- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- iPhone topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
TRob1
veterán
válasz
kengyel #89208 üzenetére
De érdemes (épp tegnap is csináltam egyet, már a sokadikat)
Csak legyen mentésed az "alap" mappákról (letöltések, képek, videók, dokumentumok...), ha használod őket.
Habár nekem még egyik gép frissítésénél sem adódtak gondok, de volt hogy törlődtek xy-nál fájlok. Pont ez az egyik ok, amiért visszavonták.ui: Annyi, hogy mostanában nem engedte frissíteni net mellett, jelezte h visszavonták.
Net nélkül megy.
-
vigyori78
őstag
válasz
kengyel #57115 üzenetére
Ismerősömnek a Method 2: Change Windows Updating Settings vált be.
-
válasz
kengyel #45678 üzenetére
Nyilván egy fertőzött, átírt, moddolt file aláírása hibás lesz, így nem megy fel..
Nálam semmire sem panaszkodik, simán installálható lenne. A benne levő aláírás csak fél évig érvényes.. -
-
-
válasz
kengyel #28384 üzenetére
Elvileg a bluetoothot az eszkozodd gyartoja altal biztositott appal tudod kapcsolgatni az fn gomb segitsegevel. Eddig nekem se volt blutyuk, ma felraktam a launcmanagert , fn + vezetek nelkuli halozatok gombra ranyomtam , a progi felugrott es egybol lett bt , s a win is tudta telepiteni .
-
ignisz
senior tag
-
-
xyvz2
tag
válasz
kengyel #23855 üzenetére
Sziasztok. Nálam is ez a hiba:
Internet Explorer Flash Player böngészőhöz (KB3087040) - Hiba: 0x80004005Én LÁMA vok, valaki leírná magyarul mit kell csinálni? Nagyon megköszönném, mer a linkelt angol lapokról nem jöttem rá, sajnos nem beszélek angolul, de ro..dttúl ba....sztat, már 2 napja szívok ezzel a frissítéssel, már mindent kipróbáltam de nem jöttem rá...Ha valaki segítene nagyon megköszönném.....
-
vampire17
addikt
válasz
kengyel #13599 üzenetére
En csinaltam. Arra kell csak figyelni, h egyezen a verzio, that ha home van, home legyen a 10 is, a pro akkor ugyan ugy.
Meg arra is figyelni kell, hogy van N es verzio is (az a media player nelkuli verzio) annak mas a licenszelese, ha sima pro verziod volt, nem fogja beaktivalni az N-es pro-t...
-
törölt tag
válasz
kengyel #13599 üzenetére
igen,én csináltam, a kulcsot kérő részt át skippeled, és mikor feltelepited, ha nincs leterhelve a szeró,.akkor fél percen belül aktiválódik, nekemis aktiválódott, és azt irja, a gép tartósan aktivált.
vagyis pardon, én manuálisan aktiváltam,mer még picit levolt terhelve, de rögtön akkor elsőre aktiválta véglegesre a win 10 promat
(#13604) szivesen
-
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Reklámblokkolók topikja
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest