- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
huntompi
csendes tag
válasz
Zoldier #2375 üzenetére
NNa, adott egy w2k3 domain, ennek van tizenpár xpsp2 kliense, sok felhasználóval. Minden usernek meg van adva külön központi profil elérése a serveren, és minden műxik is.
A problem az volt, hogy random időközönként random usernél bejelentkezésnél aszonnya a gép, h. profil nem tölthető be.
Erre mivel sehol sem találtam megoldást, arra gondoltam, h. +próbálom állandó profillal (.dat helyett .man) mindenkinél, il.. egységesen.
Igen ám, de a profilokhoz nincs joga senkinek, csak tulaja, az adott user. Vagyis admin semmit sem tehet, csak ha saját tulajba veszi, de akkor user nem éri el többet...
Apropó, az le7 gond, hogy a profilok könyvtárát megosztottam anno, hogy belelássak, kik vannak benne? -
X-COM
nagyúr
válasz
Zoldier #2356 üzenetére
az xp képes nt4 tartományba belépni, gondolhatod, hogy nem dns-en keresztül...
nt4 képes 2003 tartományba belépni, hát ő sem dns-en keresztül, 9x felhasználók szintén képesek beautentikálni 2003 tartományban, ők sem dns-en keresztül...
szal, egy elkefélt szituációban, szerintem az xp is beléptetheti magát wins-en keresztül, habár soha nem próbáltam ilyen felállást. -
X-COM
nagyúr
-
_Petya_
őstag
válasz
Zoldier #2335 üzenetére
Üdv!
A DNS beállításokról mondanál bővebbet? Itt nálunk egy linuxos BIND a DNS szerver, azt állítottam be a másodlagos DC-n is nameservernek, ugyanúgy, ahogy a hálózat összes többi gépén és szerverén (az új DC-ről a régit el tudom érni név alapján rdesktoppal). Az új DC-n a névfeloldás működik, a webcímeket feloldja, iletve a hálózaton belüli neveket is. A windowsos domaint viszont nem tudja a BIND feloldani, mert értelemszerűen nincs benne ilyen bejegyzés, hiszen ott csak a valódi gépek nevei vannak.
Hogy kellene ezt beállítani, hogy működjön?
Ja, és próbáltam egyszerűen domain member-nek hozzáadni az új gépet, de ugyanezt a hibát dobta akkor is.
Ha ez így nem megy, akkor kénytelen leszek kiexportálni az Active Directory-t, és úgy áttenni a másik gépre. Ezt hogyan lehet megcsinálni?
Petya -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest