- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
válasz
Partyface007 #32751 üzenetére
Valóban nyomja a legtöbb mkv-t is
-
szucsptr
csendes tag
válasz
Partyface007 #32608 üzenetére
Sikerült...
A microsoft fiókomban egy másik email volt az elsődleges, azzal próbáltam a fiókot hozzáadni.
Csináltam @outlook.hu -s aliast, azt tettem elsődlegessé, így már fel tudta venni a fiókot jól -
kezman
őstag
válasz
Partyface007 #32609 üzenetére
Igen, kösz de ez a + verzió, meg kell venni csak akkor tudod felrakni, ennyiből az áruházból is megvehetem, én a régi simát keresem, ami már nincs az áruházba és az ingyenes volt, azért kösz
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Partyface007 #30979 üzenetére
kliens is jó lenne, de nem találtam meg az áruházban.
-
Hínár929
tag
válasz
Partyface007 #30800 üzenetére
Párszor volt a kezemben 950 és a műanyag ellenére minőséginek tűnik.
Én a "fémes" telefonokat szeretem és nálam ez a minőség záloga, de ez a műanyag 950 szerintem nagyon egyben van. -
ledesman
újonc
válasz
Partyface007 #30662 üzenetére
Igen.
-
ledesman
újonc
válasz
Partyface007 #30660 üzenetére
10.0.10586.29
-
Partyface007
őstag
válasz
Partyface007 #30325 üzenetére
beszélek itt zöldségeket
Lockmix az alkalmazás amit kerestem
sorry .-)
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Partyface007 #29273 üzenetére
Én se vennék apple-t mert ár/értékben rossz eléggé.
Az email-ezés wp-n a legrosszabb amit eddig láttam, exchange céges levelezésemet megnézni rajta katasztrófa. (napi 500 mail ami fontos is, szabályokkal teli 50 mappa)
De a messenger is katasztrófa, értesítőbe jelez hogy üzenetem érkezett, megnyitom és nincs ott az üzenet (l930), majd amikor válaszolok azt mutatja amit írok, de amire írok azt nem, és a következő ugyanilyennél látom az előző üzenetet.
Kiábrándító számomra a wp sajnos pedig reményeket fűztem hozzá, amúgy nagyon minőségi az L930 de így nem maradhat, céges levelezésem fontosabb, és droidon sokkal kényelmesebb és jobb volt a mappakezelés, meg egyből megkapom az üzeneteket nem csak amikor kedve támad.
Az FB is van hogy utólag 1-2 hétre bedobja az eventeket, amik már elmúltak.
Biztos kiforrja magát a rendszer majd de a wp10-ig nem fogok szívni, nem ér annyit, valamint jóval lassabb mint az xperia z-m volt pedig hw-esen jobb ez a telefon, papíron mégis várok várok várok mindenre.
Telefonálás/sms-ezésre jó a telefon meg a kamerája is marha jó, de túl sok a kompromisszum.
Nem akarok vitát kirobbantani, én poweruser vagyok. -
ArsenalF
aktív tag
válasz
Partyface007 #29217 üzenetére
Csak sajna a whats up-hoz nem találtam asztali klienst, viber meg van a store-ban, nálunk ez döntött, még ha mobilon lassabb is kicsit :/
-
hroberto
veterán
válasz
Partyface007 #29089 üzenetére
Osztom a véleményed...
-
INTELligent
senior tag
válasz
Partyface007 #28772 üzenetére
Kösz, de nálam sincs kint.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
Partyface007 #28581 üzenetére
Nem tudom 😊 én is itt olvastam, de nekem működik
-
naja
aktív tag
válasz
Partyface007 #28361 üzenetére
Sry, itt már nem írtam le részletesen, csak a korábbiakban.
Tehát file elérés/lejátszás és/vagy másolás fel/le lenne az igazi. A ShareFolder Explorerből kiderül, hogy a technológia elérhető, csak valahogy még senki más nem fejlesztett ilyet. Viszont a SF E azon túl, hogy fizetős, még béna is.A fotókat és videókat a már korábban Partyface007 kolléga által említett két app megoldja, bár az kell hozzá, hogy leüljek egy PC elé, és böngészőből bénázzak.
Angolul is csak ennyit találtam: Windows Phone 8 & LAN access.
Ebben az egyik hozzászólásból (5.) az derül ki, hogy mindenféle Win Servernek van appja, de egy mezei Win 8.1-hez már nem tudok hivatalos úton csatlakozni. -
naja
aktív tag
válasz
Partyface007 #28333 üzenetére
Köszi szépen a válaszokat!
Partyface007
Tehát arra semmi mód nincs, hogy a telefonról lássam a hálózatot, netán bemountoljam a rendszerbe, csak fordítva érhető el a telefon. Ez is valami azért! Köszi!#28332 gyurkikrisz + #28334 hokins + #28335 confuser
Köszönöm, így már mindent értek. Arról van valahol valami infó, hogy mi a terv, mikorra fog ez megváltozni? Mikorra várható/ígérnek már valami használhatóbb változatot? -
MATEO6600
őstag
válasz
Partyface007 #28333 üzenetére
és az mi a fenéért van, hogy nálam mind2 program hexában írja ki az IP címem?
-
embe
nagyúr
válasz
Partyface007 #28231 üzenetére
Köszi! Igen írták. Próbálkoztam is vele, de valahogy nem akart összejönni. Ha beaktiválom ( ha sikerül
) akkor utána ha visszaállítom a régiót, megmarad ez a funkció?
-
kezman
őstag
válasz
Partyface007 #27579 üzenetére
Úgy néz ki ma megváltozott, remélem minden ok
-
OddMan
őstag
válasz
Partyface007 #27336 üzenetére
Az elképzelhető, hogy a régi WindowsPhone 8X by HTC telefonom nem támogatja az English (United States) nyelvet? A gond, hogy az English (United States) sor alatt nem jelenik meg a Phone Language: enabled sor. Az English United Kingdom sor pedig nem törölhető. A telefont visszaállítottam a gyári állapotába és észrevettem, hogy a kezdeti inicializáláskor az English (United States), mint nyelv meg sem jelenik a listában.
OS version: 8.10.12359.845 (Újabb frissítés nem elérhető.) -
Partyface007
őstag
válasz
Partyface007 #27336 üzenetére
ja és a location legyen engedélyezve...
-
Tomy Yayo
senior tag
válasz
Partyface007 #27197 üzenetére
A gyári MSN Weather appal megoldható, hogy a lock és a glance screen-en is legyen időjárás, ha bevállalod, hogy az időjárás a háttérkép a lockscreenen.
Naptárban próbáld meg a lockmixet. Ez egy lockscreent testreszabó app. Maga az app ingyenes, de vannak benne fizetős extrák, pl. egy appointments nevezetű $0.99-ért, ami több eseményt is ki tud írni. Időjárást is ki lehet vele tenni a lockscreenre, glance-re viszont nem.
-
Bukk900
őstag
válasz
Partyface007 #27174 üzenetére
Kösz az ajánlást, egyszer már néztem, de elsőre SD kártya után reklamált, most rájöttem, hogy nélküle is működik.
Jól néz ki és a flac-ot is viszi.
-
savoo
addikt
válasz
Partyface007 #27174 üzenetére
A leírás szerint nem tud oggot.
-
air
nagyúr
válasz
Partyface007 #27032 üzenetére
Egy másik fiók, ugyanezen a szerveren.
De most már nálam is megy. A szerveren is reszelt valamit az admin, és én is nyomtam egy HR-t.
Valamelyik segített. -
air
nagyúr
válasz
Partyface007 #27029 üzenetére
Kösz, de ennyire azért nem vagyok tudatlan.
Természetesen SSL-lel próbáltam, és tökéletesen működik másik WP-n és több Androidos készüléken is.
Majd csinálok a hétvégén egy HR-t, és meglátjuk, hogy úgy mire jutok. -
SOAD19
addikt
válasz
Partyface007 #26660 üzenetére
Értem, köszi! Nem mintha gyakori eset lenne nálam, de legközelebb, így teszek akkor. Csak kényelmesebb lett volna vezeték nélkül.
-
sovinho
tag
válasz
Partyface007 #26627 üzenetére
Köszi, jónak tűnik!
-
kopidoo
senior tag
válasz
Partyface007 #26618 üzenetére
szerintem segít a fényerő állitása
-
Burt1793
veterán
válasz
Partyface007 #26616 üzenetére
Nem, a kijelző fogyaszt sokat, ha nincs bekapcsolva, egy hétig is simán elketyeg csak telefonálással...
-
Burt1793
veterán
válasz
Partyface007 #26611 üzenetére
Nem lehet, a messenger a telefonon van, szóval a telefon hibája.
Mivel kötelező használni a messengert, ez van. Droidon biztosan jobban működik és gondolom ios-es is (különben már atombombát dobott volna mindenki mindenkire...)
-
Partyface007
őstag
válasz
Partyface007 #26549 üzenetére
tegnap kipróbáltam simán tudtam kapcsolódni a gépemre W8.1
830
-
törölt tag
válasz
Partyface007 #26257 üzenetére
Mert ha vinni fogja az android appokat nagyon sokan hagyják abba a WP fejlesztést, hisz egy alkalmazással lefedik ezt a szegmenst is. Viszont így a WP sajátosságait nem fogják használni, pl. élő csempéje sem lesz semminek.
-
psg5
veterán
válasz
Partyface007 #25463 üzenetére
Gyári levelezőt hol találom?
-
ArsenalF
aktív tag
válasz
Partyface007 #25446 üzenetére
Volt ugyan ilyen gondom, termeszetesen ezt a cikket is vegigprobaltam, de semmi nem segített. A wpcentral forumon volt erre valahol egy topik sokaknak nem ment semmi es csak a hard reset segített. Végül nekem is csak az. Ahogy elnéztem ő is megpróbált már mindent, ezért írtam.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Partyface007 #25433 üzenetére
Magyart ki kell törölnöm??
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Partyface007 #25403 üzenetére
Nem US régiós fiókkal működött(akkor még nem az enyém volt, nem PfD volt rajta), most meg nem működik, talán a PfD miatt?
-
cattus
addikt
válasz
Partyface007 #25403 üzenetére
Úgy emlékszem nem.
-
savoo
addikt
válasz
Partyface007 #25290 üzenetére
Nekem még sosem volt ilyen problémám.
-
Lacus_84
senior tag
válasz
Partyface007 #25174 üzenetére
Én használom a műsorújságot, nincs gond vele.
-
cattus
addikt
válasz
Partyface007 #25146 üzenetére
A kommentek szerint nem (nem próbáltam, nekem elég, amit a quiet hours tud).
-
Rivaul
addikt
válasz
Partyface007 #20951 üzenetére
Engem is akart már bevinni a bokorba. Arról nem is beszélve hogy sávinformációk nélkül sokszor összefésüli az utakat s elvisz a málnásba...
-
Partyface007
őstag
válasz
Partyface007 #20253 üzenetére
próbáld ki ezt:
http://www.windowsphone.com/hu-hu/store/app/metro-file-manager/eb83936a-6e24-4729-ba17-2100870ec17b
hátha
-
Polllen
félisten
válasz
Partyface007 #20109 üzenetére
(De minek 3 kattintás, ha máshol erre nincs szükség?)
Megéri a 3 kattintás?
-
Воланд
titán
válasz
Partyface007 #20102 üzenetére
volt eddig is rdp, csak nem az ms talalasaban. reszemrol meg marad a team viewer, ott nem kell portatiranyitassal baszakodni.
-
aero.
veterán
válasz
Partyface007 #20103 üzenetére
nextgen reader nekem abszolut bevallt
-
Lall
veterán
válasz
Partyface007 #20060 üzenetére
A zárképernyős kezelhetőség gyakorlatilag tökéletes volt. Kirakta az előadó képét és a vezérlőgombok is kint voltak, így nem kellett nyomogatni a hangerő gombokat és 3mp alatt rábökni egy mini piktogramra. A futás közbeni zenehallagtásról és kezelésről így már nem is beszélek, kész rémálom.
Mellesleg a széles élő csempe is jól nézett ki az utolsó játszott előadóval. Nem azt mondom, hogy ne fejlesszenek, de ami jó azt mi a rákért rontják el. Ebbe a music hub-ba csak egy normálist playlist kezelő kellett volna aztán agyő. Meg max. még beletenni azt, ami RT-n és Win8-ban van, hogy csuszkán lehet beletekerni a számokba.
-
dejaris
addikt
válasz
Partyface007 #20063 üzenetére
Na veled sem allunk szoba tobbet
-
Integrale
veterán
válasz
Én speciel szerettem, hogy van az összes albumomhoz borító, háttér és minden szir szar.
Zenehallgatás közben én sem ezt bámulom, de amíg válogatok addig legyen csak ott. Élőcsempéről és a sebességről nem is beszélve.A gombok viszont szerintem jobbak alul, nagy képernyő esetén jól jön, és hasonlít a WP7 NoDo elötti kinézetére
-
válasz
Ezek szerint én igen nagy művészlélek vagyok
-
kezman
őstag
válasz
Partyface007 #19872 üzenetére
Nálam se, megtalálja de nem reagál a beütött kódra
-
Darellus92
aktív tag
válasz
Partyface007 #19785 üzenetére
Az insider is tudja.
-
Partyface007
őstag
válasz
Partyface007 #19785 üzenetére
nem ez volt de ez is megteszi:
http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/connection-tiles/44438c2c-cfad-4cfd-8152-e2ed54847aad
-
SpongyaBob
veterán
válasz
Partyface007 #19624 üzenetére
Errefelé ma még nem volt felhős az ég
-
Lacus_84
senior tag
válasz
Nézz ki az ablakon, és megtudod.
Egyébként én is frissítettem, és nálam most a valós időjárást mutatja (többnyire tiszta). Frissítés előtt mindig felhőset mutatott, akkor is, mikor sütött a nap.
-
kory24
őstag
válasz
Nem mindig felhős
-
Integrale
veterán
válasz
Partyface007 #19567 üzenetére
Abban is kereshető, hogy ki van kapcsolva éjjelre a wifi, de másnál is elég rapszodikusan frissül.
Amikor használtam, akkor volt, hogy kimaradt egy-egy nap, pedig éjjel nappal mobilnet és wifi. -
Partyface007
őstag
válasz
Partyface007 #19240 üzenetére
ma kipróbáltam a copilot-ot (Budapest) igaz csak rövid szakaszokon és sajnos olyan jelyen ahol napi szinten járok de nem volt rossz az első benyomás másnak nincs tapasztalata hosszú távon, vidéken külföldön milyen?
here drive+ nál eléggé elítélhető módon nincs mód a kipróbálásra így nem tudom összevetni a kettőt valakinek tapasztalat aki próbálta mindkettőt?
köszi előre is
-
btudos
nagyúr
válasz
Partyface007 #19235 üzenetére
Nem fogom allandoan ujratelepiteni, havonta osszefossa magat. Nem a hangminoseggel van bajom, hanem magaval az alkalmazassal, ami egyszeru uzenetkezelesre is alkalmatlan.
-
marcusa
addikt
válasz
Partyface007 #19234 üzenetére
WP-n nem navigál hangosan...
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
Partyface007 #19230 üzenetére
Aki hasznalja mindenkinel megy az FB itt a forumbol kb
-
btudos
nagyúr
válasz
WP-s Vibert konkrétan az előbb töröltem le, mert teljesen meghalt. Küldeni nem volt hajlandó, de legalább fogadni sem, és a thread sem frissült 2 napja, hiába próbáltam bármit.
Az a szép, hogy PC-n meg jól működik. Facebook pont fordítva, telefonról semmi bajom vele, de PC-n használhatatlan
-
Melack
veterán
válasz
Whatsapp megy rendesen, ott maximum 1-2 perces lag van.
-
Melack
veterán
válasz
Partyface007 #19228 üzenetére
A FB béta megy, én a beépített klienst használom chatre, másodpercre pontos.
-
confuser
senior tag
válasz
Partyface007 #19020 üzenetére
(Természetesen) nem tudja, de egyébként nagyon hasznos kis app. Amit te szeretnél (ha jól értem whitelistre gondolsz), azt majd az áprilisban érkező 8.1-es Quite Hours fogja tudni.
-
Melack
veterán
válasz
Partyface007 #18441 üzenetére
Ma reggelre kaptam meg én is. 😃
Más: melyik a legjobb Youtube app?
-
Pikkolo^^
addikt
válasz
Partyface007 #18329 üzenetére
920-n óránként 2%-ot merül nekem éjszaka folyamatos glamce mellett.
-
Kyller
senior tag
válasz
Partyface007 #18329 üzenetére
Nem kell megérinteni a képernyőt, elég ha elhúzod a szenzor előtt a tenyered, és megjelenik. Nekem időközönkéntire van állítva, kb 10 percig él a glance.
-
Воланд
titán
válasz
Partyface007 #18322 üzenetére
utobbi benne lesz a 8.1-ben.
-
Воланд
titán
válasz
Partyface007 #18317 üzenetére
nincs es nincs.
-
Воланд
titán
válasz
Partyface007 #11199 üzenetére
a tanusitvanyt lemented, elkuldod mailben az adott telefonra, telepited. majd az iis active sync --> ssl reszenel beallitod, hogy ne vegye figyelembe a kliens tanusitvanyait.
szerk.: bar az utolso lepes lehet, hogy nem fog kelleni.
-
Воланд
titán
válasz
Partyface007 #11196 üzenetére
-
SpongyaBob
veterán
válasz
Partyface007 #10773 üzenetére
Jaja, minden ilyen értesítős nyavaja gyakorlatilag eszi az akkut emberesen. A Lumia 800-am már egy teljes napot sem bír ki ha be vannak kapcsolva az értesítések és gyakorlatilag nem is csinálok rajta semmi mást. Szóval nekem nem is kell értesítés (kivéve e-mail, az hála jól is működik)
-
kolosanyi
veterán
válasz
Partyface007 #9474 üzenetére
Este 11-kor berakod repülő üzemmódba. Máris megvannak a kívánt funkciók, nem kell ezt túlbonyolítani.
-
Воланд
titán
válasz
Partyface007 #9474 üzenetére
letezik, nincs ilyen alkalmazas.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.