- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iGO Primo
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
válasz
premete #24884 üzenetére
Én munkára használom, és tökéletesen megfelel...(még csak "f@szbúk" regisztrációm sincs...
)
Szóval Edius8 1080p editálás, h264 tömörítés quick sync-el intel procin, webböngészés, kapcsolattartás(e-mail)
DVD/CD írás, Sound Forge....
Hibernálni, és altatni is szoktam a gépet, attól függően, mikor mennyi időt van üresjáratban, illetve akarom e kihúzni hálózatból, mert szar az aksim....e-banking( Eset SS mellet ),webes rendelések....
Nekem ez meló....úgy érzem kihasználom a gépet,,,izzad mint az állat,,,alszik és hibernál, majd pedig ébred szó nélkül az összes megnyitott projektemmel együtt.....
Szerk:
De szerintem szép lassan törlöm a kedvencek közül a topicot...mert kezdem ALIEN-nek érezni magam...
csak nekem jó...az meg úgy unalmas lehet mindenkinek... -
Maxtreme
addikt
válasz
premete #24309 üzenetére
hát ez remek.. még jó hogy az MS szerint az aero azért (is) került ki hogy jóval gördülékenyebb és gyorsabb legyen a rendszer.
Másik ami krva lassú nálam, az a lomtár ürítés. Win7 alatt kb 3 sec, itt kb a 10x-ese..Ja én is csináltam 1 komplett partició mentést a w7-es rendszeremről, de egyelőre nem érzem hogy vissza akarnám rakni.
Persze ha nálam is elkezd szarakodni, szó nélkül "megy a háztól" a W10.. -
front3r
őstag
válasz
premete #11947 üzenetére
Hol rosszindulatú szoftver egy MS által kiküldött frissítés te nagyonokos??
Ne tukmáld már rá a srácra, hogy vegyen win10 - et mikor ingyen is megteheti, ha egyszer upgrade-el, majd utána tisztán telepíthet? És az után bármennyiszer, mert az alaplaphoz köti az aktivációt a rendszer. Istenem... -
-
-
válasz
premete #11200 üzenetére
Azt hiszem kicsit fáradt vagyok, nem hiába vagyok szabadságon mától
Közben még kiírom pendrivera (nekem csinálja a Windows 7 USB/DVD Download Tool), aztán frissítek, de a 3. opcióval, és meglátom kell-e clean install, csak kicsit nem gyors, de lassú a C60-as proci, el fog szöszmötölni, ha 2x kéne csinálni.
-
válasz
premete #10883 üzenetére
Fogalmam sincs...
Én nem kontárkodtam bele meg szedtem össze ezt azt a net bugyraiból... amit itt értek az amit a WU letöltött a gépemre mint "iso" = teleptőcsomag.
Amiből az ígéretek szerint csinálhatok majd egy USB vagy DVD lemezt is, ha akarok az upgrade app/tool-al... vagy whatever lesz a neve ami indul majd WU-el. -
westlake
félisten
válasz
premete #10800 üzenetére
"..esd-ből lehet csinálni esd-isot, amiből lehet telepítgetni, és 3 GB alatt van."
Nem tudom, hogy ezt hogy érted. Mindig is az volt a referencia telepítő, amiket az MSDN-re kitettek. Oké, vannak egyéb partner site-ok is, ahogy némileg módosított változatokat tesznek ki. Az általad említett ESD-ISO nekem "tákolt" kategória. Akkor is, ha hivatalos M$ file.#10804: Aki nem legális példányt szeretne, annak mindig is ott lesznek az Enterprise telepítők.
-
westlake
félisten
válasz
premete #10793 üzenetére
Szerintem ezt csak néhány M$ alkalmazott tudja. Holnap minden bizonnyal ki lesz tömve az MSDN a RTR (ready to release), vagy GA ISO-kkal. Az Insider-eknek meg gondolom érkezik egy jó nap frissítés, ami csinál a 10240.16384-ből mondjuk 10240.16500-at, vagy éppen 10240.17000-et. De ez a verzió igazából lényegtelen. Aztán az is lehet, hogy egyáltalán nem így lesz.
Mondjuk engem kizárólag az ISO-k érdekelnek. Tőlem a WU le is halhat hetekre. -
timekeeper
tag
válasz
premete #10752 üzenetére
Tudom, tudom
Csak nekem is kiírta hogy ready a dolog, gondoltam mint pzstm aki nem tudja kipróbálni egyből leírom majd a tapasztalatokat, nem a dev prev-re frissítek rá én sem, hanem egy 8.1-re.
Ami után decrypteltem az ESD-t, az abból kreált isoval bármikor tudom telepíteni? Vagy inkább érdemesebb a gyári beállítások visszaállítását használni a 8.1-re való ráfrissítés után?
-
viralmind
aktív tag
válasz
premete #10427 üzenetére
Gondolom azt szeretne ha hirtelen otthagyja a gepet es elfelejtene zarolni akkor magatol is lezarjon ,nalam is igy van 2 perc utan zarol ha nem hasznalom a gepet.+ van egy shortcut-om is user32.dll, LockWorkStation ami persze ugyanaz mint a win+L csak kenyelmesebb kattintani
-
Bkrisz9
őstag
válasz
premete #10295 üzenetére
Mert ha meg lehet oldani kettővel is minek csináljak 3-at?
Azért kérdeztem
meg akkor a C-ről még pakolhatok át mindent h át tudjam méretezni stb.. Meg nem akarom megbolygatni a működő,beállitott rendszerem. Akkor 8.1-ben is mindent ami fájlokat mozgat,tölt le stb át kéne állitgatni az új particióra. Nem szertem ha szét van bontva a tárhely. Mindig egy C meghajtóm van csak bár tudom nem a leg biztonságosabb és ajánlott a 2 rendszer és adatok de én igy szeretem
Csak ki szeretném próbálni a 10-et és ehez kellenének az adataim h tényleg úgy használjam mint a 8-ast
-
zoli62
addikt
válasz
premete #9986 üzenetére
Igen, de mi van abban az esetben, ha valaki tiszta telepítéssel tette fel a 10240-es buildet, majd júliusi 29 előtt kiszáll az Insiderből?
Másik scenárió: legálisan frissített=tiszta telepítés egy OEM Windows 7 Pro-t Windows 8 Prora a kedvezményes 30 eurós akcióban, megkaphatja a Windows 10-et egyből? megelőlegezett válaszom: igen
Átvihető a Windows 10 másik gépre? Windows 8-nál még igen volt a válasz, amennyiben a frissített gépről elrávolítjuk. a 8.1-nél ebben szigorítás történt. -
válasz
premete #9975 üzenetére
Aki regisztrált (igaz, több eszem volt, h ne tegyem), az is lehúzhat egy 10240-es iso-t valahonnan
#9976: Nagyon remélem, hogy mostantól gyakran tesznek ki friss iso-t. 8.1-el elindult valami, hogy méltóztattak a nagyobb update-kre iso-t kiadni, remélem ez odáig fejlődik, hogy kb havonta kapunk egy friss telepítőt, mint officeból.
-
moonguru
őstag
válasz
premete #9880 üzenetére
Szia!
Lehet hogy már működne, én sokkal régebbi Buildon próbáltam azon nem ment! (Nem tudott bekapcsolódni, az alaplapom is más volt)
De szerencsére megoldódott méghozzá ingyen, igaz ott meg Prágát nem lehet választani, de jó nekem Frankfurt is!
Ui:
Nálam is kb annyi a sebesség mint nálad a pingtest pedig GRADE B ez VPN-nél jó értéknek számít!
-
bzoley
veterán
válasz
premete #9661 üzenetére
Pedig ahogy korábban írtam, hányan lesznek akik a marketing rizsa miatt esnek majd pofára. Ha úgy járnak, ahogy én is a próba géppel(pedig minden meghajtó a helyén), lesz ám felháborodás rendesen
Persze ahogy túlzottan én sem lepődtem meg, nem is várható el, hogy minden flottul működjön egy régi eszközön, csak épp az ellenkezőjét ígérgetik minden sarkon, így szinte jogos a háborgás, függetlenül attól, hogy ki milyen tudás birtokában van. Ettől viszont sokkal rosszabbak azok, akik okosabbnak akarják magukat feltüntetni, mint amilyenek valójában. -
syler123
veterán
-
HaZse
őstag
válasz
premete #9341 üzenetére
Sajnos vannak ilyen egyének. Ezért nem adok ki senkinek sem kulcsot a sajátomból.
Clemi"Windows only: Wizmo, a free tweak and hack utility for Windows systems, is a tiny but powerful little stand-alone app that lets you create shortcuts for all kinds of things you might want to do in Windows"
-
premete
veterán
-
anderledani
őstag
válasz
premete #9201 üzenetére
De mitől aktiválódik, honnan tudja hogy nekem volt eredeti 8.1-em? Mert nekem is csak úgy egyszer csak aktiválódott tiszta telepítés után.
Amúgy én az új rendszert már EFI módban telepítettem, krva gyorsan bootol, csak vicces hogy az MSI BIOS képernyőjén lesz egy lyuk és ott forog a windows betöltő ikon
-
HaZse
őstag
válasz
premete #9201 üzenetére
Erre én is kíváncsi lennék. Mert hiában voltam/vagyok Insider felhasználó, és hiába telepítettem fel a W10 (RTM)-et ISO-ból, sajnos nincs aktiválva és így nem tudom személyre szabni a hátteret.
Hogyan tudom beaktiválni? Ha esetleg warez van a dologban, akkor kérpek privátban írj rám.
Köszi.
Ui.: Eredeti Win 8.1 pro és eredeti MS Office 2013 Pro plus van nekem, de az éles rendszeremre nem tenném még fel.
-
skyli
senior tag
válasz
premete #9160 üzenetére
Képmetszőt nekem nem találja és tisztán telepítettem. Az eszközkezelőt megtalálja, de akkor is bugok vannak a nyelvben, mert classicstartmenüben több ilyen dolgot angol névvel ír ki (de megtalálja magyarra keresve, nem úgy mint a gyári startmenü (a képmetsző jó példa erre
)
Nem lehet, hogy a nyelvi csomag nem képes mindent magyarítani, csak egy eredetileg magyar nyelvű win telepítéssel lehetséges ez?
a másik bug az értesítési ikonoknál az tényleg usererror(uxstyle + téma bug).
ami még nagyon béna szerintem, az az asztalon jobbgomb - személyreszabás - témák - témabeállítások -> és itt a gépházból megnyit egy plusz ablakot, az eredeti személyreszabást. hogy lehet így kiadni?
Amúgy viszont teljesen használható, kicsit talán lassabban indul mint a windows 8.1, de csak pár másodperccel.
Megtaláltam azt is, hogyan lehet letiltani (elrejteni) külön külön az egyes frissítéseket, ezzel: "Show or hide updates" troubleshooter
-
törölt tag
válasz
premete #8972 üzenetére
Ha a legális rendszerbe beleszámoljuk az MSDN/Dreamspark-os rendszereket, akkor nem annyira nagyon kevés
De amúgy ennek nem értem, hogy mi köze a fentiekhez. Égetett kód nélkül is lehet egy rendszer eredeti.
Én arra leginkább csak kontra posztot láttam, de kíváncsi lennék én is. -
törölt tag
válasz
premete #8912 üzenetére
Tudom, olvastam
De ez már nem működik, legalábbis elvileg, meg erről írnak fórumokon, kommentekben. Twitteren is sokan írták, hogy ha fejen álltak, akkor sem tudták aktiválni, se laptopon, se SP3-on, se asztalin.
A hibás kurzort pedig az Nvidia driver okozza, a neten mások is írták, jelenleg (elvileg) készül rá a javítás. Érdekes, hogy a nagyító használata mellett átmenetileg megszűnik a dolog.
-
törölt tag
válasz
premete #8893 üzenetére
Gabe-nek szegeztek pár kérdést: [link] [link] [link]
"Builds 10162 and 10166 will no longer be offered over Windows Update, and whatever build you’re on will show as “up to date” if you check for new builds. ISOs for build 10162 will be taken down from the http://insider.windows.com site and prerelease keys will no longer activate builds." [link]
Ezért nem aktiválódik azoknak, akik most telepítik a rendszert, és (hivatalosan) nincs olyan kulcs, ami aktiválná a 10240-et, csak a megmaradt aktivált állapot játszik.
CharlieDrop problémájára is ez a válasz.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest