- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geth
veterán
válasz
Dr. Akula #147499 üzenetére
DOSBox Staging
Amikor utoljára néztem (naaagy TV-n Prince of Persia (1!) wireless controllerrel elég retro), ezt volt a legmodernebb forkja.
Vagy Hyper-V alatt FreeDOS? -
Vole
aktív tag
válasz
Dr. Akula #20613 üzenetére
"Csak ha mindkettőt akarod használni. Ha letiltod BIOS-ból a Realteket, vagy leszarod a sárga felkiáltójelet az eszközkezelőben, akkor nem kell."
Oszinten? Leszarnam a sarga felkialtojelet, ha lenne
Amugy ez egy MSI X99A Gaming 7 lap, ezen van a SoundBlaster Cinema 2 nevezetu cucc. Melyiket erdemesebb megtartani?
-
Vole
aktív tag
válasz
Dr. Akula #20529 üzenetére
"Nálam is a Realtek driver volt a gáz, beszaggatott tőle minden játék, recsegett a hang. Le kell szedni amit a Windows felrak (driver eltávolítása), és azt rakni fel amit az alaplapgyártód a honlapjára kirakott."
Nem tudom mi lehetett a Realtek -el a problema, de most is fent van es most elindul a gep. Lehet hogy kozben frissitett valamit rajta, vagy a sweeper progi kitakaritott valami kritikus hibat... nemtom.
Amugy most fent van a Realtek driver es a Sound Blaster is, gondolom mindketto kell, ugye?
-
Kékes525
félisten
-
szmegma
aktív tag
-
törölt tag
válasz
Dr. Akula #18056 üzenetére
A BIOS-frissítés nem számít?
(#18057) szundybence:
Értem, csak nem értettem, hogyan kapcsolódik ez a konkrét kérdésemhez.
Én amúgy nem bízom az ilyen partíciómentésekben, másolásokban, inkább tisztán feltelepítek mindent, mivel láttam már olyan partíciómentésből, visszamásolásból felavatott SSD-t, ami nem hozta a tempót. -
SP4C3
veterán
válasz
Dr. Akula #17873 üzenetére
Na mondjuk én a Catalyst Control Center memóriazabálásától kapok hányingert. Minap felment 600MB-ra csak attól, hogy megnyitottam. Undorító. Régi FX-es nvida idejét sírom vissza a beépülős control panel annyira jóvolt és csak egy reg key-t kellett a startupban hagyni, hogy alkalmazza a beállításokat rendszerindításkor.
-
nyunyu
félisten
válasz
Dr. Akula #17262 üzenetére
Ez milyen driver, ki csinálta? A Creative szerint szeptemberben lesz csak hivatalos.
Ha daniel_k nem lenne, akkor mar mindenki kivagta volna az osszes hasznalhatatlan creative termeket a 'csaba, es reg csodbe mentek volna.
Nem lennek meglepodve, ha jovo szeptemberre sem lenne 100%-osan mukodo gyari driver.
-
Clemi
veterán
válasz
Dr. Akula #16742 üzenetére
Ez nálam is leveri néha a biztosítékot!
Egyértelműen driver hiba, sőt nálam még egértől is függ, mert az MX620 még csak csak, és ritkásan hagy ki (azt is legfőképp görgetésnél,) de az M705 olyan szinten darabos, hogy muszáj volt áttérnem a 620-ra.
Egyébként szvsz az összes probléma amiről itt olvastam az elmúlt pár hét alatt, mind a driverek kiforratlansága miatt van. A leginkább röhejes ebben, hogy a gyári W10 kompatibilisnek mondott driverek néha rosszabbak, mint amit a Windows feltesz telepítéskor és ezt én is tapasztaltam az Asus Z97-C alaplapomnál.
-
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Dr. Akula #12643 üzenetére
Pont megtaláltam magamtól is, amikor végigbogarásztam a teljes gépházat.
Még a töredezettség mentesítő is alapból ütemezve van, szóval át kell nézni minden beállítást, mert később sok bosszúságot okozhat, amikor a nem várt pillanatban elkezd reszelgetni valamit a háttérben.
A DESKTOP-345346 pedig kiderült, hogy ennek a számítógépnek a neve.
Megszoktam, hogy kb a 7-es óta mindig a nevem-PC volt.
-
-
ryger
aktív tag
válasz
Dr. Akula #12436 üzenetére
Nem az volt, azzal tisztaban vagyok, hogy egy product code csak egy gephez van. Az volt a kerdesem, hogy az MS accounttal tudok-e tobb gepbe is bejelentkezni anelkul, hogy sirna a szaja, hogy ez az email mar hasznalva van XY gepen.
Koszi megegyszer, akkor nem aggodom!
(#12580) pzstm
Az remek, max 3-4 ha szoba johet egyszerre.
-
Воланд
titán
válasz
Dr. Akula #12555 üzenetére
ha van egy dobozos win8-am, akkor azt annyi gepre viszem, ahany gepre akarom, de egyszerre csak egy gepen lehet aktivalva. ha en frissitek egy gepet win10-re, majd ezt a gepet kidobom a kukaba, felteszem egy masik gepre a win8-am, akkor azt minden tovabb nelkul frissithetem az egy eves idoszak alatt. nem lesz ervenytelen a win8 kulcs, csak azert, mert egyszer mar frissitettem. win10 frissites soran csak az aktivacio allapotat nezi.
-
-
-
Feketelaszlo
senior tag
válasz
Dr. Akula #12112 üzenetére
Igen, köszi, azzal kezdtem, de ott csak a "hagyományos" szoftvereket találtam, ezeket a modern appokat nem. XBox ha jól néztem szolgálatásként van rajta, az nem is indul el csak kérésre, csempét megpróbáltam letiltani, de azthiszem nem lehet, csak eltüntetni. Ennek ellenére zavar, hogy itt van a gépen a sok előtelepített cucc, amiket én nem kértem és nem tudom levakarni róla sehogy (jobb klikk "eltávolítással" némelyik eltünik, de nem mindenütt kínálja fel). Már telepítésnél is vagy egy tucat jelölőnégyzetből ki kellett venni a pipát, hogy nem akarok adatokat küldeni az MS-nek - amennyire tetszik az új W10, annyira "kémprogram" szaga van. Na mindegy, ez végülis a kissebbik probléma, azért is csak úgy +1 kérdésként tettem fel, a Térkép még egész jól is sikerült, megnéztem az Áruházat, de nem találtam értelmes programot, ezért szabadulnék tőle.
-
arcitec
addikt
válasz
Dr. Akula #12010 üzenetére
Kérném szépen, megadni hogy lehet a régi favorite könyvtárat a 10 ie alá aplikálni a win old-ban megtalálta a kedvenceket illetve hogy működik itt a kedvencek... Sik mindent már beállítottam , de haladni szeretnék és ezt nem találom- Illetve a Norton trezor sem jön elő a Chrom-ban meg simán működik
bocsi nem neked szántam , aki tudja kérném válaszoljon
Köszönve
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- iPhone topik
- Xbox Series X|S
- Metal topik
- BestBuy topik
- Autós topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged