- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Netfone
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
olivera88
veterán
válasz
Máté94 #106770 üzenetére
Forditva nem ? Én is jártam így pár hónapja, UEFI s telepítőt írtam ki, ez miatt nem lehetett telepíteni a WInt.
Közbe kiderült mi lett.Csinált egy ilyet.
diskpart
list disk
select DISK 0
clean
convert gpt
exitEz meg az egész lemez törli nem, nem csak az adott partíciót?
Ja és Windowst nem telepítette fel ez miatt mert ugye látta h eltűntek a partíciói.Össze lehetne kötni a laptopot valahogy egy PC vel hogy úgy megprobálja visszahozni az adatokat? Vagy inkább kivenni a lapos HDD jét és berakni a PC be?
Ja és milyen ingyenes program tud ilyet? Én használtam pár éve egyet, és jól is működött asszem, de nem emlékszem már nevére. Képeket szeretne visszahozni.
-
DS39
nagyúr
válasz
Máté94 #66515 üzenetére
jobb klikk a csempén, és ott van olyan opció, hogy turn on/off.
ami még fura lett ebben a frissítésben, hogy a meghajtók az intézőben ikonilag kicsit el lettek csúsztatva.
(céges gépen használok 10-est, képet most nem tudok betenni, róla, de olyan mintha eddig egy-egy meghajtó "helyén" az intézőben (kis világoskék cella, ha fölé viszem az egeret) balra igazítva jelent volna meg, most meg mintha jobbra igazítvatudom hülyén hangzik, de így leírni nem tudom jobban. szimplán csak szokatlan)
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Máté94 #51958 üzenetére
Próbáltam
Van itthon T520 is, az sem támogatott, de gond nélkül fut rajta. Azon is csinálta ezt a kontraszt hisztit, valahogy sikerült kikapcsolni, de már nem emlékszek hogyan...
Azóta sikeresen kalibráltam meg minden... csak most vettünk két T420-at is és kezdődik elölről a történet
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Máté94 #51955 üzenetére
Ezt próbáltam, bár akksiról nem zavar, az a gond, hogy töltőre dugva is csinálja, pedig maximális teljesítményre van állítva.
-
margithid
veterán
-
Jenne
őstag
válasz
Máté94 #45059 üzenetére
Köszi.
Magától fog frissülni és várjam meg, vagy nekem kell letöltenem és telepítenem ezt az évfordulós frissítést? -
vigyori78
őstag
válasz
Máté94 #43315 üzenetére
Akkor különszedem, hogy értsd :
1: Tavaly frissítettem 8.1 pro-ról 10 pro-ra ez okés is volt mert később tiszta telepítéssel magától aktiválta.
2: Idén gyalultam a gépet és telepítettem win10 enterprise-t és jelenleg is ezt használom.
Ilyenkor melyik rendszert menti el az ms ? Vagy bármelyiket telepítem beaktiválja magától ?
-
Hunork
veterán
válasz
Máté94 #43307 üzenetére
Na ez az. Kicsit néha zavaros.
Én alaplap / CPU / memória csere előtt vagyok, ha minden jól megy. Többen azt mondják, hogy minden oké, és lesz W10, mások meg, hogy nem, mert megváltozott a hardver, ott is a fő elemek, és marad a 8.1...
Mindegy, remélhetőleg majd most jön az akciós árú W10. -
quailstorm
félisten
válasz
Máté94 #42994 üzenetére
Megtörtént már addigra. De a Centrino az extra szopás. N6235, keress rá, igazi szemét. Csak az Intel PRO akármi WiFi utilityvel megy, ami W7x64-es az Intel oldaláról, és csak ha nem a Windows kezeli a wifit hanem az a fos.
Különben 8.1-en is ez volt, omlott az A8. Bár ott a korlátozott hálózat miatt el se indult gyakorlatilag. Itt meg elindul a multimeccs, aztán eltűnnek az ellenfelek majd összeomlik.
Most nem érek rá szopódni, imagelek. Aztán meg majd clean install.
Samsungos Centrino driver meg Microsoftos se volt jó eddig...
(#42995) Gertrius : Ezt nézd meg.
-
quailstorm
félisten
válasz
Máté94 #42989 üzenetére
Okés, köszönöm. Akkor most vissza a 8.1 aztán majd tisztán a 10 ha kell is. 10-en már nem megy az a Mirillis Action se ami gagyigépet nem fogja annyira.
Gyönyörű szépen össze is omlik minden játék közben, ahogy elnézem a szaros Centrino WiFi adapter és az egyedi drivere miatt
-
-
-
szabonagyur
félisten
-
Roxkex
senior tag
válasz
Máté94 #33142 üzenetére
Amik fent vannak: (egyenlőre - aksiról nem szeretnék driverelni xD - na meg a máv wifi le se szedné a drivert)
Intel VGA (a W10 rakta fel magától)
Intel Chipset (ezt most raktam fel kb 15 perce)
Intel management
AMD VGA unifl driver (moddolt) -> Régebbi telepítésnél eredetit használtam és akkor is csinálta !Ha továbbra is fennt áll a gond , akkor fogok felrakni egy hivatalos AMD oldalról szedett AMD drivert
-
-
Feri1977
senior tag
-
pzstm
titán
vagy 10 marad, vagy sokkal inkább csak simán Windows, mivel Windows as a Service.....
Chrome-ból sem tudod hanyas verziót használod, Office-ból sem tudom mikor frissült utoljára (nah jó igen de geek vagyok azért), ott az O365 miatt van az hogy mit használsz? Office-t...nem kell verziózni.
Pár év alatt reméljük lassan mindenki leszokik a verziózásról
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Dying Light
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Dune: Awakening
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Gyermek PC játékok
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest