- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
Nem tűnik rossznak.
-
fesii
aktív tag
válasz
gzbotii #18297 üzenetére
Most is itt van, hogy igyál meg egy sőrt azt vedd fel és hívd meg 3 barátodat is egy sőrre ha nem isznak meg x időn belűl videóban egy korsó sőrt akkor lógnak neki egy tálcával.
Vajon mennyi időt emészt fel mire az egész team megcsinálja.
Simán eltudom képzelni, hogy az egész iroda esik kel -
Lall
veterán
Most pl. kaptam egy üzenetet, amiről nem jelzett, csak csempén. Elolvastam és rá 10 percre jelezte a felső toastban és a csempén, hogy üzenetem jött. Vicces.
-
-
Lall
veterán
Pontleszarom én is ki, mikor, miért megy a budira, de van egy csoportja a csapatunknak (foci), ahol beirjuk, kit, mikor, hol tudunk felvenni, ki tud jönni meccsre, stb... és néha bosszantó, ha később olvasok dolgokat. Már reflexből néha ránézek, nem -e írt valaki. Persze ezt is meg lehetne oldani másképp, de ez a legkényelmesebb.
-
Wyll
őstag
Szerencsésnek érzem magam... Én olyan őszintén lesz@rom, hogy xy megosztott magáról egy újabb fürdőszobaszelfit..
Nem halál mindegy mikor nézem meg?! Már ha megnézem egyáltalán. Ha üzenet jön az meg jön egyből bele a telóba app nélkül is.
Ettől persze még megértem ha valakinek ez idegesítő, és nyilván gáz hogy elcseszik ami mar egyszer faján működött.
-
duo
addikt
elképzelem ahogy beállítasz: -Jó napot kívánok miben seg..CSATT
-
gyurkikrisz
őstag
Az im+ tud group chatet? Facen.
-
Lall
veterán
Na végre, újra a régi a fb app. Vagy nem jelzi egyáltalán az eseményt vagy ha véletlenül jelzi, akkor többször, esetleg toaston jelez egy eseményt, de belépve az appba már sehol semmi. Alig vártam, hogy újra a régi fényélben tündököljön. Biztos lekapcsoltak pár szervert a bahamákon.
-
gzbotii
nagyúr
Csak nekem bugos a hivatalos Twitter app? Ha akarnek twittelni azt mondja: invalide coordinates
-
F.B.I.
veterán
Kis segítség kellene (előzményeimben nem találom): volt egy program, amivel csempék (wifi, repülő, internet oldalak) feliratait tudtam szerkeszteni, beállítani, hogy bármilyen képet felrakjak a csempe 2 oldalára és nem a cool tiles az (vagy csak ennyire drasztikusan változott)?
Újrarakták a telefonomat a Nokiában de az előzményekben nincs benne a beállításaimban. -
ArsenalF
aktív tag
Nálatok mukodik az index app? Nekem kb másfél napja nem mutatja a hireket, csak hogy "Sajnos hiba történt elnézését kérjük"
-
Hínár929
tag
válasz
gyurkikrisz #18264 üzenetére
Köszi!
Ó! Én kis naiv azt hittem a black-hez jár a refocus! Na majd a proxy-s megoldással megpróbálom, amber-re régebben a pro cam-ot felraktam de a refocus akkor nem sikerült de most hátha.
-
fesii
aktív tag
Here drive-ba valaki tett már be új hangot? Lehetséges egyáltalán? Jáksó féle irányítást kiprobálnék a poén kedvéér.
-
Hínár929
tag
Ja!
820 -
Hínár929
tag
Üdv!
Nokia üzletben rakták fel a black frissítést, utána megtörtént a telefon alaphelyzetbe állítása.
Az extrák+infó szerint Lumia Black van rajta, verziószám: 3051.40000.1347.1004, visszaállítottam mindent, alkalmazások stb., működik a telefon DE a glance srceen-t nem találom, a nokia refocus-t meg nem engedi letölteni az áruház, mert szerinte ez az alkalmazás nem érhető el ehhez az eszközhöz.
Lumia Pusher-rel, Lumia System Updater-rel sem sikerült.Vajon mit bénázok el?
-
meszike91
senior tag
Frissült az Amazing Weather HD
-
Clemi
veterán
válasz
SpongyaBob #18256 üzenetére
Ma megint jött rá egy frissítés, amiben külön kérik, hogy a Samsung és HTC telefonokon teljes ujratelepítést csináljanak a felhasználók.
-
Bukk900
őstag
válasz
SpongyaBob #18254 üzenetére
Nekem a HDR is újdonság és a filterek is ingyenesek lettek, profi lett.
Visszanézésnél a delete original mit töröl, mert a filmtekercsben törlés után is marad egy eredeti felbontású kép. (l620) -
SpongyaBob
veterán
Frissült a ProShot
Most már minden WP8-as készüléken működik!
-
törölt tag
válasz
Dzsosy #18250 üzenetére
1 giga ram kell hozzá
Legközelebb tuti nem veszek low end device-t!
Bár még így is jobban jártam mint egy kétszer ilyen drága kukarobivalHa jól láttam Loki nincs benne. Tudom hogy antihős de a filmes Marvel univerzum egyik legnagyobb húzóneve. Elfért volna szerintem. Just sayin'.
-
Dzsosy
senior tag
Marvel’s Avengers Run Jump Smash! now in the Windows Phone Store: http://wmpoweruser.com/marvels-avengers-run-jump-smash-now-in-the-windows-phone-store/
-
spoy
tag
Deezerel lenne egy kis problémám... ha leszinkronizálom a zenéket akkor mért a belső tárhelyre teszi azt és mért nem az SD kártyára?
Valakinek valami ötlet? -
Dzsosy
senior tag
válasz
Oppenheimer #18222 üzenetére
Megérte megvenni? Milyen a játék? (sajna az áruházban nincsen róla vélemény)
-
Boonen007
őstag
Köszi a válaszokat, kipróbálom őket!
-
hucsikoi
senior tag
válasz
Boonen007 #18241 üzenetére
Én a YouTube HD-t használom, nekem ez a kedvenc.
-
Boonen007
őstag
Melyik a legjobb YouTube alkalmazás (lehet fizetős is)?
-
Aakisan
senior tag
Microsoft egyenleggel nem tudok vásárolni,valakinek akinek wp7 van tud?(windowsphone.com)
-
Integrale
veterán
válasz
veghgeri06 #18232 üzenetére
-
Воланд
titán
válasz
westcoastog #18228 üzenetére
pedig mar minimum ketszer migraltad azt a fiokot, kulonben nem lenne ott a gb es a us.
szerk.: itt tudsz migralni, felevnte egyszer.
-
Воланд
titán
válasz
westcoastog #18226 üzenetére
nem ott tortenik.
-
westcoastog
veterán
Gondolom itt történik a migrálás, mert mióta legutóbb ezeket váltogattam, átállt a magyar store és azt írja ebben a régióban nem tölthetek le alkalmazást, és ha rákattintok átdob az en-gb store-ba. -
Alexios
veterán
válasz
veghgeri06 #18224 üzenetére
mondjuk az h milyen hibát ír ki lehet segítene
-
veghgeri06
újonc
Sziasztok!
Tudtok segíteni? Sehogy sem enged belépnem a microsoft fiókomba, állandóan hibát ír ki, ezért nem tudom a piactérről semmit sem letölteni ?? találkoztatok már ilyennel ?? köszi
-
Alexios
veterán
van már olyan pdf olvasó ami nagyításnál tördeli a szöveget?
-
Integrale
veterán
válasz
SpongyaBob #18219 üzenetére
-
savoo
addikt
Nálam megint jött Viber update..
-
fesii
aktív tag
Esetleg valaki találkozott olyan angolszó tanulós app-al aminél én írom be azokat a szavakat amiket megakarok tanulni?
-
válasz
SpongyaBob #18212 üzenetére
pontosabban a Telekom nem tiltja minden csomagban a voipot.
-
Lall
veterán
Én mindenkit átszokattam whatsappra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest