Új hozzászólás Aktív témák
-
macika69
tag
válasz
consono #32074 üzenetére
Szerintem vannak koncepciók évekre előre. Ha már ma bele tennék az értesítő led-et mit lenne az ios 15-ben? Azért a régi Nokiáknak igen is volt előnyük, mint telefon. Egyet ne feledjünk ezek még telefonok. Ja hogy még ezen felül megannyi mindent tudnak? Mint egy polihisztor mindenhez ért lassan egy okos telefon, de igazán telefonnak lassan is kevés lesz. De mit várunk, amikor erre van igény, fb-on élni szinte már az életet. Apropó inkább igénytelenség.
-
-
-
razzorr
őstag
válasz
consono #17148 üzenetére
Eddig nem használtam ilyen monitorozó vackokat, mert egyszer kipróbáltam vagy 2félét és szerintem is szívta az akkut. Most meg vagyok zavarodva...nem tudom miért hittem azt,hogy lehet figyelni a futó appokat
Talán még a droidos beidegződés bennem van
Amúgy már szinte minden háttérben futó appot letiltottam, de én a mostanában elég hektikusan működő skype-ra gondoltam,hogy szívja vagy a nokia camera bétára.
(köszi a választ a többieknek is)
-
El Gringo
senior tag
válasz
consono #14083 üzenetére
azt nézegettem, de ahogy emlékszem sokan panaszkodtak rá...
Quick settingsben is van ilyen akku kijelző, én azt a programot használom most connectivity tiles vagy mi helyet, megnézem azt még, majd jelzekwoland
köszi
schumy
tudom, erre gondoltam, tetszik is, csak az órát akartam ebbe "integrálni", hogy csak akkor látszódjon, ha belebökök a sorba
-
törölt tag
válasz
consono #13246 üzenetére
Nem igazán lettem okosabb. Ezt csináltam amit ír. Összeraktam a lejátszási listát media playerrel, aztán szinkronizáltam.
Vagy fel kéne szinkronizálni a zenéket is telefonra?Én még mindig fenn vagyok akadva azon, hogy miért nem lehet az SD kártyáról számokat behúzni lejátszási listára. Akkor szinkronizálás után jó lenne, de így kínlódás rájönni mi hogy működik.
-
pzstm
titán
válasz
consono #12085 üzenetére
nem hiszed el, hogy milyen megkötésekkel milyen cég állt át mostanság guglira.... (ami legjobban tetszett, hogy a címkézetlen leveleket 30 nap elteltével törlik, nincs archiválás, 5 évnél régebbi levelek meg nem importálhatóak, azokra felvettek diákmunkát, hogy PDF-be legyenek kinyomtatva a régebbi levelek)
-
NGA
addikt
válasz
consono #4215 üzenetére
Úgynézki, hogy a wp7.8 az a kezdőképernyő lesz csak. Semmiféle skype frissitést ne várj sajnos. Már el is felejtették a wp7-et, mindenhol csak a wp8 megy. Ezért is irtam, hogy halott platform.
btudos: de a droidra fejlesztenek programokat, azonban azt érzem, hogy a wp7-re semmi nem lesz szinte ezentul. A viber ilyen marad, a skype is, meg a többi is.
-
válasz
consono #3858 üzenetére
Ahogy ember is járt már a holdon, mégsem tud mindenki felmászni oda
Alapból a rendszer nem kínálja ezeket a funkciókat, és 3rd party appokkal sem elérhetőek,
A homebrew cuccokra meg ne bíztass olyanokat, akik a témában járatlanok. Szaros SMS hangért dobáljuk el a gyári garit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged