- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Operatív igazgatót vált az Apple
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 8300 mAh, maradhat?
- Légies iPhone halvány színei
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hedgehanter
őstag
Mivel 2003 ezert csak VBscript-el lehet megoldani, ha nem sok cliens van inkabb egyesevel valtoztasd meg...
Valami ilyen kell hogy legyen a script (ha van kedved szorakozni vele):
On Error Resume Next
Const ADS_SCOPE_SUBTREE = 2
Set objConnection = CreateObject("ADODB.Connection")
Set objCommand = CreateObject("ADODB.Command")
objConnection.Provider = "ADsDSOObject"
objConnection.Open "Active Directory Provider"Set objCommand.ActiveConnection = objConnection
objCommand.CommandText = _
"Select Name From 'LDAP://DC=fabrikam,DC=com' Where objectClass='computer'"
objCommand.Properties("Page Size") = 1000
objCommand.Properties("Searchscope") = ADS_SCOPE_SUBTREE
Set objRecordSet = objCommand.Execute
objRecordSet.MoveFirstDo Until objRecordSet.EOF
strComputer = objRecordSet.Fields("Name").ValueSet objUser = GetObject("WinNT://" & strComputer & "/Administrator")
objUser.SetPassword "x%tY7iu8%4f"objRecordSet.MoveNext
Loop -
fap333
aktív tag
Amiről te gondolsz az a Tisztaszoftver program, amiben tényleg csak néhány program van, és minden tanulóra és közalkalmazottra vonatkozik. Ahonnan én a szervert töltöttem az a Microsoft és a BME "magán" megállapodása, a Microsoft Developer Network Academic Alliance. Ezt nem az állam fizeti, hanem a microsoft ajánlotta fel a Villamosmérnöki karnak...
-
ticzi01
aktív tag
igen abban, de egy másikkal kipróbáltam ház nélkül is eredmény ugyanaz scsi sebessége ugytudom nagyságrendekkel gyorsabb lehet ez a bibi tippelgetek csak, de így nem merem mind a 60 gépet a serverre rádobni pedig rákéne mert jövöre költözünk igy egyszerübb lenne a dolog, ujratelepítés kilőve mindent belőttem rajta jogok megosztás nemszeretném mégegyszer...
-
ticzi01
aktív tag
Én úgy gondoltam, hogy leghostolom egy USB-s HDD-re persze ha engedi napersze ha tudok servergép alol bútolni kicsit sok a ha.
SZóval ha tudok bútolni leszedem egy usb hddre és utánn megcsinálom raid 1et és és visszaghost és elvileg midnen szép és jó?
Amikor vissza ghostolom olyan mintha egyszerre két vinyóre tenné azt meg? -
brd
nagyúr
Minek kellene NAT-olnia a 2k3-nak? Csak az IP címek miatt gondoltál erre, vagy más oka van? Mert ha csak az IP-címek miatt, akkor az is jó, ha a netmask nem 255.255.255.0, hanem pl. 255.255.0.0 lesz a hálózatban.
Az install sorrendje tökmindegy. A DHCP meg nyilván úgy osszon címeket, hogy a megfelelő adatokat ossza ki (az MMC-ben lehet beállítani). A 2k3 hálókártyáin 127.0.0.1 legyen a DNS és a DNS MMC-ben a továbbítóknál állítsd be a router-t, vagy a netszolgáltató DNS-ét.
Ha feltétlen akarsz a 2k3-mal is route-oltatni, akkor ásd bele magad a Routing and Remote Access nevű szolgáltatás működésébe. -
sszever
őstag
Szerintem próbáld ki más FTP progival is win alól, esetleg nem tudom hogy passzív mód beállítása segít e TC-ben?
Ha más FTP progival is ugyanezt csinálja, és biztos, hogy az összes FTP beállítás ok, akkor a gépeden lévő tűzfal (windows tűzfal? vagy az is ki van kapcsolva?)?
Mondjuk FTP-re nem használok TC-t, mert voltak vele gondjaim anno (nem tudom azóta mennyire javult / javították). SmartFTP ingyenes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Érkezik az OpenAI saját böngészője
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Temu
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Goddess of Victory: Nikke
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest