- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- 8300 mAh, maradhat?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#57764352 #1864 üzenetére
Folytatom korábbi eszmefuttatásom, és leírom mit sikerült ma csinálnom. Az eredmény ugyan az lett. Először felraktam a Windows Servereket, a telepítőből formáztam, szabadon hagytam az első 2 GB-t, amit nem akartam megformázni, de a Windows megtette...
Fel is ment szépen a dolog, de amint jött a Linux, ami beleírta magát az első 2 GB-ra, ezzel megborítva az MBR-t utána már semmi nem segített egy hiba nélkül működő Multi OS-t tartalmazó rendszer létrehozásában.. Szal jött a GRUB, ez b.szott egy normális BOOT Manager-t csinálni. Sebaj, majd a LILO. Na vele is úgy jártam, mint a GRUBbal. Ő elindult, a Win nem. Utána jött egy Recovery Console a CD-ről, ami a fixboot és a fixmbr paranccsal megint indíthatóvá tette a rendszert, de a bejelentkezés megint nem megy. Szal bejelentkezik, de abban a szent percben ki is logoltat... Sej-haj. -
törölt tag
válasz
#57764352 #1862 üzenetére
Nos amire rájöttem, az az, hogy a probléma a lilo bootloader visszaállítása után jelentkezik, mégpedig úgy, hogy a kérdéses partíció (második) rejtetté válik. Próbáltam mindenféle buheráló progikkal megoldain, de bármelyik MS oprendszer bootol rögtön hiddnre állítja...
Valaki help plz!!
MOD:
U.i: Még annyit, hogy újratelepítve egy sima mezei userrel is ezt csinálja.
[Szerkesztve] -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest