- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android szakmai topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- 8300 mAh, maradhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
A hiba alapján szerintem ilyen vonalon kellene keresgélni. Van olyan beállítás is, ebben a témakörben, hogy nem szól, de nem tudod elindítani az adott exe-ket. Vagy törlöd/átállítod az NTFS alternate streamjeit az adott file-oknak, mert ezeket az info-kat ott tárolja: olvasnivaló. Még amit érdemes megnézned, ha nagyon felbosszant a dolog: van a GPO-ban, a user config alatt olyan, hogy Attachment Manager, ott azt engedélyezel, amit nem félsz (bár ezt a megoldást csak végső esetben javaslom). Nem biztos, hogy a témában a legjobb linkeket találtam meg neked, de most ennyi időm volt.
-
Hedgehanter
őstag
En csak arra gondoltam hogy ha letorlod az egyik serverrol az adatokat akkor 2 napig csak egy lesz elerheto mig a masik esetben nem (ha 2 napig tudod nelkulozni akkor nem gaz).. Sajnos csak alapismereteim vannak DFS rol es ugy gondoltam lehet 2 iranyu replikalast csinalni ugy hogy a meglevo ket hasonlo konyvtarat csak siman osszehasonlitja es kiegesziti mindenfele "athelyezes" nelkul....
-
Hedgehanter
őstag
Nem ertem miert akarod az egyiket teljesen letorolni...?
Szerintem ket hasonlo tartalmu es meretu (feltetelezem azok) konyvtarat gyorsabban lehet osszehasonlitani es synchronizalni mint masolni (tuti nem lesz ket nap). Hozzataszem nem vagyok tisztaban milyen formaban van tarolva a "weblaperoforras".
-
c41r0^
őstag
most megy, a környezeti változók miatt nem találta meg az xcopy.exe-t valószínűleg a Win2003 Web Edition, ezért így egészítettem ki a batcht:
c:\windows\system32\xcopy \\Szervernév\könyvtár E:\könyvtár /D /E /C /R /Y /V /EXCLUDE:c:\könyvtár\exclude.lst > c:\mentes\xcopy.log
a %date%-ra (ha a logban a napi dátumot szeretném) ''invalid number of parameters''-et dob...na ez vajh miért.... -
X-COM
nagyúr
nem lehet, hogy valami olyan hely szerepel a batch fájlban, ami nem létezik neki? pölö gui-ról felcsatolt hálózati meghajtó, monnyuk ilyenkor ennek megfelelő hibaüzenetet is kéne produkálnia.
nem megoldás, de a robocopy sokkal hasznosíthatóbb infokat ad vissza, meg sok más szempontból is jobb. -
FPéter
aktív tag
A nyár folyamán úgyis le lesznek selejtezve, rettenetesek.
Engem mondjuk még mindig izgat, hogy mi lehetett a probléma, mert a DVD meghajtó környékén NEM lehetett kontakthiba hiszen szétszedtem és összeraktam vagy 10x.
Kosz, por nem nagyon lehet mert pormentesített helyen (nem)működik.
[Szerkesztve] -
X-COM
nagyúr
ja, bocs supportált, csak neki kell majd tartalmazni az összes fsmo-t, meg nem szabad child domain-eknek lenni, stb...
egyébként meg passz, az sbs wizard-jait használtad? ott lehet, hogy lehet állítgatni valami remote elérést, az is lehet hogy a web-est kell használnia a felhasználónak, nemtom.
azt tom, hogy sbs-ben érdemes sokmindent a wizard-okkal csinálni, mert különben meg lesz baszva az egész.
az is lehet, hogy egyáltalán nem is engedi kapcsolódni a felhasználót a server-hez (ezen sem nagyon lennék meglepődve), sbs sok esetben más világ.
[Szerkesztve] -
X-COM
nagyúr
most lecsekkoltam, egyik 2000-ről upgrade-elt 2003-unkon sem tapasztaltam ezt.
ez most csak egy tipp, nem tudom, hogy köze lehet é hozzá, de a lokális rendszergazda jelszó nem volt véletlenül üres a dcpromo előtt? mert ez a felhasználó él, hisz ez van használva a directory restore mode-ban és recovery console esetén, de mint említettem nemtom, hogy ilyet okozhat e.
mindenesetre a setpwd utillal meg lehet változtatni a lokális admin jelszót.
[Szerkesztve] -
mkbla
senior tag
naszóval, a múltkor az volt a bajom, h addig , amíg a szervernek az ip-je(a server saját ip-je) fix-re volt állítva, nem akart elindulni a a dhcp szolgáltatás. amint a szerver saját ip-jét átállítottuk dinamikusra, elindult a dhcp-server szolgáltatás. most már értitek? tehát kézzel beállított ip-vel nem akart elindulni a dhcp-server szolgáltatás.
mind1. nem tudom h mi lett elk*rva. lényegtelen
tegnap este vmware-re felraktam a win2003server-t (nem azt amivel gondunk volt, másikat , vmi angol verziót, amivel gond volt a z vmi magyar próvaverzióvolt, nem emléxem pontosan. mind1) szóval feltraktam a dhcp-servert is. kézzel beállítottam fix-re az ip-címét. úgy is ment. volt még vmware-re 2000server, xp prof, ME és 98, a win98 kivételével mindegyik megkapta az ipcímet.
a serveren új scope-ot hoztam, létre, azon belül az adress pool-ban megadtam a tartományt h milyen ip-ket osszon ki. a win 98 kivételével indegyiknek sikerült kapnia a megadott tartományból ipcímet. kipróbáltam h mac address alapján hátha sikerül, a reservations-ba felvettem a mac addresst+az ip-t amit hozzá akartam rendelni, de így sem sikerült neki kiosztani a megadott ip, kipróbáltam az xp-s, és 2000-es géppel is, fölvettem még őket is a reservations-ba, és nekik sikerült azt az ip-t megkapni amit a mac addresshez rendeltem. csak a win98- nem kapott sose olyan ip-t amit én akrtam, mi lehet a baj?
az address leases-ben (asszem igty kelel leirni) ott vannak h mely gépekhez mely ip-k vannak hozzárendelve, ott van a win98-as gép is de mellette az zárójelben h inaktív....
a kérdés: miért nem kapja meg a win98 az adott tartományból az ip cimet, még mac address alapján sem?
je és természetesen automatára van állítva a klienseken az ipcim
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xbox Series X|S
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nyaralás topik
- Analóg fényképezés
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Android szakmai topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest