- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
SOAD19
addikt
válasz
Burt1793 #28118 üzenetére
Én is csatlakozok, nagyon kellemes music app, ez a zbox !
Viszont az mitől van, hogy a gyári Zene app lát egy jó pár számot, és ez az app nem. Viszont a Fájlok appon belül se láthatóak ezek a számok.
Lehet még sincsenek a telefonon, de, akkor hogy tudja lejátszani a gyári zene app?
-
ZavaBalazs
őstag
-
MATEO6600
őstag
válasz
Burt1793 #28118 üzenetére
Én is próbálgatom most ezt a ZBoxot, de arra nem sikerült rájönnöm, hogy az albumborítókat honnét veszi...
Van, hogy teljesen összekeveri más előadójával. Van, hogy amelyik albumborító a gyári Music alkalmazásban látszik, az itt nem. Sőt olyan is van, hogy egy komplett előadót nem lát -
ZavaBalazs
őstag
válasz
Burt1793 #27973 üzenetére
néha találkozom vele, ha a bluetooth füles play gombját megnyomom, az megnyitja a gyári zenelejátszót shuffle all üzemmódban. de már csak megszokásból se használom
na majd ha esetleg ráunok a locora akkor kinevezem azt.
rbertkrl: igazán nincs mit, jó kis app az, nem véletlen emlegetem többször
csak apró bosszantó hibája, hogy ha kiválasztasz a zenetárból (nem az aktuális lejátszási listából, hanem a menüből) egy másik számot, akkor elfelejti, hogy a shuffle be volt kapcsolva. ezzel mondjuk tudnék együtt élni, de mostanság random becsukja magát, van hogy a szemem láttára tűnik el a zenelejátszó panel a hangerős felső sávból.
-
Integrale
veterán
-
TDX
tag
válasz
Burt1793 #27863 üzenetére
Pont 2 oldallal ez előtt lett tárgyalva, szerintem a merítésbe amit linkelek, minden benne van ami hozzá lett írva a kérdésedhez.
Szerintem illene egyébként minimum pár oldalt visszaolvasni a topicban amihez az ember hozzászól, de ez termáészetesen szubjektív.
Szóval a link: [link] -
ZavaBalazs
őstag
válasz
Burt1793 #26358 üzenetére
akartam írni, hogy a videó része lehet, hogy rendben van, én még csak a zenést néztem, erre elindítok egy filmet, aztán hiába taposok a pause gombon, nem reagál...
érthetetlen, hogy egy ilyen félkész munkát minek tettek fel (bár én storeban rákeresve nem találom, csak az ide berakott linkről értem el)
#26363: én se nagyon szoktam rajta filmezni (bár néha egy albi-haza-albi ingázásra pont jó egy film), de amikor igen, arra pont jó a moliplayer trial.
érdekes amúgy, hogy a mobilon filmezésnek mennyire torzít a megítélésén az, hogy maga az eszköz alapvetően kicsi. otthon kanapén ülve felemeltem a tv képe mellé a telómat kb öltávolságra, pont olyan magas volt mint a tv képe, csak szélesebb (4:3 vs 16:9). tök meghökkentem, mert ugye csak egy 5 collos kis izéről van szó, a tv meg egy nagy dög, de mit számít, ha azt 6-8-szor akkora távról nézem, mint a telómat? tökre ugyanakkorának látom a két cucc képét, de míg az egyik normálisnak számít, a másik "egérmozi"na mindegy, ez csak mint random gondolat.
-
attilav2
őstag
válasz
Burt1793 #26158 üzenetére
De a winrarban feldarabolhatod, tömörítés közbe szétdarabolja csak azthiszem kbyte-ban kell megadnod a méretet ami kicsit macerás(számolni kell), mondjuk 150-200mb-os darabokra felvágod a videókat, az már elég azthiszem.
Vagy az onedrive-ról akarod lejátszani? Akkor egy tetszőleges videószerkesztővel felvágod(az egy másik topik témája melyikkel), és úgy töltöd fel darabokba, mondjuk próbálj meg olyan szerkesztőt keresni amiben újrakonvertálás nélkül fel bírod vagdalni és akkor a minőség nem romlik, de nem mindegyik formátumot lehet újrakonvertálás nélkül darabolni sajnos. -
attilav2
őstag
válasz
Burt1793 #26042 üzenetére
Még runtastic is van wp-re amit droidon használok, de ezekkel az a baj hogy netkapcsolatot igényelnek, fel lehet venni wapointot, meg képet is lehet a waypointhoz csatolni, de a tracker mindenképpen a netre akarná feltölteni, és pl szlovákiában ez csak helyi sim vásárlásával lenne gazdaságosan kivitelezhető ami macera.
Persze ha egy hetet túráznánk külföldön akkor már megérné a sim, de mi inkább itthon túrázunk és a zöldhatáron át érintjük a szlovák túraútvonalakat, pl zemplén.
Ha a navicomputerben lenne egy pillanat/állj gomb akkor az talán a wp mellé billentette volna a mérleg nyelvét.
Ha leállunk sziesztázni a trackelés közben akkor azért jó lenne szüneteltetni a rögzítést, mielőtt beletesz egy két felesleges kunkort az app. -
kolosanyi
veterán
válasz
Burt1793 #26042 üzenetére
Abban igaza van, hogy a rendszer is, meg az appok is egyszerűbbek, funkciószegényebbek, mint droidon. Jó pár napja próbálkozik egy olyan probléma megoldásával a tisztelt fórumtárs, ami láthatólag nem megy WP alatt, míg droid alatt az elmondása szerint gyerekjáték. Innentől - ha amúgy meg volt elégedve a droidos készülékével - szerintem elég egyértelmű, hogy mit érdemes választania. Nem erőszak ez a rendszer, használja mindenki azt, ami kényelmes neki.
-
törölt tag
válasz
Burt1793 #25730 üzenetére
Nem. Ha már telepítve volt de most nincs fenn, akkor mást ír. Angolul owned, magyarul nem tudom hogy fordították.
És nekem is van ilyen appom, igaz nekem megőrült telepítés közben a telefon és kikaptam az akksit. Azóta csak papíron van meg a Dragon Revenge, pedig az egyik legmenőbb játék WP-re
Megtekintésre start képernyőre dob, újratelepítésnél már nem emlékszem. De frissíti is az appot meg minden, csak épp nem listázza sehol.
-
kolosanyi
veterán
válasz
Burt1793 #25711 üzenetére
"de ezt minden ilyen mobil tudja"
Na azért nem mindegy, hogy hogyan, ez pedig hardver függő. A régi Nexus S-emben a kiváló Wolfson WM8994 felelt a hangért, úgy azóta se szólt egy telefonom se. Nem tudom, hogy a 930-as milyen DAC-ot kapott (gondolom azt, amit a többi Snapdragon 800-as cucc), illetve milyen az AMP, de a telefonok jó része nem tud igazán szépen szólni. Menet közben, utcára megfelel, de csendes szobában hallgatva már előjönnek a hibák. De hát otthon nem arról kell zenét hallgatni és probléma megoldva.
-
kolosanyi
veterán
válasz
Burt1793 #25488 üzenetére
Droidon is legalább ennyit vársz, cserébe ott resuming sincs, bámulod az üres képernyőt, amíg be nem tölt az app.
(#25489) erahurka
Igen, mennyivel jobb már például egy folyamatosan crashelő Chrome droidon, vagy egy fc-ző telefonkönyv, kamera app stb. Komolyan, úgy szidjátok ezt a rendszert, mintha ez lenne a legszemetebb a világon és valaki épp pisztolyt szegezne rátok, hogy márpedig ezt kell használni. -
törölt tag
válasz
Burt1793 #25488 üzenetére
Engem ez már nem tud izgatni. Használom a Modern Music-ot.
Várom a Win10-et aztán majd eldöntöm Droidra váltok-e. Egyelőre nagyon arra húzok. Egy dolog hogy a külsős fejlesztők nem igazán törődnek a platformmal, de hogy az MS se képes normális appokat összerakni... Ha nekik sem megy akkor tényleg komoly gondok vannak ezzel a rendszerrel. -
karldergroße
senior tag
válasz
Burt1793 #25114 üzenetére
Tudom, hogy miért jobb, de azt is, hogy miért lenne jobb a WP. Főleg olcsóbb kategóriában jobb a WP egyértelműen, mint a laggoló tipikus samsungfosch. (az én advance-m is szörnyű volt...) Most beruháztam és ezzel a HTC-vel elvagyok, mert ez jó (főleg zeneileg) és minden van hozzá. De azért furdal a kíváncsiság, milyen lenne egy Nokia 830-assal, amit hajszál híján megvettem.
-
kolosanyi
veterán
válasz
Burt1793 #25064 üzenetére
Tök mindegy milyen a hangkeltőd, nem azon múlik, hogy lesz-e különbség a lossless és a lossy között. Ha egy CD ripet hallgatsz, kevésbbé fog számítani, hogy FLAC vagy MP3 a formátum. Nagyfelbontású hanganyagoknál már egészen más a helyzet, de ott már kell a hardver is alá, azt nem telefonon fogja hallgatni az ember.
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz
Burt1793 #25032 üzenetére
Köszi a gyors választ.
A készülék még nincs a kezemben (kedden veszem át a pakkot), nem áll módomban belenézni, ez a baj
Viszont én is egy Sennheiser CX300 II-t használok, biztatóBTW itt ezt olvasom:
"You also have to go into the main settings screen to change the equalizer settings, it can't be done in the app."
Mappa szerinti lejátszás:
Pont ez az, amit nem akarok, hogy mindenféle tageket szerkesszek, stb... Minden flame nélkül, miért pont a mappa szerinti lejátszás marad ki, amikor ez tök alap a droidnál? Nekem marha logikus lenne, hogy ilyesmi opció létezzen.
Új hozzászólás Aktív témák
- 9. Gen Gamer // i5-9400F // 16GB DDR4 // GTX 1650 OC 4GB GDDR5 // 240GB SSD // 1TB HDD // WiFi //
- Laptop bontás, alkatrészek, hibás készülékek
- AKI KAPJA! Samsung Galaxy A40 Hibátlan!
- Eladó Intel Core i9-9900k proci + Asus TUF Gaming Z390 alaplap + Alpenföhn hűtő
- HP OfficeJet Pro 7720 Színes A3-as Multifunkciós Nyomtató (+ patron)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest