- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jaded
őstag
Sziasztok!
Szeretném lecserélni a Nextgen Readert. Van valami hasonló vagy jobb rss olvasó? Esetleg Microsoftos? -
Jaded
őstag
válasz
gyurkikrisz #23121 üzenetére
És fizetni is tudsz vele, vagy csak adatokat tárol?
-
Jaded
őstag
Ez a viber még mindig egy kalap gané..itt ülünk egymás mellett,de csak akkor jelez ha Belépek az appba.
-
Jaded
őstag
Urak! Instagramra mit ajánlotok? Instagram béta vagy 6tag?
-
Jaded
őstag
Játszik valaki az AE Zombie Wargame-mel? Hogy lehet irányítani? Jobbra balra fel le megy,de előre és hátra?
-
Jaded
őstag
válasz
btudos #15569 üzenetére
Nekem pl Lumia 800-on a gyári magyar szofttal nem ment,angollal viszont megy. Először feltettem az angolt,ment a bluetooth share majd visszatettem a gyári szoftot,aztán vissza az angolt. Van google,viszont a bluetooth share azóta nem megy. A magyar szoft gyári t-mobile-os,az angol független.
-
Jaded
őstag
A Nextgen readert mi lelte? Eltűnt a store-ból..pedig egészen megszerettem.
-
Jaded
őstag
Itt a FB beta 7.8-ra!
http://windowsphone.com/s?appid=93da5d29-daf0-4783-9ed5-a87b33247ec6Bocsi, korán van még linkesíteni
-
Jaded
őstag
Az a bajom az Excellel hogy telefonon (nekem) bonyolult szerkeszteni
elég volna csak valami jegyzetelő szerűség (de azért a OneNote-nál komolyabb). Csak megnyitom, pikk-pakk beírom hogy mit vettem mennyiért és kész
-
Jaded
őstag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani olyan alkalmazást Lumia 800-ra amibe fel tudom vinni a költekezéseim? Összefolyik, hogy mikor költök bankkártyával és mikor kp-val és csak fogy a lóvém, de nem tudom hova
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest