- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drachoo
senior tag
válasz
Blue Eagle #70367 üzenetére
Gondolom nem különösebben volt a prioritások között... Most jött ki a win10 őszi új build, gyanítom ezért tojták le magasról.
-
Drachoo
senior tag
válasz
Blue Eagle #70334 üzenetére
Szia! Tegnap kaptam egy üzenetet a Microsoft ügyfélszolgálattól, hogy a hibát megszüntették. Kipróbáltam és valóban. Végre be lehet jelentkezni a Microsoft fiókkal.
szerk: friss telepítéssel próbáltam ki...
-
cigam
titán
válasz
Blue Eagle #70354 üzenetére
+ Az összefoglalóban is ott a megoldás.
-
Drachoo
senior tag
válasz
Blue Eagle #70334 üzenetére
Sajnos én is ezt érzem... Nem hiszem el, hogy egy ilyen hibát hetekig kellene javítani.
-
industrial
tag
válasz
Blue Eagle #70315 üzenetére
Össze volt kapcsolva, elvileg.
Már 2 hete azzal nyaggatott hogy jelentkezzek be a legújabb jelszóval. -
netpeti98
addikt
válasz
Blue Eagle #70315 üzenetére
Itt írtak róla, de ezek szerint más a probléma forrása.
-
Drachoo
senior tag
válasz
Blue Eagle #70307 üzenetére
Azért én is jeleztem, hogy mint office365 előfizető kicsit morci vagyok, hogy nem férek normálisan a OneDrive-hoz hozzá...
Most már egy hete nem oké...
-
Drachoo
senior tag
válasz
Blue Eagle #70305 üzenetére
Egy hölggyel beszélgettem, korrekt, rendes volt. A hiba megjavításának az idejéről viszont nem tudott mit mondani és felajánlott egy lehetőséget hogy kapok lehetőséget a win10-re frissítésre. Mondtam neki, hogy a lehetőségem már megvan erre (volt rajta win10), de maradnék a 8.1-nél.
-
Drachoo
senior tag
válasz
Blue Eagle #70301 üzenetére
Onedrive ugyanarra az oldalra irányít, így bukta...
Most beszéltem velük. Egyelőre nem tudják még mikor lesz megoldva a probléma. Ja és menetközben a telefonos rendszerük is behalt, nem működik a menü választó...
Finoman tereltek a win10 felé.
-
Drachoo
senior tag
válasz
Blue Eagle #70299 üzenetére
Van egy Office365 előfizetésem amihez jár onedrive, skype, stb...
-
Drachoo
senior tag
válasz
Blue Eagle #70297 üzenetére
Hm azért már lassan ideje lenne megcsinálniuk... Holnap reklamálok megint.
Ha már fizetek érte...
-
Drachoo
senior tag
-
Drachoo
senior tag
válasz
Blue Eagle #70293 üzenetére
Beszéltem velük én is kétszer. Hasonló válasz. Meglátjuk...
-
Drachoo
senior tag
válasz
Blue Eagle #70289 üzenetére
Nekem viszont van, de holnap tőlem is kapják majd az ívet...
-
Joker88
őstag
válasz
Blue Eagle #70283 üzenetére
biztos így akarják terelni az embereket a Windows 10 felé..
-
Drachoo
senior tag
válasz
Blue Eagle #70277 üzenetére
Dettó én is... Most telepítettem újra és ugyanezt a hibaüzenetet kapom.
-
Joker88
őstag
válasz
Blue Eagle #70277 üzenetére
-
válasz
Blue Eagle #46921 üzenetére
Nem éppen a legjobb mód...
-
BlackSoft
addikt
válasz
Blue Eagle #46754 üzenetére
Csak a secure boot-ot kellett bekapcsolni, és már el is tűnt...
-
válasz
Blue Eagle #46730 üzenetére
Ezt már akkor is leírták a kérdező részére, azaz semmi újat nem mondtál ezzel,,,
De illik a 'legnagyobb' gond mellet a 'közepes' gondra is felhívni a figyelmet,..
manapság ugyanúgy nem ritkaság a 3TB hdd mint a 4GB ram,,, -
scampolo84
aktív tag
válasz
Blue Eagle #46616 üzenetére
Hát igen, ennek a Windows 8.1 alatt megtapasztaltam "áldásos hatásait". 7 alól gyönyörűen, bármikor elértem, itt meg ha szétverem a billentyűzetet, akkor kb. 100-ból egyszer sikerül. Ezért gondoltam arra, hogy HDD nélkül kapcsolom be a gépet és akkor meg tudom előzni a Windowst
mivel ugye ott sem lesz.
-
scampolo84
aktív tag
válasz
Blue Eagle #46609 üzenetére
Nem, semmi, proci, VGA alapon. Tisztítóprogramot is ugyanazt használom évek óta. Advanced System Care, azzal sem volt soha semmilyen problémám, bár az ugye átnézi és javítgatja a regystryt is, én még arra gondoltam hogy elbabrált valamit.
Az megoldás lehet, ha lekapom a vinyót és úgy bootolok, akkor bejön a BIOS menü? Aztán USB állítása első helyre, vinyó vissza és egy clean windows install?
-
eddie17
addikt
válasz
Blue Eagle #46592 üzenetére
Köszönöm sikerült megoldani, rendszer resetet csináltam. Úgy néz ki a samu intel driverrel összeakad és nem tölti be a csempéket és az asztalt... Csökkentet módban betölti. Már mint ez miatt raktam fel a kérdést, újra akartam telepíteni.
mod: tuti ez a gond, letöröltem az intelt és mast betölt. -
Katumoto712
tag
válasz
Blue Eagle #46564 üzenetére
Ok.
Köszi. -
Katumoto712
tag
válasz
Blue Eagle #46554 üzenetére
Megtettem,de sajnos nem javult a probléma.
Ugyanazt írja ki.
Nem tudom telepíteni a 8.1 et. -
For357y
aktív tag
válasz
Blue Eagle #46557 üzenetére
Konvertálni nem nagyon kell, mert a gép még soha nem volt bekapcsolva, pénteken lesz először elindítva, amint hazahozom a boltból a merevlemezt és a RAM-ot(már csak azok hiányoznak). Legalábbis gondolom ilyenkor nem kell, mert a telepítéskor a neki megfelelő partícionálási formát választja a telepítő. Ha nem tévedek.
Ezért is kérdezem, hogy van az UEFI módnak olyan előnye, amiért érdemes így telepíteni? -
Katumoto712
tag
válasz
Blue Eagle #46550 üzenetére
Köszönöm,megnézem.
-
rayoliviero
veterán
válasz
Blue Eagle #46541 üzenetére
Még talált itt is kdz-t: Kkey current user\sofware\Microsoft\Windows\Roaming\Openwith\file exist\.kdz
Ha kevés neki, am it írtál, akkor ezt is törlöm kompletten.
Szerk: erre már nem volt szülség, elég volt, amit írtál, csak a komplett "mappát". Végre nincs társítva hozzá semmi.
Köszönöm szépen.
-
rayoliviero
veterán
válasz
Blue Eagle #46541 üzenetére
Ok.
Kabalabula: Köszi, kipróbálom.
-
rayoliviero
veterán
válasz
Blue Eagle #46534 üzenetére
Kitöröltem mindent, amit írtál, de még mindig társítva van.
-
Fr3eWar
őstag
válasz
Blue Eagle #46527 üzenetére
A telepítő Windows 8.1-es, ennek a kulcsa jó lehet sima 8-hoz is? Gondolom ahhoz le kellene tölteni a microsoft-tól egy sima win8 iso-t.
A hétvégén tettem össze a gépet, mert kellett munkára (eladtam a macbookot).
Gondoltam jó lesz. Erre kiderül hogy az Autodesk inventor 2011-es verzió nem fut Win 8.1-en (a 2012/2013/2014 sem, de a 2014-hez csináltak service pack-ot, és autodesknél annyi a hivatalos magyarázat, hogy ez az élet rendje minden szoftvernél, csak az adott verziónak van supportja és haladni kell a korral. Fantasztikus egy milliós szoftvernél. Mindez úgy, hogy Windows 8-on nem volt gond vele, mindenki hőbörög, hogy frissült a rendszer ugrott a tervezőszoftver.Kiadtak egy hotfix-et 2011-hez is, de az azt mondja nem találta a szoftvert amit frissíteni lehetne, pedig fel van telepítve, (3x telepítettem újra a 10gigát) a programok eltávolításánál ott van pedig.
-
rayoliviero
veterán
válasz
Blue Eagle #46529 üzenetére
Közben töltök egy KitKat zip fájlt a Mega-ról. Csak mindig megáll/lefagy 60-80% körül és órákig tölti ígyis. Nem tudom minek erőlteti mindenki ezt a megbízhatatlan hulladék tárhelyet.
Addig a gépem nem tudom újraindítani. -
rayoliviero
veterán
válasz
Blue Eagle #46527 üzenetére
-
rayoliviero
veterán
válasz
Blue Eagle #46515 üzenetére
A HKEY_CLASSES_ROOT-ban a kdz mappát töröljem vagy a mappán belül a kdz_auto_file-t?
-
rayoliviero
veterán
válasz
Blue Eagle #46516 üzenetére
Ok, köszi, kipróbálom.
-
rayoliviero
veterán
válasz
Blue Eagle #46495 üzenetére
Töröltem az egész "a"-t, de sajna továbbra is megvan a társítás. Van még b,c,d. Töröljem azokat is?
-
rayoliviero
veterán
válasz
Blue Eagle #46492 üzenetére
Köszi szépen.
-
NY_A
őstag
válasz
Blue Eagle #46470 üzenetére
Mióta SSD-t használok azóta semmi különbség nincs külsőleg az alvó állapot, és az ébresztése utáni ütemben. Addig legalább a vinyót lehetett hallani, de ugyebár ez már nincs. Egy kék világító léghűtés van a házban, egy szintén kéken világító billentyűzet, és a változatosság kedvéért egy kék egér amelyek alvó állapotban is ugyan így pompáznak. A power ledre most nem merek megesküdni, de az talán nem villog olyankor. Tehát amikor normálisan felébred a gép csak annyiban nyilvánul meg, hogy visszajön a monitoron a kép.
-
NY_A
őstag
válasz
Blue Eagle #46465 üzenetére
De arra is reagál, ha hosszan nyomom akkor kikapcsol.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Blue Eagle #46391 üzenetére
Hello
Windows Update-n belül van ilyen, hogy szolgáltatás hozzáadása. Bár mivel neked WIn8 kulcsod van és nem 8.1 kérdéses, hogy engedni fogja e a tiszta telepítés dolgot, mivel sima Win8 kulcsot sem fogad el a 8.1.
-
válasz
Blue Eagle #46391 üzenetére
Rendszer tulajdonságoknál sem?
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Blue Eagle #45890 üzenetére
Pendrive-ot eleve nem ajánlott töredezettség mentesíteni, a flash meghajtók elérési ideje töredéke a merevlemezeknek, azzal csak az élettartamuk rövidül meg. Nem tudom már melyik topikban olvastam, de ha gondoljátok, megkeresem.
-
Zotya84
őstag
válasz
Blue Eagle #45890 üzenetére
Formázás után nem lehet, viszont jó sok adatmozgatás-hordozás után simán lehet. Én is jártam már úgy, hogy annyira töredezett volt, hogy egyszerűen használhatatlanul lassú lett. Olyankor formázás, vagy tartalaom gépre- majd visszamozgatása megint orvosolta a problémát.
Plusz azér azt se felejtsük el, hogy ezek nem olyan gyors eszközök (hiába USB3), valamint a sok kicsi állománynál is tetűlassúak tudnak lenni...
-
King Unique
titán
válasz
Blue Eagle #45871 üzenetére
Mért nem a topikában kérdezed : Pendrive probléma
Pontos adatokat se adtál meg, h mennyire lassú...írási sebesség sok USB3-as pendrive-nál, amúgy se túl nagy, inkább olvasásban jeleskednek.
W8-ban USB3 driver meg eleve integrálva van. -
Zotya84
őstag
válasz
Blue Eagle #45871 üzenetére
Mi az a pendriver?
Ha viszont pendrive-ról van szó: esetleg töredezett a drive tartalma? Olyanok brutálisan lassúak tudnak lenni. Az USB3 vezérlőhöz felraktad a driverét? Mert a Windows-os nem mindig hozza ki belőle a maximumot.Most, így hirtelen ennyi.
-
válasz
Blue Eagle #45189 üzenetére
Vezérlőpult -> Automatikus Lejátszás -> Keresd meg a fényképezőgéped és válaszd ki, hogy ne történjen semmi. Majd a(z egykori) Sajátgépben jobb klikk a fényképezőn --> Képes és videók importálása
Én ilyen megoldást tudok. -
válasz
Blue Eagle #44056 üzenetére
"Csókolom! Valaki már tényleg elmondhatná (de csak ha kedve van), hogy mi is ez az UEFI boot, meg UEFI telepítés izé."
A BIOS-ok UEFI támogatottsága a userek 90%-nak teljesen felesleges. Ezen csoport esetén kizárólag 1 esetben van létjogosultsága(ekkor kötelező az UEFI telepítés), nevezetesen ha a rendszermeghajtónak szánt eszköz kapacitása nagyobb, mint 2TiB. A maradék 10% user tudatosan tér(het) el ettől, mert tisztában van az egyéb UEFI szolgáltatásokat és azokat használni is fogja(Secure Boot, UEFI GOP stb)
"Van nekem is az Asus laposomon ez a dolog, most akkor mi van ha ebben az UEFI-ben telepítem a win8-at?"
Vélhetően értelmetlen a dolog (kivéve, ha W8-al előtelepített laposról van szó és azon akarod újrahúzni az OS-t, mert ez esetben csak UEFI-ben fogod tudni kivitelezni(a W8/8.1-ek előtelepített gépeken kizárólag UEFI install van)) -
samgar
őstag
válasz
Blue Eagle #44056 üzenetére
http://dirtywindows.hu/2013/10/27/uefi-jelenkorunk-grafikus-interfesze-avagy-hogyan-telepitsunk-windows-8-1-x64-operaciosrendszert-uefi-modban-2/
-
puma72
tag
válasz
Blue Eagle #39217 üzenetére
Köszönöm
Sikerült!
Az autómatikus net kapcsolódásra is van megoldás? -
Imy
veterán
válasz
Blue Eagle #38253 üzenetére
Pedig ott alvó állapot van.
érdekes, hogy így is hibernálódik. -
Blue Eagle
őstag
válasz
Bocsánat, ez lemaradt: Mivel a villany csak az alaplap tápjáig van és minden máshol nincs, ezért a LED sem villog. Na meg ez nem is alvás. Alvásnál az operatív tárban, vagyis a RAMban marad a sok folyamat és a munkád, ezért ott megmarad a villany, hogy ne felejtsen. Ezt az állapotot jelzi a villogó LED. Ez némi energia felhasználással jár, cserébe gyorsan vissza tudsz térni a folytatáshoz ébresztéskor. Lényegében és röviden ennyi.
-
applause
aktív tag
válasz
Elméletileg igazad van, de a gyakorlatban nem működik az alvás hiába van beállítva. Valami el lett cseszve.
-
Joker88
őstag
válasz
Blue Eagle #36913 üzenetére
és akkor ezt a mappát elég telepítés után bemásolni ugyanoda ?
amúgy,köszönöm !
-
negyedes
addikt
válasz
Blue Eagle #36881 üzenetére
esetleg nincs fent logitech program?
-
vlevi
nagyúr
válasz
Blue Eagle #36872 üzenetére
Defrag, kereso indexeles, virusbabaralas, satobbi.
Feladatkezelobol el tudod inditani az eroforras figyelot, es ha nagyon rakezd a gep, akkor az eroforras figyeloben talan el lehet kapni, mi volt az.
Azt en is eszrevettem, amig probalkoztam a win8-al,hogy nehany perc tetlenseg utan rogton nekikezdett valami marhasagnak. A win7 is csinal ilyeneket, de lenyegesen kevesebbet. -
negyedes
addikt
válasz
nallam is pont ugyen ezt csinalja
-
Bodor
veterán
válasz
Blue Eagle #36875 üzenetére
-
Bodor
veterán
válasz
Karbantart !
-
vlevi
nagyúr
válasz
Blue Eagle #36726 üzenetére
Mostanaban androidon is kezd "divat" lenni, hogy nehany napos trial verziot ingyeneskent raknak fel az aruhazba. :-(
-
bon
őstag
válasz
Blue Eagle #36726 üzenetére
Kérdezd a fejlesztőt.
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
Blue Eagle #36668 üzenetére
Hát a csicsásabb engem pont nem mozgat, szerintem jobban használható asztali számítógéppel. Érintős esetén már nyilván más a helyzet. A csicsákat pedig inkább utálom, minthogy szeretem.
Amiatt fejlesztettem gépet a win8 kiadása után, hogy ki tudjam használni a virtualizációt ms virtuális gép esetén, de azzal sem vagyok elégedett. Amint bekapcsolom ezt a szolgáltatást, hibák tömkelege jön elő, ha kikapcsolom, akkor elmúlnak. (Kezdve a flashplayer folyamatos összeomlásától, a nem induló programokon/játékokon keresztöl a hihetetlenül magas memóriahasználattal 0 elindított program esetén)
Tehát nem vagyok vele elégedett, hogy őszinte legyek.
Egyedül a jobb válaszideje és sebessége tetszik jobban a 7-tel szemben, a felhős szolgáltatásokból és az ms áruházból sem használok semmit, ezek a mezei usereknek lehet tetszenek, de nekem inkább idegesítőek. -
Pycee
tag
válasz
Blue Eagle #36661 üzenetére
Megnéztem! Nincs egyetlen egy sem. Csak furcsának találtam, hogy semmit nem kell külön telepítenem. Máskor külön-külön telepítem, még a procihoz is a drivereket. De most újítanom kellett a win-t, mert valami elszállt és semmit nem raktam még fel. De, talán nem is kell annyi mindent. Nem? Az első telepítésemnél mindent telepítgettem és lehet, hogy talán ez nem tett jót?! Nem vagyok mindennel tisztában még, így bármilyen tanácsot szívesen fogadok!
Köszönöm Blue Eagle ! -
masholnap
senior tag
válasz
Blue Eagle #36656 üzenetére
köszi!
jaja, az újraindítással képben voltam -
daveoff
veterán
válasz
Blue Eagle #36380 üzenetére
Nekem semmi gondom a win8-al, jól elvagyok vele. Csak az nehogy már világsiker legyen, hogy beraknak egy start menüt, ami ugyanúgy a metro felülethez vezet. Ezt meglehetett volna oldani egy kb 20 megás frissítéssel is.
-
TRob1
veterán
válasz
Blue Eagle #36206 üzenetére
Nekem spec minden nap frissül magától (és win7 alatt is mindig frissült az MSE)
És ez felett/mellett lehet "kézzel frissíteni" még egyszer vagy kétszer.... -
kaszaf
aktív tag
válasz
Blue Eagle #36141 üzenetére
Régebben internet nélkül is jól megvoltunk. Én biztosan. De nézzünk előre inkább ne visszafelé
-
FoLey-v
addikt
válasz
Blue Eagle #36141 üzenetére
Windows 7-ben semhasználok start menüt
-
Blue Eagle
őstag
válasz
Blue Eagle #36104 üzenetére
Próbáld esetleg kizárásos alapon kiszűrni a gyenge RAMot.
-
gabipaci
őstag
válasz
Blue Eagle #36101 üzenetére
egy winyóm sincs.
illetve van, de nem a gépben. fent van a padláson egy NAS-ban
ssd van csak, meg 2 dvd meghajtó, amit sosem használok, plusz ugye az usbs vezeték nélküli bill és egér. meg egy nyomtató.
post reportot tegnap nyomtam, de nem adott be semmit, mintha meg sem nyomtam volna. Mindjárt megpróbálom megint.
most letiltottam a legacy usb-t, ez hozott kb 20 mp-et, de még így is sok. -
gabipaci
őstag
válasz
Blue Eagle #36098 üzenetére
Nem tudom minek nevezzem, az, mikor benyomod a power gombot, csippan egyet a gép, és kiadja azt a képernyűt, hogy nyomd meg ezt meg azt, ha a biosba akarsz belépni, meg hasonló. Most hogy mondod, lehet hogy bios post-nak hívják. Na, de az az. Mindjárt restartolok, és lestopperelem.
Szerk: egészen pontosan 42mp-ig bámulhatom ezt a post képernyőt...
-
gabipaci
őstag
válasz
Blue Eagle #36096 üzenetére
quick boot be van állítva, de a nyomába sem ér a régi asus sabertooth x79 lapomnak, és az asszony laptopja is körberöhögi a gépem boot időben...
-
gabipaci
őstag
válasz
Blue Eagle #36094 üzenetére
gigabyte x79 ud5
alaplapi bios
még jó hogy dual biosos, így tök egyszerű volt a downgrade -
gabipaci
őstag
válasz
Blue Eagle #36087 üzenetére
Nincs, vissza tettem az előző biost, a 13-as amúgy is beta, és nem oldotta meg a hosszú boot idő problémát amúgy sem, így visszaraktam a 12-est. Most viszont kikapcsoláskor kikapcsol, nem indul újra
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
Blue Eagle #36019 üzenetére
nincs registry, se mappa, se file.
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
Blue Eagle #35979 üzenetére
Először ennél is a Metro UI-t látod, ha rákattintasz, de van egy lefelé mutató nyíl alatta, és erre kattintva jönnek elő az alkalmazások. De itt se a régi egyszerű felületet kapod, hanem ugyanúgy csempés indító ikonokat, káosz elmélet szerint csoportosítgatva (elnézést kérek előre is attól, akinek ez tetszik).
-
bazsi83vp
senior tag
válasz
Blue Eagle #35979 üzenetére
Első win 8-am, csak kísérletezek vele egyelőre. Átvált amúgy a tálcás részre, de mindegy, csak 1-2 napig lesz fent ezen.
-
cyber86
őstag
válasz
Blue Eagle #35852 üzenetére
Nem majd a rendeset csak azt nem tudom, hogy a win 8as kódommal le tudom-e majd szedni a 8.1et is isoban vagy hogy fog működni.
-
cyber86
őstag
válasz
Blue Eagle #35850 üzenetére
Mert azt hallottam, hogy win storen kell leszedni csak én azt még nem használtam és azt nem tudom, hogy fel kell ahhoz tennem a win8-at és úgy tudom leszedni vagy 7en megadom a cd kulcsot vagy valami ilyesmi és már tölthetem is a 8.1 isot?
-
cyber86
őstag
válasz
Blue Eagle #35848 üzenetére
van win 8as kulcsom, mert a 7et felupgradeltem 8-ra és kaptam is cd kulcsot hozzá ezért kérdem, hogy az működik-e meg win 7-en vajon le tudom-e szedni a 8.1 telepítőt
-
cyber86
őstag
válasz
Blue Eagle #35846 üzenetére
Tesóm csinálta azt 1x
az 1 terrás vinyóját leformázta
amúgy nem szokott ilyenkor a win valamit a dre is tenni, hogy töltögeti azt is bootolásnál? Ja meg a másik, hogy win 7-et upgradeltem win 8 ra és azt szeretném tudni, hogy a cd kulcsom működni fog win 8.1-re?
-
cyber86
őstag
válasz
Blue Eagle #35844 üzenetére
Adatok meg oda telepítek gameket. 1 terrás vinyó
-
Blue Eagle
őstag
válasz
Blue Eagle #35836 üzenetére
Nálam "x" meghajtón van a rendszer. Tehát C helyett X.
Megjegyzés: ha az enter után "A művelet sikeresen befejeződött"." parancsválaszt kapjuk, akkor dá volt az akció.
bye
Blue Eagle -
enginev3.0
félisten
válasz
Blue Eagle #35830 üzenetére
Megoldottam, beszereztem egy újabb Sony-t
-
enginev3.0
félisten
válasz
Blue Eagle #35827 üzenetére
Enterprise-om van
Blue Eagle@ Ha azt ott bejelölöm, akkor megint ugyan az van, hogy bejön az ablak hogy telepíteni akarja, de nem sikerül neki
-
Orlin
addikt
válasz
Blue Eagle #35789 üzenetére
8-on van "Windows indulási hang"?
Én eddig nem hallottam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Napelem
- Hardcore café
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- PlayStation 3
- iOS alkalmazások
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Crucial 240GB SSD eladó
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest