALs, however, are electronically enforced: the server will refuse to service clients if there are not enough CALs to cover them all. In order for the CALs to be used, either the CAL files must be imported into the software or the CAL licence keys must be entered in. The software will not service clients unless there are valid CALs installed, and it will authenticate and serve the number of clients licensed under the CALs. Once that number is met, the server can either accept a small number of additional connections and then warn administrators before refusing to serve further connections, however usually it will simply refuse to authenticate additional clients until one or more of them disconnects. In this way, the server electronically enforces the Client Access licensing
At present, there are only two Microsoft products that use this form of electronic license enforcement; Windows Small Business Server 2003 and Terminal Services. Presumably, the electronic enforcement in SBS is due to the fact that most small businesses that run the Small Business Server do not have dedicated IT staff to ensure compliance, whereas larger organizations usually have dedicated IT staff that monitor CAL usage and organize the acquisition of additional CALs when necessary. Windows Small Business Server 2008 does not track CAL usage."
-
bobsys
veterán
válasz
moonman #5287 üzenetére
oszinten ilyennel meg nem talalkoztam illetve nem is halottam rola, hogy nezegettem a neten, nem nagyon fordul elo ilyesmi
amivel talalkoztam/segitseget kertek azok tobbnyire amator dolgok voltak
szerk: logba nem nyomott be par errort a RIS? root cause analysis kiindulasi alapkent ?
-
-
kraftxld
félisten
válasz
moonman #5246 üzenetére
Itt van az egész WSUS cucc az applicaiton logból:
Level Date and Time Source Event ID Task Category
Information 16/02/2010 10:32:12 p.m. Windows Server Update Services 501 1 Update Services Service Started
Information 16/02/2010 7:53:47 p.m. Windows Server Update Services 10000 7 WSUS is working correctly.
Information 16/02/2010 1:53:43 p.m. Windows Server Update Services 10000 7 WSUS is working correctly.
Information 16/02/2010 7:53:39 a.m. Windows Server Update Services 10000 7 WSUS is working correctly.
Information 16/02/2010 1:53:29 a.m. Windows Server Update Services 10000 7 WSUS is working correctly.
Information 15/02/2010 7:53:26 p.m. Windows Server Update Services 10000 7 WSUS is working correctly.
Information 15/02/2010 1:53:21 p.m. Windows Server Update Services 10000 7 WSUS is working correctly.
Information 15/02/2010 7:53:17 a.m. Windows Server Update Services 10000 7 WSUS is working correctly.
Information 15/02/2010 1:53:05 a.m. Windows Server Update Services 10000 7 WSUS is working correctly.
Information 14/02/2010 7:53:01 p.m. Windows Server Update Services 10000 7 WSUS is working correctly.
Information 14/02/2010 1:52:57 p.m. Windows Server Update Services 10000 7 WSUS is working correctly.
Information 14/02/2010 7:52:54 a.m. Windows Server Update Services 10000 7 WSUS is working correctly.
Information 14/02/2010 1:52:49 a.m. Windows Server Update Services 10000 7 WSUS is working correctly.
Information 13/02/2010 7:52:29 p.m. Windows Server Update Services 10000 7 WSUS is working correctly.
Information 13/02/2010 1:52:25 p.m. Windows Server Update Services 10000 7 WSUS is working correctly.
Information 13/02/2010 7:52:20 a.m. Windows Server Update Services 10000 7 WSUS is working correctly.
Information 13/02/2010 1:52:16 a.m. Windows Server Update Services 10000 7 WSUS is working correctly.
Information 12/02/2010 7:52:10 p.m. Windows Server Update Services 10000 7 WSUS is working correctly.
Information 12/02/2010 1:52:01 p.m. Windows Server Update Services 10000 7 WSUS is working correctly.
Information 12/02/2010 7:51:57 a.m. Windows Server Update Services 10000 7 WSUS is working correctly.
Information 12/02/2010 1:51:53 a.m. Windows Server Update Services 10000 7 WSUS is working correctly.
Information 11/02/2010 7:51:50 p.m. Windows Server Update Services 10000 7 WSUS is working correctly.
Information 11/02/2010 1:51:31 p.m. Windows Server Update Services 501 1 Update Services Service Started
Information 11/02/2010 9:08:10 a.m. Windows Server Update Services 10000 7 WSUS is working correctly.
Information 11/02/2010 3:07:49 a.m. Windows Server Update Services 501 1 Update Services Service Started
Information 10/02/2010 10:48:04 p.m. Windows Server Update Services 10000 7 WSUS is working correctly.
Information 10/02/2010 4:47:56 p.m. Windows Server Update Services 10000 7 WSUS is working correctly.
Information 10/02/2010 10:47:53 a.m. Windows Server Update Services 10000 7 WSUS is working correctly.
Information 10/02/2010 4:47:50 a.m. Windows Server Update Services 10000 7 WSUS is working correctly.
Information 9/02/2010 10:47:21 p.m. Windows Server Update Services 501 1 Update Services Service Started
Information 9/02/2010 9:51:48 p.m. Windows Server Update Services 501 1 Update Services Service Started
Information 9/02/2010 7:10:43 p.m. Windows Server Update Services 10000 7 WSUS is working correctly.
Information 9/02/2010 1:10:31 p.m. Windows Server Update Services 10000 7 WSUS is working correctly.
Information 9/02/2010 7:10:28 a.m. Windows Server Update Services 10000 7 WSUS is working correctly.
Information 9/02/2010 1:10:24 a.m. Windows Server Update Services 10000 7 WSUS is working correctly.
Information 8/02/2010 7:10:21 p.m. Windows Server Update Services 10000 7 WSUS is working correctly.
Information 8/02/2010 1:09:58 p.m. Windows Server Update Services 501 1 Update Services Service Started
Information 8/02/2010 12:34:22 p.m. Windows Server Update Services 501 1 Update Services Service Started
Information 8/02/2010 12:15:21 p.m. Windows Server Update Services 501 1 Update Services Service Started
Information 8/02/2010 7:44:08 a.m. Windows Server Update Services 10000 7 WSUS is working correctly.
Information 8/02/2010 1:44:05 a.m. Windows Server Update Services 10000 7 WSUS is working correctly.
Information 7/02/2010 7:44:02 p.m. Windows Server Update Services 10000 7 WSUS is working correctly.
Information 7/02/2010 1:43:41 p.m. Windows Server Update Services 501 1 Update Services Service Started
Information 7/02/2010 11:09:08 a.m. Windows Server Update Services 10000 7 WSUS is working correctly.
Information 7/02/2010 5:09:04 a.m. Windows Server Update Services 10000 7 WSUS is working correctly.
Information 6/02/2010 11:09:00 p.m. Windows Server Update Services 10000 7 WSUS is working correctly.
Information 6/02/2010 5:08:43 p.m. Windows Server Update Services 501 1 Update Services Service Started
Information 6/02/2010 5:01:35 p.m. Windows Server Update Services 13050 6 1 client computers have contacted the server.
Warning 6/02/2010 4:11:35 p.m. Windows Server Update Services 13051 6 No client compute -
kraftxld
félisten
-
MTbc
senior tag
válasz
moonman #5217 üzenetére
igaz ms exchange server
-
Boolash
aktív tag
válasz
moonman #4914 üzenetére
Még annyi kérdésem lenne, hogy ezzel ugyebár a szerveren egy távoli megosztott mappát kijelölhetek, jobb gomb->kapcs.nélk.elér, és akkor szinkronizálja valahova! a helyi gépre. Most én felmásoltam az adathalmazt a szervernek ebbe a mappájába, és így szinkronizálja a helyi gépre (laptop) is. Csakhát olyan szinten, hogy az asztalon van 1 ikon, és ott van az összes fájl, mégcsak mappákba se rendezve...
Gondolom az lenne a megoldás, hogy a munkát a távoli mappába kellene folytatni (mivel az érhető el kapcsolat nélkül) De azért jóval kényelmesebb lenne, ha a munka ugyanúgy folyhatna tovább az Asztalon és hasonlók. Ehhez lényegében a Documents and settings mappát kéne valahogy "távolivá" tenniMindezt úgy, hogy nem tagja a tartománynak.
Köszi! -
lordring
aktív tag
válasz
moonman #4331 üzenetére
Helló! Nem én telepítettem a rendszert és nem is nagyon konyítok hozzá, de sztm itt csak egy tartományvezérlő van, ha erre gondolsz. Viszont vhogy reparálnom kellene a rendszert, mert már gondok vannak vele, pl. nem indul el semilyen wines install. Ezért gondoltam rá, hogy csinálok egy reinstallt.
Előtte lementem a partíciót NG-tal azért...
-
Gregorius
őstag
válasz
moonman #2544 üzenetére
A DNS logban egy deka hiba nincs, a névfeloldás perfektül működik, az AD integrationnal sincs baj, mindennek megvan a vonatkozó rekordja a megfelelő helyen.
A netdiag-ban csak ez van egy PPPoE kapcsolatra:
WAN configuration test . . . . . . : Failed
Entry Name: *****
Cannot get the phone book entries for *****. [26F]
IpConfig results . . . . . : Failed
[WARNING] Your default gateway is not on the same subnet as your IP
address.
de ez sajna adottság.
Továbbá néhány ehhez hasonló warning:
NetBT name test. . . . . . . . . . : Passed
[WARNING] You don't have a single interface with the <00> 'WorkStation Servi
ce', <03> 'Messenger Service', <20> 'WINS' names defined.
Minden interfész amúgy a helyi DNS szerverre van ráirányítva és az forwardol, ha szükséges.
A dcdiag meg csak a fentebb nevezett eventlog bejegyzésekre panaszkodik. -
iwu
addikt
válasz
moonman #2324 üzenetére
arra gondolsz, hogy a service tulajdonságoknál a bejelentkezés fül alatt őt adjam meg?
leírom gyorsban, mit kellene megoldanom. adott egy service, amit egy programunk használ, és baromira eszi az erőforrást, de hát néha kell. lenne pár ember (aki mind sima user a domainben) aki beterminálozik a szerverre, elindítja a szolgáltatást ha valaki (nem biztos hogy ő) használni akarja, majd ha nem kell már, le is lövi.
ÜdW! -
Gregorius
őstag
válasz
moonman #2261 üzenetére
Ez tuti? Csak mert annó játszottam olyat, hogy régi gépből újba raktam át a rendszert minisetup-pal (a vinyó volt a fix komponens), és kellett neki még egy inplace upgrade meg F7, hogy az ACPI HAL-t ráerőltessem (a régi gép nem ACPI-s volt). Igaz, ott minden csere volt, nem csak proc...
-
hefe
aktív tag
válasz
moonman #2265 üzenetére
Nem, 2 különböző szabályrendszer. Van pl, szokásos házirend és van szokásos+ házirend. Egyiknél pl kell az activex és java a másiknál nem. És mivel ez a dög importálja a serveren lévő internet explorer biztonsági zónabeállításait így amikor csak állítok rajta valamelyik szabályon kersztül mindre érvényesülni fog mert a ''forráson'' lévő szabályból táplálkoznak.
Öröklődés letiltva és a felülbírálás is de nem nyert.... -
Gregorius
őstag
válasz
moonman #1884 üzenetére
Nem not responding vagy hasonló miatt nem áll le a rendszer. Asszem leállítás előtt körbemegy egy message az összes app-nak, hogy ''nekik oké-e'', ha most szépen kikapcsolunk, és erre lehet nemtetszéssel reagálni valamilyen API hívással.
A pontos üzenet:
The service ''RemoteAccess'' vetoed a power event request.
(Event ID 262 és a PlugPlayManager-től jön)
[Szerkesztve] -
-
c41r0^
őstag
válasz
moonman #1782 üzenetére
tegnap este még nézegettem a GPO-kat, de nem tudtam, melyik pont lehet a hibás
a cikk, amit belinkeltél viszont pontosan megmondja, melyik ponton kell változtatni a policyt, így sikerült is a gépet felvenni további DC-nek
más:
a távoli elérés a win2k szerveren úgy van konfigurálva (alaphelyzet), hogy két rendszergazda jogosultságú user érheti el egyszerre
win2k3-ban lehetőség van azonban kijelölni a usereket, hogy kinek van joga távelérni a szervert...de jelen esetben ez a pont szürke, nem tudom aktiválni és felvenni egy amúgy nem rendszergazda jogosultságú usert (pedig pont ez kéne)...ugye helyi fiókok nincsenek, mert AD van már ezen a gépen is...attól félek, hogy úgymond ezt ''örökölte'' a win2k szervertől, hogy csak r.gazda jogú user léphet be távolról
a konkrét hibaüzenet az, hogy ''néhány helyi fióknak nincs megadva jelszó'', a gépen lokális fiókok nincsenek is (AD installkor törli őket),ami van egy fiók, az pont a tartományi rendszergazda fiókja, ahhoz meg értelemszerűen tartozik jelszó
[Szerkesztve] -
sszever
őstag
-
_Petya_
őstag
válasz
moonman #1732 üzenetére
Másik gpo? Hát nem tudom, ehhez nem értek, hogyan tudom eltüntetni az a másik GPO-t?
mod: Ja, és kipróbáltam a folder redirection-t, a saján usernevemen. Kiszedtem a profil elérési útját az Active Directory-ból, de ennek ellenére még mindig feljön a szinkronizálás ablak, illetve be és kilépékor minden usernek le akarja szinkronizálni az összes user dokumentumát... így kikapcsoltam a folder redirection-t.
Petya
[Szerkesztve] -
_Petya_
őstag
-
_Petya_
őstag
válasz
moonman #1707 üzenetére
Van neki írási joga rá. Ezt kapja a user belépésnél:
A Windows nem töltötte be a központi profilját, ezért a helyi profiljával próbálja meg bejelentkeztetni. A profilon végrehajtott módosításokat kijelentkezéskor nem fogja másolni a rendszer a kiszolgálóra. A Windows azért nem tudta betölteni a profilt, mert a kiszolgálón már létezik egy példány a profilmappából, amely azonban nem rendelkezik a megfelelő biztonsági beállításokkal. Vagy az aktuális felhasználónak, vagy a Rendszergazdák csoportnak kell a mappa tulajdonosának lennie. Keresse meg a hálózati rendszergazdát.
Ezután, mivel a helyi profilt kézzel töröltem, nem találja ezt sem, így ideiglenes profillal léptet be.
Itt nálunk a Rendszergazdák csoport neve Administrators. Ez okozhatja a gondot? A home és profil mappák tulajdonosa az Administrators csoport, és a usernek full írási joga van rá. Tudomásom szerint ennek így működnie kellene...
Petya -
_Petya_
őstag
válasz
moonman #1692 üzenetére
user config/administrative templates/network/offline files
itt az összes elem ''nem konfigurált''.
user config/windows settings/folder redirection/my documents
folder redirection-t itt nem látok.
A jogok beállítása csak egyesével megy, vagy van rá valami szebb megoldás (nem szívesen kattintgatom végig az összes usert...)? Lehet scriptet írni rá?
Más:
A kliens gépek órái összevissza jártak, mindet beállítottam kézzel, a szervert is. Minden kliensen és a szerveren is fut a Windows Time service, de ennek ellenére nem szinkronizálnak, ha egy kliens óráját elállítom. Viszont ha az illető kliensen futtatom a w32tm /resync parancsot, akkor rendben szinkronizál (feltehetően a tartományvezérlőhöz). Mit tudok tenni, hogy ez automatikus legyen? (Azon kívül, hogy beteszem a fenti parancsot az ütemezett feladatokhoz...)
És még egy:
Adott időpontban szeretnék bizonyos kliensekre (gépnév alapján) megadott időpontban szöveges üzenetet küldeni, ami egy ablakban jelenik meg. Ezt hogy tehetem meg?(net send?) Szintén megadott időpontban bizonyos gépeket le szeretnék állítani (shutdown parancs..) Milyen parancsokat tegyek be ehhez a szerver ütemezett feladataihoz?
A legutolsó:
A dc nem kapcsolódik az internethez (tűzfal gépen le van tiltva), magán a gépen nincs semmilyen tűzfal, a windows tűzfal is ki van kapcsolva. Ha bekapcsolom, a kliensek borzasztóan lassan jelentkeznek be, és nem mappelődik be a home könyvtáruk sem. Ez miért van? Tűzfal nélkül nem engedem ki netre a gépet, de a tűzfal valamiért akadályozza a normál működést...
Köszönöm a segítséget előre is!
Petya
Petya -
_Petya_
őstag
válasz
moonman #1685 üzenetére
Nos, ha megpróbálok belépni egy újonnan létrehozott könyvtárba, akkor nem enged be (adminként...) és még a könyvtár jogait sem tudom megnézni (Jelenlegi tulajdonos: Nem lehet megjeleníteni a jelenlegi tulajdonost....), de megengedi, hogy saját tulajdonba vegyem. Ezt miért csinálja?
Petya -
sszever
őstag
válasz
moonman #1678 üzenetére
előzőhöz ötlet esetleg?
Illetve lenne még egy kérdésem:
Citrix-et használva ugyebár a usereknél meg van adva, hogy a profiljuk hol van elmentve. Nos az a szervert ki szeretném vonni a forgalmoból (minőségi csere), csakhogy a profilokat átmásolni / átmozgatni nem tudom (nem lehet).
Ha megadok új profil útvonalat, akkor a következő belépésnél automatikusan áthelyezi a profilt oda (létrehozza)?
Hisz elméletileg a citrix szervereken is tárol egy helyi másolatot arra az esetre, ha a profilokat tároló szerver nem lenne elérhető. -
OddMan
őstag
válasz
moonman #1662 üzenetére
moonman: Köszi a linkeket!
X-COM: Természetesen nem a mentést helyettesítjük az árnyékmásolatokkal, csak néha szükség van a fájlok egy korábbi állapotának (verziójának) visszaállítására.
Ez a megoldás gyorsabb, mint a szalagokról visszakeresni az adott fájlt és sokkal frissebb is, nem kell egy kb. 24 órával ezelőtti állapothoz visszatérni.
[Szerkesztve] -
Gregorius
őstag
válasz
moonman #1655 üzenetére
No de akkor az összes SP-t lehúzza újra, és az több G adat volna, azt meg nagyon nem szeretném. Vagy érdemes azt az egyet declined-re rakni, megvárni amíg törlődik, aztán vissza detect-re? Bár nem hiszem, hogy az eula a csomagban utazna, inkább metaadatként.
Hogyan tudnék aláheggeszteni eulát? Vagy mondjuk a csomag leírását direktben kitörölni a SUSDB-ből? -
GD
őstag
válasz
moonman #1575 üzenetére
[link]
[link]
ezek a hibák a kliensben, én is dns hibának gondolom, hogyan javíthatom, mit nézzek meg?
hálózat röviden
router 192.168.2.1
router dhcp 100-200ig
router ad fix címet szervernek: 192.168.2.10-re
klines: ip 192.168.2.101(router dhcp-től)
gw: 192.168.2.1
dns: 192.168.2.10 (szerver)
nslookup jó, visszaadja a tart.vez. nevét
az az érzésem hogy a vmware is bekavar vmit a hálózatban, elvileg bridge-be megy
lehet ms virtulapc lesz belőle..
kell má nekem egy notebook is..
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest