Új hozzászólás Aktív témák
-
siriq
őstag
Hali
Mar azt hittem nem valaszol senki. Nna szoval az application(event view nal) A kovetkezo van
Volume Shadow Copy Service error: Writer with name WMI Writer and ID {a6ad56c2-b509-4e6c-bb19-49d8f43532f0} attempted to subscribe in safe mode.
System nel pedig
NLB Cluster 0.0.0.0 : Cluster mode cannot be enabled due to parameter errors. All traffic will be passed through to TCP/IP. Restart cluster operations after fixing the problem by running 'wlbs reload' followed by 'wlbs start'.
A tobbi uzenet nem szamit. nincs koze ehez. Szoval minden hasznalhato otletet szivesen fogadok. Jah! Amugy neha azert lehet felrakni ra rogramot pl: msi kiterjeszesut. Szoval nem ertem. Probalgattam hogy serviz fuggoseget hogy netan valamelyik nem mukodik igy megfogja a masikat de eddig meg nem talaltam meg. -
lapa
veterán
igen, a product key engem is érdekelne, mert nem akar neten aktiválni. majd lehet bepróbálom telefonon, csak nemtom így akarták-e... gondolom a hardvercsere miatt sír de azt nemtom, hogy kéne-e / szabadna-e sírnia ha korábban (ms-nél készült eredeti vhd) egy másik vs-re telepített rendszerről van szó. nemtom érthető voltem-e...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudományos Pandémia Klub
- One mobilszolgáltatások
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Léghűtés topik
- Milyen processzort vegyek?
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest