- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
válasz
Joker88 #71085 üzenetére
Megoldható, de utána meg az lesz a baj, hogy be van kapcsolva.
Miért nem jó a sima betűk feletti számsor? -
válasz
Joker88 #71053 üzenetére
Nem olyan biztos az mivel majdnem mindegyik alaplapban van hibrid legacy-uefi bios pont ezért, (boot mode select
hogy bootolható legyen bios drive is. Aztán ha bootol akkor többnyire úgyis csak arról szól az egész hogy felrakja a device-eszközöket telepítek üzenetet aztán működik ugyanúgy.
-
King Unique
titán
válasz
Joker88 #71050 üzenetére
Ha integrált telepítő kell, akkor pl. oprenden vannak most friss 8.1-esek. De egyébként ha a telepítéshez tartozóan a főbb beállítások nem változnak az új BIOS-ban, akkor akár újratelepítés nélkül is megoldható az alaplapcsere, az újabb Windowsok jól kezelik a hardverváltozásokat. A licenc viszont más dolog, mert az (OEM) egy alaplapcserénél pont ugorhat, kivétel ha Retail.
-
-
Blue Eagle
őstag
válasz
Joker88 #70287 üzenetére
Hm... gyenge pillanatomban én is gondoltam erre, mint egy opció.
(#70288) Drachoo
Hm ez szuper és akinek előfizetése van és nem tudja használni már napok óta?az b@szna be!
Holnap adni fogom nekik az ívet, az ziher!
Amúgy nem ez az első érthetetlen és logikátlan, elfuserált lépése ennek az idióta bandának! Mármint az MS-re gondoltam és nem az itthoni ügyintézőkre.
-
-
King Unique
titán
válasz
Joker88 #69616 üzenetére
A korábbi cikkekben még mindenféle letiltást & áthelyezést javasoltak az SSD kímélése végett
—►
[link], [link].Viszont manapság, több éves tapasztalat után kijelenthető, hogy ezekre nem feltétlen van szükség, vagy mondhatni egy részük teljesen felesleges. A témában inkább már az alábbi cikk a mérvadó:
-
válasz
Joker88 #63505 üzenetére
A felugrálás (popup) elég gyanús viselkedés - ezt az IE-nek alapból blokkolnia kéne, bizti, h nem vírusos a rendszered??
Amúgy én az InPrivate filtering listákat szoktam letölteni/használni (Tools->Manage Addons->InPrivate filtering), ezenkívül van pl Adblockplus. -
törölt tag
válasz
Joker88 #59935 üzenetére
Leszeded közvetlen Microsofttól a Windows 8.1-et:
Telepíted a Microsoft által közzétett "generic kulcsok egyikével", telepítést követően aktiválod a saját Windows 8 kulcsoddal.
Más:
Nem fognak jól járni a Windows 10-tel a még Windows 7-et használók
-
netpeti98
addikt
válasz
Joker88 #59935 üzenetére
A media creation toolal készített telepítő elfogadja.
Ha valamiért nem fogadná el, akkor még mindig meg lehet csinálni generic kulccsal. Mind a két megoldás legális. -
sz.j
nagyúr
válasz
Joker88 #59935 üzenetére
Miért nem használsz valami backup-ot (például Macrium Reflect-t), gép erősségétől függően 10-25 perc alatt visszaállíthatnád a komplett rendszert?
-
törölt tag
válasz
Joker88 #49483 üzenetére
szellőzés és hűtés megoldva
ja meg hihetetlen nagy felbontás 3D-ben nyitott ablaknál már 4DX élmény
Amúgy lenne egy kérdésem. Az update miért akarja nekem mindig újratelepíteni a nyomató driver-ét? Felteszem kiírja hogy kész. Majd nyomok egy keresést és megint megjelenik.
-
VoidXs
nagyúr
-
vlevi
nagyúr
válasz
Joker88 #48572 üzenetére
Az 1giga videomemoria nem szamit bele a 4giga limitbe, de a 4gigabol is csak kb 3.5-t lat egy 32 bites windows. Hatareset, nem kell feltetlenul a 64-es, de a 32 bit manapsag mar csak akkor indokolt, ha van olyan szoftvered, ami 32 biten fut, de 64-en semmilyen modon nem sikerul mukodesre birni semmilyen kompatibilitasi trukkel. De ilyen mar win7 alatt sem nagyon volt, nyolcas alatt szerintem mar egyaltalan nem fordul elo ilyen. Ha van is ilyen szoftver, azok altalaban olyanok, amik annyira regiek, es specko drivert igenyelnek, amik kizarolag xp-n kepesek mukodni, es nem a 32/64 valtas okozza nekik a problemat.
-
jeni
félisten
-
HZoli87
veterán
válasz
Joker88 #44218 üzenetére
Valószínű, hogy a Norton beépülői okozzák a hibát (nálam is jó párszor előfordult, pedig csak pár percre indítottam el az Explorert, mióta váltottam védelmet még egyszer sem zuhant össze). Próbáld meg őket letiltani, majd egy kicsit használni a böngészőt. Ha nem jelentkezik a hiba, akkor meg is van a bűnös.
-
brd
nagyúr
válasz
Joker88 #43244 üzenetére
Ha jól látom, van. Ennyire utálod a Google-t? Én sem vagyok jóban vele, de azért drivert keresni jó.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Joker88 #38760 üzenetére
Opera 12.15 alatt semmi "effekt" nincs az oldal két szélén, bár nálam szép "rácsos" fekete, aminek köze nincs a szürkéhez, amit írtál. A "rácsozat" természetesen kapott egy világosabb tónust. Itt a háttérminta álló helyzetben van!
IE11 alatt is ugyanúgy néz ki, viszont itt görgetéskor a háttérmintázat is görgetődik, így görgetés közben a "rácsozat" világosabb tónusa sötétedik/tűnik el. Mikor megáll a görgetés ismét megkapja a világosabb tónust.
Viszont, ha nálad "szürke" az oldalsó sáv, akkor nem ártana kalibrálnod a kijelzőt, mert nem igazán van rendesen beállítva. A fekete-szürke skála nálad el van tolódva
Asztalon jobb klikk -> tulajdonságok -> Speciális beállítások -> Színkezelés fül -> Színkezelés gomb -> Speciális fül -> Kijelző kalibrálása
Természetesen ezzel közelíteni tudsz csak a megfelelő megjelenítéshez. Hardveres kalibrátor kellene a megfelelő beállításhoz. Hasonló közelítést tudnál elérni, ha netről tudnál letölteni a monitorodhoz kalibrált .icm színprofilt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- Háztartási gépek
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Motoros topic
- Futás, futópályák
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen digitális videókamerát?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged