- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
PofaJenö
senior tag
Hali
ettől lettem függő [link] -
Lall
veterán
válasz
SpongyaBob #18997 üzenetére
A kérdésednek másik aspektusból lenne értelme. Mitől javul meg?
-
SpongyaBob
veterán
A facebook Beta nekem megint össze-vissza jelez. Nem értem mitől romlik el egyik percről a másikra.
-
törölt tag
Nokia Refocus elérhető minden Lumiára Elvileg. Nekem 620-ra nem jön le. Másnak megy?
-
SpongyaBob
veterán
válasz
Oppenheimer #18984 üzenetére
Aha, meg
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
SpongyaBob #18982 üzenetére
Te megalmodtad, hogy ilyen egyedi értesítési hangja lesz?
Akkor remelem az én hülye álmaim is avlora válnak.
-
Lacus_84
senior tag
Remélem nekem is javul a frissítéssel. Viszont nekem még csak most tűnt fel, hogy a Messenger hangot ad mikor elküldök egy üzenetet, látta-kor, és typing-kor
-
Alexios
veterán
válasz
SpongyaBob #18971 üzenetére
de csak azért mert a lényegi funkciókat season pass megvételével tették lehetővé. Igazából ugyan úgy fizetős,csak mostmár nem tudják lewarezolni
-
Bjørgersson
félisten
válasz
SpongyaBob #18962 üzenetére
Akkor a 8.1-et még megvárom, aztán meglátom, hogy megveszem-e.
-
törölt tag
Black óta a Facebook Messenger nem hajlandó egynél tovább számolni csempén és lockscreenen.
-
illes.bence
tag
Sziasztok! Van valami olyan alkalmazás amivel az eltükrözött előlapi kepeket visszatükrözhetjuk?
-
SpongyaBob
veterán
válasz
Bjørgersson #18952 üzenetére
Elméletileg 8.1-től már fog. Jelenleg AB tart vissza, hogy nyomjak egy HR-t
-
polonic
félisten
válasz
Oppenheimer #18960 üzenetére
Baszod, normális linkeket már, pls!
-
Oppenheimer
nagyúr
-
kezman
őstag
válasz
Lacus_84 #18953 üzenetére
Én a F1-Live.hu betát használom, épp tegnap frissült, szerintem jó lesz ez
-
saiyajin
senior tag
Delutan ota nem frissit a Peregrine. Masnak is van twitter problemaja, akar mas appal is?
-
meszike91
senior tag
Frissult az Amazing Weather HD
-
Lacus_84
senior tag
Az F1 miatt most én is feltettem a Bing Sport-ot, kíváncsi vagyok mit tud. Hétvégén korán kelés lesz
-
Bjørgersson
félisten
válasz
SpongyaBob #18931 üzenetére
Szinkronizálódnak valahova a mentések?
-
Blyan
félisten
válasz
SpongyaBob #18939 üzenetére
Volt korábban egy app, ami live timingot is tudott, de a hivatalos alkalmazás érkezésével kitiltották az Áruházból...
-
törölt tag
válasz
SpongyaBob #18939 üzenetére
Kitesz egy szép lila csempét, ami ha megfordul... Ugyanolyan szép lila.
-
törölt tag
Tudtok olyan F1 appot amit ha kitűzök a kezdőképernyőre, akkor valamilyen módon kiírja a következő időmérő és verseny dátumát és kezdési idejét? Eddig a Racing Guide 2014-et találtam de nagyon alacsony felbontású képeket rak ki csempére.
-
-
Bjørgersson
félisten
válasz
SpongyaBob #18931 üzenetére
A Minion Rusht frissítenék már.
-
SpongyaBob
veterán
Frissült az Angry Birds. WP8!
-
Lall
veterán
válasz
MongolZ #18928 üzenetére
A 3 év alatt, mióta WP-t használok, még soha nem kapcsoltam be a takarékos módot.
Már írtam amúgy, hogy tudom hogy rossz helyen (erdő, nagyfeszültség, stb...) futok és ezért csinálja, én azon akadtam ki, hogy 2014-ben olyan lehetetlen feladat ezt normálisan működővé tenni? De szerintem ne ragozzuk tovább.
-
törölt tag
Dungeon Hunter 4-nél megoldható, hogy nap közben játszok telefonon, aztán otthon folytatom laptopról?
És Minion Rush-nál? -
Lacus_84
senior tag
Valamelyik nap felvetődött, hogy a futó app-ok pontatlanul rögzítik az útvonalat. Én most futottam a Runtastic-kal, és tökéletesen lekövette az útvonalamat, igaz nem voltak olyan tényezők, melyek árnyékolták volna a GPS jelet.
-
Jofi81
őstag
A Sports Tracker már nem tud olyat, hogy a képeket automatikusan feltölti és megjeleníti a térképen? Symbianon ez még simán ment.
-
törölt tag
Most tettem fel friss Black-re a Nokia Camera Betát és csak 1mp-t enged Max záridőnek. Másnál is ilyen? Lumia620
-
SpongyaBob
veterán
Jól van, akkor nem én voltam a hülye
-
Lacus_84
senior tag
válasz
SpongyaBob #18907 üzenetére
Azt az egyedi értesítő hangot én is csak egyszer, telepítéskor hallottam, azóta egyszer sem. Kíváncsi vagyok milyen célt szolgálna, vagy csak azt jelezte, hogy sikeresen települt az app?
-
Lall
veterán
WhatsApp! Kb. 100 üzenetem nem érkezett meg tegnap du. óta. Gyanus lett, hogy nem jön üzi, beléptem és egyszerre mind. Ku.......@#€%&*)()-\
-
savoo
addikt
válasz
SpongyaBob #18907 üzenetére
Amúgy milyen egyedi hangról beszéltek? Nálam nemvolt semmi egyedi. Bár első nap nem ment az értesítő része abszolút..
-
SpongyaBob
veterán
Egy gondolat a facebook messenger apphoz: Az tök jó, ha leszedek néhány matricát azt ugyanúgy tudom böngészőből is használni.
Azt a bizonyos egyedi értesítő hangot pedig nem értem. Eddig egyetlen egyszer hallottam csak amikor feltelepítettem az alkalmazást és először beléptem, nekem tetszetős is volt meg minden. De.. ezt lehet máskor is hallani? -
Jofi81
őstag
A hivatalos F1 app ezek szerint WP8-ra nem is fog megjelenni?
Új hozzászólás Aktív témák
- 9. Gen Gamer // i5-9400F // 16GB DDR4 // GTX 1650 OC 4GB GDDR5 // 240GB SSD // 1TB HDD // WiFi //
- Laptop bontás, alkatrészek, hibás készülékek
- AKI KAPJA! Samsung Galaxy A40 Hibátlan!
- Eladó Intel Core i9-9900k proci + Asus TUF Gaming Z390 alaplap + Alpenföhn hűtő
- HP OfficeJet Pro 7720 Színes A3-as Multifunkciós Nyomtató (+ patron)
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest