- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Huawei P30 Pro - teletalálat
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bon
őstag
válasz
szabonagyur #65454 üzenetére
Sőt x64-el is van tablet.
-
bon
őstag
Ha a PAE módra gondolsz azt ne keverd ide, mert az más.
"A fizikaicím-kiterjesztés (PAE X86) az AWE (Address Windowing Extension – címtartomány-leképezési bővítmény) API-t használó és Intel Pentium Pro vagy későbbi processzorral, és több mint 4 gigabájt (GB) fizikai memóriával rendelkező számítógépen futó szoftverek számára lehetővé teszi, hogy több fizikai memóriát képezzenek le az alkalmazás virtuális címtartományába."
-
bon
őstag
válasz
szabonagyur #64570 üzenetére
Nem a Windows 8 32bit-es változata kezel max 4gb memóriát,hanem valamennyi 32bit-es oprendszer.
-
bon
őstag
válasz
szabonagyur #63539 üzenetére
Nálam is sikertelen a KB3022345, egyenlőre két gépen.
-
bon
őstag
válasz
King Unique #60225 üzenetére
Melllé soha, helyette inkább. Gépenként egy virisírtó ajánlott, több már problémás lehet.
-
bon
őstag
Igen, de mi értelme egy esetlegesen problémás, vagy nagyon régi telepítésű rendszert visszaállítani, ha van mód tisztán telepíteni ami biztos, hogy jobb végeredményt nyújt mint egy agyon használt, szemetelt rendszert, talán még virusos-t is. Ez esetben már a végeredmény a lényeg és nem az idő. Mint írtam használok,memtő programokat így nem újdonság. Amúgy próbálj te egy folyamatosan hízó rendszert menteni folyamatosan ha kicsi a tárolókapacítás. pl. munkahelyemen nem ritka a 40, 80gb-os winyó sem Windows 7-el ahol örülök, ha a telepítés után tudok 1x menteni. Persze a kritikus rendszerekről rendszeresen készül mentés.Nem beszélve a visszaállítási időről nem 15-20 perc, akár 1 óra is lehet. Persze még mindig gyorsabb mint a tiszta telepítés.
De hagyjuk....
-
bon
őstag
Inkább te gondold át, lememted a rendszert ok (használom is közel 200 gépes rendszernél, tehát nem újdonság), majd visszaállítod a rendszert több hónap után ne agy isten egy év múlva vagy később akkor rögtön van, windows update, office frissítés, rakat programhoz frissítés, pl. java, flash, reader stb. Nem beszélve az esetlegeg idő közbe megjelent új program verziókról de akár a drivereket is említhetném pl. vga. Szintén elég sok időt vehet igénybe, igaz nem annyit mint a nulláról telepítés.
-
bon
őstag
válasz
Kolosszus01 #59642 üzenetére
A Vezérlőpult\Minden vezérlőpultelem\Alapértelmezett programok\Társítások beállítása menüpont nem jó?
-
bon
őstag
válasz
szabonagyur #59515 üzenetére
Az szép, nekem a 4 éves SSD-nek nem volt meg a 10TB.
-
bon
őstag
válasz
szabonagyur #55466 üzenetére
Tanári Tisztaszoftverhez nem kell vpn, otthonról aktiválható, kivéve ha elérte a MAK korlátott. Ez esetben az van amit írtam.
-
bon
őstag
válasz
schawo #55465 üzenetére
Elvileg elérte a korlátott az aktiválhatőság (hibakód nélkül leginkább ez az esélyes), Még korábban azt az infót kaptam, hogy ki kell tölteni a Tisztaszoftver oldalon megtalálható S1-es nyomtatványt elküldeni nekik postán és küldenek egy új kulcsot amit beírsz a megfelelő helyre és máris aktiválható.
-
bon
őstag
válasz
pontkor #55440 üzenetére
Valamit nagyon nem jól csinálhatsz, én canon ir1133if-et szoktam használni minden gond nélkül. Hp1022n-et meg utp-n keresztül ott sincs panasz. Remélhetőleg a gyártó oldalán lévő driverekkel próbálkozol és nem amit hozzájuk adtak.
Canon esetében ha jól emlékszem a 0141v1hu_w_plc2110_32_64.exe van feltelepítve májusban töltottem le , lehet, hogy azóta már van újabb verzió is.
-
bon
őstag
válasz
MaxxDamage #54744 üzenetére
Beírod a kezdőképernyőn vagy a keresőbe,hogy "lemez" és a lemezterület felszabadítását elindítod a találatok közül.
-
bon
őstag
válasz
szabonagyur #54742 üzenetére
A kérdéséből itélve neki nem tűnik egyértelműnek.
-
bon
őstag
válasz
szabonagyur #54739 üzenetére
Kivétel 32-ről 64-bit-re vagy fordítva váltás.
-
bon
őstag
-
bon
őstag
válasz
quailstorm #53888 üzenetére
60gb-os OCZ-m 4 év 7 hónap után még mindig megy gond nélkül, pedig napi 5-6 órát megy. Csak trim van bekapcsolva.
-
bon
őstag
válasz
Janika-1982 #53336 üzenetére
Az áruház beállításainál kapcsold ki az első két opciót.
-
bon
őstag
válasz
mediumgecso #53060 üzenetére
Inkább egy kis kártevő írtást javasolnék pl. Emsisoft Emergency Kit-el.
-
bon
őstag
válasz
Plazmacucci #51555 üzenetére
Szerintem winyó gond lesz.
-
bon
őstag
válasz
Balathruin #49166 üzenetére
Nem Windows alól kell telepíteni és akkor nincs ilyen gond. Simán törlöd a telepítővel az egész partíciót.
-
bon
őstag
válasz
mAtThEw0319 #49080 üzenetére
Futtas egy Emsisoft emergency Kit-et. A winyó amúgy rendben van? HD sentinel mit mond?
-
bon
őstag
-
bon
őstag
válasz
maestro87 #48810 üzenetére
Net használj router-t. Ha nem szereted a keresőt használni tűzd ki a kezdőképernyőre. Érdekes én munkára használom a Windows 8.1-et és mégis jó nekem a rendszer, Virtual box, wsus, remote deskop, videóvágás, szöveg és táblázatkezelés stb.
Automatikus bejelentkezés meg már windows 7-nél is így történt. De amúgy se ajánlott, munkára használt gépen meg pláne. sőt munkahelyemen tiltott is.
-
bon
őstag
válasz
szallasi007 #48625 üzenetére
Battle.net program gond nélkül elindult, többi nincs nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest