- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
siriq
őstag
Hali
Mar azt hittem nem valaszol senki. Nna szoval az application(event view nal) A kovetkezo van
Volume Shadow Copy Service error: Writer with name WMI Writer and ID {a6ad56c2-b509-4e6c-bb19-49d8f43532f0} attempted to subscribe in safe mode.
System nel pedig
NLB Cluster 0.0.0.0 : Cluster mode cannot be enabled due to parameter errors. All traffic will be passed through to TCP/IP. Restart cluster operations after fixing the problem by running 'wlbs reload' followed by 'wlbs start'.
A tobbi uzenet nem szamit. nincs koze ehez. Szoval minden hasznalhato otletet szivesen fogadok. Jah! Amugy neha azert lehet felrakni ra rogramot pl: msi kiterjeszesut. Szoval nem ertem. Probalgattam hogy serviz fuggoseget hogy netan valamelyik nem mukodik igy megfogja a masikat de eddig meg nem talaltam meg. -
lapa
veterán
igen, a product key engem is érdekelne, mert nem akar neten aktiválni. majd lehet bepróbálom telefonon, csak nemtom így akarták-e... gondolom a hardvercsere miatt sír de azt nemtom, hogy kéne-e / szabadna-e sírnia ha korábban (ms-nél készült eredeti vhd) egy másik vs-re telepített rendszerről van szó. nemtom érthető voltem-e...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest