- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
-
XtremLor
őstag
válasz
Angel2014 #46356 üzenetére
Megeri megnezni maskor tiszta telepites elott mi a legujabb 1511 volt nekem is lementve, de 1 honapja kint van az 1607, megeri egybol azt telepiteni. Anniversary Update az elso nagyobb pack frissites a windows10-nel, eppen ezert kell szinte teljesen ujra beallitani az egesz rendszert, mivel sok minden alapra all vissza.
Torolheted ha minden rendesen mukodik. -
vlevi
nagyúr
válasz
Angel2014 #46352 üzenetére
Futtatásba írd be, winver, az mutatja meg a pontos build szamot.
Egyébként megvaltozott a startmenü, az értesitési központ, a kereső, nagyjából ezek a legszembetűnőbb változások.
Cortana minket nem érint, mert csak amerikaiul megy, windows ink csak az erintokepernős, ceruhzas felhaználoknal erdekes.
Windows hello, ha van pl. ujjlenyomatos bejelentkezésed. -
XtremLor
őstag
válasz
Angel2014 #46342 üzenetére
Most kaphattad meg a anniversary update-et, a legfrissebb build mindig elerheto media creation tools keresztul.
Info a neten es itt a forumon is van boven. -
kezo0
addikt
válasz
Angel2014 #34803 üzenetére
A jelenség nem feltétlenül a szolgáltatóval és/vagy a routerrel függ össze. Lehet, hogy bizonyos fájlok letöltésekor a Win10 nem kezel megfelelően valamit. Nálam legalábbis csak ennek a sorozatnak az epizódjainál fordult ez elő, soha máskor, ezeknél a fájloknál viszont minden alkalommal...
-
kezo0
addikt
válasz
Angel2014 #34788 üzenetére
Nekem ez mostanában egy bizonyos sorozat minden egyes epizódjának letöltésekor megtörtént, ugyanerre a hibára hivatkozva. Ilyenkor csak a UPC-s modemem teljes újraindítása segített.
Szóval az utóbbi hat hétben heti 1x újra kellett indítanom emiatt a modemet, de szerencsére ezen a héten befejeződött az évad. Tisztára X-aktás jelenség! -
Janika-1982
tag
válasz
Angel2014 #33277 üzenetére
Szia,bocs de a DELL vette a fáradságot a jól működő driverek kifejlesztésére!
Azzal flottúl működik,BIOS jól van beállítva.
Nem most kezdtem a számítástechnikát elsajátítani sem.
Már mindent kipróbáltam amit lehet!DVD-n vettem,eleve 10-es,tisztán van telepítve,NTFS fájlrendszer van!
Szép és jó a boot-idő,de jelszóval védem a gépemet egyébként,a munkám miatt is!
Nagyon köszi a segítőkészségedet! -
vlevi
nagyúr
válasz
Angel2014 #29169 üzenetére
Nem olvas be 250 gigát. De még 90-et se. Csak annyit olvas, ami a win indításához kell. Ez, mondjuk pont a win8, és 10 óta a fastboot segítségével csak egy viszonylag kicsi, zanzásított hibernált kernel szerűség, amiből gyorsan berántja magát. Hamarabb, mintha egy "nomrális" hibernálásból ébredne a gép.
-
oravecz56
aktív tag
válasz
Angel2014 #29092 üzenetére
Szia
a szolid mód lényege."A középső úgy mond érintkező és a a szabad érintkező valami fém tárgyal való összeérintése."A jamper szerepe is ez.(Rövidre zárja a két érintkezőt).Akkor nulláz, esetedben a bioszt alap állapotba állitja. Ha ez nem segít kikell venni az elemet. -
vigyori78
őstag
-
-
raidx
őstag
válasz
Angel2014 #26095 üzenetére
Nekem még soha nem működött az a fajta visszaállítás pedig az Ms driverei miatt lett volna rá szükségem jó párszor. A win 7 féle rendszermentés itt is meg van, azt használom. Készít lemezképet is a rendszerről és ha kell abból állítk vissza. Mentést nem ütemezem, frissítések után szoktam menteni.
-
-
cog777
őstag
válasz
Angel2014 #15509 üzenetére
Allitolag azert mert a fast-boot es a ssd-k miatt olyan gyors az inditas hogy nem erzekeli az F8-at. Az en ertelemzesemben a fast-boot marketing erteke nagyobb volt mint az hogy elerd a csokkentett modot
Mert amugy egy 2 mp-es kesleltetest nem nagy kunszt betenni a boot folyamatba..
Valaki Windows 10 szakerto korbejarhatna a temat mi a teendo ha hibas driver miatt el sem indul a windows, ugyanakkor a csokkentett modbol inditva siman el lehetne tavolitani a drivert.
Csak annyit tudunk tenni hogy feedback-en javasoljuk a csokkentett mod visszarakasat.
-
-
kengyel
nagyúr
válasz
Angel2014 #11874 üzenetére
Egy gyors idézet
" A Windows 8.1 Pro N ugyanazokat a szolgáltatásokat nyújtja, mint a Windows 8.1 Pro, de nem tartalmaz bizonyos médialejátszási technológiákat (például a Windows Media Player, a Zene, a Videó alkalmazást vagy a Skype-ot). Emiatt a hanglemezek, médiafájlok és videó DVD-k lejátszásához és létrehozásához, az adatfolyamként továbbított zenék lejátszásához, a fényképek készítéséhez és tárolásához, illetve a webkamera használatához a Microsoft vagy más gyártó szoftvereire lesz szüksége."
-
tomboy0013
veterán
válasz
Angel2014 #11103 üzenetére
Nekem még le sem szedte a gépre a frissítést, hibakód nem volt. Csak azért téged kérdezlek, hogy hova kell bepötyögni pontosan mert visszább is írták ezt hibakód nélküliek is, csak az már sok hozzászólással ezelőtt volt. Szóval nekem a C:/Windows/system32 az alap amit a paranccsor megnyit rendszergazdaként. Oda kell bepötyögni? Hátha végre elkezdené leszedni a frissítést...
-
tomboy0013
veterán
-
törölt tag
válasz
Angel2014 #9773 üzenetére
Maradt minden a régi KMSv6 protokoll + hozzá jött a HV aktiválás. Nem hiszem ,hogy volna értelme valamilyen új aktiválási formát bevezetni. Inkább próbálják az embereket a jogtiszta windows fele terelni, Kínában iszonyatos mennyiségű loaderezett gép van az embereknél és ugye azokat is lehet majd frissíteni bizonyos feltételek mellett win 10-re.
-
pzstm
titán
válasz
Angel2014 #9770 üzenetére
azt kérdezted mit javasolnék...én leírtam.
Feltételeztem, hogy eredeti Windowsod van, azt fogod frissíteni és akkor nem lesz semmilyen probléma vele. Ebben az esetben mindenképp a WU-n keresztüli frissítést javasolnám. Ha ígyis-úgyis warezolsz, akkor édesmindegy honnan töltöd le végülis.... csak a warez itt nem igazán elfogadott/támogatott
-
vlevi
nagyúr
válasz
Angel2014 #7400 üzenetére
Szerintem a gyári recovery partíciót nem fogja módosítani a windows. Nincs gyakorlatom laptopokban, de szerintem az a recovery partíció a laptop recoveryje, és nem a windowsé. Ezért újra fel fog települni a laptop recoveryből az az alap windows, amivel a gépet kaptad.
A Windows recoveryje (refresh meg ilyenek), az más. Azt a Windows csinálja, telepítéskor. Arra is vissza lehet állni, és akkor nem a laposhoz kapott win7 (8)-ra áll vissza, hanem a 10-esre.szerk.: Látom, mások már megírták, engem meg szivat a PH fórum, mert az előbb még nem mutatta ezeket az írásokat.
-
janos666
nagyúr
válasz
Angel2014 #6639 üzenetére
Szerintem egyértelműen leírtam.
- Ha EFI módban tud és akar boot-olni, akkor elég a másolás. Sőt, ilyenkor jobb is direkt nem telepíteni az NT6 boot kompatibilis MBR kódot, hogy véletlenül se BIOS módba boot-oljon, ha amúgy EFI módban szeretne a felhasználó.
- Ha csak BIOS módban tud, vagy UEFI-vel is így szeretne, akkor nyilván szükséges az MBR. Ilyenkor pedig érdemes FAT helyett NTFS-el formázni, mert így véletlenül sem fog EFI módban boot-olni, ha amúgy BIOS módban szeretne.
Ez egy szerintem elég körbebiztosított eljárás a véletlen user error és BIOS/firmware anomáliák közt is. Persze működhet a "hybrid" mód is, mikor egyaránt boot-olható a cucc tetszőlegesen BIOS és EFI módban is bár az picit bonyolultabb (előállítás és használat szempontjából is), mert az MS MBR boot kódja jobban szereti az NTFS-t, mint a FAT-ot, az EFI firmware viszont csak a FAT-ot érti meg, és ilyenkor kellő bizonyossággal kell rávenni az alaplapot, hogy a nekünk tetsző módban boot-oljon.
Szerintem Win8 óta mindenképp érdemes az EFI módot hazsnálni, ha az alaplapi firmware EFI módja bugmentes, illetve támogatja a Secure Boot-ot. Na és persze, ha clean install-t tervezünk végrehajtani, vagy már eleve GPT particióink vannak... -
válasz
Angel2014 #6639 üzenetére
A fat32-vel kapcsolatban nem tudom, végülis mi a helyzet a split-tel
- ill parancssor:
Dism /Split-Image /ImageFile:C:\data.wim /SWMFile:C:\imaging\install.swm /FileSize:4000
Én jobban bíznék egy kóser M$ megoldásban, mint egy külső appban
-
King Unique
titán
válasz
Angel2014 #4400 üzenetére
Ne bassz, az kemény...
, jól előkészítik a dolgot.
Ha opcionális marad ok, de ha kötelező, az gáz, abból úgyis pici balhé lesz egyes körökben.
Amúgy most nézem jött Win8.1-re 2 db opcionális update:
- Frissítés Windows 8.1 for x64-based Systems rendszerhez (KB2976978)
- Frissítés Windows 8.1 for x64-based Systems rendszerhez (KB3042085)De most nézem már késő, a KB3035583 már fent van, mert ált. mindet felpakolom és GWX mappám is van, a "A WIndows 10 beszerzése" hivatkozással...
-
tatararpad
őstag
válasz
Angel2014 #3112 üzenetére
Csak warezban, hivatalos még nincs. Warezt pedig nem javaslom, egyrészt mert fizetős, másrészt mert turkáltak a képfájlban, vagyis nem tudod leellenőrizni, hogy mi mást módosítottak még, lehet nem csak a Microsoftnak küldesz vele visszajelzést a billentyűleütéseidről.
-
tatararpad
őstag
válasz
Angel2014 #3098 üzenetére
Október szinte biztos, de lehet hogy hamarabb.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Subaru topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ingatlanos topic!
- OLED TV topic
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Eredeti játékok OFF topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged