- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
lordring
aktív tag
válasz
Hedgehanter #6221 üzenetére
-
lordring
aktív tag
Sziasztok!
Azt meg tudom nézni az eseménynaplóban vagy bárhol, hogy egy a szerveren lévő meghajtón található megosztott könyvtár tartalmát ki és mikor törölte? Már harmadszor fordul elő, és nagyon idegesítő.
-
lordring
aktív tag
Sziasztok!
Windows Server 2003 SP2 a mai windows frissítések telepítése után csak csökkentett módban indul el. Ha normál módban indítom, bejelentkezéskor LSASS.EXE - Rendszerhiba fejléccel a következő hibaüzenetet kapom: "A biztonsági fiókkezelő inicializációja nem sikerült a következő miatt: a címtárszolgáltatás nem indítható el. Hiba állapot: 0xc00002e1"
Nincs vkinek ötlete mit kezdhetek ezzel?
-
lordring
aktív tag
válasz
moonman #4331 üzenetére
Helló! Nem én telepítettem a rendszert és nem is nagyon konyítok hozzá, de sztm itt csak egy tartományvezérlő van, ha erre gondolsz. Viszont vhogy reparálnom kellene a rendszert, mert már gondok vannak vele, pl. nem indul el semilyen wines install. Ezért gondoltam rá, hogy csinálok egy reinstallt.
Előtte lementem a partíciót NG-tal azért...
-
lordring
aktív tag
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy a Windows Server 2003-nak van olyan reinstall funkciója, hogy csak a rendszerfájlokat telepíti újra, de a beállításokhoz (Active directory,stb.) nem nyúl? Mint az XP install elején a 'Meglévő telepítés javítása' opció?
-
lordring
aktív tag
Szia!
A kliensen a DNS server címe a domainvezérlőre mutat? Automaikus
A domainvezérlőn a hálókártyán beállított DNS a server saját IP címére mutat? Gondolom igen, mert a tartomány többi 6 gépe rendesen működik.
A kliensen kikapcsolt tűzfallal is próbáltad már beléptetni? Igen.
Bónuszkérdés: a domainvezérlő(k) IP címe nem került megváltoztatásra mostanában, ill. nem került be a domain-be új domainvezérlő? Elvileg nem. Erről megint az jut eszembe, hogy a tartomány többi 6 gépe rendesen működik.
Már megőrülök tőle, 2 napja szívok vele.
-
lordring
aktív tag
válasz
Hedgehanter #4178 üzenetére
Fürtfelügyelő az a szó...amiről nem tudom mi az...
A szolgáltatások között van?
-
lordring
aktív tag
Sziasztok! A következő gondom van: van egy Windows Server 2003-s hálózat XP Prof kliensekkel. Az egyik gépen újra kellett raknom kompletten a Wint és azóta nem tudom beléptetni a tartományba, mindig az "RPC kiszolgáló nem érhető el" hibaüzenetet kapom. Fizikailag látja a gép a hálózatot, mert van net, meg pingelni is tudom a server IP címét. A szolgáltatások között az RPC el van indítva. Nincs vkinek ötlete?
-
lordring
aktív tag
válasz
Hedgehanter #4131 üzenetére
1. Kínomban visszaállítottam a klienst egy vasárnap esti rendszervisszaállítási pontról, így minden megjavult.
2. Miután az általad írtak alapján beállítottam az időszervernek a hálózati szervert, már szinkronizál rendesen.
Köszönöm!
-
lordring
aktív tag
No, nem volt elindítva a Szolgáltatások között a Windows idő. elindítottam, így a Net start w32time is elindul a parancssorból. A kliensről kiadott szinkronizálásra viszont még mindig azt írja, hogy nincs használható időadat.
-
lordring
aktív tag
válasz
Hedgehanter #4128 üzenetére
Megcsináltam a registry beállításokat. De a parancssorba írt parancsok nem jönnek össze:
[link] -
lordring
aktív tag
válasz
Hedgehanter #4126 üzenetére
Megpróbáltam, de azt írja: "A számítógép a szinkronizálást nem végezte el, mert nem volt használható idő adat."
-
lordring
aktív tag
Sziasztok! Olyan gondom van, hogy az egyik hálózati gépet sem a szerverről, sem a többi kliens gépről nem tudom elérni, mindig ezt a hibaüzenetet kapom: "Ennek a kiszolgálónak az órája nincs szinkronizálva az elsődleges tartományvezérlő órájával". Ezt hogyan lehet megtenni?
-
lordring
aktív tag
Az elmenetett biztonsági mentés fájlokat (*.bkf) meg leeht vmilyen külső programmal nyitni? Mert a Biztonsági mentés eszköz n em akarja visszaállítani.
-
lordring
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Windows Server 2003 alapú hálózatunk, XP-s kliensekkel. Az egyik gépen újra kellett rakni az XP-t és most nem jut eszembe, hogyan lehet megadni neki, hogy domainbe lépve jelentkezzen be.Aki telepítette a hálózatot, már elérhetetlen.
-
lordring
aktív tag
Sziasztok! A zárolást hol lehet letiltani,ill. beállítani, mennyi idő után zárolja a gépet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest