- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispx
addikt
-
micafighter
nagyúr
-
xxSanchez
őstag
válasz
viktor82 #42795 üzenetére
Valószínűleg azért lett sima a 8.1, mert telepítésnél a generic key nem Pro volt, hanem sima.
(#42794) Fail3D!: Ja, hogy Windows 8.1 van fent jelenleg is, akkor próbálj meg keresni virágbolti oldalakon iso-t, de ne VL-t meg N-t. A legjobb egy Windows 8.1 (multiple editions) (x64) - DVD (Hungarian) lenne.
-
szabonagyur
félisten
válasz
viktor82 #42785 üzenetére
Igen néztem, csak nem tudom mennyire megbízhatóak ezek főleg, hogy nagyon ár alatt van mindegyik. Az egyik ráadásul spanyol eladó, ha bármi van ott reklamálni is nehéz. Igazából én is MS store szerűre gonndoltam, csak azt hittem egy árban van, esetleg olcsóbb mint a magyar boltok.
-
cattus
addikt
válasz
viktor82 #41772 üzenetére
Már egyszer kérdezted, de meg is válaszolták.
-
Tournament
aktív tag
-
-
Tournament
aktív tag
válasz
viktor82 #40829 üzenetére
holnap ha tudok irok egy lemezt Windows 8.1 pro wmc változatot ami elfogadja nektek is a kulcsot és aki kéri oda adom neki , csak a saját wmc kulcsod beirod más nem kell hozzá és aktiválni fog hivatalosan anno a w8am pro media centert használtam ugyan ilyen wmc integrációval
nincs benne semmi illegális mivel csak egy egyszerü integrációs folyamat amit DISM használ microsoft integrácios programja
-
stewe780
őstag
-
karlkani
aktív tag
-
pzstm
titán
-
juhi56
tag
válasz
viktor82 #37902 üzenetére
Először is online microsoft fiók kel. Fel kell rakni az összes frissítést, különösen a KB2871389-et, mert e nélkül nem jelenik meg az áruházban a win 8.1 frissítés. Előre kellett volna írnom, hogy legális windows legyen. Ezt telefonos aktiválással tudod elérni. Vársz egy kicsit, nekem is másnap reggelre jelent meg az áruházban a frissítés.
-
törölt tag
válasz
viktor82 #34855 üzenetére
Ha a telepítő reklamál, csináld azt, hogy vezérlőpult->eszközkezelő, amit frissíteni akarsz: jobb klikk, illesztőprogram frissítése és akkor betallózod mappából Így nekem olyan drivereket is feltett, aminél ha a setup.exe-t indítottam, nem engedte telepíteni. Érdemes a saját dolgokat feltenni, mert nekem a videokártyának feltette az ms drivert, viszont a pontifex akadt. Betallóztam (nincs a gépemhez win8 driver) és láss csodást, azóta tökéletesen megy!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- E-roller topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nintendo Switch 2
- Futás, futópályák
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest