- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@no
tag
válasz
tomboy0013 #86363 üzenetére
Épp akartam írni neked, de akkor megoldottad.
Én ezzel szoktam feltelepíteni:Dism /online /enable-feature /featurename: NetFX3 /All /Source:"win10telepitomeghajtoja":\sources\sxs /LimitAccess
Eddig sose hagyott cserben.
-
King Unique
titán
válasz
tomboy0013 #86345 üzenetére
A vezérlőpultban a Windows-szolgáltatásoknál is be lehet kapcsolni a .NET-keretrendszer 3,5-öt (bővebben).
(#86357) carrilboy:
Amit magad is leírtál, az lenne talán a legcélszerűbb. Vagyis megvenni a Windows 10-et, majd tisztán újratelepíteni. Ha kell célirányosan a Pro kiadás, akkor azt, ha elég a Home is, akkor meg olyat. Az OEM licenc hardverhez között és olcsóbb, míg a Retail hordozható és átvihető másik hardverre is, de ugyanakkor drágább. Ha nem akarod újratelepíteni a meglévő rendszert, akkor viszont értelemszerűen deaktiválni kellene az okosítót, illetve teljesen letakarítani. Majd a Pro kiadáshoz venni egy megfelelő termékkulcsot és az új kulcsot megadni a gépházban, azzal aktiválni a rendszert. -
GEPESZ66
veterán
válasz
tomboy0013 #86345 üzenetére
4.7 estleg?
[link] -
TommyGun
őstag
válasz
tomboy0013 #69748 üzenetére
Hé neked hogy a francba fekete a csili vili új gépház? Be lehet ezt vhogy állítani? Sosekerestem de a fehéret rühellem...
-
Tibro5
senior tag
válasz
tomboy0013 #59157 üzenetére
Personalization/Lock Screen és a lap alján Screen saver settings
-
movax
őstag
válasz
tomboy0013 #59109 üzenetére
Soha nem láttam ilyesmit, pedig sokan panaszkodnak erre. Csinálnék egy tiszta telepítést, simára gyalult tárolóra, MS-fiók, jelszó és egyéb kreatív módszerek nélkül.
-
válasz
tomboy0013 #59109 üzenetére
Hasonlo problemakkal szivok fel eve, nalam meg az AU. fut. Megoldast nem talaltam. W10 specialitas...
-
AtHoS
nagyúr
válasz
tomboy0013 #27675 üzenetére
Megnéztem és innen megnyitja ugyanazt az ablakot, ami az általam írt útvonalról is elérhető. Láthatod is az alábbi képen a vezérlőpult "címsorában"
Esetleg futtass egy sfc /scannow -ot [link] rendszergazdaként indított parancssorból.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
tomboy0013 #27665 üzenetére
Milyen névjegy menüpont? Sajnos nem vagyok gondolatolvasó, szóval jó lenne konkrétabban fogalmazni
Amúgy pedig Startgombon jobbklikk > vezérlőpult > rendszer > Bitlocker, na itt matathatsz kedvedre
-
törölt tag
válasz
tomboy0013 #27411 üzenetére
Lényeg az, hogy sikerült visszaszerezni az adataidat. Erre kíváncsi lennék, hogy ez mitől lehet. Direkt megnéztem 2 gépet, és egyiken sincs titkosítás. Pedig update után clean install volt és a telepítővel állítottam a partíciókat.
-
törölt tag
válasz
tomboy0013 #27396 üzenetére
Csináltam már így is, de akkor sem volt titkosítva semmi. Valami rémlik, hogy kérdezte, hogy akarom-e, de ebben nem vagyok biztos.
-
Boonen007
őstag
válasz
tomboy0013 #27396 üzenetére
Nem mond hülyeséget a srác a Tableten még amikor a Windows 10 Insidereket telepítettem az egyetlen (ugye tablet lévén) C meghajtót is titkosította úgy kellett laposon megnézni, anno, hogy mi is van.
-
ignisz
senior tag
válasz
tomboy0013 #27391 üzenetére
Most frissítettem. Nincs semmi titkosítás.
-
törölt tag
válasz
tomboy0013 #27391 üzenetére
"Alapból ellátja Bitlocker védelemmel a meghajtókat a Win10 úgyhogy erre figyeljetek."
Biztos vagy ebben? Én ilyennel még nem találkoztam, pedig legalább 15-20 (Pro és Home is) gépet frissítettem. Van benne OS X - Win10 (Pro) dual bootos rendszer és az OS X látja a fájlokat és meg is nyitja őket.
-
King Unique
titán
válasz
tomboy0013 #27350 üzenetére
Ja, hogy tablet. Bár ilyennek, akár tablet, akár PC, csak úgy nem lenne szabad előfordulnia.
Ha nem tudnak rá megoldást, én kifizettetném velük az adathelyreállítás költségét... -
törölt tag
válasz
tomboy0013 #27347 üzenetére
Valóban ez 8.1-eshez való leírás. De ettől függetlenül érdemes próbálkozni a beállításokkal. Amúgy ha nem megy, én simán átraknám 8.1-es gépbe, vagy feltenném újra a 8.1-et, hátha onnan megy. Ha fontos adatok, ennyi próbát megér.szerk.: Akkor tárgytalan. Elképesztő bug.
-
törölt tag
válasz
tomboy0013 #27340 üzenetére
Ezt még megpróbálhatod. Bár bevallom, sosem használtam a bitlockert, így lehet hülyeség, de eszerint a leírás szerint a kikapcsolásához nem kell más, csak a rendszergazdai jelszó, érdemes megpróbálni, ha még nem tetted.
-
King Unique
titán
válasz
tomboy0013 #27340 üzenetére
Ők lehet, hogy tudnak, próbáld meg!
Viszont, ha nem vírus, akkor az új rendszerrel van vmi gikszer... -
King Unique
titán
válasz
tomboy0013 #27337 üzenetére
Hát, ha korábban nem volt beállítva Bitlocker és tiszta a rendszer, akkor vmi ordas nagy bug lehet, vagy vírus...? Esetleg egy MBAM-ot le lehet futtatni, nem-e talál vmi oda nem illőt.
-
King Unique
titán
válasz
tomboy0013 #27335 üzenetére
Most nem azért, de csak úgy tényleg nem titkosítja, én ilyennel még nem is találkoztam.
Milyen ISO-t tettél fel, "tisztát", MS oldaláról lett letöltve? -
vlevi
nagyúr
válasz
tomboy0013 #27299 üzenetére
Igen, a 10586-t rakja fel. Most települt nálam egy töküres HDD-re. A Media tool úgy látom, "okosodott" az előző verzió óta, mert a pendrive-ra rákerült a home és a pro verzió is, természetesen termékkulcstól függően a megfelelő telepítő indul el. De már bánom, hogy a 32 bites telepítőt nem tettem rá, anyám gépére az lenne jobb a 2G RAM miatt.
Nos, szóval fenn van ez a szűz win10. Nem sokat tudok mondani róla, megy úgy, mint eddig. Mondjuk, bűn lassú, de csak azért, mert egy 19%-os kondíciójú samu ecogrren winyóra telepítettem. Tehát egy szavam sem lehet a lassúságra. Rendes gépben SSD van, azon nem lenne ilyen gond.
Most még nyomkodom egy kicsit a gombokat, megnézek pár játékot, és nem tudom mi lesz.
Erről már le fogom irtani a szemetet (posta, twitter, és társai, sosem használt, vagy éppen használt, de használhatatlan vackok)."A media creation tool nál teljesen ujra telepíti a rendszert? "
Nem, csak, ha te kéred. Lehetőség van vele frissítést is csinálni. -
vlevi
nagyúr
válasz
tomboy0013 #27276 üzenetére
"A gépen csak 3,5 GB van szabadon, de annak nem sok köze van az adathordozóhoz."
De, sajnos van.
Mert a tool először letölti az egészet a c:\windows.bt könyvtárba, és csak ezután kezdi el az adathordozót csinálni. -
Tommee
aktív tag
válasz
tomboy0013 #26994 üzenetére
Egy lehetseges megoldas: huzd le a laptop kijelzojenek a kábelét,akkor talán a rákötött külső kijelzőt fogja elsödleges monitornak érzékelni és talán úgy bios-t is megjeleniti.
-
edari
őstag
válasz
tomboy0013 #27007 üzenetére
Jólvan, mondtam én hogy nem tudom hogy mi lehet az elírás.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
tomboy0013 #26992 üzenetére
Azt hittem hibás, úgy állítottad be. Elnézést félreértettelek
-
LLKobe
veterán
válasz
tomboy0013 #26992 üzenetére
Szerintem sima dsub kábellel látnod kéne a biost.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
tomboy0013 #26989 üzenetére
Én nagyon jól értem, csak frissítéskor tűnt el a recovery partíció, nem recovery alatt
Éééssss cserélj kábelt...
-
Döglött Róka
veterán
válasz
tomboy0013 #26980 üzenetére
A frissites es a recovery kicsit mas
-
AtHoS
nagyúr
válasz
tomboy0013 #26974 üzenetére
A laposon nincs a külső video kimenet aktiválásához "gyorsgomb" Fxx billentyűhöz rendelve? Azzal már kezdetben is ki lehet rakni monitorra a képet
-
Döglött Róka
veterán
válasz
tomboy0013 #26974 üzenetére
Nem fogja, miert tenne?
Atyaeg
-
tomboy0013
veterán
válasz
tomboy0013 #26949 üzenetére
Valaki?
-
Tybor66
tag
válasz
tomboy0013 #25881 üzenetére
Erre gondoltál? : C:/Windows/Media
-
JamesHun
addikt
válasz
tomboy0013 #25487 üzenetére
ilyenkor ha belinkelnéd mire nem jött válasz lehet jönne
-
junior11
veterán
válasz
Ismerős helyzet.
-
törölt tag
válasz
tomboy0013 #25491 üzenetére
Én mind a mai napig azt mondom a haveroknak akiknek laptopjuk vagy netbookjuk van hogy várják meg a frissítő csomagot és akkor majd valamelyest javul a helyzet.Én megmondtam nekik, hogy nem rohangálok hozzájuk mikor valami gubanc lesz.Persze ezt mindenki döntse el maga.Nem egy kiforrott rendszer még kisebb nagyobb hibákkal.
-
törölt tag
válasz
Olyan kérdéseket tegyél fel amire tudjuk is a megoldást. A win10 energia gazdálkodási részén van még mit javítani, főleg ha netbookokról vagy laptopokról van szó. Felraktad a gyártó álltall készített drivereket + szoftveres dolgokat ?
-
Ryder62
őstag
válasz
tomboy0013 #25455 üzenetére
És ha kikapcsolod az alvó állapotot is?
-
szepsy
senior tag
válasz
tomboy0013 #24349 üzenetére
nekem ugyanez csak pc-n
Hali.
Egy ideje nincsenek előzmények a microcorft edge-mben, pedig nem állítottam el semmit, elég sokszor használom szóval fontos lenne:S
-
genndy
addikt
válasz
tomboy0013 #20656 üzenetére
Azért nem foglaltak telepítésnél semmit mert ezek a felhasználóhoz tartozó cuccok. Ne törölj semmit belőle hacsak nem akarsz egy reinstallt (és emiatt nem nyúl hozzájuk a Lemezkarbantartó sem).
-
Pityu89
senior tag
válasz
tomboy0013 #20254 üzenetére
Ezzel én is így jártam. Ikarus mod miatt tetted fel igaz?
-
gyalu 1
aktív tag
válasz
tomboy0013 #20069 üzenetére
Akkor passz...
-
cattus
addikt
válasz
tomboy0013 #20069 üzenetére
A modern verzió már nincs benne, arra az Edge-et szánják (az, hogy az tableten mennyire kezelhető, már más kérdés).
-
gyalu 1
aktív tag
válasz
tomboy0013 #20060 üzenetére
Windows kellékekbe megtalálod
-
pzstm
titán
válasz
tomboy0013 #17740 üzenetére
programok telepítése és törlése részben kérj az Office-ra javítást.
Néhány embernek akkor ír hibát ha emailből nyitnák meg, temp mappával valamit összekavar....nálam mondjuk nem jött elő, de 2 esetbe már belefutottam
-
Peathee
senior tag
válasz
tomboy0013 #14799 üzenetére
Én ki tudom kapcsolni...
-
Воланд
titán
válasz
tomboy0013 #14799 üzenetére
home-ban nem lehet.
-
edari
őstag
válasz
tomboy0013 #12871 üzenetére
"A Store valamiért nem akar frissíteni meg telepíteni alkalmazásokat."
Tegnap este 6 körül nekem is ez volt.
9-re jó lett.Lehet terheltek a szerverek.
-
válasz
tomboy0013 #12779 üzenetére
Tedd fel rá a 8.1 drivereket amit a honlapon találtál... lehet azért ment az upgrade után, mert megtartott azok közül párat.
-
ludsimon
veterán
válasz
tomboy0013 #12785 üzenetére
ok, akkor viszont úgy csináld, hogy a drivereket is felmásolod a pendrive-ra, nehogy beszopasd magad!
microsoft oldaláról úgy tudom le lehet iso-ban tölteni a 8.1-et.NetTom: nekem is ez a tippem.
-
hroberto
veterán
válasz
Nekem is Switch 10-em van, igaz én még nem csináltam tiszta telepítést, mert minden jól és gyorsan működik. Amíg így van nem is fogok szerintem.
-
ludsimon
veterán
válasz
mert még új, nincs w10re driver.
sajnos csak a felvázolt lehetőség maradt, felhúzni egy friss 8.1-et, majd azt w10-re frissíteni. -
válasz
tomboy0013 #12717 üzenetére
Gondolom driver hiányos nem támogatott géptípus olyan alkatrészekből van amihez nincs beépített driver (ritka, olcsó, stb...)
Esetleg a gyártó honlapján (már ha van) nézd meg van e valami 8.1/10-re jó driver és azokat tedd fel rá mind kézzel.
Vagy tedd vissza a régi rendszert rá, és várhatsz az új driverekig. -
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
tomboy0013 #12717 üzenetére
Valszeg feltoltad úgy, hogy még nincs hivatalos win10-es driver hozzá. Látogass el a gyártó honlapjára hátha...
-
tomboy0013
veterán
válasz
tomboy0013 #12708 üzenetére
Na a dokkoló már reagál, szóval be tudtam lépni a Win-be, de az érintére nem reagál a kijelző. Egy csomó sárga felkiáltó jeles dolog van az eszközkezelőben, de a Win Update semmit nem talál. Fogja ezeket a komponenseket frissíteni vagy mit csináljak velük?
Helyesbítek, megint nem mozdul az egerem, de a gép viszont dolgozik, szóval nem fagyott le.
Segítsen már valaki mit kezdjek ezzel.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
tomboy0013 #12615 üzenetére
Az N-ben nincs Media Player.
-
törölt tag
válasz
tomboy0013 #12594 üzenetére
Ha már frissítettél 10-re nem kell kulcs, automatikusan aktiválja magát ha ISO-ból telepítesz.
Nem frissítettem, hanem a telepítőt töltöm. Akkor ezek szerint kell egy aktivált 8-at frissítenem 10-re a laptopomon és ezután törölhetem az SSD-t és mehet egy teljesen szűz install?
-
törölt tag
válasz
tomboy0013 #12594 üzenetére
Vagyis azt mondod, hogy ha ráfrissítés után tiszta telepítést csinalsz,akkor ugyanugy automatikusan fogja magát aktiválni tartósra a rendszer? És nemkell nekem vele babrálni??
-
tomboy0013
veterán
válasz
tomboy0013 #11732 üzenetére
Rájöttem, honnan a 6,5 giga plusz. Eltűnt a Recovery partíció és hozzáadódott a C meghajtóhoz. Ezt meg hogy a francba csinálta a telepítő
Mindegy legalább így nem kell újra particionálás miatt újra telepíteni a rendszert.
Mellesleg valaki tudna válaszolni arra, hogy a WS mappát manuálisan töröljem?
Meg azokra sem kaptam még választ amit visszább 2-szer is kérdeztem:
1. Tálcát tablet módban be lehet-e úgy állítani, hogy automatikusan eltünjön?
2. Storeban mit lehet kezdeni az inaktív Automatikus frissítések menü ponttal? Szeretném kikapcsolja de azt írja kérjek a rendszergazdától segítséget.Remélem most már segít valaki!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
tomboy0013
veterán
válasz
tomboy0013 #11627 üzenetére
Valaki?
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
tomboy0013 #11331 üzenetére
Nálam ugyanúgy failed lett a vége újbóli letöltés után.
Komolyan szánalom, hogy két gép közül egyikre sem ment fel még mindig, bár meglepett volna, ha normálisan működik valami a microsofttól elsőre.
-
Воланд
titán
válasz
tomboy0013 #11307 üzenetére
nalam harom gepen semmi, meg most feltettem egy 8.1-et vm-be es ott meg a gwx icon sem jelenik meg, pedig fent van a frissites. szoval en most kimaradok.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
tomboy0013 #11246 üzenetére
én is kíváncsi vagyok, van-e olyan infó, merre mikor jön automatikusan.
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
tomboy0013 #11104 üzenetére
Töltsd le #11101 GoodSpeed linjét és megoldódott a problémád.
-
Angel2014
addikt
válasz
tomboy0013 #11104 üzenetére
Nyisd meg a win updétot menj a telepített előzményekre és ott kéne látszania win 10 letöltés hiba és ott a hibakód is.
-
Angel2014
addikt
válasz
tomboy0013 #11100 üzenetére
Neked is ez a hibakódod volt?
-
tomboy0013
veterán
válasz
tomboy0013 #9219 üzenetére
Valaki?
-
vlevi
nagyúr
válasz
tomboy0013 #8980 üzenetére
Nem tudom, ki hogy van a sötét témával, de csak ideig óráig jó. Van néhány dolog, ami kezeli a sötét témát, az jó. Este, hogy ne világítson. De utána úgyis ablakot váltasz, és akkor egy atomvillanással robban a retinádba a weboldal, fehér alapon
Nem szeretem az ilyen meglepetéseket -
netpeti98
addikt
válasz
tomboy0013 #8980 üzenetére
Szerintem már csak az őszi frissítés fogja elhozni, de remélem hogy ehelyett a nagy feketeség helyett több szürke lesz benne.
-
azopi74
addikt
válasz
tomboy0013 #7877 üzenetére
-
Clemi
veterán
válasz
tomboy0013 #7874 üzenetére
Milyen sötét témára gondolsz? Csak mert az Edge-ben benne van.
-
Aarpok
őstag
válasz
tomboy0013 #7781 üzenetére
Nálam is furcsán ment a frissítés 2 - 3 szor is próbáltam.Lefekvés előtt hagytam a gépet gondoltam majd leszedi (néztem a hálózati forgalmat ment rendesen).Éjjel felébredtem ránéztem még mindig 0% - n állt a letöltés,de már hálózati forgalom is lepihent.Kikapcsoltam a gépet.Ma elindítva egyszerre updatehez navigáltam kis idő után 60% ra ugrott a letöltés és onnantól végigment és a frissítés is sikerült.
(#7780) Barthezz2 Igen a 8.1 alól csináltam.
-
Warter
addikt
válasz
tomboy0013 #7781 üzenetére
Ujra inditod a windows update service-t.
-
tomboy0013
veterán
válasz
tomboy0013 #7744 üzenetére
Még azóta sem mozdult meg a letöltés. Valaki valami ötletet adjon már, hogy hozzam helyrea dolgot. Visszarakni sem tudom az előző verziót mert azt írja nem találhatók a fájlai a gépen (holott ott vannak a windows old mappába mert nem töröltem le...). Reseteljem a saját fájlok megtartásával? Vagy mi a fenével lehetne működésre bírni a frissítést?
-
JamesHun
addikt
válasz
tomboy0013 #7553 üzenetére
nálam bugosabb volt a 130
most végre pl ha gépelek belépéskor feloldja a képernyőt
eddig a gép első feloldásakor jó volt, hogy billenytűzet nyomására felugrott a jelszó gépelés és nem kellett egér hozzá, most 154 en nem kell az egérhez nyúlnom, ha újra be akarok lépni a gépbe
bár eltűnt teljesen az IE, de Edge is jó arra amire az IE kellett és talán fürgébbde a régi store-t sem találom, vagy csak a 3 defektes ikonból ő az egyik?
-
El Gringo
senior tag
válasz
tomboy0013 #7499 üzenetére
20.-jára nekem is elindult
-
moonguru
őstag
válasz
tomboy0013 #7499 üzenetére
-
törölt tag
válasz
tomboy0013 #7412 üzenetére
Köszi
Néztem is most róla videot
-
pzstm
titán
válasz
tomboy0013 #7404 üzenetére
gyári Recovery partíciót PReview build felülírja, meglátjuk RTM-nél mi lesz.
-
xors
senior tag
válasz
tomboy0013 #7289 üzenetére
Még van idejük megcsinálni, de bele kell húzniuk.
Nálam most így második nap után tapasztalt legszembetűnőbb bug:
-időjárás nem működik egyáltalán
-a tálca hiába van autamatikusan eltűnőre állítva, nem tűnik el
-project spartan nem jelzi, hogy elindult volna a letöltés, csak szépen a háttérben letölt
(-számomra még mindíg fura, hogy pl a beállítások a control panelen kívül a settings -ben is állíthatóak)
Jól tudom, hogy július végére várható a végleges rendszer?Egy kis érdekesség:
Így készült a windows 10 háttere -
Воланд
titán
válasz
tomboy0013 #6930 üzenetére
8.1-re ingyenes amugy is.
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
tomboy0013 #6930 üzenetére
A logika azt diktálja, hogy ez esetben mindkettőre érvényes lesz az ingyenesség.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
tomboy0013 #6899 üzenetére
Lesz.
-
ferensz
senior tag
válasz
tomboy0013 #6842 üzenetére
Nálam a 130 egy 10.1"-es atomos táblagépen van fent és szerintem fasza a tempója.
-
kalozhun100
őstag
válasz
tomboy0013 #6693 üzenetére
Na egy recovery megoldotta. Viszont pár hibat a win8.1 is csinált.
-
válasz
tomboy0013 #6659 üzenetére
Mert teljes képernyős, szar UI... stb.
Nem voltam vele egyedül ezek szerint.
De ne menjünk bele, részben szubjektív.
-
Máté94
addikt
válasz
tomboy0013 #5887 üzenetére
Sulikezdés gondolom... Addigra ott kell virítania a gépeken a rendszernek és azért a gyártóknak is kell egy kis idő, mire (f)elkészülnek velük.
-
cattus
addikt
válasz
tomboy0013 #5798 üzenetére
Ha jól tudom, az egyik Update-tel jött valami kis ellenőrző csomag, valószínűleg az jelzett. A végleges 10-et meg csak a megjelenés után lehet majd letölteni ofc.
-
moonguru
őstag
válasz
tomboy0013 #5564 üzenetére
Ismételgesd, többször!
Először nekem is visszarakta, de tegnap éjjel megint fastra raktam és az azonnali keresésénél már meg is jelent a 10122-es, most már az is fut a gépemen!
Ui:
Persze már megint slowon van, de ez már nem zavar!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Villanyszerelés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- Automobilista 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest