- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tournament
aktív tag
válasz
puma72 #59662 üzenetére
Driver a Windows 8 HU minden lemezébe egy kalap X@R az angol olyan dolgokat is életre kelt amik nem is támogatotak PL amikor voltam puma72nél a tv tuner kariját ... oka egyszerü angolon ohajt csak driver letőlte updaten akár egy windows Me vagy xp-s hardverhez ,,, Rőviden angol eszkőzkezelőből egy driver keresésel megtalálja és egyből felis rakja a update rendszere a magyar semmit nem csinál csak hogy nincs driver nem található .. látszik EN support
-
micafighter
nagyúr
válasz
puma72 #44682 üzenetére
Gáz
Nem rossz a Defender, csak az a baj, hogy szinte minden jobb védelem nála. De a legfőbb problémának én a gépterhelését tartom. Ettől függetlenül ha nagyon odafigyelsz hogy mit csinálsz a gépen, akkor nem fogsz összeszedni vírust.
Itt sok jobb, szintén ingyenes alternatívát tudnak ajánlani a kolegák.
-
King Unique
titán
válasz
puma72 #44682 üzenetére
AV Test: Products Tested on Windows 8.1
Előttem szólóval, azért annyiban vitatkoznék, h "elmegy", de akkor ha vannak böngészőben kiegészítő védelmek, vagy épp másmilyen, mint a HitmanProAlert2, esetleg MBAM, +tudatosan netezik, tölt le stb. Ezek nélkül önmagában biztos át fog engedni ezt-azt, akkor már egy ingyenes Avast, AVG is jobb választás.
-
Steelmanus
addikt
válasz
puma72 #42821 üzenetére
Kivallo! Toltsd le innen SSDOK - SSD Informations Tool by FSCD a SSDOK v1.5.1 by FSCD.exe-t az megmondja hogy milyen a pontos tipusa.
Megeloztek
-
vlevi
nagyúr
válasz
puma72 #42821 üzenetére
Ha mostanában vetted, akkor ez valószínűleg egy 840 EVO (Ez a samu legújabb SSD-je).
A kérdésedre a válasz, igen, jó eredmények ezek."cyberwarfare "
ÉN csak a HDD és SSD miatti különbségek érzékeltetésére tettem be a képet. SSD és SSD között már nem fogsz észrevenni semmit, mert az, hogy másfél-kétszer gyorsabb, az már a gép működése közben annyira nem érzékelhető. Ahogy én sem vettem észre, amikor a SATA2-ből át tudtam dugni SATA3-ba a gépet, a boot idő pl. nemigazán változott (Win7 alatt). -
törölt tag
-
Tournament
aktív tag
válasz
puma72 #42098 üzenetére
Saját magával baxik ki aki árul bizsparkos kulcsokat mivel a bizspark lefogja tiltani a sok kulcs használatt miatt hogy generálgatja kifele őket enyire sürün.
tudni lehet honnan származik attol hogy XX őszegért megvette és vissza akarja hozzni a kiadását nagyon megszivja
jah megjegyzés enti kulcsot minden darabot eladhat 20x mert 20gépre jó egy kulcs, van 10 enti kulcs vagyis = 200 enti kulcs aktiválás amit elvisel
-
törölt tag
válasz
puma72 #41820 üzenetére
a gépházban->gépeszközök->egér és érintő párna
Ott van olyan hogy Érintőpárna és az van oda írva: "Ha szeretné megelőzni az egérmutató szándékolatlan elmozdulását gépelés közben, növelje a kattintások működése lépésének késleltetését."
Itt több közül lehet választani:
-Nincs késleltetés (mindig bekapcsolva)
-Rövid késleltetés
-Közepes késleltetés
-Hosszú késleltetésDe itt bármit állítok nem változik semmi.
(#41818) csako :
Néztem a Synatics beállításoknál, de nem találtam semmit. Csak az előbbit amit leírtam. Kipróbáltam mindet de semmi változás nem is lett se hosszabb se rövidebb
-
törölt tag
válasz
puma72 #41816 üzenetére
már korábban leírtam:
"Az lenne a problémám, hogy felraktam a laptopomra a 8.1-es windows-t és gépelés közben vagy ha megnyomok egy gombot pár másodpercre letiltja a touchpadot, ha folyamatosan gépelek akkor addig van letiltva amíg nem fejezem be. Hogyan tudnám ezt kikapcsolni, hogy gépelés közben is működjön?"
Ez nagyon idegesítő mert ha csak egy weblap címet írok be akkor is letiltja és várnom kell majdnem 1 mp-et mire feloldja.
Windows 7-nél viszont ilyen problémám nem volt. Ott mindig működött. Nem szeretem ha a gép mondja meg mikor legyen letiltva. Erre van külön gomb
-
Bodor
veterán
válasz
puma72 #40820 üzenetére
Nem tudom, hogy honnan szerezted a 8.1-es WMC-s telepítőt, de valószínű, hogy azt már használta valaki, tehát nem lehet még egyszer aktiválni. Kért kulcsot a telepítés elején? Ha nem akkor nem tudom milyen verzió lehet, de valószínű, hogy nem eredeti. Van egyáltalán olyan eredeti telepítő média, hogy Windows 8.1 with media center?
-
Old FatBoy
aktív tag
válasz
puma72 #40624 üzenetére
Lehet,hogy én látom rosszul de interneted van csak a hálózatod nem jó.
Ez azt mutatja,hogy létrejött az Upc kapcsolat itt már nem kell semmit csinálnod a helyi hálózatot kell rendberakni ahoz előbb nézd meg az eszközkezelőben a hálókártya driverét redben van vagy esetleg felkiáltójel van melette.
Azután be kell állítani a hálózatot! -
Tournament
aktív tag
válasz
puma72 #40624 üzenetére
Ezt a jelenséget énis tapasztaltam nálam is ugyan ez a hiba volt anno w8 alatt
Erre énse jőttem rá mi a gond és nekem nem kell betárcsázni pedig.
Az a jobbik eset ami nálad van én nálam nem volt net egyáltalán az alaplap szorakozot biost defaultra álitotam és utána semmi , beraktam egy másik hálókarit és megjavult egyből nálam.. a bios hülye volt nálam mit ne mondjak ezt tavaly énis megkaptam ezt a hasonlo esettet.
nézd meg a biosba hogy van e alvo álapot a az ethernet port opcioba beállitva .. szerintem ott lesz a gond nekem az volt végül kiderült good night led néven volt nálam ez okozta a net problémát
ha biosba valami tud alvo állapotra küldeni bizonyos portokat azokat kikell kapcsolni ezt az energia takarékos szar opciokat ezzel szivtam 2 napot mert nem ment a net miatta
-
Drenadar
veterán
válasz
puma72 #40617 üzenetére
tudom gázul hangzik, de én egy kiszuperált router lehetőségét mindenképpen megpróbálnám... csatlakozzon a router az adsl-re, a gép meg csak a hálózathoz, valószínűleg működne... persze ehhez kell egy router
Ha t-s iptv baromságod van akkor az meg van otthon. de nyilván nincs. -
BlackSoft
addikt
válasz
puma72 #40609 üzenetére
Szerintem igazad van, a 8.1 szarabb, mint a 8. Ha egy MS jobbat próbál csinálni, akkor az ott bukott meg, ahol kitalálták...
Nekem most itt az asztali gépen tökéletesen működik, viszont a laptopomon rohadtul nem akart menni. Alapvető programok nem mentek, hálózat beállítása lehetetlen, mert minden ami kompatibilis volt a 7/8-al az nem kompatibilis többé a 8.1-el. (hálózati programokra gondolok)
Az ATI driver ha új ami direkt 8.1-re van akkor fel sem akart települni, ha régebbi verzió akkor felmegy, de bugos, meg nem nyílik meg a CCC. Egy kalap fos az egész szerintem, és ugyan ezekről a hibákról van a legtöbb panasz a fórumokon, tehát az MS-nál cseszték el.
Komolyan a DOS után a 98-as volt a legjobb MS termék. Azokat még lehetett használni, és ha megnyitottad a súgót, akkor még választ is sikerült néha kapni, nem csak azt hogy vedd fel a kapcsolatot a rendszergazdával, vagy nincs megoldás, dobd ki.
-
Tournament
aktív tag
válasz
puma72 #40603 üzenetére
mér mi a bajod az indexedel szerintem franko
tudod miket számol egyáltalán mivel mindenki csak azt mondja hogy szar semmire nem jó !!!
igy van start menüt hagyuk már
aerot meg jó ha tudod a nagy erőforrás zabálás miatt tünt el nem azért hogy ms kereszbe tegyen
érdekes nekem t-home kábel netem van
havernak digi optika net
másiknak meg upc adsl
mind csatlakozik 8.1en rendesen ott a szolgáltató valamit nagyon eltolt vagy az eszkőz egy f.o.s.
-
TRob1
veterán
válasz
puma72 #40606 üzenetére
"Még a Driverek sem tökéletesek hozzá stb..."
Aha, és ez persze a Win8.1 (vagy a MS) hibája...
Amúgy ha vmi konkrétabbat is írnál, lehet tudna vki vmi megoldást.
És mik azok amik hiányoznak belőle? (csak ne a start menüt említsd vagy az aerot)(Nálam pl. 2 gépen is tökéletesen megy minden - egy asztalin, egy laptopon, teljesen eltérő hardverekkel - tehát nulla bajom a driverekkel vagy bármi mással)
ui: Jah, és mindkét gépem gyengébb az általad említettnél (semmi köze az erősségnek a megfelelő működéshez)
-
Steelmanus
addikt
válasz
puma72 #40519 üzenetére
Itt olvashatod hogy fokent miket erintett a javitocsomag Windows 8.1 - Megtudtuk, milyen és mekkora frissítések érkeznek engem nem hatott meg. Inkabb kerulom az idegesseget, es nem vagyok egyedul.
-
Steelmanus
addikt
válasz
puma72 #40495 üzenetére
Hat ez az amikor a bedrotozott IE kicseszik az emberrel. Nalam is a W8 alatt semmi gondom nem volt, ezek szerint csinaltam meg a Feladatutemezoben a kapcsolatot ADSL (PPpoE) kapcsolat tárcsázásának automatizálása gondolom Te is olvastad.
Kiexportaltam a Feladatutemezobol egy *.xml fajlba a W8 alatt jol mukodo feladatot, es amikor tiszta telepitessel ujratelepitettem a W8.1-et, visszaimportaltam, annyi kulonbseggel hogy alul a Windows 8.1-et adtam meg a beallitasnal. Ez a kep a 8-as alatt keszult, mert elhagytam a 8.1-et de ertheto igy is.Es nem mukodik! Ezert, es meg masert is hanyagolom a 8.1-et.
-
Steelmanus
addikt
válasz
puma72 #40470 üzenetére
Neked az IE 11-ben lathato a Beallitasok - Kapcsolatok fulon a kovetkezo?
Mert en is feltettem a 8.1-et mint frissiteskent, mint tiszta telepitessel, de az IE-ben nem volt ilyen opcio, pl az Automatikus tarcsazas mindig .... ezert es meg masert is visszatertem a sima W8-hoz.
-
pushalias
addikt
válasz
puma72 #40466 üzenetére
Ez elvben pont nem lenne túl érdekes, hiszen a DSL-hez semmilyen konkrét IP beállítás nem kell az alapértelmezetten kívül. Nem figyeltem, milyen masinád van, ha laptop, akkor a helyedben elvinném valahová, ahol tesztelni tudnám, hogy routerre kötve megy-e.
Ha már itt tartunk, egy beugró szintű router kőkemény 4k forint körül van, egyszer beállítod, és el is felejtheted. 5-7k-ért ugyanez, csak WiFi-t is kapsz, nem vagy odakötve a laptoppal. Idejét nem tudom, mikor állítottam be utoljára klienst közvetlen betárcsázásra.
-
törölt tag
válasz
puma72 #39477 üzenetére
Köszi, de a kérdés nem ez!
Hanem ha alvóban van a gép és felébresztem, akkor kér jelszót (8.1) ez az automatikus bejelentkezéses dolgot már ismerem, ezt megcsináltam már. Amikor felébresztem alvóból akkor zárolva van a gép és ismét jelszót kér, na ezt szeretném kilőni. Sima 8-asban érdekes mód nem volt ilyen.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
puma72 #39442 üzenetére
Nálad nagyon érdekes jelenségek vannak.
Letöltöttem és felraktam ftp-re: ADSLAutoconnect206F7.rarHa fut nálad MBAMpro, akkor kapcsold ki a letöltés idejére a webhelyblokkolást, mert uw-s címeket kapásból blokkolja
-
rontó80
csendes tag
válasz
puma72 #39416 üzenetére
Leírom akkor pontosabban:
Fut a cromeon a youtube egy zene szalad rajta, vagy egy videó mindegy, számomra a hang a lényeg.
E mellett szeretnék mondjuk szöveget szerkeszteni, de bármi más is lehet. Amikor átlépek ebbe a másik alkalmazásba, megszűnik a lejátszás nem hallom a zenét. Ezt xp, linux alatt nem tapasztaltam, hogyan lehet orvosolni.Türelmedet köszönöm eddig is.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
puma72 #39378 üzenetére
puma72, Bodor Ezt próbáztátok? ADSL (PPpoE) kapcsolat tárcsázásának automatizálása
-
Bodor
veterán
válasz
puma72 #39365 üzenetére
Megpróbáltam. Kiiktattam a routert, és a modem után egyenesen a gépbe kötöttem a kapcsolatot, de sajnos nekem sem sikerült az automatikus kapcsolódás, és nem találtam én sem beállítást rá. Ha nagyon fontos a dolog,akkor egy olcsóbb router megoldja a problémát, illetve kikerüli.
-
AtHoS
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL T40 EMC Szerver
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest