Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
válasz
#01682176 #49379 üzenetére
A régi családban lévő laptopokra is boldogan telepítette automatikusan az Intel 3xxx és 4xxx WiFi kártyák driverét, de rendszeresen lefagyott miattuk az egész rendszer. Ekkor túrkáltam az Intel oldalán frissebb driver-ért, de nem találtam, mert hivatalosan már nem támogatott termékek Windows 8.x alatt, és a frisebb driver csomagjaikban már nincs is hozzájuk INF.
De a Dell touchpad driver sem igazán akart működni a Vostro 1700-ban. Az alap driver-el és a Dell félével (ami elvileg Windows 8.1-et is támogat) sem működött a görgetés (sem a szélén, ahol fel van festve a csúszka, sem a több ujjas, bár az a touchpad szerintem nem is érzékel egyszerre csak egy ujjat, de a Dell-es control panel engedte bekapcsolni azt is).
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
micafighter
nagyúr
válasz
#01682176 #44416 üzenetére
Pénzért bármit lehet
Nekem is van Dell gépem, de kétlem, hogy ingyen adnának neked egy telepítőt. Viszont akinek van Windows 8 liszensze, annak ingyen jár a 8.1 frissítés, és minden bizonnyal a 8.2 is ingyen lesz. Ha 8.1-et telepítesz, a telepítéskor nem fogja elfogadni a telepítő kódodat, arra egy ún. "generic key"t kell használnod, viszont telepítés után be tudod aktiválni a Windows 8 liszenszeddel a Windows 8.1-et. Ugyanígy fog menni valoszinüleg a 8.2-vel is.
Tehát csak egy 8.1 telepítő kell, meg egy generic key, mindkettőt be lehet szerezni ingyen, és tudsz magadnak készíteni egy Windows 8.1 telepítőt.
Még a Windows Update frissítésekkel sem kell szórakozni, ha nem akar az ember. Ha van egy telepítőd, a Win Toolkit programmal a megjelent frissítéseket integrálni tudod a telepítőbe.
-
[P]laci
senior tag
válasz
#01682176 #42544 üzenetére
hát engem is csak a pillanat heve kapott el...
anno a windows 7-nél is az sp1 úgy került fel, hogy gyalu minden és msdn iso-ról install...
mikor telefonra jön egy update, akkor is inkább nyomok egy FR-et és utána rakatom fel vele az updatet... eddig a fórumokat böngészve rengeteg szívástól kíméltem meg magamat e jó szokásom miatt...mindenesetre kipróbálom, hogy mi történik ha az updatelten nyomok újratelepítést és megírom, hátha érdekel vkit!
[ Szerkesztve ]
-
marcusa
addikt
válasz
#01682176 #41355 üzenetére
& (#41357) cattus:
Köszi az eddigi segítségeket
Ez nagyon jó megoldás lenne, de nálam ez nem működik, akár hová húzom, csak egy fekete áthúzott kör jelenik meg...
Vagy ehhez kell valamit engedélyezni/beállítani?(#41356) Sub-ZeRo Persze, be tudnám úgy tenni a képet, hogy linkelje is hozzá a teljes méretet, de ezt nem sokan teszik meg, így az ő képeiket nem tudom megjeleníteni.
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
válasz
#01682176 #40205 üzenetére
Ha nem túl nagy macera (=nincs túl sok progi telepítve), akkor leginkább a szűz telepítést javaslom generic kulcsokkal, utána a win8-as kulcsoddal (mókolás előtt megbizonyosodni róla, hogy megvan!) aktiválni. Gyorsabb, mint a frissítés, és némi utólagos fejfájástól is megkíméled magad.
Egyébként, ha nagyon be van lakva a rendszer, akkor fel kell tenni az összes win8 frissítést.
[ Szerkesztve ]
-
pushalias
addikt
válasz
#01682176 #38799 üzenetére
Talán el kellene olvasni a linkelt MS bejelentést, ami egyébként július 30-i.
„The lifecycle of Windows 8.1 will remain under the same lifecycle policy as Windows 8 with support ending 1/10/2023.” És direkt ott a link, amit én is betettem, de ha muszáj, beteszem még: [link].
Már megint az van, hogy valaki kitalálta a baromságot, és terjed. Ráadásul teljesen érdektelen, úgy is mindenki váltani fog 8.1-re, kivéve az a pár szerencsétlent, akiknek valamilyen hardverelem miatt nem lehetséges, vagy nem érdemes.
Egyébként meg ennyit az index zseniális szakújságíróiról. Ötvenedjére.
[ Szerkesztve ]
-
arcitec
addikt
válasz
#01682176 #37144 üzenetére
Jó kis feladat ezekbe beleütköztem én is nem reagál rá, IE beállítások semmi .... illetve most már tesztelni sem nagyon lehet, mert a kisablak ( 20 perc utáni ) párja kellene ... - mivel most ki van már kapcsolva és az említettek nem funkcionálnak a jelzett problémához ... khümm ez is érdekes ezer helyen ki lehet kapcsolni de csak 1 reagál , vagy mind a 11 mint a Symbianon a netet ( bocsi ) .... bár az Androidon is van két hely ahol ki lehet iktatni ( mindkettőnek be kell lennie kapcsolva - de nyilván elég az egyiket kiiktatni a kikapcsoláshoz)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- PlayStation 5
- Így festenek a PowerColor AMD Radeon RX 9000 sorozatú VGA-i
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Windows 11
- Milyen monitort vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Gaming notebook topik
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- FIGYELEM - Megjelent az Office 2024 - Bevezető áron
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- retro PC játékok
- Intel Holiday Bundle - Assassin's Creed Shadows, Ubisoft+ Classics 6 hónap előfizetés
- F-Secure Internet Security 1 év / 1 és 5 eszköz Előfizetés hosszabbításra is alkalmas licenc
- Perplexity Pro 3/6hó / 1 év kuponkód
- F-Secure VPN 1 év / 3 eszköz Elektronikus, egyszer használható licenc