- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- Magisk
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
snakebait
senior tag
-
törölt tag
válasz
confuser #32301 üzenetére
Mint írtam, egyszerre csak egy telefonon üzemel a fiókba lépés.
Érdekes, hogy írod az MS accountot, ezzel nekem is meggyűlt a bajom. Ugyanis a 650-ről letöröltem, és látszólag sikerült felvarázsolni a 950-re, de valahányszor be akartam lépni vele, kiírta, hogy nem jó a kód. Jelenleg SMS-sel lépek be, nem tudom, mi az oka. Majd később ismét kísérletezgetek vele.
Van gmailes fiókom, kettő is, azoknál simán ment a váltás, és megy a belépés is.
-
-
kopidoo
senior tag
válasz
confuser #31719 üzenetére
Important changes to OneDrive
As you know, the amount of storage that comes with most OneDrive accounts is changing from 15 GB to 5 GB. You previously confirmed your desire to keep your 15 GB of free storage (and the 15 GB camera roll bonus if you have it).* As a result, your account will not be affected by these changes.
We want to apologize for any inconvenience these changes may have caused you. We listened to our users’ feedback, and we are committed to making OneDrive the best option for people who want to be productive and do more.
Thank you for using OneDrive.
– The OneDrive Team -
sinick
senior tag
válasz
confuser #31719 üzenetére
Köszi! Azért nem foglalkoztam vele, mert a FAQ utolsó pontja szerint
What happens if I have extra storage from a promotion or some other offer?
The storage you have as part of other promotions is not affected by this change.Az a furcsa, hogy a másik 3 account - ami szintén Lumia-n van használva - nem érintett, csak az enyém érintett.
-
válasz
confuser #31398 üzenetére
Hát ez nem ezt jelenti, amit te írsz, hanem azt, hogy "lesz-e és ha igen mikor" kb. Semmi olyasmit nem lehet belesugallni, hogy ők csak nem beszélhetnek róla.
A nyilatkozat második fele meg, hogy hát ha majd lesz valami, akkor úgyis jelez a telefon, hogy lesz frissítés... Erre azt mondanám, hogy ezzel se mondtak erősebbet, csak azt, hogy "ha lesz, akkor majd meglátjátok, hogy lett".
Szóval én se várnám különösebben.Érdekes, kezd a wp a BB OS10 sorsára jutni. Ott meg a whatsapp áll le év végével úgy tűnik. :/ Kezdenek hullani a törpe oprendszerek támogatás szempontjából. Ami hozzáteszem rossz, mert ez egy öngerjesztő folyamat lesz, minél kevesebb szolgáltatás lesz rá, annál még kevesebben fogják használni, és így szerintem ezeknek a rendszereknek az eltűnésével kell számolni, aminek nem örülnék.
-
Švejk
őstag
válasz
confuser #31406 üzenetére
A build konferenciával kapcsolatban nagy reményeim vannak, na nem a Spotify, hanem mondjuk a Messenger app miatt inkább.
De azt gondolom nem kell magyarázni miért nem túl előnyös ha a droid/ios Spotify rendszeresen frissül (legutóbb 4-én) amíg a WP-s legutóbb tavaly február 26-án frissült -
-
bisza
tag
válasz
confuser #30961 üzenetére
Köszönöm válaszod!
A szűrőt megtaláltam és mind re van állítva, de ha csak az internetre állítom, akkor azt írja ki, hogy nem lehet tartalmat megjeleníteni, használjak másik szűrőt. A telefonon lévőket rendben látja, azzal semmi gond. De a onedrive-ban tárolt zenéimből semmit nem lát. A onedrive-ban kell valami külön mappa neki esetleg? Asztalin működik. Ott kiválasztottam a mappát amiben a zenék vannak és flottul megy, de telón semmiféle beállítást nem találtam erre. Más ötlet esetleg? -
ferrari1
őstag
válasz
confuser #30822 üzenetére
Ez ingyenes, Ez meg ez fizetős.
-
törölt tag
válasz
confuser #30424 üzenetére
Na ezzel most megkevert a jó ms.
Beregisztráltam a paypalt mint fizetési lehetőséget, meg is jelenik ott h US-Personal account, alatta h ez és ez a paypal reg és Marketplace: US
Ezek után en-us régióra állított telefonnal akartam vásárolni a marketben de elutasította a tranzakciót.
Ugyanazzal a paypallal fizettem ma sikeresen tehát az biztos jó
Utána beregisztráltam neki egy magyar Mastercardot, magyar címmel, most mindkettő benne van de utóbbinál azt írja h Marketplace: Magyarország. A telefont magyarra állítva a magyar storeban meg tudtam venni amit akarok.Kérdés: a csillagok milyen együttállása kell ahhoz h en-us régiójú telefonról az amerikai storeban a paypal terhére tudjak vásárolni? Az volt a baj h maga a microsoft accountban a webes felületen a "country or region" magyarra volt állítva (átállítottam most azt is usákra)?
Ami még fontos: WM 8.1 alatt van a telefon (az asztali gép W10-es)
-
chipesz
őstag
válasz
confuser #30280 üzenetére
Nekem nem jött rá frissítés. A Windows Central-os link a régi Facebook appot hozza be, ha pedig a Facebook Beta-t hozom be böngészőből, az pedig nem jelez frissítést.
(WMPowerUser írta a minap, hogy Windows 10 asztalra elérhető az új Facebook app mindenkinek, nem csak beta tesztelőknek. Hát valahogy nem.)
-
Imi1981
veterán
válasz
confuser #29715 üzenetére
Kösz mindkettőtöknek! Van onedrive-om is meg onenote is de a többi is kell. Böngészőben meg lehet nyitni a Google driveot meg a keep-et? Főleg a drive érdekel! Amúgy legfőképp a megát használom (több tárhely gyorsabb működés) de azért a többit is jó lenne valahogy elérni. Windows 10 mobile melyik telefonokra várható? Használtba gondolkodom (lumia 735 vagy kicsit olcsóbb 1gb ramos lumia) és azért jó lenne tudni meg kapja e majd később a win 10-et.
-
marko1337
csendes tag
válasz
confuser #28055 üzenetére
köszi, bevált, nem akarok vele zenét hallgatni csak azt hittem nálam van valami baj
amúgy zenehallgatásra az Audioplayer-t használom, nekem tökéletes
-
kolosanyi
veterán
válasz
confuser #27938 üzenetére
Nálam nem szokott leállni a zene, még Lumia 800-al se. De már nem ez az első panasz, amit hallok, úgyhogy lehet, hogy tényleg ilyen fos és nálam valami bug miatt fut jól.
Egyébként most küldtem nyugdíjba az ilyen appokat. Beújítottam egy Polar M400-as órára, innentől semmi szükségem ezekre az appokra, megoldom sokkal profibban az órán.
-
kolosanyi
veterán
-
confuser
senior tag
válasz
confuser #25915 üzenetére
Lehet, hogy nem fogalmaztam érthetően.
Szóval ha te használod a telefont, kell lennie egy lezáró PIN-nek, amit akkor kér a rendszer, ha kb. 5 percig le volt zárva, és te fel akarod oldani. (ez egyben feltétele az apps corner-ből való kilépés kóddal való védéséhez is)
Ha odaadod a gyereknek, előtte elindítod az apps cornert (jönni fog 530-ra is, de most is felrakhatod a szükséges verziót PfD-vel), és viheti is. Ha nem árulod el neki a korábban beállított PIN-t, nem fér hozzá máshoz, csak ahhoz, amit te előzetesen engedélyeztél az apps cornerben. Ha lerakja a telefont, és fél óra múlva újra használni akarja (és te nem léptél ki az apps cornerből), akkor a rendszer semmit nem fog tőle kérni.
Ha megunta a gyerek, visszakapod a telefont, bezárod az apps corner-t, megadod a PIN-t, és kész.
Bárhogy is nézem, én ebben nem találok kivetni valót, én is így építettem volna fel a programot.
-
air
nagyúr
válasz
confuser #25908 üzenetére
A lényeg az lenne, hogy a gyermek ne érje el a készülék össze funkcióját, alkalmazását.
Addig rendben, hogy beállítok egy feloldó kódot, majd elindítom ezt a funkciót. Ebből kilépni csak a feloldó kóddal tudok. De ha leteszem a telefont, és x ideig nem nyúlok hozzá, akkor nem kéri-e újra pontosan azt a kódot, mint amivel a teljes készüléket lehet elérni?
Ráadásul most néztem, hogy az Alkalmazástéka funkció csak a 8.1 Update verzióban érhető el.
530-ra várható-e ez a frissítés? -
Clemi
veterán
válasz
confuser #23755 üzenetére
A B eset hamarabb eljöhet, de azért túlzásokba ne essünk. A Quiet Hours amit Cortana hoz el, csak kerülgeti és súrolgatja azt a funkciót, ami egy S40-S60 Nokiában mondhatni elapértelmezetten elérhető és elég jól konfigurálható volt ha megspékeltük valami okos kis symbian progival.
A Quiet hours mindössze arra jó, hogy a kívánt időszakok között, illetve a naptári bejegyzések elfoglalt státusza esetén képes a hívások szűrésére, így csak a beállított személyek (belső kör) hívását fogadja a telefon, mindenki másét elutasítja, visszadobja, kivéve ha kitartóan próbálkozik, mert ha jól emlékszem 5 egymásutáni próbálkozás után beengedi.
-
SsPL711
őstag
válasz
confuser #21889 üzenetére
Tudom, hogy a Cyan nem a WP8.1.
De, én azért nem rakom fel a PD8.1-et, mert nem akarok itt "mókolgatni", meg csodálkozni, hogy miért nem megy rendesen valami. Ezért is jöttem el a droid frontról, elegem lett belőle.
Majd ha jön hivatalosan mindkét frissítés, akkor felkerül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Yettel topik
- Milyen autót vegyek?
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Villanyszerelés
- Magisk
- További aktív témák...
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged