- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darellus92
aktív tag
válasz
Plazmacucci #31693 üzenetére
Whatsapp
-
-
Darellus92
aktív tag
Az új MyTube a mentett playlist számait nem játssza le sorban... nekem kell a köv számra váltanom manuálisan ha vége az előző számnak. Van erre valahol valami beállítási lehetőség vagy a fejlesztő cseszte el?
-
Darellus92
aktív tag
Melyik a leggyorsabb 'connection tiles' megoldás?
-
Darellus92
aktív tag
Nem tudom hanyan használják ezt de akik igen: Nektek is beszarik és kilép ha új OneTap-ot akarunk kirakni a főképernyőre?
-
Darellus92
aktív tag
válasz
westcoastog #26349 üzenetére
Feliratot kezel?
-
Darellus92
aktív tag
Tud valaki valami fasza verekedős játékot?
-
Darellus92
aktív tag
válasz
Partyface007 #19785 üzenetére
Az insider is tudja.
-
Darellus92
aktív tag
Mikortól lesz ingyenes a HereDrive+ ?
-
Darellus92
aktív tag
Az hogy innentől ingyenes lesz a HereDrive+ azt jelenti hogy a Windows Phone innentől teljesen ingyenes offline navigációval rendelkezik az összes készülékén?
Ha ez igaz akkor bárhol vagy csak saját régióban vagy ahol regisztráltam a készüléket?
-
Darellus92
aktív tag
HTC Weather
-
Darellus92
aktív tag
Most akkor a Spotify ingyenes? Mert mindenhol azt írják, de nekem folyamatosan kiírja hogy premium account szükséges.
-
Darellus92
aktív tag
Nem rég váltottam Metrotuberol myTubera és sokkal jobban tetszik, de egyvalami idegesít. Metrotubeon tudtam mobilnettel, akár 3G-vel is HD videókat nézni, myTubenál viszont még LTE hálózaton is 10-20 másodpercenként megáll bufferelni a HD videó.
-
Darellus92
aktív tag
Milyen alkalmazás kell hogy tudjak NFC-vel fizetni?
-
Darellus92
aktív tag
Nektek se jatszik le videot napok ota a YouTube HD?
-
Darellus92
aktív tag
Melyik akkumlatoros appnak van a legjobb livetile-ja? Jelenleg Battery infot hasznalok de neha meg ezis lemarad par szazalekkal.
-
Darellus92
aktív tag
Koszi szepen mindket app remekul mukodik mostmar azt nem tudom eldonteni melyiket hasznaljam
.
Szerintem IM+ lesz. Egyebkent az a szomoru hogy Mango alatt az integralt messaging tokeletesen mukodott anno a DVP n. -
Darellus92
aktív tag
Van valami alternatív megoldás WP-re ami rendesen értesít a facebook üzenetekről? Pl ha a skypeomhoz hozzá vannak rendelve a facebook ismerősök vagy valami chat alkalmazás?
-
Darellus92
aktív tag
A "Jegyzet" nevű appban hogyan törölhetünk jegyzetet? Esküszöm nem jöttem rá sehogy.
-
Darellus92
aktív tag
Hogy tudok feltelepíteni egy XAP-ot?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest