- Fotók, videók mobillal
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Futott egy kört a Geekbench 6 teszten az új Xperia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
half333
őstag
Nem tudja senki sem h mi lehet? néztem Google-ban,de mind angolul van,én meg nem értem.
-
half333
őstag
Most meg nem tudok letölteni semmit sem az áruházból,csak a whatsup-t. Mi ez? valami hibakód irt ki. eddig semmit nem állítottam el a fiókban,csak bejelentkeztem telefon,elkezdte tölteni akár sd-re akár belső memóriára,telepítés után azt írta ki h fontos,kattintson ide..
cattus - a poén az h csináltam screenshot-ot,de mikor visszanéztem,szürke kép fogadott.
-
half333
őstag
Légy szíves tudna valaki ajánlani nekem képnézegető (ingyenes) programt? A gyári,egyszerűen nem mutatja ki a képek nagy részét
-
half333
őstag
Nem az a fajta hamis kártya az enyém,mert mielőtt vettem volna én is találkoztam vele a neten,és a hasonlóan nevetséges árral,de ez nem volt annyira olcsó,és ez nem micrSDHC,hanem micrSDXC : [link] - véleményeket is olvastam róla és pozitívak.
eddig mindent letöltött az sd-re,csak az ilyen 450 MB-s és attól nagyobb játékokat nem (amúgy be lett állítva h arra mentsen). Belsőre már nem fér semmi,már csak másfél giga van szabadon. -
half333
őstag
A nagyobb játékoknál írja ezt ki a telepítés után: koppintson ide,de majd újra és újra elkezd mindent előröl,de nem tölti le. Mi lehet a probléma? (64gb micro SD van a telóban)
-
half333
őstag
Segítség kellene,nem tudok telepíteni alkalmazásokat az áruházból sehogyan sem,telepíti,de azt írja h kattintson az újra próbálkozás,de ugyan az,nem telepíti. Mi lehet a gond?
-
half333
őstag
Valami hangerősítő alkalmazást tudtok?
-
half333
őstag
Tudnátok nekem ajánlani egy jó kis (ingyenes) képnézegető programot?
mert a gyári, a memó kártya csere után nem mutatja ki az összes képet -
half333
őstag
Üdv! Hogyan lehet facebook hirdetésre feltölteni képeket?
-
half333
őstag
Egy haverom említette,és azt hittem kijelez valamiféle adatokat,emígy csak én poénból próbáltam ki,szóval minden másnál okés?köszi!
-
half333
őstag
Üdv! Tudnátok ajánlani programot NFC kezeléséhez,ugyanis hiába érintetem oda pl.: az útlevelemhez,csak csipog,de nem jelez ki semmit a kijelző
-
half333
őstag
A Di Radio 3G-n sokat fogyaszt?
-
half333
őstag
sziasztok! tudtok valami ingyenes alkalmazást reklámok blokkolásásra?
-
half333
őstag
Hello! Van-e antivirus win8 phone-ra,ill. ha van,érdemes-e használni?
-
half333
őstag
Utána néztem,de nem találtam választ arra hogy file explorerral miért nem mutat ki minden fájl típust (pl.: .txt?
-
half333
őstag
válasz
gyurkikrisz #21803 üzenetére
Nem volt soha ilyen telóm,azért kíváncsiskodom itt,amúgy kint az udvaron szinte már sütött,és ezért szerettem volna egy ilyen programot rá, mert nem hinném h 100 fokot kibirná
.
-
half333
őstag
Létezik valami ingyenes program proci hőmérséklet mérésre?
-
half333
őstag
ok,kösz!
-
half333
őstag
nem is lesz rá semmi reklám blokkoló?
-
half333
őstag
Hy! Létezik valami alternatív adblock (reklámmentesítő) win phone 8-ra (ingyenes)?
-
half333
őstag
Üdv! Az áruházba most regisztráltam,de nem enged letölteni semmit, mert valami család biztonságot akar h beállítsak,de nekem nincs ilyenem,így kikapcsolni sem tudom sehol,segítene ebben valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest