Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mini tri-fold koncepciót mutatott az Infinix
- Bemutatta eddigi legkomolyabb fotós mobilját a Xiaomi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- MWC 2025: Debütál a világ legvékonyabb, de 5200 mAh-s aksival szerelt mobilja
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- MIUI / HyperOS topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabonagyur
félisten
válasz
Csocsesz75 #44027 üzenetére
Amúgy van ennek valami különös oka, hogy az Uefihez FAT32-es USB kulcs kell? Azt gondolná az ember, hogy újabb dologhoz újabb fájl rendszer dukál.
-
NY_A
őstag
válasz
Csocsesz75 #44029 üzenetére
Értem. Mekkora pendrive kell ehhez?
-
vlevi
nagyúr
válasz
Csocsesz75 #43801 üzenetére
ha van gmailed, a gmailben beállítható, hogy a pop-os leveleket letöltse, és akkor már a gmailt tudod imap-al használni. Én évek óta így olvasom azt a néhány levelet, ami a freemailre érkezik.
Talán az outlook.com-os emailcímnek is van ilyen funkciója. -
törölt tag
válasz
Csocsesz75 #42730 üzenetére
Én még soha nem hallottam win 8 alatt indulózenét.
Van neki?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
Csocsesz75 #42728 üzenetére
Már mint olyan mint a windows 7-nél?
-
Csocsesz75
őstag
válasz
Csocsesz75 #42589 üzenetére
Most felraktam a linkelt, friss Intel drivert és a "High Definition Audio hangeszköz" sor el is tűnt, nincs sehol, hibajelzés sincs.
-
Csocsesz75
őstag
válasz
Csocsesz75 #42588 üzenetére
Most frissítettem a Realteket, megint eltűnt. Kíváncsi leszek meddig lesz jó.
Megint ott van, rányomtam a tálcán a hangszóró ikonra ahol áll a potméter és visszajött a hibajelzés.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Csocsesz75 #42586 üzenetére
Hang van, egyből, még a zárolási képernyőn. Automatikus bejelentkezés van nálad? Azt már nem tesztelem le
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Csocsesz75 #42582 üzenetére
Hát azt már nem tudom, hogy befolyásolja-e
-
-
válasz
Csocsesz75 #42575 üzenetére
Vezérlőpult --> Energiagazdálkodás --> A főkapcsoló funkciójának megadása --> Gyors rendszerindítás pipa
Most kipróbáltam, és tényleg csak újraindításnál van hang, amikor a gyorsindítás nem játszik.Igen a 2., a 6. csak egyben tartalmazza a 32/64 bitet
Én azt mondanám, hogy mindkettőből érdemes a legfrissebbet használni, de előbb nézzük meg, hogy enélkül megjavítható-e.
-
válasz
Csocsesz75 #42573 üzenetére
A hang, a gyorsindítás miatt nem játszódik le, mivel igazából nem állítod le a gépet.
A realtek oldalán van novemberi driver is, de nem 100%, hogy tökéletes a laptopodhoz. Többet olvasva a hibáról valakinek úgy is eltűnt, ha előbb eltávolította a drivert, majd restart után telepítette újra.
Sőt, egy helyen a videokártya driver frissítést ajánlották.[ Szerkesztve ]
-
válasz
Csocsesz75 #42568 üzenetére
Innen töltsd le az Audio drivert, és rakd fel, remélhetőleg megoldja.
-
Csocsesz75
őstag
válasz
Csocsesz75 #42568 üzenetére
ITT valakinek ugyenez a problémája volt azthiszem, de angol tudás híján, guglival annyira pontosan nemtudom kivenni a megoldást.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Csocsesz75 #42306 üzenetére
Chrome topicban keress rá a dologra, ott is volt ilyenről szó, hátha ott találsz megoldást.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Csocsesz75 #42301 üzenetére
Szuper
szívesen
-
worxland
addikt
válasz
Csocsesz75 #42309 üzenetére
Nagyítás/kicsinyítés kikapcsolva? Nekem is 12.16 van, semmi homály.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Csocsesz75 #42306 üzenetére
12.16 x64 (nincs semmi gondom vele) egyáltalán nem homályosak a betűk, ráadásul HW gyorsítás is engedélyezve van. Nálam HD6950 a GPU, ami a HW gyorsítást végzi
-
micafighter
nagyúr
válasz
Csocsesz75 #42222 üzenetére
Szívesen, majd írd meg hogy sikerült-e
-
micafighter
nagyúr
válasz
Csocsesz75 #42215 üzenetére
Igen az, ahogy (#42217) Sub-ZeRo írta
Tehát azt tedd első helyre a BIOS-ban, amire telepíteni fogod a rendszert.
-
válasz
Csocsesz75 #42215 üzenetére
Így van. Elsdődleges mindig az a merevlemez, vagy ssd legyen, amin a windowst, linuxot akarsz futtatni. Utána jöhet az odd, pendrive stb.
Nálam is az első a 80-as maxtor vinyó, utána jön a dvd író. Ha telepítenem kell, akkor nyomom az F12-őt bekapcsolás után és kiválasztom miről akarok telepíteni.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Csocsesz75 #42213 üzenetére
Telepítsd újra, de így:
1) BIOSban állítsd be, hogy az a merevlemez legyen az elsődleges BOOT hely, ahova a rendszert fogod rakni.
2) pendriveot beteszed
3) bekapcsolod / ujrainditod a gépet
4) elővarázsolod a boot választó menüt, ahol ki tudod választani, hogy honnan bootoljon a gép (néhány gépnél F8-at kell nyomogatni, az egyik laptopomnál az F11-et, lehet van aminél mást, az a lényeg, hogy amit az 1) lépésben állítottál a BIOSban, az maradjon úgy! Az a különbség, hogy a BIOS beállítás az "örök érvényű", ez pedig egy egyszeri bootolás lesz a pendriveról)Itt egy kép egyébként a Boot menüről:
5) a boot menüben kiválasztod az USB bootot. Betölt a telepítő, feltelepül, újraindítja majd a gépet és szupi lesz minden.
Az a lényeg, hogy a telepítést ugye USB-ről bootolva tudod elindítani, viszont telepítés után újra fog indulni a gép magától, és ha az USB az elsődleges boot hely, akkor megint elindul a telepítő ! A merevlemezt kell beállítani alapvető boot helynek, így amikor el akarod indítani a telepítést, a boot menüben kiválasztod a pendriveot (ha DVDről telepítesz akkor azt), és települ, viszont ez egyszeri boot hely változtatás volt, így mikor újraindul a géped a telepítés közben, a merevlemez fog bootolni, és folytatódik a telepítés folyamata.
Remélem nem hangzik bonyolultnak, mert amugy nem az
[ Szerkesztve ]
-
rayoliviero
veterán
válasz
Csocsesz75 #42206 üzenetére
Szia!
Újraindítás után gyorsan be kellene lépned a BIOS-ba és elsődlegesnek a pendrive helyett az ssd-t beállítani.
Windows 7 alatt így kellett mindig csinálni nálam, vagy akkor a pendrive-ról bootolt és telepíteni akarta a Wint megint...[ Szerkesztve ]
-
isizakhi03
tag
válasz
Csocsesz75 #42206 üzenetére
egy ideig igen ! elvileg először kiválasztod a pendrivet, és újraindítás után, már magától folytatódnia kellene a telepítésnek ! sokszor találkoztam már ilyennel gyengébb gépeken is, de nem tudom miért van ! pedig sok gépet láttam már ami penről települ, és én is arról szoktam, de folyamatos, nem áll meg a telepítés
-
p87
senior tag
válasz
Csocsesz75 #41475 üzenetére
Akkor nem tudok segíteni.
Itt nézz szét, hátha van valami megoldás. -
p87
senior tag
válasz
Csocsesz75 #41471 üzenetére
Értelemszerűen GPT partíciós séma UEFI-s gépekhez, Fat32, klaszter meg amelyiknél default van.
Kiválasztod az iso fájlt és mehet. -
p87
senior tag
válasz
Csocsesz75 #41466 üzenetére
Rufus-al kell UEFI-s USB telepítőt készíteni, így menni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos autók - motorok
- Villanyszerelés
- Nem nőtt a Windows 11 hardverigénye
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bestbuy játékok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Mini tri-fold koncepciót mutatott az Infinix
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- DCS World modulok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Intel Holiday Bundle - Assassin's Creed Shadows, Ubisoft+ Classics 6 hónap előfizetés
- F-Secure Internet Security 1 év / 1 és 5 eszköz Előfizetés hosszabbításra is alkalmas licenc
- Perplexity Pro 3/6hó / 1 év kuponkód
- F-Secure VPN 1 év / 3 eszköz Elektronikus, egyszer használható licenc
- Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii (Steam)