- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android szakmai topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
siriq
őstag
Hali
Mar azt hittem nem valaszol senki. Nna szoval az application(event view nal) A kovetkezo van
Volume Shadow Copy Service error: Writer with name WMI Writer and ID {a6ad56c2-b509-4e6c-bb19-49d8f43532f0} attempted to subscribe in safe mode.
System nel pedig
NLB Cluster 0.0.0.0 : Cluster mode cannot be enabled due to parameter errors. All traffic will be passed through to TCP/IP. Restart cluster operations after fixing the problem by running 'wlbs reload' followed by 'wlbs start'.
A tobbi uzenet nem szamit. nincs koze ehez. Szoval minden hasznalhato otletet szivesen fogadok. Jah! Amugy neha azert lehet felrakni ra rogramot pl: msi kiterjeszesut. Szoval nem ertem. Probalgattam hogy serviz fuggoseget hogy netan valamelyik nem mukodik igy megfogja a masikat de eddig meg nem talaltam meg. -
lapa
veterán
igen, a product key engem is érdekelne, mert nem akar neten aktiválni. majd lehet bepróbálom telefonon, csak nemtom így akarták-e... gondolom a hardvercsere miatt sír de azt nemtom, hogy kéne-e / szabadna-e sírnia ha korábban (ms-nél készült eredeti vhd) egy másik vs-re telepített rendszerről van szó. nemtom érthető voltem-e...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topik
- Formula-1 humoros
- Kuponkunyeráló
- Gumi és felni topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Escape from Tarkov
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest