- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Yettel topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Froclee
őstag
-
MrCsiT
addikt
válasz
samgar #14835 üzenetére
Szerintem, ha verziószámod megegyezik a legújabbal, és nem érzel itt-ott lassulgatást, hagyhatod.. - de ez csak 1 vélemény
"Valaki tapasztalt már olyat, hogy az asztalra kitett ikonok minden indításnál más méretűek..
Amúgy alapjában véve rendben van minden." - hát ez lol.. -
Bodz
nagyúr
Nincs uj build, se iso, frissites van.
-
Loboda
senior tag
Regedit módosítása kell hozzá. Feltettem ide.
Csak futtatni kell, megcsinálja a regedit változtatást, najd újra indítani a rendszert.
Ha mégsem kell a változtatás, vissza lehet állítani az eredetit, csak meg kell változtatni a
[HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced]
"EnableXamlStartMenu" értékét 1-re. -
szabonagyur
félisten
-
szabonagyur
félisten
-
King Unique
titán
Rendszerindításnál csak rámentél és lefutott automatikusan, nem kérdett semmit
Csak mert vki korábban mondta, h ha lemezkarbantartok, eltünteti indítóból a Rollback/ setup bejegyzést, de nálam nem tüntette...vsz csak mcsonfig ablakot megnyitva lehet.
Ami pozitívum, h a lemezkarbantartó elég gyors lett, 10 GB+ tárhelyet szabadított fel, alig pár perc alatt.Korábbi Windowsokon pár-néhány 100 megával, volt hogy elszórakozott órákig...
-
King Unique
titán
Nálad, azért azt is hozzá kell tenni...én csak az előbb említett képernyő nagyítási problémát tapasztaltam, de az is épp elég bosszantó...
Azt azért fogadjuk el, h mivel Preview, ilyen hibák simán benne lehetnek, illetve a Fast csoportba tartozó frissítések is inkább a "bátrabbaknak" ajánlottak.Amúgy meg biztos jó lesz ez a Windows 10, de egyelőre a 3 build alapján nekem különösebb pluszt nem nyújt a 8-hoz képest, Start menü eddig se izgatott, ahogy ablakban futó appok se....bőven elvagyok 8.1-en is.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 08.05
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest