- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
sszever #1874 üzenetére
Mert sajna nem én szabom meg, hogy min tanítsanak. Eddig egy Debian-on ment a cucc VMWarrel, de nem vált, a Celeronos gépek nem tudtak pingelni, és egyéb problémák is előjöttek. Megpróbáljuk. Bár szvsz 768 MB RAM kevés lesz az alap OP rendszernek + Egy Windows Server 2003-nak AD-vel + egy kliensnek
-
törölt tag
válasz
#57764352 #1864 üzenetére
Folytatom korábbi eszmefuttatásom, és leírom mit sikerült ma csinálnom. Az eredmény ugyan az lett. Először felraktam a Windows Servereket, a telepítőből formáztam, szabadon hagytam az első 2 GB-t, amit nem akartam megformázni, de a Windows megtette...
Fel is ment szépen a dolog, de amint jött a Linux, ami beleírta magát az első 2 GB-ra, ezzel megborítva az MBR-t utána már semmi nem segített egy hiba nélkül működő Multi OS-t tartalmazó rendszer létrehozásában.. Szal jött a GRUB, ez b.szott egy normális BOOT Manager-t csinálni. Sebaj, majd a LILO. Na vele is úgy jártam, mint a GRUBbal. Ő elindult, a Win nem. Utána jött egy Recovery Console a CD-ről, ami a fixboot és a fixmbr paranccsal megint indíthatóvá tette a rendszert, de a bejelentkezés megint nem megy. Szal bejelentkezik, de abban a szent percben ki is logoltat... Sej-haj. -
törölt tag
Na a kövire jöttem rá. A lilo futtatása után kedődik el az egész hajcihő... Szal holnap reinstall, de a windows-okkal kezdek...
Majd meglátjuk.
Azért vki nálam jobban hozzáértő / tapasztaltabb kisegíthetne pár tanáccsal. -
törölt tag
válasz
#57764352 #1862 üzenetére
Nos amire rájöttem, az az, hogy a probléma a lilo bootloader visszaállítása után jelentkezik, mégpedig úgy, hogy a kérdéses partíció (második) rejtetté válik. Próbáltam mindenféle buheráló progikkal megoldain, de bármelyik MS oprendszer bootol rögtön hiddnre állítja...
Valaki help plz!!
MOD:
U.i: Még annyit, hogy újratelepítve egy sima mezei userrel is ezt csinálja.
[Szerkesztve] -
törölt tag
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség, remélem meg tudjuk oldani közösen a problémát.
Adott egy vinyó, rajta 3 win2k3 szerver (oktatóközpontban van így megoldva, kell a rendszer az összes csoportnak). Az első és a harmadik win2k3 szerver megy faszául (értsd be lehet logolni, nincs hozzáadva semmilyen foglalkozási kör, csak a driverek vannak fenn).
A másodikra nem lehet belogolni, a telepítés módja ugyanaz, annyi különbséggel, hogy a nem használt partíciók betűjeleit eltüntettük. A probléma tünete:
Usernév (adminisztrator) és jeszó beír.
Első körben azzal kezdi, hogy ''Logged out'' és tölt. Vissza a loginhoz. Ha újra próbálkozik az ember, akkor utána már azt csinálja, hogy az ''Ön személyes beállításainak betöltése'', majd egy pillanat alatt átvált az ''Ön személyes beállításainak mentésére''. Utána megint Login Screen..
Mit tehetnék? Safe Mode és tsai kipróbálva, eredmény nélkül. -
törölt tag
Na hali!
Fontos kérdés:
Tartományvezérlő használata esetén tudok-e olyat csinálni, hogy a felhasználói névre való kattintás után és a jelszó beírása után lehet bejelentkezni.
Tehát nem beírni kell a nevet, hanem pl. a ''user fejére'' kell kattintani...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Futás, futópályák
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest