- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
sszever #1874 üzenetére
Mert sajna nem én szabom meg, hogy min tanítsanak. Eddig egy Debian-on ment a cucc VMWarrel, de nem vált, a Celeronos gépek nem tudtak pingelni, és egyéb problémák is előjöttek. Megpróbáljuk. Bár szvsz 768 MB RAM kevés lesz az alap OP rendszernek + Egy Windows Server 2003-nak AD-vel + egy kliensnek
-
törölt tag
válasz
#57764352 #1864 üzenetére
Folytatom korábbi eszmefuttatásom, és leírom mit sikerült ma csinálnom. Az eredmény ugyan az lett. Először felraktam a Windows Servereket, a telepítőből formáztam, szabadon hagytam az első 2 GB-t, amit nem akartam megformázni, de a Windows megtette...
Fel is ment szépen a dolog, de amint jött a Linux, ami beleírta magát az első 2 GB-ra, ezzel megborítva az MBR-t utána már semmi nem segített egy hiba nélkül működő Multi OS-t tartalmazó rendszer létrehozásában.. Szal jött a GRUB, ez b.szott egy normális BOOT Manager-t csinálni. Sebaj, majd a LILO. Na vele is úgy jártam, mint a GRUBbal. Ő elindult, a Win nem. Utána jött egy Recovery Console a CD-ről, ami a fixboot és a fixmbr paranccsal megint indíthatóvá tette a rendszert, de a bejelentkezés megint nem megy. Szal bejelentkezik, de abban a szent percben ki is logoltat... Sej-haj. -
törölt tag
Na a kövire jöttem rá. A lilo futtatása után kedődik el az egész hajcihő... Szal holnap reinstall, de a windows-okkal kezdek...
Majd meglátjuk.
Azért vki nálam jobban hozzáértő / tapasztaltabb kisegíthetne pár tanáccsal. -
törölt tag
válasz
#57764352 #1862 üzenetére
Nos amire rájöttem, az az, hogy a probléma a lilo bootloader visszaállítása után jelentkezik, mégpedig úgy, hogy a kérdéses partíció (második) rejtetté válik. Próbáltam mindenféle buheráló progikkal megoldain, de bármelyik MS oprendszer bootol rögtön hiddnre állítja...
Valaki help plz!!
MOD:
U.i: Még annyit, hogy újratelepítve egy sima mezei userrel is ezt csinálja.
[Szerkesztve] -
törölt tag
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség, remélem meg tudjuk oldani közösen a problémát.
Adott egy vinyó, rajta 3 win2k3 szerver (oktatóközpontban van így megoldva, kell a rendszer az összes csoportnak). Az első és a harmadik win2k3 szerver megy faszául (értsd be lehet logolni, nincs hozzáadva semmilyen foglalkozási kör, csak a driverek vannak fenn).
A másodikra nem lehet belogolni, a telepítés módja ugyanaz, annyi különbséggel, hogy a nem használt partíciók betűjeleit eltüntettük. A probléma tünete:
Usernév (adminisztrator) és jeszó beír.
Első körben azzal kezdi, hogy ''Logged out'' és tölt. Vissza a loginhoz. Ha újra próbálkozik az ember, akkor utána már azt csinálja, hogy az ''Ön személyes beállításainak betöltése'', majd egy pillanat alatt átvált az ''Ön személyes beállításainak mentésére''. Utána megint Login Screen..
Mit tehetnék? Safe Mode és tsai kipróbálva, eredmény nélkül. -
törölt tag
Na hali!
Fontos kérdés:
Tartományvezérlő használata esetén tudok-e olyat csinálni, hogy a felhasználói névre való kattintás után és a jelszó beírása után lehet bejelentkezni.
Tehát nem beírni kell a nevet, hanem pl. a ''user fejére'' kell kattintani...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- EAFC 25
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Home server / házi szerver építése
- Nagyrobogósok baráti topikja
- iPhone-t használók OFF topikja
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest