- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
Szicskeee #40681 üzenetére
Hát azt nem próbáltam, de nyilván figyelni kell a BIOS-MBR vs. UEFI-GPT telepítésre, illetve beállításokra is. Illetve a HDD-re telepítés nekem továbbra is rejtély, mert mint mondtam a Rufus belső HDD-re nem telepít. Gondolom pendrive / USB HDD, illetve arról való telepítés akart az lenni...
-
King Unique
titán
válasz
Szicskeee #40669 üzenetére
Ez kicsit zavaros...hogyan csináltál a HDD-re Windows telepítőt, amikor a Rufus eleve csak pendrive-ra / USB HDD-re engedi
Windows To Go telepítést is tud, de azt is csak nyilván a fentebb említett két eszközre. Van még USB-eszközökre való fullos Windows telepítéshez a WintoUSB, illetve HDD-re telepítéshez a WintoHDD, amelyeknél lehet partíciót is választani.
Illetve milyen gép az, hogy nem tud USB-ről bootolni? Ha van optikai meghajtó, akkor DVD-ről kell megpróbálni a telepítést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest