- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
válasz
Polllen #23238 üzenetére
A Spotify-t én is használtam, de bedurrant az agyam rajta, hogy 4-5 perc pause után csak a programba belépve lehetett folytatni a lejátszást (maga a program nem záródott be). Átmentem a Deezerre, hátha talán az nem, meg még album is van, nem csak lejátszási lista, de az a szar meg még be is zárja magát pár perc pause után (sok user meg a music stop alkalmazások után kajtat) , úgyhogy ez még szarabb.
A Spotify-n javították már ezt a nem lehet folytatni a zenét távvezérlővel, csak a progiba belépve dolgot? -
-
stepboy
csendes tag
válasz
Polllen #22465 üzenetére
Talán 10-12 éve gyűjtöm a zenéket, és eddig teljesen elvoltam a fájlneves rendezéssel. Egy hónapja van meg a Lumiám és a kevés bosszantó dolog egyike számomra a gyökér zenelejátszó (Sony Ericcson j20-ról váltottam...).
Egyébként most megnéztem és úgy látom, hogy például a beatportról vásárolt zenéimnek nincs ID3-ja míg a Google Playről vásároltaknak meg igen. -
btudos
nagyúr
válasz
Polllen #21444 üzenetére
Whatsapp pont az egyik legjobban működő, és legkultúráltabb fejlesztői supportot adó alkalmazás, amivel találkozhatsz WP alatt. A Messengerrel semmi gond nem volt, a legutóbbi frissítés óta panaszkodnak rá. A Skype és a Viber valóban tud izgalmas dolgokat produkálni, de a kettő közül még mindig a Viber van sokkal szarabb állapotban, nagyrészt a hulladék alkalmazás miatt. Az pl. szerintem marhára nem a rendszer hibája, hogy megjön az értesítés az üzenetről, bemegyek az alkalmazásba, és cseszik megjeleníteni az üzenetet. Nem egyszer, nem kétszer, hanem tízből tízszer játszotta ezt el. Hiába zártam be, nyitottam meg újra, akkor jelenítette meg az üzenetet, amikor neki jólesett, gyakran órákkal később, mikor véletlenül megnyitottam. A 8.1 óta semmilyen értesítésgondom nem volt, egyedül a Vibernek kellett repülnie, nyilván erről is a Microsoft tehet.
-
RaZroX
addikt
válasz
Polllen #21418 üzenetére
8-on nekem sem jelzett a skype rendesen, sőtt kb minden csuszva jelzett, de 8.1 óta csak a viber-rel van bajom asszem. Mondjuk a push értesítés tényleg bajos mert IM+ sem működik, mármint értesítési szempontból... ugyanis azt használom Hangouts (google talk) helyett... dehát így fos..
-
aero.
veterán
válasz
Polllen #16479 üzenetére
Igen, be van kikapcsolt kijelzőnél is a wifi. Szóval emiatt én se értem. Van 5mb alkalmazásletöltés is mobilneten. Amit nem értek, mert net nem ment el, mikor én töltögettem.
Most estére kikapcsoltam, hogy dobja a wifit ha lezár a képernyő és 0mb lett, pedig írtak vagy 5-en FB-on, email is jött. Ki érti ezt?
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
Polllen #16346 üzenetére
Sztem senki se használja. Nézegesd a véleményeket.
-
kolosanyi
veterán
válasz
Polllen #16324 üzenetére
Ativ S, de múltkor volt lehetőségem próbálni 920- at egy SRH940-nel. Azt kell mondjam, hozza hozza egy Clip+ szintjét. Egy icipicit mintha nagyobb lenne a torzítás a Lumián - az is lehet, hogy csak bemesélem magamnak -, viszont cserébe nem vágja úgy a magasakat, mint a Clip-ek Rockbox-szal. Szerintem teljesen vállalható az a hang utcára.
(#16338) Zoli133
Erről van szó, ezt beszéltük. A 800 szarul szól, de utcán még az se tűnik fel, mert nem arra figyelsz. Ha épp csendes buszon, vonaton utazol sokat, akkor más az alapszituáció nyilván, akkor kell a jobb hang. Szerintem annyi kényelmet megengedhet magának az ember, hogy egy eszközt használjon utcán. Szerintem a 920 nem kényszerít akkora kompromisszumra hangzás terén, hogy mindenképp külön lejátszót kelljen magaddal vinni. -
samfishR
senior tag
válasz
Polllen #16324 üzenetére
nekem lumia 1020 van (dolby headphone enabled), régi galaxy S-emet voodoo soundostul, poweramp-stül veri. nem, nincs bot fülem, sem szar fülesem. ha van fasza fülesed, a teló nem lesz gyenge láncszem
többi wp8-as telóról nem tudok nyilatkozni. de 925 meg kb ugyan az lehet szerintem.
-
polonic
félisten
válasz
Polllen #2251 üzenetére
Váltani akarok majd angol live-ra a több szolgáltatás miatt.
De előtte úgy voltam vele, hogy adok egy esélyt a magyar live-nak. Most csak egy 235 Ft-os alkalmazást akartam venni. Ha váltás után kárbaveszne, akkor az a 200 Ft nem lenne nagy összeg.
De most gondolkodva, hogy ha a magyar live nem fogadja el a kártyámat, akkor a uk reges vajon miért fogadná el. . .Azon is gondolkozom, hogy a mastercard standardomat beregelem. De akkor meg minek van a cib-es netkártya. Direkt azért kértem, hogy ne kelljen sehova megadni a főkártya adatait. Bár nem is biztos, hogy a főkártyámat elfogadná a rendszer.
-
Maateeo
aktív tag
válasz
Polllen #2126 üzenetére
Nem mondom, hogy amit írt, az nem igaz. De aki csak ilyen formában tudja elöadni a véleményét, az igenis egy primitív ember. Egyébként ezek mind "well-known feature"-ök, szóval ha csak icipicikét is utánajár annak, hogy mit akar a telefonjára rakni, akkor ez az értelmetlen szitkozódó poszt is elkerülhetö lett volna. Nem tartom magam elfogultnak, elvagyok én Droiddal, Almával meg Symbiannal is.. Részemröl ennyi.
-
válasz
Polllen #1021 üzenetére
Az mitől problémás?
Elég nehezen tudom elképzelni, hogy valaki véletlenül elindítsa, mikor nem akarja, csak azért, mert ott van..(#1020) legiaap:
Azt én is figyeltem. Mellesleg azzal kezdhetnének már valamit, hogy ne laggoljon ennyire, mert szerintem eléggé kiábrándító így. -
Blyan
félisten
A natív alkalmazás az, amely nem a publikusan engedélyezett silverlight és xna környezetben írodott, hanem a natív c++ nyelven, ami tudtommal a wp7 rendszer sajátja.
Röviden azok az alkalmazások, amelyek nem igényelnek futtató környezetet, hanem a rendszer saját nyelvén iródtak.
Új hozzászólás Aktív témák
- 9. Gen Gamer // i5-9400F // 16GB DDR4 // GTX 1650 OC 4GB GDDR5 // 240GB SSD // 1TB HDD // WiFi //
- Laptop bontás, alkatrészek, hibás készülékek
- AKI KAPJA! Samsung Galaxy A40 Hibátlan!
- Eladó Intel Core i9-9900k proci + Asus TUF Gaming Z390 alaplap + Alpenföhn hűtő
- HP OfficeJet Pro 7720 Színes A3-as Multifunkciós Nyomtató (+ patron)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest