- Felkészült a Redmi 15C
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- MIUI / HyperOS topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hedgehanter
őstag
Mivel 2003 ezert csak VBscript-el lehet megoldani, ha nem sok cliens van inkabb egyesevel valtoztasd meg...
Valami ilyen kell hogy legyen a script (ha van kedved szorakozni vele):
On Error Resume Next
Const ADS_SCOPE_SUBTREE = 2
Set objConnection = CreateObject("ADODB.Connection")
Set objCommand = CreateObject("ADODB.Command")
objConnection.Provider = "ADsDSOObject"
objConnection.Open "Active Directory Provider"Set objCommand.ActiveConnection = objConnection
objCommand.CommandText = _
"Select Name From 'LDAP://DC=fabrikam,DC=com' Where objectClass='computer'"
objCommand.Properties("Page Size") = 1000
objCommand.Properties("Searchscope") = ADS_SCOPE_SUBTREE
Set objRecordSet = objCommand.Execute
objRecordSet.MoveFirstDo Until objRecordSet.EOF
strComputer = objRecordSet.Fields("Name").ValueSet objUser = GetObject("WinNT://" & strComputer & "/Administrator")
objUser.SetPassword "x%tY7iu8%4f"objRecordSet.MoveNext
Loop -
fap333
aktív tag
Amiről te gondolsz az a Tisztaszoftver program, amiben tényleg csak néhány program van, és minden tanulóra és közalkalmazottra vonatkozik. Ahonnan én a szervert töltöttem az a Microsoft és a BME "magán" megállapodása, a Microsoft Developer Network Academic Alliance. Ezt nem az állam fizeti, hanem a microsoft ajánlotta fel a Villamosmérnöki karnak...
-
ticzi01
aktív tag
igen abban, de egy másikkal kipróbáltam ház nélkül is eredmény ugyanaz scsi sebessége ugytudom nagyságrendekkel gyorsabb lehet ez a bibi tippelgetek csak, de így nem merem mind a 60 gépet a serverre rádobni pedig rákéne mert jövöre költözünk igy egyszerübb lenne a dolog, ujratelepítés kilőve mindent belőttem rajta jogok megosztás nemszeretném mégegyszer...
-
ticzi01
aktív tag
Én úgy gondoltam, hogy leghostolom egy USB-s HDD-re persze ha engedi napersze ha tudok servergép alol bútolni kicsit sok a ha.
SZóval ha tudok bútolni leszedem egy usb hddre és utánn megcsinálom raid 1et és és visszaghost és elvileg midnen szép és jó?
Amikor vissza ghostolom olyan mintha egyszerre két vinyóre tenné azt meg? -
brd
nagyúr
Minek kellene NAT-olnia a 2k3-nak? Csak az IP címek miatt gondoltál erre, vagy más oka van? Mert ha csak az IP-címek miatt, akkor az is jó, ha a netmask nem 255.255.255.0, hanem pl. 255.255.0.0 lesz a hálózatban.
Az install sorrendje tökmindegy. A DHCP meg nyilván úgy osszon címeket, hogy a megfelelő adatokat ossza ki (az MMC-ben lehet beállítani). A 2k3 hálókártyáin 127.0.0.1 legyen a DNS és a DNS MMC-ben a továbbítóknál állítsd be a router-t, vagy a netszolgáltató DNS-ét.
Ha feltétlen akarsz a 2k3-mal is route-oltatni, akkor ásd bele magad a Routing and Remote Access nevű szolgáltatás működésébe. -
sszever
őstag
Szerintem próbáld ki más FTP progival is win alól, esetleg nem tudom hogy passzív mód beállítása segít e TC-ben?
Ha más FTP progival is ugyanezt csinálja, és biztos, hogy az összes FTP beállítás ok, akkor a gépeden lévő tűzfal (windows tűzfal? vagy az is ki van kapcsolva?)?
Mondjuk FTP-re nem használok TC-t, mert voltak vele gondjaim anno (nem tudom azóta mennyire javult / javították). SmartFTP ingyenes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Android játékok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- EA Sports WRC '23
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Óra topik
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest